User talk:MoiraMoira

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
  Wikipedia


Manxwithbaseball.jpg
Pitcher High school baseball in Japan 2007.gif
Welkom op mijn overlegpagina.
LEES DIT EERST.

Antwoord op onderstaande vragen krijgt u door op de vraag te klikken:

1. Waarom is de link die ik in een artikel plaatste verwijderd?
2. Waarom is het artikel over mijn band/ensemble/mezelf als musicus voor verwijdering voorgedragen?
3. Waarom is het artikel over mezelf voor verwijdering voorgedragen of verwijderd?
4. Waarom is het artikel over mijn bedrijf(sprodukt)/organisatie/dienst/site voor verwijdering genomineerd of verwijderd?
5. Waarom is het artikel wat ik een tijd geleden gemaakt/aan bijgedragen heb verwijderd en wat is daar aan te doen?
6. Waarom mag mijn persoon/mijn bedrijf/mijn produkt/mijn organisatie niet op Wikipedia en X (=willekeurig beroemder/bekender persoon/bedrijf/produkt/organisatie) wel?
7. Hoe kan ik vrijgave van auteursrechtelijk beschermde teksten ter plaatsing op Wikipedia regelen?
8. Hoe krijg ik live antwoord van een Wikipediaan en waar kan ik meer algemene informatie krijgen?
Als uw vraag er hierboven niet bijstond (en hier staat een nog uitgebreidere versie) dan kunt u nu hier klikken. Vragen en verzoeken poog ik tijdig te beantwoorden. Mocht er iets vergeten zijn, of uw vraag is nog niet beantwoord, laat me dat dan weten. Vragen over Wikipedia beantwoord ik enkel regulier hier in verband met de transparantie. Wilt u toch mailen in verband met privacygevoelige zaken schrijf hier dan een korte notificatie dan kijk ik in mijn wikimailbox. Wilt u een reactie schrijf hier dan niet anoniem en wees zo beleefd uw bericht te ondertekenen door af te sluiten met vier tildetekens (~). Op anonieme reacties wordt niet gereageerd. Overleg hier wordt hier gevoerd, overleg op uw eigen overlegpagina voer ik daar verder. Afgehandelde oudere berichten staan in de archieven. Heeft u een vraag over een lemma zet de naam dan tussen twee vierkante haken dan kan ik er makkelijker naar kijken, anders doe ik dat voor u.
Magic wand.svgHeksen kan ik niet, toveren doe ik enkel op verzoek.
En tot slot - voor de virtuoso's onder u - geniet mee van John Baston: "hier".

Morad Chiri[bewerken]

waarom is de Artikel Morad Chiri door U verwijdert? wat is u reden – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Alomo09 (overleg · bijdragen)

U had toch via mail OTRS echt beloofd hiermee te zullen stoppen en ook elders maar het schijnt niet te helpen helaas want dit is alweer sokpop nummer negen in zes jaar tijd.... Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2016 16:52 (CEST)

Gefeliciteerd[bewerken]

Dat is goed nieuws, zeg! Trijnstel (overleg) 4 aug 2016 18:34 (CEST)

Dank en nu maar hopen dat deze keer de dames honkballers ook mee kunnen doen. En de hormonenhitters van de Major league vallen vanzelf af gelukkig want worden a niet vrijgegeven door de de MLB en b komen ze toch niet door de dopingtesten. We gaan ze over enkel dagen weer zien onder het schuifdak van de Miami Marlins maar eerst nog Everglades morgen en rustige dagen in huis aan strand nog. Voor grouch ik heb nog een straatmeestertje in de kraag gevat maar dat komt checkusermatig volgende week wel en voor natuur ja je hunches zijn correct die twee kennen elkaar helaas. Ivm privacy komt meer info via wikimail volgende week naar je toe hiero Trent. Dit ff cryptisch over wat lsvs die weer de boel hiero pogen te verpesten. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 5 aug 2016 00:26 (CEST)

Ontneuzeling[bewerken]

Dat heb je weer prima ontneuzeld, MoiraMoira. Welkom terug en veel succes bij je eerste voorzichtige schreden hier op dit gevaarlijke project. Mvg, ErikvanB (overleg) 6 aug 2016 04:52 (CEST)

