Overleg gebruiker:RonnieV

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Blue a v.svg Laatste bericht van [[Gebruiker:|]]


Zie Archief voor niet langer relevante onderwerpen, Archief biografielijsten voor eerdere discussies over de biografielijsten en Archief Top 2000 voor eerdere discussies over de Top 2000.

Jubileumster[bewerken]

Dank je wel! Op naar de volgende vijf jaar ;) Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 jan 2013 10:31 (CET)

Zondag 31 maart[bewerken]

En waag het niet om bijvoorbeeld op zaterdag 30 maart terug te keren he... Geen dag eerder, ik hou je in de gaten! Glimlach Goudsbloem (overleg) 25 jan 2013 09:14 (CET)

  • Dank je.... Af en toe is dit ook een geweldige afleiding... Kan ik ook wel weer gebruiken... Vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 25 jan 2013 09:39 (CET)

Bedankt/Doorgeefster[bewerken]

9point-barnstar.png Doorgeefster
Bedankt voor jouw hulp aan nieuwe gebruikers en zorgvuldige (overleg)bijdragen. Bas (o) 3 jul 2016 13:33 (CEST)

Hallo RonnieV,

Ik ben de afgelopen dagen een aantal keer een overlegbijdrage van je tegengekomen. Wat me opvalt is dat je telkens erg vriendelijk, rustig en uitgebreid anderen te woord staat. Met name bij nieuwe gebruikers denk ik dat dat erg waardevol is. Daarom wil ik je graag bedanken dat je telkens de tijd neemt om rustig en vriendelijk anderen te woord te staan, of te helpen als ze enige moeite hebben. Hopelijk dat je op deze manier nog veel gebruikers mag helpen.

Mvg, Bas (o) 3 jul 2016 13:07 (CEST)

Ik zag dat de doorgeefster ook alweer een jaar stil staat en jij deze nog niet had ontvangen. Is het goed als ik je die dus bij het bedankje erbij geef? Bas (o) 3 jul 2016 13:33 (CEST)
Beste Bas, bedankt voor deze mooie ster en je vriendelijke woorden, ik hoop nog lang op deze wijze door te kunnen gaan. Ik zal zorgen dat de ster geen jaar blijft liggen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 6 jul 2016 00:22 (CEST)
3 juli 2017 laat niet zo lang meer op zich wachten :P. Femkemilene (overleg) 21 mei 2017 20:52 (CEST)
Nee... En uiteindelijk heb ik de mezelf opgelegde deadline niet gehaald. Ik heb in de afgelopen maanden diverse mensen overwogen, maar velen mochten eerder deze ster al ontvangen. Nu toch iemand gevonden die hem wel verdiend heeft. Hopelijk geeft de nieuwe ontvanger, Ecritures, de ster wel sneller door. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 22 jul 2017 23:56 (CEST)

Deze overlegpagina wordt gearchiveerd[bewerken]

Zie Overleg_gebruiker:RonnieV/Archief/ voor de archieven die gemaakt worden door de bot van Gebruiker:Erwin, waarvoor dank. RonnieV (overleg) 11 okt 2017 22:48 (CEST)

Stuwadoorsarrest, categorie[bewerken]

Dag Ronnie, is het wel een Nederlands arrest? Wij hebben een Hoge Raad, geen Hof van Cassatie.Koos van den beukel (overleg) 21 dec 2017 16:30 (CET)

Oeps, je hebt helemaal gelijk. Karmakolle heeft het al rechtgetrokken. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 dec 2017 16:50 (CET)

Pechhulp[bewerken]

Hoi Ronnie, Ik had bij pechhulp RoadGuard erbij gezet, maar zag dat je hem wel had laten staan, alleen de link had weggehaald. Ik vroeg mij af of je RoadGuard er niet tussen vindt horen of wat de reden hiervan is? Hoor het graag! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.210.250.70 (overleg · bijdragen) 22 dec 2017 09:13‎

