Overleg gebruiker:RonnieV

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Blue a v.svg Laatste bericht van [[Gebruiker:|]]


Zie Archief voor niet langer relevante onderwerpen, Archief biografielijsten voor eerdere discussies over de biografielijsten en Archief Top 2000 voor eerdere discussies over de Top 2000.

Jubileumster[bewerken]

Dank je wel! Op naar de volgende vijf jaar ;) Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 jan 2013 10:31 (CET)

Zondag 31 maart[bewerken]

En waag het niet om bijvoorbeeld op zaterdag 30 maart terug te keren he... Geen dag eerder, ik hou je in de gaten! Glimlach Goudsbloem (overleg) 25 jan 2013 09:14 (CET)

  • Dank je.... Af en toe is dit ook een geweldige afleiding... Kan ik ook wel weer gebruiken... Vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 25 jan 2013 09:39 (CET)

Emiel Nijhuis[bewerken]

Hoi Ronnie, Ik heb mijn voorstel m.b.t. het geboortejaar van Jan zonder Land verwerkt in dat artikel. Zie ook mijn overlegpagina. Met vriendelijke groet, Emielnijhuis

Bronvermeldingen voor Ben Bot[bewerken]

Verplaatst naar Overleg gebruiker:77.170.222.220

Fijne feestdagen!!![bewerken]

DE TIJD VAN STERKE DRANK EN TE VEEL ETEN IS AL WEER BIJNA AANGEBROKEN, DUS IK HOOP DAT JE JE DAARNA ALLE GOEDE VOORNEMENS NOG KUNT HERINNEREN OM ZE VERVOLGENS OP 5 OF 6 JANUARI WEER AAN DE KANT TE ZETTEN!!! VOOR IEDEREEN EEN VROLIJK KERSTFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR GEWENST!!! (en nu maar hopen dat alle vandaaltjes het goede voornemen hebben Wikipedia maar 'ns met rust te laten in 2016… OXYGENE 7-13 (OVERLEG)

Bedankt/Doorgeefster[bewerken]

9point-barnstar.png Doorgeefster
Bedankt voor jouw hulp aan nieuwe gebruikers en zorgvuldige (overleg)bijdragen. Bas (o) 3 jul 2016 13:33 (CEST)

Hallo RonnieV,

Ik ben de afgelopen dagen een aantal keer een overlegbijdrage van je tegengekomen. Wat me opvalt is dat je telkens erg vriendelijk, rustig en uitgebreid anderen te woord staat. Met name bij nieuwe gebruikers denk ik dat dat erg waardevol is. Daarom wil ik je graag bedanken dat je telkens de tijd neemt om rustig en vriendelijk anderen te woord te staan, of te helpen als ze enige moeite hebben. Hopelijk dat je op deze manier nog veel gebruikers mag helpen.

Mvg, Bas (o) 3 jul 2016 13:07 (CEST)

Ik zag dat de doorgeefster ook alweer een jaar stil staat en jij deze nog niet had ontvangen. Is het goed als ik je die dus bij het bedankje erbij geef? Bas (o) 3 jul 2016 13:33 (CEST)
Beste Bas, bedankt voor deze mooie ster en je vriendelijke woorden, ik hoop nog lang op deze wijze door te kunnen gaan. Ik zal zorgen dat de ster geen jaar blijft liggen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 6 jul 2016 00:22 (CEST)
3 juli 2017 laat niet zo lang meer op zich wachten :P. Femkemilene (overleg) 21 mei 2017 20:52 (CEST)
Nee... En uiteindelijk heb ik de mezelf opgelegde deadline niet gehaald. Ik heb in de afgelopen maanden diverse mensen overwogen, maar velen mochten eerder deze ster al ontvangen. Nu toch iemand gevonden die hem wel verdiend heeft. Hopelijk geeft de nieuwe ontvanger, Ecritures, de ster wel sneller door. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 22 jul 2017 23:56 (CEST)

