Overleg:Supperclub

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Paul2 in het onderwerp Fouten in het artikel

Fouten in het artikel[brontekst bewerken]

Via OTRS is er een melding binnengekomen dat er fouten in het artikel staan. Ik kan uit de huidige bronnen niet achterhalen of de beweringen wel of niet kloppen.
Ten eerste is de Supperclub nooit een nachtclub geweest. De Supperclub stond in de jaren 90 bekend als Galerie voor de Kookkunst.
1. Het waren niet Michiel Romeijn en Erwin olaf die deze nieuwe manier van eten hebben bedacht, maar Thorwald Voss, Dagan Cohen en Guda Stoop, Thorwald Voss is dus oprichter en bedenker van de Supperclub en tevens Chef-Kok. Dit was naar aanleiding van zijn verjaardagsfeest begin jaren 90, waar hij besloot dat iedereen liggend moest eten.
2. Micky Hoogendijk en Harry Wildeman waren geen creatief directeur mid jaren '90. Zij waren slechts gasten, Micky is Creatief Directeur benoemd in 2001 door de nieuwe eigenaar Bert van der Leden. Anne Steenkamp en Micky Hoogendijk hebben de her-opening van de Supperclub georganiseerd en gecoördineerd in oktober 1999.
3. Micha Klein was geen vaste DJ bij de Supperclub. hij kwam wel eens VJen, en was vaste gast.
Dit is pure geschiedt vervalsing komende van de PR afdeling van de nieuwe Supperclub genaamd IQ.
Dit is de tekst zoals die gemeld is. Mbch331 (Overleg) 21 dec 2017 19:23 (CET)Reageren

Ja dergelijke wijzigingen zijn eerder ook al door iemand in het artikel aangebracht, maar die heb ik toen teruggedraaid. Het probleem is dat de beweringen via de melding op zich best wel waar kunnen zijn, alleen ik heb er geen externe bronnen voor kunnen vinden. Het huidige artikel is van mijn hand, geheel gebaseerd op de vermelde bronnen. In hoeverre dat uit de koker van de huidige eigenaar IQ Creative komt, kan ik niet beoordelen; de huidige klachten lijken voort te komen uit onvrede over de overname van de zaak. Uiteraard wil ik het artikel graag aanpassen, maar wat is waarheid c.q. wat is een betrouwbare bron? Groeten, Paul2 (overleg) 21 dec 2017 23:53 (CET)Reageren