User talk:MoiraMoira

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
  Wikipedia


Farm-Fresh rainbow.png
Farm-Fresh rainbow.png
DEZE GEBRUIKER IS DRUK BUITEN WIKIPEDIA EN DAARDOOR VERMINDERD ACTIEF EN NIET FREQUENT HIER. HET KAN DUS EVEN DUREN VOORDAT UW VRAGEN BEANTWOORD WORDEN. MOCHT U EEN MODERATORVERZOEK HEBBEN DAT GRAAG OP DE BETREFFENDE VERZOEKPAGINA STELLEN.
Manxwithbaseball.jpg
Pitcher High school baseball in Japan 2007.gif
Welkom op mijn overlegpagina.
LEES DIT EERST.

Antwoord op onderstaande vragen krijgt u door op de vraag te klikken:

1. Waarom is de link die ik in een artikel plaatste verwijderd?
2. Waarom is het artikel over mijn band/ensemble/mezelf als musicus voor verwijdering voorgedragen?
3. Waarom is het artikel over mezelf voor verwijdering voorgedragen of verwijderd?
4. Waarom is het artikel over mijn bedrijf(sprodukt)/organisatie/dienst/site voor verwijdering genomineerd of verwijderd?
5. Waarom is het artikel wat ik een tijd geleden gemaakt/aan bijgedragen heb verwijderd en wat is daar aan te doen?
6. Waarom mag mijn persoon/mijn bedrijf/mijn produkt/mijn organisatie niet op Wikipedia en X (=willekeurig beroemder/bekender persoon/bedrijf/produkt/organisatie) wel?
7. Hoe kan ik vrijgave van auteursrechtelijk beschermde teksten ter plaatsing op Wikipedia regelen?
8. Hoe krijg ik live antwoord van een Wikipediaan en waar kan ik meer algemene informatie krijgen?
Als uw vraag er hierboven niet bijstond (en hier staat een nog uitgebreidere versie) dan kunt u nu hier klikken. Vragen en verzoeken poog ik tijdig te beantwoorden. Mocht er iets vergeten zijn, of uw vraag is nog niet beantwoord, laat me dat dan weten. Vragen over Wikipedia beantwoord ik enkel regulier hier in verband met de transparantie. Wilt u toch mailen in verband met privacygevoelige zaken schrijf hier dan een korte notificatie dan kijk ik in mijn wikimailbox. Wilt u een reactie schrijf hier dan niet anoniem en wees zo beleefd uw bericht te ondertekenen door af te sluiten met vier tildetekens (~). Op anonieme reacties wordt niet gereageerd. Overleg hier wordt hier gevoerd, overleg op uw eigen overlegpagina voer ik daar verder. Afgehandelde oudere berichten staan in de archieven. Heeft u een vraag over een lemma zet de naam dan tussen twee vierkante haken dan ik er makkelijker naar kijken, anders doe ik dat voor u.
Magic wand.svgHeksen kan ik niet, toveren doe ik enkel op verzoek.
En tot slot - voor de virtuoso's onder u - geniet mee van John Baston: "hier".

Standaardtekst[bewerken]

Moira, de tekst voor iemand die materiaal van een eigen site wil plaatsen, waar staat die ook alweer? Ik heb 'm nodig voor Overleg gebruiker:Els Zeldenthuis. Groet, Sander1453 (overleg) 25 feb 2015 10:39 (CET)

I'll be there in a jiffy Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 25 feb 2015 10:41 (CET)
Overlegd en dit gedaan nu: hier. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 25 feb 2015 10:49 (CET)

Het Friese Merenproject[bewerken]

Moira, Het artikel waar ik mee bezig was "Het Friese Merenproject" heb je verwijderd als ik het goed begrijp. Ik bgen geen doorgewinterde Wikipedia auteur, dit was mijn eerste bijdrage. Ik begrijp dat het voor verbetering vatbaar is maar dit is een wel wat erg rigoreuze maatregel. Dit is mijn eerste artikel op deze site en het is nog wel wat zoeken hoe alles werkt, dus deze maatregel van verwijdering is nou niet echt een aanmoediging voor een beginner. Je zou me een plezier doen om het aartikel terug te plaatsen en mij wat aanwijzingen te geven over wat de belangrijkste verbeterpunten zzijn. Jaap Goos J.Goos (overleg) 26 feb 2015 15:53 (CET)

Dag J. Goos, u kunt de reden vinden zoals u al kon lezen toen u op deze pagina kwam door op punt 5 van het f.a.q. bovenaan te klikken. Ook staat daar wat u kunt doen nu. Dit gezegd hebbende: het was enkel een besluit van provinciale staten van Friesland om iets te doen aan de Friese Meren dus zaken daar te verbeteren. Dat is prima voor op de provinciesite en het was ook eigenlijk niet meer dan een ambtelijke neerslag van de plannen en wat er allemaal moest gaan gebeuren. Het artikel bevatte ook geen bronnen of referenties die de encyclopedische relevante zouden aantonen. Vandaar dat het omdat er ook niets meer aan gebeurd was twee weken lang verwijderd is door mij als afhandelend moderator van de beoordelingssessie van die dag. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 26 feb 2015 16:11 (CET)

