Overleg:Shalane Flanagan

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Geboortedatum klopt niet http://en.wikipedia.org/wiki/Shalane_Flanagan. En vele andere bronnen – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.173.92.193 (overleg · bijdragen)

O nee,wat moet het dan zijn volgens u? - **Man!agO** 7 nov 2010 18:20 (CET)Reageren

Hoe komt het toch dat wikipedia auteurs altijd zo vijandig reageren? Het is mijn hobbie niet dus ik wweet niet hoe ik voetnoten en zo moet toevoegen Ik probeer alleen maar aardig te zijn en corrigeer ik dingen die me opvallen De juiste datum is dus nu ingevuld tenzij iemand dit alweer ongedaan heeft gemaakt terwijl ik dit type – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.173.92.193 (overleg · bijdragen)

Beste anonieme gebruiker, het valt te prijzen dat je de moeite neemt om dingen te corrigeren. Je kunt echter officieel geregistreerd staande gebruikers van Wikipedia niet kwalijk nemen, dat zij uitermate kritisch kijken naar alles wat door anoniemen wordt ingebracht. Er zit namelijk teveel onzin en/of vandalisme tussen. Ben je dus als anonimicus van goede wille (en dat ben jij in dit geval, waarvoor dank), dan zul je toch op de één of andere manier moeten aangeven, waar je de ingebrachte informatie vandaan hebt. Lukt het je niet om een voetnoot toe te voegen, zet het er dan gewoon in je motivatie bij welke bron je hebt gebruikt. Dan weten wij gelijk waar we aan toe zijn. Afgesproken? Piet.Wijker 7 nov 2010 22:37 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Shalane Flanagan. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 sep 2017 13:09 (CEST)Reageren