Fijne feestdagen!!![bewerken]

IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR GEWENST!!! WEER EEN JAAR VOORBIJ, WEER EEN JAAR LANG KUNNEN LEREN VAN ONZE FOUTEN EN VAN DIE VAN ANDEREN... MOGE HET NIEUWE JAAR ER ÉÉN WORDEN WAARIN DE GEBRUIKERS ZICH IETS WEER BETER WETEN TE GEDRAGEN EN DE RUST WETEN TE BEWAREN, ER ZIJN AL TEVEEL GEBRUIKERS VERDWENEN DIT JAAR! GELUKKIG NIEUWJAAR!!! OXYGENE 7-13 (OVERLEG)

Re: Cindy Tuinman[bewerken]

Beste RonnieV,

Ik ben momenteel bezig met het kijken van GTST seizoen 12 en in aflevering 2327 of 2328 kwam Cindy Tuinman langs. Laura dacht dat dit de vriendin van Dennis was, maar later zei Dennis dat Cindy zijn zusje was. Later werd er volgens mij nooit meer iets over haar gezegd.

Het bovenstaande gebeurde uiteraard voordat bekend werd dat Arnie en Dennis als baby zijn verwisseld. Ik hoop dat het nu wel duidelijk voor je geworden is.

Mijn twee vragen op de Helpdesk[bewerken]

Dank je voor je antwoorden. Willy Leenders

Beoordelingsnominatie Denis ducarme[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Denis ducarme. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170720 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 21 jul 2017 02:18 (CEST)

Privacy[bewerken]

Dag Ronnie. Zoals je ziet, til ik heus wel zwaar aan privacy. Dat je geen verkeerde indruk van me krijgt. Hartelijke groet, ErikvanB (overleg) 26 jul 2017 23:17 (CEST)

Dag Erik, daar kunnen de meningen nog over verschillen. Ik heb de LHBT-lijst niet uitvoerig bekeken, maar het zou best kunnen dat allen zelf expliciet de openbaarheid hebben gezocht met hun gezindheid. Dat valt niet te zeggen van PdK. Met de Richtsnoeren publicatie van persoonsgegevens op internet en Wet bescherming persoonsgegevens artikel 8 in het achterhoofd is het eens te meer zaak om die gegevens te verbergen, en terugplaatsing hooguit te overwegen als daartoe expliciete toestemming van betrokkene is verkregen. Ik hoop dat jij daar toch anders tegenaan kijkt dan vorige week. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 27 jul 2017 17:11 (CEST)
We zijn het eens! Mooi toch? Bedankt. ErikvanB (overleg) 28 jul 2017 03:25 (CEST)

nieuwe pagina José Agustin Gatica[bewerken]

Dank je voor je opmerking over deze pagina. Over deze man is echter heel weinig informatie te vinden, gezien hij slechts een eenvoudige boer was in Chili in de periode 1850-1933. Ik heb gisteren een halve dag gezocht naar meer informatie, zonder resultaat. Enkel de naam van zijn echtgenote (zelfs zonder trouwdatum, en zijn sterfdag waren te vinden.

Ik kan begrijpen dat deze info, te miniem is voor een volledige wiki-pagina, en zal deze info op de pagina van Lucho Gatica bijvoegen.

1957Gerard (overleg) 29 jul 2017 13:30 (CEST)

Zwaluw[bewerken]

Hoi Ronnie,

Misschien ten overvloede, maar het was inderdaad een boerenzwaluw. Sir Iain overleg 3 aug 2017 21:29 (CEST)

Deze overlegpagina wordt gearchiveerd[bewerken]

Zie Overleg_gebruiker:RonnieV/Archief/ voor de archieven die gemaakt worden door de bot van Gebruiker:Erwin, waarvoor dank. RonnieV (overleg) 11 okt 2017 22:48 (CEST)