Overleg gebruiker:SanderO

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Archief 2013/14
Archief 2015/16
Archief 2017/18

Heb ik ergens overleg gestart, dan houd ik die pagina op mijn volglijst om eventuele reacties te vernemen. U hoeft dan niet hier te antwoorden.

Themaweken Maand van Verzet 2018[bewerken]

Hallo SanderO,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:13 (CEST)

Oudste inwoner vs oudste man en oudste vrouw[bewerken]

Hoi SanderO, uit de reacties op de overlegpagina bij de voorgestelde peiling blijkt keer op keer dat de gereageerd wordt alsof de peiling gaat over het al dan niet E zijn van de oudste persoon in een land wat vermoedelijk voor een groot deel komt door de misleidende titel. De peiling zelf gaat echter over de oudste man èn de oudste vrouw van een land. Wat is er nu op tegen om dat begrijpelijk misverstand te verhelpen door de titel aan te passen? - Robotje (overleg) 23 mei 2018 20:16 (CEST)

Hallo Robotje, uit de reacties op de OP blijkt bij herhaling dat oudste mensen/mens/persoon/man/vrouw door elkaar wordt gebruikt, hetgeen volgens mij betekent dat iedereen best snapt waarover het gaat. Het "keer op keer" in je eerste zin zie ik niet in de discussies en dat het "vermoedelijk" te maken zou hebben met de titel lijkt me een non sequitur. Dat deze "misleidend" zou kunnen zijn, dan wel een "begrijpelijk misverstand", zou ik ook weerspreken. Vanzelfsprekend is het van belang dat de stellingen zo helder mogelijk zijn en de inleidende tekst zullen Bob.v.R en ik mogelijk nog aanpassen. Maar een titelwijziging vind ik totaal niet aan de orde. Groet, SanderO (overleg) 23 mei 2018 20:33 (CEST)

Bedankt![bewerken]

Dat je de moeite hebt genomen om uitgebreid toe te lichten waarom Flyingd een probleemgebruiker is. Mijn complimenten. Hopenlijk neemt de commissie een wijs besluit. Vr groet Saschaporsche (overleg) 4 jun 2018 20:25 (CEST)

Bijzonder graag gedaan Saschaporsche! Ik ben er woensdagnacht ingedoken (ik had zelfs nog niet van hem gehoord) en twee uur later was ik al klaar met hem. Ik huiver bij de tijd en aandacht die jij en anderen aan hem besteed hebben. Groet, SanderO (overleg) 4 jun 2018 23:27 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte SanderO, De Arbitragecommissie heeft de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Flyingd aangenomen. 9 jun 2018 22:38 (CEST)

Beoordelingsnominatie Nationaal Platform Open Science[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nationaal Platform Open Science dat is genomineerd door MoiraMoira. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180714 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 15 jul 2018 02:03 (CEST)

Notificatie van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte SanderO,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Flyingd.

De Arbitragecommissie, 5 aug 2018 14:13 (CEST)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste SanderO, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, Martijn Spooren (overleg) 6 aug 2018 19:03 (CEST)

Ik wil onderstaande tekst graag publiceren, voldoet dit aan de eisen? Het gaat over wat telt als een bezoek aan een land of staat.

When can you claim that you’ve been in a country or state? The definition of visiting a country or state is that your must cross the border, territorial waters or airspace. As long as you entered it's territory with your full body, even for one second you have been there. • Landing in a country- even if one does not deplane -- does count • Driving through a country- even if one does not stop-- does count • Not set a foot outside an airport, train station or harbour-- does count • Not passing immigration/customs--does count A visit is official and proven by; passport stamps, travel visa, bookings, money withdrawals, photos, etc. Otherwise it's hard to claim that you have been somewhere. If you visit a country that no longer exists, you don’t need to return to that place to claim your visit.

