Overleg gebruiker:Andries Van den Abeele

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Archief

Archiefpagina's met overlegbijdragen
Archief 2007-2009Archief 2010Archief 2011Archief 2012Archief 2013Archief 2014Archief 2015Archief 2016Archief 2017Archief 2018Archief 2019Archief 2020

Hallo Andries Van den Abeele, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.045.536 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Zoals beloofd! Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 18 jan 2007 10:45 (CET) |}


Bilthoven[brontekst bewerken]

Hallo Andries Van den Abeele, met deze edit heb je een bewerking van me teruggedraaid. Kun je aangeven op basis van welke geldige bron je schreef dat hij in Bilthoven overleden is? - Robotje (overleg) 2 jan 2021 10:37 (CET)

Je kan wel vermoeden dat ik het weet, net zoals jij trouwens zelf ook. Ik antwoord al lang niet meer op je schoolmeestersvragen, zoals je wel weet. Andries Van den Abeele (overleg) 2 jan 2021 10:42 (CET)

Beoordelingsnominatie Louis Charliers de Buisseret[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Louis Charliers de Buisseret dat is genomineerd door Mvdleeuw.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20210102#Louis Charliers de Buisseret en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 2 jan 2021 23:56 (CET)

Société royale belge de géographie[brontekst bewerken]

Hoi Andries, een van de bronnen in het artikel van Louis Charliers de Buisseret noemt de Société royale belge de géographie, waarover wel een Frans en Engels Wikipedia artikel bestaat. Heb jij misschien tijd en zin om dat te vertalen hier. -- Mdd (overleg) 4 jan 2021 15:48 (CET)

Ik zal eens nakijken. Andries Van den Abeele (overleg) 5 jan 2021 15:54 (CET)

de Croÿ[brontekst bewerken]

Beste Andries, ik zie dat je in vele artikelen over deze familie als geboorte- of overlijdensplaats Rœulx plaatst. Moet dat niet Le Rœulx zijn. Daar stond toch hun kasteel Hermitage. Met vriendelijke groeten. Akadunzio (overleg) 19 jan 2021 21:32 (CET)

Ja, u hebt gelijk. Andries Van den Abeele (overleg) 20 jan 2021 07:40 (CET)

Wikipedia als encyclopedie[brontekst bewerken]

U heeft blijkbaar nog steeds niet begrepen dat een encyclopedie geacht wordt de juiste informatie te verschaffen. Ik mag dan niet langer artikelen schrijven of bewerken, zolang Wikipedia bewust onjuiste informatie blijft verspreiden, zal ik dat blijven roepen. Royalty & Nassau Expert (overleg) 24 jan 2021 19:23 (CET)