Overleg gebruiker:Mdd

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Mdd, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 07:05 (CET)

Fabrikant[bewerken]

Dag Mdd, het gaat erom dat het artikel apart wordt geordend in de categorie:ondernemer. Wwikix (voorheen Wikix) (overleg) 22 jan 2014 17:19 (CET)

Bedankt voor deze uitleg. Ik had het inderdaad niet goed gezien, en heb mijn bewerking ongedaan gemaakt. Mdd (overleg) 22 jan 2014 17:26 (CET)

Beoordelingsnominatie Ralph Otten[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ralph Otten. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140410 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 11 apr 2014 02:02 (CEST)

Beoordelingsnominatie Dialogical self theory[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Dialogical self theory dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150130 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 31 jan 2015 01:10 (CET)

Beoordelingsnominatie Systems Engineering[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Systems Engineering dat is genomineerd door Blueknight. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150208 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 9 feb 2015 01:09 (CET)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 00:45 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)

Rectores magnifici TU Delft[bewerken]

Beste Mdd,

Leuk dat u wat van de rectores magnifici van de TU Delft beschreven heeft. Zelf ben ik bezig met een artikel over Hein Israël Waterman. Ik meld dit zodat we straks niet met twee artikelen zitten. Natuur12 (overleg) 3 sep 2015 23:11 (CEST)

Die opzet ziet er heel goed uit. Ook die beeldbank van de TU Delft (die ik nog niet kende) is heel interessant. Daar zit een schat aan afbeeldingen van oude rectores magnifici, (zie hier). -- Mdd (overleg) 3 sep 2015 23:56 (CEST)
Dank :). Ik moet nog even mailen naar de beeldenbank omdat de licentie niet helemaal duidelijk aangegeven wordt. Op Commons kan daar nog wel eens moeilijk over gedaan worden. Overigens zijn niet alle foto's vrijgegeven, de recente helaas niet :(. De volgende op mijn lijstje is trouwens Tienstra. Natuur12 (overleg) 4 sep 2015 20:00 (CEST)
Dat is inderdaad, jammer. Ik heb begrepen dat voor anonieme foto's, foto's onder pseudoniem genomen, en foto's door werknemers in dienstverband het auteursrecht vervalt 70 jaar na de eerste openbaarmaking. Foto's uit de jaren 1950 komen vanaf de jaren 2020 beschikbaar. Van foto's voor 1945 biedt dit wel uitkomst (maar die zitten niet in hun database). -- Mdd (overleg) 6 sep 2015 16:56 (CEST)

Renaissance of renaissance[bewerken]

Beste Mdd

Ik vraag mij af waarom jij mijn bewerkingen hebt terug gedraaid...? Want de hoofdpagina is Wetenschap in de renaissance dus waarom staat daar dan een doorverwijzing naar een subkopje van de pagina renaissance. De officiële schrijfwijze van renaissance is zonder hoofdletter. Zie hier: [1], [2], [3] en [4]. Met logisch gevolg maak ik een doorverwijspagina van de pagina 'Wetenschap in de Renaissance' naar de pagina zonder een hoofdletter. Voor mij is dit allemaal duidelijk. Nu graag jou mening...

JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 6 sep 2015 14:16 (CEST)

Voor reactie, zie hier. -- Mdd (overleg) 6 sep 2015 14:13/24 okt 2015 16:30 (CEST)

infoboxen[bewerken]

Beste Mdd,

Wat goed dat u rectores magnifici van de TU Delft beschreven heeft. Graag wil ik daarbij aandacht vragen om bij artikelen relevante infoboxen bv Sjabloon:Infobox_hoogleraar of Sjabloon:Infobox_persoon te plaatsen. Dit omdat de gegevens dan gestructureerd beschikbaar komen (data-oogsten) voor DBpedia en Wikidata. Met een relevante infobox toegevoegd, wordt de informatie ook beter ontsloten voor hergebruik. Als u het interesseert, wil ik daar best meer over toelichten.

mvg, Gewild (overleg) 21 sep 2015 15:59 (CEST)

Hartelijk dank voor deze toelichting. Dat kwartje was voor mij nog niet gevallen, maar ik zal daar vanaf nu rekening mee houden. -- Mdd (overleg) 21 sep 2015 16:28 (CEST)

