Overleg gebruiker:SanderO

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Archief 2013/14
Archief 2015/16
Archief 2017/18

Heb ik ergens overleg gestart, dan houd ik die pagina op mijn volglijst om eventuele reacties te vernemen. U hoeft dan niet hier te antwoorden.

Themaweken Maand van Verzet 2018[bewerken]

Hallo SanderO,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:13 (CEST)

Oudste inwoner vs oudste man en oudste vrouw[bewerken]

Hoi SanderO, uit de reacties op de overlegpagina bij de voorgestelde peiling blijkt keer op keer dat de gereageerd wordt alsof de peiling gaat over het al dan niet E zijn van de oudste persoon in een land wat vermoedelijk voor een groot deel komt door de misleidende titel. De peiling zelf gaat echter over de oudste man èn de oudste vrouw van een land. Wat is er nu op tegen om dat begrijpelijk misverstand te verhelpen door de titel aan te passen? - Robotje (overleg) 23 mei 2018 20:16 (CEST)

Hallo Robotje, uit de reacties op de OP blijkt bij herhaling dat oudste mensen/mens/persoon/man/vrouw door elkaar wordt gebruikt, hetgeen volgens mij betekent dat iedereen best snapt waarover het gaat. Het "keer op keer" in je eerste zin zie ik niet in de discussies en dat het "vermoedelijk" te maken zou hebben met de titel lijkt me een non sequitur. Dat deze "misleidend" zou kunnen zijn, dan wel een "begrijpelijk misverstand", zou ik ook weerspreken. Vanzelfsprekend is het van belang dat de stellingen zo helder mogelijk zijn en de inleidende tekst zullen Bob.v.R en ik mogelijk nog aanpassen. Maar een titelwijziging vind ik totaal niet aan de orde. Groet, SanderO (overleg) 23 mei 2018 20:33 (CEST)

Bedankt![bewerken]

Dat je de moeite hebt genomen om uitgebreid toe te lichten waarom Flyingd een probleemgebruiker is. Mijn complimenten. Hopenlijk neemt de commissie een wijs besluit. Vr groet Saschaporsche (overleg) 4 jun 2018 20:25 (CEST)

Bijzonder graag gedaan Saschaporsche! Ik ben er woensdagnacht ingedoken (ik had zelfs nog niet van hem gehoord) en twee uur later was ik al klaar met hem. Ik huiver bij de tijd en aandacht die jij en anderen aan hem besteed hebben. Groet, SanderO (overleg) 4 jun 2018 23:27 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte SanderO, De Arbitragecommissie heeft de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Flyingd aangenomen. 9 jun 2018 22:38 (CEST)

Beoordelingsnominatie Nationaal Platform Open Science[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nationaal Platform Open Science dat is genomineerd door MoiraMoira. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180714 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 15 jul 2018 02:03 (CEST)

Notificatie van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte SanderO,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Flyingd.

De Arbitragecommissie, 5 aug 2018 14:13 (CEST)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste SanderO, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, Martijn Spooren (overleg) 6 aug 2018 19:03 (CEST)

Ik wil onderstaande tekst graag publiceren, voldoet dit aan de eisen? Het gaat over wat telt als een bezoek aan een land of staat.

When can you claim that you’ve been in a country or state? The definition of visiting a country or state is that your must cross the border, territorial waters or airspace. As long as you entered it's territory with your full body, even for one second you have been there. • Landing in a country- even if one does not deplane -- does count • Driving through a country- even if one does not stop-- does count • Not set a foot outside an airport, train station or harbour-- does count • Not passing immigration/customs--does count A visit is official and proven by; passport stamps, travel visa, bookings, money withdrawals, photos, etc. Otherwise it's hard to claim that you have been somewhere. If you visit a country that no longer exists, you don’t need to return to that place to claim your visit.

Nee, dat voldoet niet aan de eisen, het is namelijk niet in het Nederlands. Een coach helpt je met je eerste stappen op Wikipedia: de encyclopedie. Waar nodig helpt de coach je ook met zaken achter de schermen, maar het gaat hier in de eerste plaats om de encyclopedie. Ik zie van jou nog geen bijdragen op dat gebied. Kun je zeggen wat je van plan bent te gaan doen in de encyclopedie? Groet, SanderO (overleg) 9 aug 2018 09:20 (CEST)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste SanderO, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, rolloos (overleg) 23 aug 2018 19:22 (CEST) rolloos (overleg) 23 aug 2018 19:22 (CEST)

Hallo rolloos, je bent actief sinds 2006 en hebt een coach nodig Glimlach? Nou graag, dan hebben we er hopelijk weer een snel ervaren gebruiker bij. Ik heb nu (en had de afgelopen periode) weinig tijd, dus de formaliteiten maak ik vanavond in orde. De coaching gaat plaatsvinden op jou overlegpagina. Groet, SanderO (overleg) 30 aug 2018 14:10 (CEST)