Beste niet-ingelogde bewerker,
Ik zag gisteren je wijziging. Wat op de Nederlandstalige Wikipedia niet gebruikelijk (niet toegestaan) is, is het gebruik van allerlei 'externe links' (directe links naar websites van anderen) in doorlopende tekst. Zie bijvoorbeeld Wikipedia:Wanneer extern linken. Dat was voor mij reden om in ieder geval die link weg te halen.
RoadGuard is een relatief nieuwe speler op de markt, bestaat nu anderhalf jaar. Of het als zelfstandig onderwerp bestaansrecht heeft op Wikipedia, weet ik niet. Het is 'maar' een handelsnaam van een ander bedrijf. Voor mij was dat een afweging om er geen interne link van te maken, maar de naam wel te laten staan. Ik weet niet hoe anderen aankijken tegen een aparte pagina over RoadGuard, althans niet wat de uitkomst van een discussie daarover gaat worden. De Lovie Awards zouden in het voordeel van RoadGuard kunnen pleiten, maar tot nu toe heeft niemand die Awards de moeite van het beschrijven waard gevonden. Als een pagina over RoadGuard nu of op termijn bestaansrecht heeft, zou een interne link gerechtvaardigd zijn.
Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 22 dec 2017 11:32 (CET)

Ping[bewerken]

De borrelnootjes staan klaar. Woudloper overleg 12 jan 2018 22:53 (CET)

Verzoeken aan moderatoren[bewerken]

Het is buitengewoon ongebruikelijk om commentaar te geven op de pagina's "Verzoeken aan moderatoren". Jij bent géén moderator en dan heb je op die pagina's niks te zoeken behalve als je zelf een blokkade aanvraagt voor een IP-adres. Leuk om te merkend dat je mij blijkbaar overal volgt. Het lijkt wel stalken. Het is mijn mening dat het een stuk beter en efficiënter is als jij je met arbitragezaken bezighoudt. Daar ben je immers voor aangesteld en dan duurt alles misschien niet zo ellenlang . Malinka1 (overleg) 22 jan 2018 14:31 (CET)