Nah nog niet hoor. Ik wilde gewoon kijken of blokken vanaf het strand van Mismi Beach lukte en de router haalde de afstand vanaf het huis LOL. Paar dronken studenten die leuk wilden zijn oid zo te lezen. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 6 aug 2016 16:46 (CEST)
Het blokkeren lukt wel, het typen op zo een tablet toetsenbord is blijkbaar lastiger :-) Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 7 aug 2016 10:33 (CEST)
Pas op voor zandkorrels tussen de toetsen, anders lukt blokkeren straks ook niet meer. Gezicht met tong uit de mond ErikvanB (overleg) 8 aug 2016 03:39 (CEST)

Iraanse pov-vandaal met nieuwe sokpop[bewerken]

Beste MoiraMoira, ik zag deze terugdraaiing, maar zie dan ook de volgende edit van Nevesh7ap (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki). Ik ken deze Noorse figuur niet. Groet, ErikvanB (overleg) 10 aug 2016 20:38 (CEST)

  • O... die pagina's met alleen een puntje (zijn GP, OP en kladblok) mogen misschien ook wel weg. Ik heb vaker vandalen gezien die dat doen, omdat blauwe links minder opvallen dan rode. ErikvanB (overleg) 10 aug 2016 20:42 (CEST)
Klopt. Is slimme crosswiki povvandaal die nog een verzameldossiertje benodigt. Dat komt in de komende dagen er te staan. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 10 aug 2016 20:46 (CEST)
Oké. ErikvanB (overleg) 10 aug 2016 20:58 (CEST)

Bedankje[bewerken]

Bedankt voor je mail. Mvg, ErikvanB (overleg) 11 aug 2016 01:34 (CEST)

Geógrafo23[bewerken]

Goedenavond. Betreft lsv Geógrafo23. — NeoMaps (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki) is ook van de partij, en mogelijk ook Pedro Pablo Cuchinsqui (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki), maar ze staan niet op je lijst. Voor de volledigheid nog erbij? Groet, ErikvanB (overleg) 11 aug 2016 20:56 (CEST)

Zucht.... Ben er mee bezig ook Turbo8000 (overleg | bijdragen | bloks) hoorde er nog bij. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 11 aug 2016 20:57 (CEST)

José van Veen[bewerken]

Volgens mij heb je ten onrechte José van Veen (honkbalster) en José van Veen (roeister) vermannelijkt. Zie bijvoorbeeld: https://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:Zoeken/intitle:%22(actrice)%22 Alice2Alice (overleg) 12 aug 2016 14:47 (CEST)

Een honkballer is zowel mannelijk als vrouwelijk. Zie bijvoorbeeld hier dus anders dan acteur/actrice zoals u aanhaalt. De term honkbalster wordt enkel gebruikt in dezelfde contekst als bijvoorbeeld filmster en is dus een uitmuntende persoon op dit specifieke gebied. M.b.t. roeien ben in geen kenner, dat lijkt me een vraag voor in het sportcafé - beiden zijn in gebruik weet ik enkel en wat te prefereren is is up for grabs en daarover lijkt overleg daar wellicht handig. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 aug 2016 14:50 (CEST)
In het geval van honkballer heeft u gelijk en was ik fout maar in het geval van roeier/roeister meen ik gelijk te hebben. Zie http://woordenlijst.org/#/?q=roeister http://woordenlijst.org/#/?q=roeier Dus gelieve dat terug te draaien. Komt goed uit dat u vergeten was alle links naar José van Veen (roeister) te corrigeren. Knipoog Alice2Alice (overleg) 12 aug 2016 15:05 (CEST)
Uitgevoerd Uitgevoerd Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 aug 2016 15:24 (CEST)
Als je direct duidelijk wilt maken dat het om een vrouwelijke honkballer gaat, zou je voor honkbalspeelster kunnen kiezen. Daarmee ontloop je het verschil tussen -ster ('stur') en (-)ster ('stèr'), terwijl wel duidelijk is wat het geslacht is. José is zo'n voornaam waarmee je vele kanten op kan. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 12 aug 2016 15:18 (CEST)
Dat woord wordt niet gebezigd. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 aug 2016 15:23 (CEST)
@Alice2Alice - José van Veen (honkballer) heb ik meteen maar even aangemaakt en zie nu idd live het olympisch roeien en daar heeft de commentator het over "roeister" Glimlach. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 aug 2016 15:36 (CEST)
Wow, goed gedaan hoor! Alice2Alice (overleg) 12 aug 2016 15:38 (CEST)
En Maaike Head en Ilse Paulis olympisch kampioen!!!! Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 aug 2016 15:40 (CEST)
Ik vraag me af wat u tegen al die correcte vrouwelijke benamingen of termen hebt, die inderdaad allemaal correct zijn en dan ook mogen gebruikt worden: dit is pure "BTNI" (hoe ironisch, want u bent wereldkampioene terugdraaien wat dat betreft), dus ik draai uw onterechte wijzigingen nogmaals terug, hoor!!! Bart Versieck (overleg) 12 aug 2016 19:24 (CEST)
Zie hier. Gelieve met het geknutsel te stoppen daar en elders (en dat is u al jaren verteld door velen). Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 aug 2016 21:23 (CEST)

