Overleg:Steven Defour

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Zouden we niet best een slot zetten op deze pagina want om de zoveel dagen komen ze hier aanpassingen doen, die Dehour en Standard Luiik altijd zwartmaken.


Is het niet gangbaar om bij Overleg uw berichten te ondertekenen? (4 tildes)
De aanpassing die ik net gemaakt heb in verband met de transfer naar Standard Luik is een meer correctere weergave van de feiten. Dit omdat niet geweten is wat het exacte transfer bedrag is. Daarom kan ook niet bepaald worden als het echt een aanzienlijke som is of maar een aalmoes. In deze versie moeten beide rivaliserende kampen zich toch in kunnen terugvinden. Voor de rest zou ik zeggen dat het inderdaad geen slecht idee is om op deze pagina een slot te zetten.Thrasher 12 feb 2007 23:27 (CET)Reageren


Een pagina over Defour zou over zijn prestaties bij Genk, Standard en de nationale ploeg moeten gaan. Het hoofdstuk over zijn transfer en alle perikelen er rond, verdient een apart lemma, en zou niet de ganse pagina mogen in beslag nemen. Er staan ook te veel interpretaties op (peulschil, ...). 84.193.245.101 24 dec 2007 13:31 (CET)KnotwilgReageren

Je kan er ook nog iets opschrijven van de Humo !

100% eens met die kritiek van 84.193.245.101. Ik heb er dan ook ferm in gesnoeid: dit kwam zelfs niet aan het niveau van krantenpraat, laat staan dat het encyclopedisch was. Dit was niet meer of minder dan vaag cafégeleuter. Ik heb gepoogd het tot de essentie te herleiden. We moeten niet elke transfer van elke voetballer van dag tot dag op wikipedia gaan uitsmeren; daar is niets interessant aan, en er zijn er zo honderden per jaar.

Sinds wanneer voetbalt Steven defour al bij Real madrid, is een beetje vooruit lopen op de zaken. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 212.178.107.162 (overleg · bijdragen)

"Ondanks deze grote aandacht blijft hij, net als een eerder mogelijke transfer naar Ajax, bij de Rouches." = Dit wil zeggen dat hij bij de Rouches blijft en dat een eerder mogelijke transfer naar Ajax OOK bij de Rouches blijft. Geen Nederlands dus, die bijzin staat er trouwens voor niks, dat heb je al genoeg herhaald.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Steven Defour. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 sep 2017 04:29 (CEST)Reageren