Overleg:Station Utrecht Leidsche Rijn

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Ingelogde vandaal in het onderwerp Slechts 2x per uur een trein

"De NS heeft toegezegd dat hier ook intercity's zullen gaan stoppen, zodra het centrum van Leidsche Rijn zich verder zal ontwikkelen."
Kan je een bronvermelding van deze toezegging vermelden? Volgens andere bronnen binnen de N.S. is dit namelijk niet juist.
Ramon 11 jun 2008 20:22 (CEST)

Verwijderd: toezegging NS intercity's[brontekst bewerken]

Ik heb de tekst nu 7 maanden laten staan zonder dat er een bevestiging van de informatie is gekomen. Omdat bronnen van de NS het tegendeel beweren, heb ik de zin nu verwijderd. Ramon 10 jan 2009 12:13 (CET)Reageren

Slechts 2x per uur een trein[brontekst bewerken]

Ik heb een document van NS aan LOCOV ingezien waarin de dienstregeling voor dit station wordt aangekondigd. NS kunnen vanwege de drukte op het spoor tussen Woerden en Utrecht slechts 2x per uur het station Leidsche Rijn bedienen, met een speciaal toegevoegde treinserie, die alleen op werkdagen overdag rijdt. De reeds bestaande dienst tussen Utrecht en Den Haag Centraal zal op werkdagen overdag hier niet stoppen, daarbuiten wel, zodat effectief het station 2x per uur bediend wordt.

Het tabelletje met de treinserie moet dus worden aangepast. --Ingelogde vandaal (overleg) 26 feb 2013 15:17 (CET)Reageren