User talk:MoiraMoira

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
  Wikipedia


Farm-Fresh rainbow.png
Farm-Fresh rainbow.png
DEZE GEBRUIKER IS DRUK BUITEN WIKIPEDIA EN DAARDOOR VERMINDERD ACTIEF EN NIET FREQUENT HIER. HET KAN DUS EVEN DUREN VOORDAT UW VRAGEN BEANTWOORD WORDEN. MOCHT U EEN MODERATORVERZOEK HEBBEN DAT GRAAG OP DE BETREFFENDE VERZOEKPAGINA STELLEN.
Manxwithbaseball.jpg
Pitcher High school baseball in Japan 2007.gif
Welkom op mijn overlegpagina.
LEES DIT EERST.

Antwoord op onderstaande vragen krijgt u door op de vraag te klikken:

1. Waarom is de link die ik in een artikel plaatste verwijderd?
2. Waarom is het artikel over mijn band/ensemble/mezelf als musicus voor verwijdering voorgedragen?
3. Waarom is het artikel over mezelf voor verwijdering voorgedragen of verwijderd?
4. Waarom is het artikel over mijn bedrijf(sprodukt)/organisatie/dienst/site voor verwijdering genomineerd of verwijderd?
5. Waarom is het artikel wat ik een tijd geleden gemaakt/aan bijgedragen heb verwijderd en wat is daar aan te doen?
6. Waarom mag mijn persoon/mijn bedrijf/mijn produkt/mijn organisatie niet op Wikipedia en X (=willekeurig beroemder/bekender persoon/bedrijf/produkt/organisatie) wel?
7. Hoe kan ik vrijgave van auteursrechtelijk beschermde teksten ter plaatsing op Wikipedia regelen?
8. Hoe krijg ik live antwoord van een Wikipediaan en waar kan ik meer algemene informatie krijgen?
Als uw vraag er hierboven niet bijstond (en hier staat een nog uitgebreidere versie) dan kunt u nu hier klikken. Vragen en verzoeken poog ik tijdig te beantwoorden. Mocht er iets vergeten zijn, of uw vraag is nog niet beantwoord, laat me dat dan weten. Vragen over Wikipedia beantwoord ik enkel regulier hier in verband met de transparantie. Wilt u toch mailen in verband met privacygevoelige zaken schrijf hier dan een korte notificatie dan kijk ik in mijn wikimailbox. Wilt u een reactie schrijf hier dan niet anoniem en wees zo beleefd uw bericht te ondertekenen door af te sluiten met vier tildetekens (~). Op anonieme reacties wordt niet gereageerd. Overleg hier wordt hier gevoerd, overleg op uw eigen overlegpagina voer ik daar verder. Afgehandelde oudere berichten staan in de archieven. Heeft u een vraag over een lemma zet de naam dan tussen twee vierkante haken dan ik er makkelijker naar kijken, anders doe ik dat voor u.
Magic wand.svgHeksen kan ik niet, toveren doe ik enkel op verzoek.
En tot slot - voor de virtuoso's onder u - geniet mee van John Baston: "hier".

Even over Commons[bewerken]

(Hopelijk mag dat hier.) Beste MoiraMoira, je had deze handtekening genomineerd (out of project scope), maar nu staat er hier weer één. Die zou dan ook weg moeten. Zie overigens dit overleg tussen Wikiklaas en de uploader, die zich inmiddels van drie accountnamen heeft bediend. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 8 apr 2015 20:07 (CEST)

En het kopje erboven. WIKIKLAAS overleg 8 apr 2015 22:43 (CEST)
Hoi ErikvanB, Lijkt me een jong persoon toe die wikipedia een beetje als eigen knutselruimte ziet. Je kan idd de handtekening als out of project scope nomineren (is dezelfde als eerder inderdaad) en wellicht de persoon hier uitleggen dat het niet echt handig is om met meer accounts hetzelfde te doen en dat handtekeningen op commons bedoeld zijn voor die van beroemde personen als Churchill enzo. Ik zie op commons twee accounts; Wikimiguelteirlinck (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki) en ~Miguel~2000~Teirlinck~ (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki) maar kan me vaag herinneren dat hij bij ons er eentje heeft met allemaal hoofdletters overigens. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 12 apr 2015 07:50 (CEST)

Pomi-T pagina[bewerken]

Beste MoiraMoira,

Ik zie dat je mijn artikel hebt verwijderd. Dat vind ik uiteraard erg jammer.