Zeger Willem Sneller[bewerken]

Hallo Mdd, is het bekend of hij in Winsum Gn. of in Winsum Fr. is geboren? De eerste lijkt mij voor de hand te liggen, omdat men als geboorteplaats vaak de naam van de gemeente gebruikte. groeten, vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 23 sep 2015 20:58 (CEST)

Bedankt. Het is "Winsum in Friesland..." -- Mdd (overleg) 23 sep 2015 21:13 (CEST)
  • Tja, ik heb ooit in Winsum Gr. gewoond. Dan krijg je dat... ;-) groeten, vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 23 sep 2015 21:22 (CEST)

Simon Fransz van Merwen[bewerken]

Beste Mdd, zou je nog even naar de volgende zin willen kijken? Rond 1885 gaf hij privélessen aan Jan Pieterszoon Dou, die zich begin 17e eeuw ontwikkelde tot een invloedrijke landmeter. Hier klopt iets niet. Waarschijnlijk een tikfout. Jij kunt het beter verbeteren dan ik. Met vriendelijke groet, Fred (overleg) 12 okt 2015 16:25 (CEST)

Bedankt. -- Mdd (overleg) 12 okt 2015 16:27 (CEST)
En dan nu goed bevonden. Hartelijke groet, Fred (overleg) 12 okt 2015 16:57 (CEST)

Infobox[bewerken]

Beste,
Volgens mij wordt bij Van Dijk een verkeerde infobox gebruikt. Directeur gemeentewerken is geen politieke functie.
Stadhouders (overleg) 24 okt 2015 15:30 (CEST)

Bedankt Stadhouders, en nog bedankt voor de opzet van dat lemma. Formeel heb je gelijk, dat in de infobox zelf die functie niet moet worden aangeven als politieke functie. De politieke functie bij de dienst gemeentezaken is de wethouder, en dat waren andere personen. Nu had ik dat sjabloon ingevoerd, omdat ik bij Gerrit de Jongh was begonnen, en deze had wel enige politieke functies. Aan de hand van je opmerking heb ik nu een wijziging doorgevoerd in de serie infoboxen, maar als je een andere suggestie/oplossing heb hoor ik dit graag, mvg. -- Mdd (overleg) 24 okt 2015 16:02 (CEST)

Beoordelingsnominatie Willem Lodewijk Overduyn[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Willem Lodewijk Overduyn. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151102 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 3 nov 2015 01:03 (CET)

Beoordelingsnominatie Wensdenken[bewerken]

Dag, Mdd. Dit artikel staat op de beoordelingslijst. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 20 jan 2016 17:06 (CET)

Beoordelingsnominatie Retentiemanagement[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Retentiemanagement dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160723 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 jul 2016 02:03 (CEST)

Jacob Cardinaal (1848-1922)[bewerken]

Hi Mdd,

Van de week zijn bijna alle artikelen van Menke verwijderd waaronder twee over rectores magnifici van de TU Delft. Inmiddels heb ik Sebastiaan Hoogewerff van een nieuw artikel voorzien alleen voor Jacob Cardinaal kan ik onvoldoende geschikt bronmateriaal vinden. Ziet u misschien kans dit lemma opnieuw aan te maken? Natuur12 (overleg) 1 aug 2016 22:09 (CEST)

Bedankt, ik heb een opzet gemaakt. -- Mdd (overleg) 4 aug 2016 03:01 (CEST)
Dank voor de heraanmaak! Natuur12 (overleg) 5 aug 2016 13:12 (CEST)

Requirementsanalyse[bewerken]

Beste Mdd, ik heb het artikel Requirementsanalyse ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap. Mij is niet duidelijk wat het verschil is met marktonderzoek. Er staat veel managersjargon in, waardoor het erg hoogdravend overkomt. Wikiwerner (overleg) 5 nov 2016 15:17 (CET)

  • Opmerking Opmerking Nee, dit is niet het zelfde. Zie ook de interwiki's.
  • Marktonderzoek is een georganiseerde poging om informatie over iets te verzamelen voor doelmarkten of klanten. Requirementsanalyse wordt eenvoudiger vertaald met specificatie-eisen-analyse hetgeen gebruikt wordt in bijvoorbeeld de informatica, software engineering en systems engineering.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 🕘  5 nov 2016 17:41 (CET)

Hans Strikwerda in French[bewerken]

Hi Mdd,

I've just initiated the translation of the article (fr)Hans Strikwerda in French (ref page 10494845)

I do not speak dutch, hoping somebody will quickly improve the content (in particular the references (French Wikipedia is very demanding in term of references!)