Korenkwartier[bewerken]

Arnhem is sinds kort ingedeeld in Kwartieren, waaronder het Korenkwartier. Als ik in Google zoek op het Korenkwartier vind ik een Wikipedia pagina over dit gebied, maar wanneer ik er op klik staat er dat u de pagina heeft verwijderd. Mag ik vragen waarom deze pagina is verwijderd? – De voorgaande anonieme bijdrage werd geplaatst door ‎Jannnnnneke (overleg · bijdragen)

Dit betrof geen artikel maar een korte reclametekst met een zin als Dit gebied is al sinds jaar en dag bekend om zijn gezelligheid. Heerlijk eten, gezellig een drankje doen, een potje bowlen of een filmpje kijken, het kan allemaal in het Korenkwartier! en is daarom niet bekleven in de encyclopedie. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 27 feb 2015 16:29 (CET)

Blik[bewerken]

Moet 81.82.217.15 (overleg | bijdragen | bloks) na de verschillende onbehoorlijke tussenkomsten niet opnieuw geblokkeerd worden? (vorige blok was drie maanden). met hartelijke groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 27 feb 2015 17:49 (CET)

Dag Andries. De scholier kliederde een keer om 15:07 en de schooloverlegpagina is om 17:47 van een dossieraanvulling voorzien maar de dader liet hel al bij 1x. Enkel bij herhaald vandalisme kan er geblokkeerd worden en is dat ook zinvol. Mocht er na het weekeind herhaald vandalisme volgen en het dossier aangevuld en een blokverzoek gedaan op de betreffende verzoekpagina, dan gaat de school zeker voor geruime tijd op slot is mijn stellige verwachting. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 27 feb 2015 19:00 (CET)
Dank u wel. Ik dacht dat de vorige onbehoorlijke tussenkomsten in rekening werden genomen. Hoe kan men immers weten dat het telkens om een nieuwe scholier gaat? met hartelijke groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 28 feb 2015 10:13 (CET)
Dag Andries, enkel als de bewerkingen duidelijk een persoon betreffen langdurig (dus dagenlang schrijven dat Koning Philip gek is bijvoorbeeld) weet je dat. Anders zijn het steeds anderen. De pagina voor een verzoek staat het ook helder op wat we wel en niet kunnen doen zie hier. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 2 mrt 2015 08:00 (CET)

Zotteteen[bewerken]

Hoi MoiraMoira. Hield jij niet ergens een dossier bij van Zotteteen? (Niet te verwarren met Zotteteen1). Ik heb nl. tien nieuwe sokpoppen voor je, zie hier. Mvg, Trijnstel (overleg) 28 feb 2015 15:24 (CET)

Onze good old Futbase heeft sinds een tijdje ook zijn eigen pagina hoor; gewoon in ons LSV-naslagwerk - zie hier voor zijn entry Glimlach. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 28 feb 2015 15:28 (CET)

Sarah Blackwood (Canadese zangeres)[bewerken]

Beste MoiraMoira, Ik zie dat het lemma "Sarah Blackwood (Canadese zangeres)" vandaag is verwijderd wat ik erg spijtig vindt. Waarom vind ik dit spijtig, omdat deze nieuwkomer één regel had neergeschreven en er niet even op werd gewezen dat dit niet voldoende was waardoor deze nieuwkomer al direct werd geconfronteerd met verwijdering (iets wat helaas geregeld plaats vindt). Daarom had ik besloten om de helpende hand hierin te bieden. Daarna was er geen sprake meer dat het lemma te summier zou zijn waardoor "wiu" zo gelden, maar zoals ook al op de "Te beoordelen pagina" (zie hier) door een moderator werd aangegeven, was het lemma op zichzelf zeker wel E. Waarom dan toch deze verwijdering, is er een mogelijkheid dat het lemma alsnog wordt teruggeplaatst? Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 28 feb 2015 16:33 (CET)

Goed dat je met het artikel hebt geholpen maar ik deed enkel de verwijdersessie natuurlijk. Daar heb ik de overwegingen gelezen en het artikel en de persoon ontbeerde zelf encyclopedische relevantie als zelfstandig artiest dus de suggestie om haar te laten doorverwijzen naar de band waarin ze speelt vond ik de beste oplossing en dat kan eenieder doen. Mocht je toch vinden dat de persoon wel encyclopedische relevant is dan kan je lezen wat er is gebeurd, waarom en wat je nu kan doen door te klikken op punt 5 van het f.a.q. bovenaan deze pagina dat je al hebt gezien toen je hier terecht kwam. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 28 feb 2015 16:43 (CET)
Aha, Bedankt MoiraMoira! Nog een fijne avond, vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 28 feb 2015 17:10 (CET)
Graag gedaan. Als je een verzoek doet op wp:terug dan kijkt een collegamoderator ernaar. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 28 feb 2015 17:17 (CET)

Altolamprolgus > Altolamprologus[bewerken]