Nee, dat voldoet niet aan de eisen, het is namelijk niet in het Nederlands. Een coach helpt je met je eerste stappen op Wikipedia: de encyclopedie. Waar nodig helpt de coach je ook met zaken achter de schermen, maar het gaat hier in de eerste plaats om de encyclopedie. Ik zie van jou nog geen bijdragen op dat gebied. Kun je zeggen wat je van plan bent te gaan doen in de encyclopedie? Groet, SanderO (overleg) 9 aug 2018 09:20 (CEST)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste SanderO, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, rolloos (overleg) 23 aug 2018 19:22 (CEST) rolloos (overleg) 23 aug 2018 19:22 (CEST)

Hallo rolloos, je bent actief sinds 2006 en hebt een coach nodig Glimlach? Nou graag, dan hebben we er hopelijk weer een snel ervaren gebruiker bij. Ik heb nu (en had de afgelopen periode) weinig tijd, dus de formaliteiten maak ik vanavond in orde. De coaching gaat plaatsvinden op jou overlegpagina. Groet, SanderO (overleg) 30 aug 2018 14:10 (CEST)

Coaching afgelopen?[bewerken]

Beste Sander,

Op Wikipedia:Coachingsprogramma/Projectorganisatie staan nog steeds twee door mij gecoachte gebruikers in de lijst waarbij jij als co-coach optreedt. Beide hebben vanaf 2016 niet meer bijgedragen. Ik stel voor de coaching maar af te ronden. Het is niet gelukt de twee nieuwe gebruikers voor het project te winnen.

Sowieso vind ik het lastig de verzoeken te coachen te beoordelen. Zoals je kunt zien staan er van afgelopen tijd meerdere op mijn overlegpagina. Ik stel altijd eerst een paar vragen voor ik stickers ga plakken, maar misschien zien ze het wel helemaal niet.

Vr. groet, Woudloper overleg 21 sep 2018 06:06 (CEST)

Hallo Woudloper,
Als er twee niet meer actief zijn sedert 2016, dan lijkt afronden me het enige juiste. Zelf begin ik er al over als ze zes maanden niet meer hebben bijgedragen. Ik stel ook meestal vragen voordat ik eraan begin, maar niet altijd. Groet, SanderO (overleg) 26 sep 2018 08:34 (CEST)

Schrijfweken Friesland 2018[bewerken]

Vlag Friesland

"It giet oan!"
In 2018 is Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. Op Wikipedia besteden we hier aandacht aan middels een dubbele lokale schrijfweek over Friesland. Deze vindt plaats van 1 t/m 14 oktober 2018. Doe je mee? Meld je dan aan op de projectpagina en schrijf mee!

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 2 okt 2018 10:54 (CEST)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste SanderO, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, BobbyJ7 (overleg) 9 nov 2018 21:49 (CET)

Hallo BobbyJ7, met genoegen zal ik je coachen. De coaching vindt plaats op jouw OP. Ik meld me daar straks, maar eerst handel ik wat formaliteiten af. Groet, SanderO (overleg) 13 nov 2018 12:12 (CET)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste SanderO, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, DidI'Ms world (overleg) 14 nov 2018 14:34 (CET)

Helaas DidI'Ms world, ik heb nu al vier of vijf 'pupillen'. Dat vind ik voorlopig genoeg. Sorry, SanderO (overleg) 14 nov 2018 14:43 (CET)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Dubbele lokale schrijfweek: Duitstalige Gemeenschap[bewerken]

Vanaf maandag 10 tot en met vrijdag 21 december 2018 organiseren we de schrijfweken over de Duitstalige Gemeenschap van België.

De Duitstalige Gemeenschap is een van de drie gemeenschappen van België, gelegen tegen de grens met Duitsland en omvat negen gemeenten: Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren en Sankt Vith. Het gebied strekt zich uit van het Drielandenpunt bij Vaals in het noorden tot aan het Drielandenpunt bij Ouren in het zuiden.

Het gebied is helaas nog maar heel beperkt op Wikipedia beschreven. Daarom nodigen we je uit om mee te schrijven over dit gebied en zo deze lacune stukje bij beetje mee te helpen opvullen.

Ook vindt er op zaterdag 15 december in Eupen een edit-a-thon plaats.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Insipiratie · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 10 dec 2018 05:16 (CET)