Overleg:Tik

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ledenaantal: dit kan momenteel niet extern geverifieerd worden. Enkel medewerkers van de vzw kennen het exacte ledenaantal. Zo lang de vzw haar ledenaantal niet publiceert, staat dit punt ter discussie.

"de grootste" Belgische vereniging voor Telecom- en InternetKlanten: als de definitie zo nauw gemaakt wordt dat er maar één organisatie is die aan de definitie voldoet, dan is dat per definitie de grootste. Het is niet geweten of er nog andere gelijkaardige verenigingen zijn. Dat uitzoeken, zou origineel onderzoek betekenen en dat is niet de bedoeling van Wikipedia. In ieder geval: voorstel om "de grootste" te wijzigen naar "een" tvv de neutraliteit van het artikel.

NB: schrijver dezes is bestuurslid van de vereniging in kwestie. Ik probeer misschien hypercorrect te zijn en leg daarom mijn voorstellen ter discussie van de Wikipedia-gemeenschap.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Tik. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 sep 2017 19:18 (CEST)Reageren