Pomi-T is meer dan een commercieel product. Er is officiële wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat het een preventieve werking heeft tegen kanker. Voor mij maakt dat het een onderwerp met maatschappelijke relevantie. Je verwijst zelf naar een pagina die beschrijft hoe je kan herkennen of iets relevant is (https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Relevantie#Ondernemingen). Het belangrijkste argument voor relevantie is dat er door deskundigen over is gepubliceerd.

Er is een wetenschappelijk artikel geschreven over het onderzoek naar Pomi-T dat is gepubliceerd in het toonaangevende Journal of Clinical Oncology. Ook in andere media is er geschreven over Pomi-T: o.a. The Business Times, The Huffington Post en The Telegraph.

Ik hoop ook dat je kan lezen dat ik het artikel zoveel mogelijk feitelijk en objectief heb proberen te schrijven. Hierdoor zou ik het zelf zeker niet kwalificeren als expliciete product reclame. Ik hoop dat je de verwijdering van het artikel wil heroverwegen.

Met vriendelijke groeten, Johannes – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Johannesmarkusse (overleg · bijdragen) 8 apr 2015 22:46‎ (CEST)

O die studie zal best wel wetenschappelijk zijn maar dit product is een pseudowetenschappelijk gezondheidsdingens op z'n best. Pomi-T is geclassificeerd als een voedingssupplement en niet als een medicijn. zegt denk ik wel genoeg. Natuur12 (overleg) 8 apr 2015 23:34 (CEST)
The Busines Times, Huffington Post en The Telegraph zijn geen tijdschriften die serieus te nemen zijn als het gaat om het beoordelen van wetenschappelijke resultaten; het zijn nieuwsmedia. Er is dus momenteel sprake van 1 gepubliceerd stuk, waarvan de waarde nog moet blijken.
Pomi-T is een commercieel product. Dat betekent dat er onmiddellijk alarmbellen gaan rinkelen als er een "artikel" over verschijnt in Wikipedia. Terecht, zo lijkt me. In het verwijderde artikel werd niets anders gedaan dan het napraten van degenen die het stuk hebben gepubliceerd. Het meest logische commentaar op de resultaten is dat in de "succesvolle" groep de gemiddelde PSA-waarde is gestegen. Bij 46% was sprake van een daling; bij meer dan de helft dus niet (voor wie het stuk niet kan inzien: beide uitspraken werden gedaan, zowel over de gemiddelde PSA-waarde als over het percentage patiënten waarbij de PSA-waarde daalde). Toch wordt het product gepresenteerd alsof het (prostaat)kanker helpt genezen. Dat is volksverlakkerij.
Wikipedia is een encyclopedie. De doelstelling is het vastleggen van kennis. Wikipedia is geen spreekbuis voor goede doelen en ondersteunt geen maatschappelijke idealen, de encyclopedie streeft echt niets anders na dan het vastleggen en vrij beschikbaar maken van kennis. Daarvan was in dit geval geen sprake. WIKIKLAAS overleg 8 apr 2015 23:54 (CEST)
Aan de antwoorden van de collegae hierboven heb ik niet veel meer toe te voegen. Dank. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 12 apr 2015 08:03 (CEST)

Moderator[bewerken]

MoiraMoira,

Kan ik mij over enkele maanden kandidaat stellen als moderator, of zou jij dat niet doen als jij mij was?? Zijn er dan nog dingen die ik zou kunnen verbeteren of dingen die ik dan juist moet gaan doen? Kukkie (overleg) 9 apr 2015 12:07 (CEST)

Zie ook de OP van Wikiklaas. Dqfn13 (overleg) 9 apr 2015 13:14 (CEST)
Ik sluit me aan bij wat daar is gezegd en vooral bij de eerste zin die collega Dqfn13 daar schreef. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 9 apr 2015 13:17 (CEST)

Cross-wiki vandalism[bewerken]

