Overleg:Wim Gerlach

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Zootje in het onderwerp Externe links op Wim Gerlach

Externe links op Wim Gerlach[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Wim Gerlach, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Wim Gerlach, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

MoiraMoira overleg 3 nov 2008 22:56 (CET)Reageren

Hallo, ik begrijp uw punt. Ik heb ook de aanwijzingen gelezen over het plaatsen van externe links. Hierdoor kan ik mij voorstellen dat er een goede reden moet zijn voor het plaatsen van een externe link moet zijn.

In dit geval denk ik dat het juist is om de volgende redenen:

De website is absoluut verwant aan deze persoon.
Deze bokschool is opgericht door Wim Gerlach.
De vereniging heeft nog steeds zijn naam in gebruik.
Zijn Schoonzoon is nu de eigenaar.
De zoon van Wim Gerlach traint nog steeds bij ons.
Vele oude leden van hem trainen nog bij ons.
Er is binnenkort een 2e memorial wedstijd ter ere van hem. De informatie over dit event lijkt me niet iets voor wikipedia omdat dit een tijdsgebonden event is. Wel misschien dat er deze memorials en andere events worden gehouden, wat op deze website staat.
Er zit geen reclame bij, maar slechts een link naar meer informatie.
De website is nog in ontwikkeling, er komt ook meer specifieke informatie over deze persoon op.
Mijn intentie is het ook om het artikel op wikipedia uit te breiden zodat het meer informatie bevat. En daardoor bijdraagt aan wikipedia.
Wie beter kan dat doen als de familie van Wim Gerlach en leden van zijn club die hem kennen?
Het Internet is gebouwd op links naar diverse pagina's. Dat is de basis van dit medium. En ook de reden van het grote succes! Het Internet over surfen is een begrip. Natuurlijk is er ook veel troep te vinden, en is het wenselijk om gebruikers hiervan af te schermen. Maar met de macht van het verwijderen van links dient zeer zorgvuldig om te worden gegaan. Het beleid van wikipedia is begrijpelijk, maar ook wat discutabel. Maargoed, daar is deze pagina voor. In dit geval vind ik en de vereniging van Wim Gerlach het zeer nuttig dat dit artikel linkt naar de site van de door hem opgerichte en in zijn gedachten voortgezette boksschool.

Ik hoop zo uw twijfels weg te hebben genomen.

Zootje 4 nov 2008 00:15 (CET)Reageren