Overleg:UAV (bouw)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Toelichting wijzigingen 12-01-2011[brontekst bewerken]

De inleiding heb ik herschreven. De tekst was onvoldoende zakelijk en er werden zaken herhaald. Ook heb ik een enkele interne koppeling aangebracht.
Wat er nog aan het artikel moet gebeuren:

  • De tekst onder de kop "De Raad van Arbitrage voor de Bouw" is suggestief. Het geschetste beeld wordt niet gestaafd door feiten.
  • De "parlementaire enquête" is niet voorzien van een jaartal.
  • De tekst die begint met "Het bestuur van de Raad bestaat uit een voorzitter" is onzinnig.
  • Enz.

Ik ga proberen een en ander te herschrijven. Het zou goed zijn als meer wikipedians zich op dit onderwerp zouden storten. De schrijvers kunnen elkaar dan controleren en becommentariëren. Dit verhoogt de kwaliteit.

Belangrijk:
De stand van het artikel op 12 januari 2011 is van onvoldoende niveau. Omdat het gaat over een juridisch document is het zeker hier belangrijk dat er in een goede stijl, onderbouwd en voldoende gedetailleerd wordt geschreven.

Hans – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Hans Plantinga (overleg · bijdragen) 13 jan 2011 21:54


Als lezer is me nog niet duidelijk waar de UAV GC vandaan komt, wie hem heeft vastgesteld, hoe hij eventueel gewijzigd kan worden; waar de UAV GC te vinden is, wie hem uitgeeft, hoe ik aan een UAV GC kan zien of het de echte is; wat voor soort zaken beslecht kunnen worden met het UAV GC, voorbeelden van geboden verheldering, gaat het vooral om de verhouding tussen opdrachtgever en aannemer of om een level playing field tussen meerdere aannemers? Als een hoofdaannemer werkt onder een UAV GC, moeten de onderaannemers dan ook met die contractvorm in zee? Hebben bepaalde organisaties zich uitgesproken voor of tegen de UAV GC? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.84.212.27 (overleg · bijdragen) 31 mei 2018 12:12