Hi! I'm a rollbacker on it.wiki and I noticed that you reverted some IP edits on the fr.wiki page about fr:Charles II de Nevers-Mantoue. I wanted to inform you that the IP you reverted is a sock of italian user A1cb3 (overleg | bewerkingen | bloks | stalktoy | cross-wiki | whois | honeypot) (known as A3cb1 on commons), that is vandalizing all the wikis where he is not known. (please, if you want to answer to me, write on my talk page on this wiki, since my talk page on it.wiki is lurked by the vandal).Caarl 95 (overleg) 10 apr 2015 15:10 (CEST)

Thanx for the heads up. Do you need me to look into this matter? I do recall vaguely reverting edits acting as global sysop but do not have indepth knowledge of this specific vandal nor do know his modus operandi so please enlighten me. Thanx. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 12 apr 2015 08:14 (CEST)
I now see I already had blocked him with us and had him globally locked as well in november 2014 see here. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 12 apr 2015 08:16 (CEST)

Uitspraak Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte MoiraMoira,

De Arbitragecommissie heeft op 12 apr 2015 23:54 (CEST) uitspraak gedaan in de zaak RichardKiwi. U hebt vermoedelijk de uitspraak al gelezen, maar via deze weg willen we toch nog even persoonlijk op de hoogte brengen. U kunt de uitspraak vinden op de zaakpagina Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Verzoek tot deblokkade Richardkiwi.

Namens de Arbitragecommissie, Globe.svg Druyts.t overleg 14 apr 2015 10:47 (CEST)

Dank voor de melding maar volgens mij had ik hiermee niet van doen ditmaal als moderator. In maart 2014 heb ik enkel een checkuserverzoek gedaan en dat was al lang afgehandeld en afgesloten. U kunt hier zien welke moderatoren zich nu hiermee hebben bezig gehouden. Ik adviseer u hen te informeren en mij hier niet in te betrekken, ook niet in de uitspraak zoals ik nu lees waar conclusies over mijn handelen van destijds getrokken worden die bezijden de waarheid zijn laat staan dat u mij hierover als arbitragecommissie enig bescheid heeft gevraagd. Dit vind ik niet passend noch correct te noemen. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 14 apr 2015 10:49 (CEST)
Herhaald verzoek anders rest mij niets dan hier opening van zaken te geven. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 19 apr 2015 07:49 (CEST)

Bad Usernames[bewerken]

Hoi MoiraMoira, Ik denk dat dit een beetje in een van jouw expertisevelden valt: Volgens het laatste tech news bericht doet de locale gebruikersnamenblacklist het niet meer, en is deze vervangen door een blacklist op meta. Denk jij dat het nuttig is om entries die specifiek van toepassing zijn op nl-wiki (vertaalde naamruimten, domeinnamen) hier naartoe over te brengen? Milliped (overleg) 14 apr 2015 13:15 (CEST)

Hoi collega! Zou best handig zijn denk ik voor de aanstootgevende zaken die universeel zijn maar is wel een engelstalige lijst. Ik neem aan dat die op meta voor alle wikiversies geldt? Mogelijk moeten we maar even aankijken wat er nog tussendoorglipt zonder onze blacklist. Gek dat we het niet meer lokaal kunnen doen of moeten we m opnieuw opstarten o.i.d? Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 14 apr 2015 13:21 (CEST)
Ik ben op zich niet heel erg verbaasd dat door de SUL het niet heel erg zinvol is om lokale lijsten te hanteren. Ik zie op de metalijst ook Japanse en Oekraïense entries staan, maar ik denk dat we inderdaad misschien het eerst eens aan moeten kijken of er er een noodzaak is gelocaliseerde zaken toe te voegen, zo heel veel staat er nu ook weer niet op "onze" lijst. Maar het lijkt me voor eventujeel terugkerende vandalen met vergelijkbare usernames misschien toch wel handig om de weg te weten naar de lijst op meta. Milliped (overleg) 14 apr 2015 13:53 (CEST)
Eens met even aankijken. Ook omdat er vroeger dingen niet mochten die nu wel OK zijn als tekentjes, andere alfabetten enzo. Die lijst weten is idd handig. Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 14 apr 2015 14:00 (CEST)

Belfius[bewerken]

Dag MM, ik heb het artikel Belfius opnieuw opgemaakt. Jij hebt het artikel indertijd verwijderd. Kan je mij helpen en het sjabloon {{bedrijfsinfo}) kopiëren uit de informatie die verwijderd werd, en in het artikel hier plakken? Dat lijkt me neutrale informatie die we kunnen redden uit het veriwjderde artikel MADe (overleg) 14 apr 2015 22:59 (CEST)