Gumball[bewerken]

Hallo. Kan toeval zijn, maar 47.32.86.36 (overleg | bewerkingen | bloks | stalktoy | cross-wiki | whois | honeypot) bewerkt dezelfde twee pagina's als 75.137.189.120 (overleg | bewerkingen | bloks | stalktoy | cross-wiki | whois | honeypot). Bij het eerste adres kom ik uit op Ottawa, bij het tweede op Kansas. Mvg, ErikvanB (overleg) 12 aug 2016 22:49 (CEST)

Kan maar er zijn meer dwangmatig werkende jongelieden met een fascinatie voor dit soort lemmata. Volgens mij zijn er nu twee verschillende Amerikanen vanuit hun eigen starre werkelijkheid tegen elkaar bezig crosswiki helaas. Het moet dan compleet, het moet in de volgorde die zij in hun hoofd hebben en soms klopt dat en soms niet. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 aug 2016 23:02 (CEST)
Lag je maar gewoon aan het strand, hè? Zonder zorgen. ErikvanB (overleg) 13 aug 2016 05:11 (CEST)
Er is helaas geen juiste volgorde. De Europese zenders zenden de serie uit in de volgorde waarin ze gemaakt werd. De Amerikanen houden zich nooit aan zo'n volgorde en al helemaal niet bij een Halloweenaflevering zoals The Scam. Die horen gewoon op Halloween. Dus ja, vaak komen er dan enkele afleveringen uit seizoen X eerder dan de afleveringen uit seizoen X-1. Deze ruzie gaat dus nooit ophouden. De serie is Brits, maar wel ingesproken door Amerikanen. Welke volgorde is dan de 'juiste'? Het maakt niet uit. Ik snap ook niet dat ze zich zo druk maken om een tekenfilmpje. Hoe dan ook, één van de twee noemt zichzelf Chase Rafter en is 13 jaar oud. Kikker v11 17 aug 2016 16:01 (CEST)
Dag Kikker v11 dank voor de aanvullende toelichting. De dwangmatige vspubers kunnen niet meer meedoen hier want de artikelen waarop ze klooiden zijn nu semibeveiligd. Goed dat u het in de gaten houdt. Mocht het doorgaan op weer andere artikelen of via accounts geef gerust een ping hier dan handel ik. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 17 aug 2016 16:04 (CEST)

Misbruiken melden?[bewerken]

Waar kun je melden wanneer iemand iets doet wat niet mag?KimberlyNL (overleg) 18 aug 2016 00:22 (CEST)

Wat wilt u dat er gebeurt dan? Als iemand anoniem herhaald vandalisme in artikelen plaatst en doorgaat na waarschuwing kan een bewerkingsblokkade-aanvraag hier gedaan worden. Als iemand iets doet uit onwetendheid of het niet begrijpt kunt u deze persoon uiteraard ook eerst verwelkomen en uitleg op diens overlegpagina geven. Meer informatie over hoe te handelen kunt u hier: Wikipedia:Vandalismebestrijding vinden. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 18 aug 2016 00:48 (CEST)