Dag MM, ik zag dat je een samenvoegnominatie had gezet op het artikel Altolamprolgus. Ik had daar een nuweg op gezet omdat het slechts een artikel met tikfout in de titelnaam is. De inhoud van het artikel is gelijk aan het artikel dat recent onder de correcte naam (Altolamprologus) is aangemaakt. Er valt dus niets samen te voegen. Dat is net waarom ik er de nuweg op gezet had. Het enige lastige is dat het niet zo makkelijk is om de bewerkingsgeschiedenis samen te voegen, omdat er op beide artikelen tegelijk wat gewerkt is. Wil je nog even kijken of het nou wel zinnig is om er een hele tijd een samenvoegnominatie op te laten staan? Het lijkt mij nl van niet. Vriendelijke groet, Erik Wannee (overleg) 1 mrt 2015 12:02 (CET)

Dag dat was een ingewikkelde om te bekijken op de vroege zondagmorgen toen ik de nuwegjes naliep. Er is een artikel over de genus onder twee titels en dan nog eentje over een soort. Het lijkt me het handigst als eerst de goede complete info over het hoofdonderwerp in een van de twee artikelen terechtkomt (dat met de langste geschiedenis), dan kan er samengevoegd worden, en natuurlijk moet ook het subartikel compleet zijn. Ping hier gerust als alles inhoudelijk in orde is en dan ga ik een poging doen. Maar ik kon niet zomaar het lemma met de foute titel maar wel de langste geschiedenis gaan wegkiepen zoals je begrijpt. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 1 mrt 2015 12:20 (CET)
Ik had er een paar bewerkingen voor nodig, maar het is nu gerealiseerd. Omdat "Altolamprolgus" niet meer dan een spelfout was, heb ik geen redirect achtergelaten. WIKIKLAAS overleg 1 mrt 2015 19:07 (CET)
Applaus en dank (aannemende dat het inhoudelijk OK was geworden Erik Wannee?)! Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 1 mrt 2015 19:16 (CET)
Ik ben er helemaal tevreden mee! Dank aan jullie beiden. Wikipedia is weer een klein stukje perfecter geworden. Erik Wannee (overleg) 1 mrt 2015 23:29 (CET)
O ja, ik heb de interwikilinks van dit artikel nog even gerepareerd. Erik Wannee (overleg) 1 mrt 2015 23:41 (CET)

Bericht van de Arbitragecommissie (2)[bewerken]

Geachte MoiraMoira,

Kunt u aangeven op welke bewijzen u het vermoeden dat AJW en Tevergeefs dezelfde persoon zijn baseert? De Arbitragecommissie ziet graag uw reactie voor 10 maart 2015 tegemoet. U kunt uw reactie geven op de zaakpagina of u kunt de Arbitragecommissie per mail bereiken.

De Arbitragecommissie. 2 mrt 2015 10:03 (CET)

De betreffende gebruiker heb ik netjes benaderd omdat uit bewerkingsonderzoek bleek dat deze onmiskenbaar eerder met het andere account had bewerkt. Er is geen gebruiker die identiek bewerkt op dezelfde onderwerpen. Omdat ik deze de kans wilde geven om zelf verantwoordelijkheid te nemen en u te informeren heb ik herhaald dit aan hem verzocht zonder resultaat waarna ik u informeerde. Dat kunt u gewoon nalezen op diens overlegpagina hier waarin deze dit ook bevestigt: Ik ga ervan uit dat een arbcom-oordeel met betrekking tot mijn vorig persona niet noodzakelijk en onverkort meegenomen hoeft te worden naar mijn huidige persona. Als dat wel zo zou zijn vind ik dat niet in orde. Dan zal ik daar mijn conclusies uit trekken. . Hierna zette deze ook dit bericht op de nieuwe gebruikerspagina. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 2 mrt 2015 10:07 (CET)
Bedankt voor de reactie, Moira. - Persoonlijk, Kthoelen Flag of Finland (bordered).svg (Overleg) 2 mrt 2015 10:42 (CET)
Bedankt voor de reactie, Moira. - Persoonlijk, Woudloper overleg 2 mrt 2015 16:28 (CET)

AlterBerg[bewerken]

Hej MoiraMoira! Graag je aandacht voor deze aanvulling op de overlegpagina van AlterBerg. Groeten, Richard 3 mrt 2015 10:08 (CET)

Gelezen. Als dit zo doorgaat ña afloop van de blokkade weer melden op de verzoekpagina want dit kan niet verder gaan op deze manier. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 3 mrt 2015 10:15 (CET)

Geblokkeerde vandaal[bewerken]

Deze geblokkeerde vandaal gaat gewoon door: https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:193.172.150.160/27.

https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Spanje&diff=prev&oldid=43490547.

Volgens mij klopt hier iets niet, zou je er even naar willen kijken? Kukkie (overleg) 4 mrt 2015 09:58 (CET)

Om 9:42 de laatste bewerking en om 9:42 geblokkeerd via schoolrange door mij. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 4 mrt 2015 10:01 (CET)
Sorry! Kukkie (overleg) 4 mrt 2015 10:03 (CET)