Dag MADe, volgens mij is het handiger gezien de verhitte discussie die er rondom dit onderwerp is zie ik nu m.b.t. terugplaatsen dat je dat verzoek op de verzoekpagina zet met verwijzing naar het terugplaatsverzoek van gisteren. Dan is het helder voor iedereen wat er gebeurd is en dat je graag iets uit het oude artikel terug wilt. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 15 apr 2015 08:24 (CEST)

Shokoku-ji[bewerken]

Beste MoiraMoira, de aanmaker van Shokoku-ji wilde graag dat het goedkwam met dit genomineerde artikel. Met weinig interesse heb ik daarom een haastpoets gedaan. Het is nog steeds geen hoogstaande literatuur, maar ik heb de nominatie maar ingetrokken. Kan jij eens vlug kijken of je nog erg kromme zinnen ziet? Misschien heb je hier helemaal geen trek in, dan laat je het maar. Het is altijd erg vervelend als mensen Engelse teksten gaan vertalen terwijl ze geen idee hebben wat designate of dedicate betekent (of hoe je dat zegt in het Nederlands). Dan krijg je zinnen als: In 1383 was de zenmeester Shun'oku Myoha beschouwd als de stichtende abt of het tempelcomplex werd toegewijd in 1392. Maar ja, zolang de Engelse Wikipedia bestaat, blijf je dit houden, ben ik bang. De vertalingen "die ermee door kunnen" behoud je dan maar, want perfecte vertalingen zal je niet vaak tegenkomen. Mooie, zonnige dag. ;-) ErikvanB (overleg) 15 apr 2015 02:35 (CEST)

PS: Deze, geschreven door Maniago, was misschien wel de ergste. Daar ben ik na al die jaren nog niet overheen. "...kan men spreken van een “goede box office” of een “slechte box office”. (...) De box office van een productie kan op verschillende manieren worden vastgesteld." Wat een kolder! Mathonius heeft uit medelijden nog geprobeerd er wat van te maken, maar met een modbitje in de hand zou ik nog steeds de neiging hebben op delete te drukken. (Zal ik niet doen, ik ben niet gek.) Dit lemma heeft op deze wiki namelijk he-le-maal niets te zoeken. Het andere lemma dat hier niets te zoeken heeft, is dit. Behouden na volstrekt verkeerde moderatorbeslissing door gebrek aan inzicht, en dat zeg ik niet vaak. ErikvanB (overleg) 15 apr 2015 02:49 (CEST)
De student heeft hopelijk een docent die een onvoldoende gaat geven want een tempel die als persoon kan regeren heb ik nog nooit gezien. De tweede nominatie lijkt me prima want dat is idd een nogal bijeengeraapt bronloos zooitje. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 15 apr 2015 08:34 (CEST)
Ja, Japanse tempels houden er vreemde gebruiken op na. Glimlach Dat hoop ik later nog even aan te passen. Wat betreft de nooit verwijderde pagina's: als ik nog een poging waag, moet ik wel met een buitengewoon sterk verhaal komen, want anders zal het vast nooit meer lukken. En hopelijk komt men dan niet aanzetten met het flauwe argument dat het een PUNT-nominatie of "mijn zin doordrijven" is, want één op de duizend keer is een kwestie zo principieel, dat je wel móet. ErikvanB (overleg) 15 apr 2015 13:42 (CEST)

Notificatie van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte MoiraMoira,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan in de door u ingediende zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/AJW en Tevergeefs.

De Arbitragecommissie, 15 apr 2015 12:41 (CEST) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mathonius (overleg · bijdragen)

Dank voor de melding en het afhandelen. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 15 apr 2015 13:23 (CEST)
Op persoonlijke titel. Beste MoiraMoira, wil je svp geen mededelingen van de AC aanpassen? Bij voorbaat dank. Natuur12 (overleg) 15 apr 2015 13:40 (CEST)
Dag Natuur12, dat doe ik uiteraard niet maar wel voeg ik ter helderheid toe wie dit heeft medegedeeld voor de transparantie naar de gemeenschap toe. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 22 apr 2015 13:58 (CEST)

Midzomeravondmarathon[bewerken]