BedanktKimberlyNL (overleg) 20 aug 2016 21:10 (CEST)

Over het hoofd gezien?[bewerken]

Hoi MoiraMoira, ik heb een vraag over de afhandeling van Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160725. Volgens mij was jij de laatste moderator die die pagina heeft bewerkt en vervolgens gearchiveerd. Maar ben je misschien 2 nominaties vergeten af te handelen? Namelijk de Lijst van beschermde historische buitenplaatsen in de landgoederenzone 'Gelders Arcadië' (met 5 spellingsvarianten/redirects) en de Lijst van landgoederen in Gelders Arcadië (+ 1 spellingsvariant). 'Gelders Arcadië' is een leuke vondst voor een boektitel, maar het is natuurlijk niet de naam van deze mooie streek (die grenst aan mijn werkplek op kantoor). Net zo min als de Gelderse Parelketting, een benaming die de Volkskrant afgelopen zaterdag in een artikel gebruikte. Het is plak- en knipwerk van reeds op Wikipedia bestaande gemeentelijke lijsten. groeten, De Geo (overleg) 19 aug 2016 22:03 (CEST)

Zie mijn tegenweg commentaar op de beoordelingspagina. Haagschebluf (overleg) 20 aug 2016 07:28 (CEST)
Inderdaad over het hoofd gezien. Zie nu dat Haagschebluf het artikelonderwerp over Gelders Arcadië overal in andere artikelen heeft toegevoegd én op verzoek het onderwerp in diens werkruimte heeft gekregen van collega Dqfn13 begin juli na beoordelingssessie. Dat plaatst u beiden voor een dilemma lijkt me en reden voor overleg elders. Komt dat nog ter beoordeling terug dan kan de lijst ook terug maar dat is niet gebeurd. Dus voor nu verwijderd en mocht het hoofdonderwerp terugkomen dan kan de bijbehorende lijst ook terug. Dat andere was volgens mij er weer een subartikel van. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 20 aug 2016 07:55 (CEST)

Titulatuur[bewerken]

Goedenavond, MoiraMoira. Doet 84.26.143.224 (overleg | bewerkingen | bloks | stalktoy | cross-wiki | whois | honeypot) onder andere hier niet hetzelfde als wat Mabelina hier deed? (KoningArthur was dan weer iemand anders, geloof ik.) Mvg, ErikvanB (overleg) 21 aug 2016 19:23 (CEST)

Mabelina is een engelsman en Koning Arthur een Nederlandse verveelvandaalstudent. Dit IP komt uit Limburg. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 21 aug 2016 19:27 (CEST)
Bedankt voor de info. ErikvanB (overleg) 21 aug 2016 19:48 (CEST)

Pff[bewerken]

Moedeloosheid, is dat een bekend ziekteverschijnsel onder de collega's hier? Soms krijg ik namelijk verschrikkelijk zin om alle 2000 soaplemma's op de verwijderlijst te zetten:

En zo gaat het maar door. De ene IP-er is nog niet vertrokken of de volgende dient zich aan. Maar gelukkig heeft Job veel plezier. Glimlach Houd moed! ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 14:43 (CEST)