Feel free to provide me with information if any

Kind regards JCLJCL16 (overleg) 10 dec 2016 19:03 (CET)

Bron?[bewerken]

Beste Mdd

Heb je een bron voor de schrijfwijze van industriëelen in het boek "De winstrekening en de vermogensbalans : een leiddraad voor kooplieden, industriëelen en juristen" van Johannes Gerardus Charles Volmer? Vriendelijke groeten JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 26 dec 2016 17:26 (CET)

Idem voor principiëele in het boek "Principiëele staatkunde ; Dl.I: Katholicisme, socialisme, liberalisme : drie voordrachten" van Theo van der Waerden. JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 26 dec 2016 17:30 (CET)

Johannes Gerardus Charles Volmer[bewerken]

Ik had je links op Johannes Gerardus Charles Volmer verwijderd omdat externe links in teksten op Wikipedia doorgaans ongewenst zijn. Misschien heb ik hier alleen te vlug gehandeld omdat de paragraaf waarin ze stonden ook gezien kan worden als kopje met als doel (ook) externe links. Ik heb ze daarom teruggezet. Groet Toth (overleg) 28 dec 2016 16:53 (CET)

Beoordelingsnominatie State of the art[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om State of the art dat is genomineerd door Natuur12. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170309 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 10 mrt 2017 01:02 (CET)

Beoordelingsnominatie Henri Christiaans[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Henri Christiaans dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170614 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 15 jun 2017 02:04 (CEST)

Requirement[bewerken]

Mdd, ik heb dit artikel hier ter beoordeling voorgelegd. Marrakech (overleg) 24 okt 2017 11:51 (CEST)

Beoordelingsnominatie Systems engineering[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Systems engineering dat is genomineerd door Wikiwerner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171128 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 29 nov 2017 01:02 (CET)

Jo Vlugter[bewerken]

Dag Mdd, Een heel interessante en goed geschreven biografie van Jo Vlugter. In het voorwoord staat wegbereiders. Ik vroeg me af of dat wegbereider of medewegbereider moet zijn? Ik wou maar niet gaan stoethaspelen op de pagina zelf. Met vriendelijke groet, Berkh (overleg) 20 jan 2018 14:37 (CET).

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend!

Al hard op weg naar het 15 jarig jubileum, dus hoog tijd voor deze ster, beter laat dan nooit moeten we maar denken Glimlach MVG Rode raaf (overleg) 31 jan 2018 12:23 (CET)

van der Veer[bewerken]

Dag Mdd, ik zag uw bewerking op van der Veer. Me dunkt dat zoiets toch eerst wat overleg zou vergen ? mvg Tom (overleg) 9 mrt 2018 22:39 (CET)

Ron van der Ende[bewerken]

Dag Marcel, ik zie dat jij die foto's van Ron zelf hebt gemaakt, leuk! Toen ik hem ontmoette protesteerde hij dat zijn haar niet goed zat. Glimlach Is het alleen niet beter om een recentere foto te plaatsen? Wat denk jij? heinGlas z3.pngnlein'' 4 mei 2018 16:24 (CEST)

Da's wel heel snel... heinGlas z3.pngnlein'' 4 mei 2018 16:25 (CEST)

Beoordelingsnominatie De Zwarte Panter[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om De Zwarte Panter dat is genomineerd door Agora. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180520 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 21 mei 2018 02:03 (CEST)

Marcel Douwe Dekker[bewerken]

Hallo Mdd, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Marcel Douwe Dekker. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Kattenkruid (overleg) 29 mei 2018 23:51 (CEST)

Total Design[bewerken]

Hoi Mdd, ik heb de beveiliging eraf gehaald bij Total Design. Als het goed is kan je zelf de titel nu wijzigen waardoor ook je verzoek op verplaatsen niet nodig is. Toch? MatthijsWiki (overleg) 10 sep 2018 20:45 (CEST)

Total Design[bewerken]