Hoi Moira, waarom heeft u bovenstaande wiki in 2007 verwijderd? Bijna alle Nederlandse marathons hebben een eigen verhaal. Pvt pauline (overleg) 18 apr 2015 11:03 (CEST)

Je ziet toch duidelijk dat er alleen een externe link in het "artikel" stond? Sjoerd de Bruin (overleg) 18 apr 2015 11:30 (CEST)
Pvt pauline, ik heb even gekeken naar het verwijderde artikel de verwijderde tekst en wat Sjoerddebruin al aangeeft: het was echt niet meer dan de tekst www.dieversportief.nl en meer echt niet. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 18 apr 2015 12:03 (CEST)
Klopt, dat was geen artikel, enkel een externe link. Mocht dit een door de atletiekunie gesanctioneerde grote marathonwedstrijd betreffen dan kan daar uiteraard een artikel over geschreven worden. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 18 apr 2015 13:17 (CEST)

Kento Masuda[bewerken]

MoiraMoira,

Ik zou willen vragen, wat ik kwam om te bouwen Kento Masuda Nederland pagina, maar er was te filteren met uw naam. De heer Masuda al naar andere zeven talen, dus ik denk dat er iets mis te zijn. Kunt u releae op dat? Dank je wel, --Kaori Muraji (overleg) 19 apr 2015 21:24 (CEST)Kaori Muraji

Betreft hardnekkige zelfpromotie zelfs met inzet van een meatpuppet. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 20 apr 2015 07:44 (CEST)

Doorgestuurd verzoek van Kabaalmaker - zie zijn overleg[bewerken]

Beste MoiraMoira, Kabaalmaker diende op zijn OP het volgende verzoek in: Ik wil graag gebruik maken van de ontsnappingsclausule. Hoe kan dit worden geregeld? Kabaalmaker (overleg) 20 apr 2015 10:13 (CEST). Ik ga ervan uit dat jij weet hoe die clausule werkt. Zou jij toelichting willen geven op zijn overlegpagina? Met vriendelijke groet, Wwian1 (overleg) 20 apr 2015 10:16 (CEST)

Dag Wwian1, die uitleg staat al op diens overlegpagina. Als hij op de doorlink hier klikt daar bovenaan weet deze wat hij moet gaan doen. Ik heb de overlegpagina op mijn volglijst gezet dus als hij het gaat aanvragen zie ik het. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 20 apr 2015 10:31 (CEST)
Is inmiddels al door een collega doorgeleid zag ik. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 22 apr 2015 13:58 (CEST)
Dan nu maar gewoon afwachten. De behandeling duurt wel lang, vind ik. Wwian1 (overleg) 22 apr 2015 19:34 (CEST)
Dit hoorde bij een groepje vandaalscholieren toch die ondermeer jou lastigviel destijds in het wijzigingencontrolekanaal op IRC en onwiki? Of een collega er fiducie in heeft om deze jongeman een herkansing te geven zien we wel. Ik heb destijds het sokken/impersonatienetwerkje ontrafeld dus ga dit verder niet afhandelen zoals je begrijpt. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 22 apr 2015 19:44 (CEST)

Sterkte![bewerken]

Jaja. Gezicht met tong uit de mond Welterusten straks. ErikvanB (overleg) 21 apr 2015 22:23 (CEST)

Twee mods waren er tegelijk mee bezig en kruisten elkaars pad. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 22 apr 2015 11:47 (CEST)

School met 2 OP's voor 1 range[bewerken]

Ik had net een school gelabeld en bij het toevoegen aan de inventaris stond de range er al op, met een ander IP. Het gaat om Overleg gebruiker:213.124.64.186 en Overleg gebruiker:213.124.64.190. Kan jij die samenvoegen? Mbch331 (Overleg) 22 apr 2015 10:59 (CEST)

Zag het net ook en was er al aan begonnen. Komt goed! Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 22 apr 2015 11:00 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd zie nu hier en Overleg gebruiker:213.124.64.184/29. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 22 apr 2015 11:44 (CEST)

hallo[bewerken]

Moira, waar zou ik met u online kunnen praten

Pieter Schoutsen[bewerken]