Driewerf hoezee, voor de moed waarmee ErikvanB ook daar benee in de buik van NL:WP zijn middagronde dee.
Ik controleer zulke bewerkingen niet meer. Het is daar gevaarlijk; velen die derwaarts gingen en keerden niet. Met bewonderende groet, Magere Hein (overleg) 23 aug 2016 15:56 (CEST)
Aha, "Ik controleer zulke bewerkingen niet meer" is een teken van moedeloosheid. Join the club, hatsekiedee! Soaps zijn de virtuele zandbak voor kids van een jaar of twee. ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 16:11 (CEST)
Ik weet niet of moedeloosheid mijn sentiment goed beschrijft. De bewerkingen zijn van artikels over een wereld waarvan ik weet dat i bestaat, maar waarvan ik verder niets weet en ook niet wil weten. Ik heb ooit eens geprobeerd enkele ervan te verifiëren. Bij gebrek aan bronnen kwam dat neer op kijken naar andere WP-artikels. Die denken er nogal eens anders over en spoedig verdwaalde ik dat labyrint. Tijdens mijn tocht kwam ik 's nachts in Meerdijk een ontroostbaar wenende vrouw tegen, die luid de naam van haar dochter jammerde. Zij negeerde mijn aanbod van aandacht en hulp. Ik kon het niet aanzien, ben naar huis gegaan en gaan slapen en heb nooit omgezien. Groet, Magere Hein (overleg) 23 aug 2016 16:47 (CEST)
Haha. Tja, als gepassioneerd wikiredacteur zal je de afleveringen toch dagelijks moeten gaan volgen, ben ik bang. :P Groet, ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 19:41 (CEST)
Liggen ze nou nog niet in bed? [1] [2] - ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 21:55 (CEST)
Er was een tijdje geleden een verstandelijk beperkte persoon die telkenmale zichzelf en een vriend als soappersonage toevoegde maar deze zijn weer anders geloof ik. Sterkte Erik. Je hebt de steun van Magere Hein en mijzelf bij deze hemeltergende intelligentie-afstompende maar o zo zinvolle bezigheden. Glimlach Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 23 aug 2016 21:59 (CEST)
ps: deze mag zo langzamerhand wel een dossiertje hebben anders kan ik of een collega het uiteraard niet afstoppen. Eerst getrouwd en dan weer verloofd <zucht> Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 23 aug 2016 22:03 (CEST)
Ik zal eerst om bronnen verzoeken. ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 22:07 (CEST)
Nou, ben benieuwd. Glimlach ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 22:11 (CEST)
Toch niet getrouwd. - ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 22:20 (CEST)
Toch geen dochter. - ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 22:22 (CEST)
Dankjewel, Moira. ~~~BRAINWAVE~~~ Magere Hein, kunnen we niet gewoon alle parameters uit het sjabloon slopen? Dan wordt er niets meer weergegeven. ErikvanB (overleg) 23 aug 2016 22:01 (CEST)
Een verleidelijk idee. Wat zouden de WP-sjablonenhoeders (zijn die er?) er van vinden? Als die kinderen nou met categorieën zouden knoeien, dan was de gramschap allang op hen neergedaald. Trouwens, 'eureka' is toch het Griekse woord voor 'handdoek'? Magere Hein (overleg) 23 aug 2016 22:40 (CEST)

Verzet[bewerken]

Beste MoiraMoira. U heeft Johan Bleeker en zijn vrouw Fokje Bleeker-Dijkstra vermeld als verzetstrijders. Telkens weer heb ik moeite met het woord "strijders". Wat Fokje en Johan deden was niet meer en niet minder dan onderdak bieden aan Joden die naar Palestina wilden en slechts geweldloos verzet pleegden. Daarbij komt dat mensen die wellicht even zo belangrijk waren, zoals Bouke Koning, niet voorkomen in Wikipdia, waardoor een onevenwichtig beeld ontstaat. Lees: Hans Schippers: 'Non-conformistisch verzet in de tweede wereldoorlog - de Westerweelgroep en de Palestinapioniers' (2015). Zie: http://db.yadvashem.org/righteous/search.html?language=en Wilt u hier nog es naar kijken? Amtsop (overleg) 24 aug 2016 11:08 (CEST)

Voor uw emotie heb ik begrip maar dit is de algemeen aanvaarde term dus niet door mij "bedacht". Ook geweldloos verzet valt hier onder. Over Bouke kunt u gerust een artikel schrijven. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 24 aug 2016 11:10 (CEST)

Karmapa-controverse[bewerken]

Beste MoiraMoira.,

Ik heb gemerkt dat de pagina rond de Karmapa-controverse zeer subjectief is geschreven. o.a. volgende bedenkingen:

  • "Trinley Thaye Dorje door de meerderheid van de Karma Kagyu linie erkend als de zeventiende Karmapa."
Dit lijkt me niet te kloppen, ik ken even veel voorstanders van de 2.
  • "echter dient te worden opgemerkt dat Tai Situ rinpoche en Goshir Gyaltsab Rionpoche, diegene die de kandidaat Orgyren Trinley Dorje hadden voorgedragen de steun en confirmatie van de veertiende Dalai Lama onder valse voorwenden hadden verkregen!! De Dalai Lama was voorgelicht dat alle hooggeplaatste Rinpoche's en lama's deze kandidaat steunden en de reïncarnatie van Orgyen Trinley Dorje erkende als 17-de Gyalwa karmapa."
Dit klopt volgens mij ook niet, De Dalai Lama was op de hoogte van de controverse, maar ging naar eigen zeggen af op een droom (https://www.youtube.com/watch?v=aodarzRu7zc) Indien hier andere info over bestaat zou ik graag een bronvermelding willen zien
  • "Door inmenging van de Chinese regering (politieke keuze) door fraude, omkoping door en van Tai Situ en Goshir Gyaltsab Rinpoche is echter besloten Orgyen onterecht aan te wijzen als de zeventiende Karmapa."
Dit is volgens mij een schending van de neutraliteit van Wikipedia.

De Engelstalige pagina geeft een meer genuanceerd beeld. Ik heb daarom de pagina willen aanpassen om ze neutraler te maken, maar ik krijg nu van u de melding dat ik "dubieuze bewerkingen [heb] gedaan" Sfias – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Sfias (overleg · bijdragen) 24 aug 2016 10:47 (CEST)

U haalde enkel ongemotiveerd hele stukken tekst zomaar weg. Wat u hierboven plaatst kunt u uitleggen op de overlegpagina van het betreffende artikel en zoeken naar consensus vooraleerst. Mocht er geen respons komen dan kunt u ook nog een verzoek plaatsen op Wikipedia:overleg gewenst enof in het desbetreffende café: Wikipedia:Religie-_en_filosofiecafé. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 25 aug 2016 07:57 (CEST)

De Vrije Student[bewerken]

Hi MoiraMoira, op 15 augustus j.l. heb je mijn pagina De Vrije Student op de lijst te beoordelen pagina's gezet. Je vond de pagina NE. Kijk je daar nu nog steeds op die manier naar? TheWikiUsert (overleg) 25 aug 2016 23:26 (CEST)

Ja. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 26 aug 2016 10:38 (CEST)
Als het voldoet aan WP:REL is er geen probleem toch? Hoe kan ik het in jouw ogen E maken? TheWikiUsert (overleg) 26 aug 2016 21:42 (CEST)
Volgens mij ken ik u niet. Dat gezegd hebbende - hier voldoet uw organisatie toch echt niet aan - dus pas als deze Organisatie die op mondiaal of nationaal niveau een grote invloed op de maatschappij hebben. is er sprake van relevantie. Ook bij dit relevantiekriterium heeft uw organisatie nog een lange weg te gaan. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 26 aug 2016 21:47 (CEST)
Ik ben van mening dat je de verkeerde criteria aandraagt. Ik zou het niet willen categoriseren als politieke partij of beweging. Mijns inziens voldoet het artikel wel hier aan. Als er nog andere issues zijn wil ik die graag verbeteren. TheWikiUsert (overleg) 26 aug 2016 22:17 (CEST)
Het kan weinig verbazing wekken dat een vereniging die zich opgenomen wenst in Wikipedia van mening is dat de opnamecriteria zodanig dienen te worden opgevat dat de eigen vereniging erbinnen past. De vereniging voldoet echter niet aan het criterium dat er voldoende, dan wel deskundig,over is gepubliceerd in onafhankelijke, gezaghebbende bronnen. Een keer in het nieuws geweest, is niet staat niet gelijk aan maatschappelijk van belang. Ook is de informatie ín het artikel niet te verifiëren middels zulke bronnen. In vier steden actief is overigens slechts in de creatieve geest van een pr-afdeling "landelijk" te noemen. EvilFreD (overleg) 26 aug 2016 23:15 (CEST)