Hoi, ik heb je artikel Total Design ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, hier, sorry. Groetjes. — Zanaq (?) 13 sep 2018 18:56 (CEST)

Zie ook"-verwijzing bovenaan artikel[bewerken]

Hoi Mdd, over iets als dit; in al dit soort gevallen is het gebruikelijk om een DP aan te leggen. De DP Rick Vermeulen bestaat nog niet, maar de twee personen geboren in 1950 resp. 1995 kunnen daar dus alvast op. Zal ik dat doen of weet jij zelf ook hoe de standaardopmaak van een DP werkt? En zou je de "Zie ook" bovenaan hier ook zelf willen verwijderen? Mvg, De Wikischim (overleg) 23 sep 2018 13:38 (CEST)

Beoordelingsnominatie London Loy[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om London Loy dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180923 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 sep 2018 02:03 (CEST)

Beoordelingsnominatie Losse Veter[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Losse Veter dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180924 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 25 sep 2018 02:02 (CEST)

Jesse Segers[bewerken]

Beste MDD, Ik heb bemerkingen gemaakt op dit artikel, die de neofiet die het heeft geschreven kunnen helpen om het te verbeteren en eventuele vewijdering te vermijden. Waarom wil u dat onmiddellijk weg, zonder enig overleg? Andries Van den Abeele (overleg) 12 okt 2018 11:04 (CEST)

Bedankt voor je bericht. Ik heb de ontwikkelingen rond het artikel gevolgd gisteren en heb toen zelf de beschikbare bronnen onderzocht. Nu wil(de) ik graag het komende uur het gehele artikel herschrijven, en had daarom het meebezig-sjabloon geplaatst.
Met mijn gang van zaken doorkruis ik jouw aanpak, inderdaad zonder enig overleg. Ik dacht dat ik mijn intenties duidelijk had gemaakt (door het sjabloon te plakken), en wilde achteraf wat meer tekst en uitleg geven.
Nu zal ik op Gebruiker:Mdd/Jesse Segers eerst een nieuwe opzet maken, en daarna een verdere toelichting geven. -- Mdd (overleg) 12 okt 2018 11:23 (CEST)
De gemaakte opzet is vanuit een andere invalshoek opgezet. Naar mijn mening is de huidige opzet, heel kort gezegd, met (al dan niet) de beste bedoelingen opgezet vanuit het perspectief van iemand binnen het Sioo en vanuit de "waan van de dag:" Seegers is net een paar maanden terug aangesteld als rector van het Sioo, en de marketingmedewerker aldaar is in de veronderstelling, dat Seegers dan ook als zodanig gepresenteerd moet worden. Met de nieuwe opzet is dit idee overboord gezet, en is vanuit de externe bronnen gewerkt. Mdd (overleg) 12 okt 2018 12:40 (CEST)
En zo zouden we nog ongewild botsen! Ik zie graag uw verdere actie tegemoet. met beste groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 12 okt 2018 15:20 (CEST)

bbk[bewerken]

Hebt u destijds de alinea gemaakt over een samengaan van de BBK en kunstenbond FNV? In 1994? Als bestuurder van de BBK kan ik echter melden dat dit niet klopt: De BBK is nog altijd een zelfstandige vereniging en vakbond. Zie onze gegevens bij de KvK en onze website. Vraag desgewenst na bij ons bureau. Mvg.

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Sterrendag[bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen.

Herintroductie sterrendag: Uit te reiken aan iemand die u afgelopen jaar positief opviel. Dat kan een hele serie bewerkingen of initiatieven zijn, maar ook één bijzondere bewerking. Het idee is laagdrempelig; de ster hoeft niet ergens op een lijst ingeschreven te worden, slechts uitdelen ter waardering. Leuk zou zijn om daar een kleine persoonlijke motivatie aan toe te voegen, maar niets is verplicht. Het gaat om het gebaar. Het uitdelen ervan vindt plaats op 31 december, deelt u er ook eentje uit vandaag?

Dag Marcel, het is voor mij begrijpelijk dat, wanneer er weer een door jou opgeknapt lemma wordt verwijderd, het klaar is. Toch werd er ook veel behouden

Marcel bedankt voor je inzet. Groet, Lidewij (overleg) 31 dec 2018 12:40 (CET)