Naar inhoud springen

Overleg:Tjolk

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door LHO

Tjolk verdween in 1984? Ik meen me toch echt te herinneren dat ik het nog gedronken heb - en ik ben van '84.

Sterker nog ik heb foto's van mijn verjaardagsfeestje uit september 1985 waar nog pakjes tjolk op staan.

Ook ik, uit 1984, weet nog zeker dit gedronken te hebben op de basisschool (Op zn vroegst rond 88/89 dus). Ik zal het jaartal verwijderen door iets algemeners, zoals 'eind jaren tachtig'. LHO 27 okt 2009 14:18 (CET)Reageren


Tjolk komt terug[brontekst bewerken]

Sjoerd Stouten heeft de rechten van Campina/Friesland Foods gekocht en laat het drankje in het buitenland maken. Het zal geen kleur- en smaakstoffen bevatten, maar een ecologisch gecertificeerd organisch drankje worden. Het aantal smaken zal worden uitgebreid, naast banaan, aardbeien, chocolade en melk. Voor de introductie zal nieuwe media ingezet gaan worden, zoals Twitter (twitter.com/tjolk) en worden de oude slogans opgepoetst en vernieuwd.
Zie ook www.tjolkkomtweerterug.nl
Bron: Management Team 16-10-2009

Er is in het begin van de jaren 90 ook geprobeerd Tjolk opnieuw in de markt te zetten. Het betrof hier de smaken; aarbei, choco en perzik. Zoek maar eens op youtube, dan kom je nog een paar filmpjes tegen van Tjolk reclame's uit die tijd. Het betrof hier echter langwerpige pakjes Tjolk zonder beeldmerk zoals de aap en de beer. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.58.158.225 (overleg · bijdragen)

Van de markt gehaald[brontekst bewerken]

Op 13 augustus doet Tjolk B.V. een algehele terugroepactie vanwege het vroegtijdig bederven van de waren.

"Tjolk BV haalt alle verpakkingen Tjolk zuiveldranken terug. De inhoud kan vroegtijdig aan bederf onderhevig zijn. Uiteraard voldoet dit niet aan de hoge kwaliteitseisen van Tjolk. De oorzaak is in onderzoek. Iedereen wordt opgeroepen om de inhoud niet te drinken."

Waarom is deze alinea weggehaald?