Overleg:Vedanta

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze pagina gaat voorbij aan het feit dat (Adi) Sankara's Advaita Vedanta de eerste Vedanta is die enige prominentie kreeg. Er bestonden wel veel eerder Vedanta teksten, maar pas door Sankara's commentaar daarop zijn die belangrijk geworden. De tekst zoals hij nu is suggereert dat advaita vedanta de laatste van de scholen is.

Kh7 13 jan 2007 15:04 (CET)[reageer]

Dit is een terechte opmerking en ik ben blij met deze aanwijzingen. Ook de externe link zet een en ander in een juister perspectief. Zoals wel eens vaker gebeurt, gaat een groot meester soms de hele voorhistorie van een leer of een religie in de schaduw stellen. Dat ligt dan uiteraard niet aan hem. Wie naar alles benieuwd is moet ook in die schaduw kunnen kijken. - Ben Pirard 13 jan 2007 16:12 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Vedanta. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 30 okt 2019 16:02 (CET)[reageer]