Die is echt superbekend hoor! Ik heb in de Burgemeester Schoutsenstraat gewoond, die is naar hem vernoemd. Kijk maar met Google Maps, ik kan je helaas geen link sturen want zit op IE en die kan nog geen locaties versturen hier. Vanavond, thuis, kan ik je er weer lastig mee vallen. Dqfn13 (overleg) 24 apr 2015 12:19 (CEST)

Nou daarom dus heb ik het reeds geverifieerd en teruggeplaatst hoor en de plaatser verwelkomd. Was allemaal al gedaan Glimlach Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 24 apr 2015 12:20 (CEST)
Okay, nou ging ik er al van uit dat je niet zomaar wat doet... Ik heb het artikel over de stad Medemblik op mijn volglijst staan juist omdat ik er nog redelijk bekend ben, ik hou het dus ook wel in de gaten. Lach. Dqfn13 (overleg) 24 apr 2015 12:23 (CEST)
Helaas: hij is geboren in Wervershoof (zie zijn overlijdensakte op wiewaswie), dus hoort niet thuis als geboren in Medemblik, dus daarom weer verwijderd. Paul Brussel (overleg) 24 apr 2015 12:40 (CEST)
Dan kan de link wel naar Wervershoof of de gemeente Medemblik. Dqfn13 (overleg) 24 apr 2015 12:44 (CEST)
Hij is geboren in Wervershoof (waar hij dus als zodanig genoemd kan worden) en overleden in Medemblik (waar hij als zodanig ook genoemd kan worden), maar hem vermelden als geboren in Medemblik kan dus niet. Paul Brussel (overleg) 24 apr 2015 12:51 (CEST)
Heb hem bij Wervershoof geplaatst. Dqfn13 (overleg) 24 apr 2015 12:55 (CEST)
Als we Paul toch niet hadden! Glimlach Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 24 apr 2015 13:25 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte MoiraMoira,

De Arbitragecommissie heeft haar uitspraak in de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Herziening beperkende maatregelen Brimz en Annabel geëvalueerd. Nadere informatie vindt u op de zaakpagina onder het kopje Evaluatie.

De Arbitragecommissie, 24 apr 2015 13:43 (CEST) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Kthoelen (overleg · bijdragen) 24 apr 2015 13:43 (CEST)

Dag Kthoelen dank voor de berichtgeving namens deze commissie. Hoewel het bijna tien maanden duurde maakt de zin in uw uitspraak De commissie wil graag Brimz, Annabel en Robotje bedanken voor de inspanningen die ze geleverd hebben om de problemen rond de bijdragen van Enkidu1947 aan te pakken. veel verschil en ik waardeer het dat deze commissie wel inziet dat de gebruikers Brimz en Annabel geen onderdeel van het probleem zijn. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 24 apr 2015 13:46 (CEST)

Contributisme[bewerken]

Hallo MoiraMoira, Ik begrijp dat uw bezwaar heeft tegen het artikel over het Contributisme en het Contributie model en het als een marketing truc ziet. Het spijt me als deze indruk gewekt is, dat is geenszins de bedoeling. Wij hebben dit gedachtegoed met een grote groep ontwikkeld en geloven hier oprecht in. Ik heb alle verwijzingen naar Management strategen eruit gehaald, want daar gaat het ons niet om, het gaat ons om het gedachtegoed zelf. Mocht u nog verdere suggesties hebben, dan houd ik me aanbevolen. Met vriendelijke groet, Henrykalb.

Dag Henrykalb. Veel succes met uw gedachtegoed maar dat kunt u beter gebruiken naar de klant toe. Dit is een encyclopedie en geen plaats voor origineel onderzoek of verkapte managementmethodepromotie. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie of origineel onderzoek. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte, bedrijvengids of persoonsregister waar organisaties of personen hun 'eigen' pagina kunnen (laten) inrichten of hun bedrijfsfilosofie of methodieken kunnen uiteenzetten. Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Indien u betrokken bent hetgeen u suggereert wijs ik u bij deze tevens op de gebruiksvoorwaarden waaraan u dan dient te voldoen. De specifieke passage staat hier. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie. Mag ik u er tot slot op wijzen dat uw model een taalkundig probleem heeft want dat lijdt aan engelseziekte. Dat lijkt me voor een werkwijze/bedrijfsmodel een vrij dodelijke fout als u met een begrip met een taalfout er in bij de klant komt aanzetten. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 24 apr 2015 16:18 (CEST)