Het is jammer dat jij kennelijk niet wil inzien dat iemand op meer dan een manier kan bijdragen aan Wikipedia. Mijn lidmaatschap van de Arbitragecommissie is slechts een van de manieren waarop ik dat doe. Een ander voor mij belangrijk punt is het werkklimaat op dit project. Het aanvragen van blokkades met valse voorwendselen is vele malen schadelijker dan het (niet) blokkeren van iemand die een onschuldige bijdrage in de zandbak plaatst. Zolang gefundeerd en laatste middel voor jou moeilijke termen zijn, loop je de kans dat jouw verzoeken van een kritische noot voorzien of afgewezen worden.
Jouw aantijgingen als dat ik jou zou volgen, zijn geheel voor jouw rekening. Ik kijk vooral naar de pagina's die op mijn volglijst staan en naar bewerkingen die opduiken onder 'Recente wijzigingen'. Dat jij daarbij wel eens voorbij komt, mag zo zijn. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 22 jan 2018 14:48 (CET)
Laten we het hopen dat het een misverstand is, dat Malinka meende dat dit een langdurige vandaal was, hetgeen niet het geval is. En verder mag iedereen uiteraard commentaar leveren op "Verzoeken aan moderatoren". Een foutje, of verkeerde inschatting is gauw gemaakt, dat kan iedereen overkomen. Het is goed om elkaar te controleren. Of dat met stalken te maken heeft, dat kan ik mij niet voorstellen, dat RonnieV dat zou doen. EllyoverlegLet's bridge the gendergap together 22 jan 2018 14:55 (CET)
Dag Elly, Ik begrijp heus wel dat iedereen commentaar mag leveren op de "verzoek pagina's voor moderatoren". Dat is bij een Regblok heel wat normaler dan bij een IP-adres. Ik heb ook niet gezegd dat dat "niet mag", maar wel dat het "zeer ongebruikelijk" is daar. Ik kan geen archief vinden van die IP-blokkeringen, maar ik durf zomaar de stelling aan dat "ongebruikelijk" het juiste woord is. Als rollbacker kom ik nogal eens op die pagina de laatste jaren en ik kan me niet herinneren ooit iemand anders dan moderator of aanvrager gezien te hebben. En ja, dan komt het woordje "stalken" zomaar in me op. RonnieV had het immers ook op mijn OP kunnen melden toch? Zeker als "het werkklimaat" voor hem zo belangrijk is. Niet dus. Malinka1 (overleg) 22 jan 2018 15:40 (CET)
Malinka1, ik heb jou vaker geprobeerd aan te spreken op jouw gedrag op Wikipedia en naar andere bewerkers hier. Dat heeft niet geleid tot enige verandering in jouw gedrag, enkel in een hoop aantijgingen. Ook nu probeer je weer de boel te verdraaien. Ja, in je eerste zin heb je het over buitengewoon ongebruikelijk, in de tweede zin zeg je heb je op die pagina's niks te zoeken. Daarmee zeg je niet meer of minder dan dat ik me niet op die pagina zou mogen begeven, tenzij ik zelf een IP-gebruiker een blokkade wil laten opleggen.
Wat betreft de bewerking die aanleiding was voor dit alles, ik weet dat het jou moeilijk valt om toe te geven dat je verkeerd zit, maar misschien zou je kunnen toegeven dat je met deze aantijging aan het adres van een IP waar voor het eerst in bijna twee jaar een bijdrage van komt en waar precies drie jaar geleden voor het laatst is op de overlegpagina geschreven was, een fout hebt gemaakt? RonnieV (overleg) 22 jan 2018 15:54 (CET)
Je moet eens leren lezen! Ik zeg niet "...dat ik me niet op die pagina zou mogen begeven". Ik zeg "...dan heb je op die pagina's niks te zoeken. En de rest van je tekst vind ik blabla. Voor de duidelijkheid zeg ik: "vind ik blabla" en niet: "is bla bla". Nuance dus. Malinka1 (overleg) 22 jan 2018 16:28 (CET)
Misschien je tenen een stukje inkorten, Malinka1? Vinvlugt (overleg) 22 jan 2018 16:31 (CET)
@ Vinvlugt : Eens. Malinka1 (overleg) 22 jan 2018 16:49 (CET)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend! Rode raaf (overleg) 30 jan 2018 22:56 (CET)

De vrouwen die je nooit hebt ontmoet[bewerken]

La mujer que nunca conociste logo 2017.jpg

Op 8 maart zal voor de tweede maal de #100wikiwoman-challenge eindigen, maar niet gevreesd want er komt meteen een tweede uitdaging aan. Vanaf 5 maart tot 9 april 2018 loopt de schrijfwedstrijd "De vrouwen die je nooit hebt ontmoet". Dit initiatief vindt plaats tijdens Women's History Month en wordt ondersteund door Iberocoop. Deze wedstrijd werd voor het eerst in 2015 georganiseerd op de Engelstalige Wikipedia en vanaf 2017 internationaal. De Nederlandse Wikipedia zal voor de tweede maal deelnemen. Tot nu toe resulteerde dit in 3500 nieuwe of bewerkte artikelen. Het doel is het verbeteren van Wikipedia's artikelen over vrouwen. We bedoelen hiermee ook alle artikelen gerelateerd aan vrouwenorganisaties en feministische bewegingen. Dit kan door bestaande vrouwgerelateerde artikelen zo neutraal mogelijk te maken of nieuwe artikelen te schrijven op een zo genderneutraal mogelijke wijze. Er zijn enkele mooie prijzen te winnen, ter beschikking gesteld door Wikimedia Argentinië en Wikimedia Nederland.

Alle informatie en het wedstrijdreglement is te vinden op De vrouwen die je nooit hebt ontmoet. KroySquare.jpgDirkVE overleg 1 mrt 2018 14:28 (CET)


Enzo Knol[bewerken]

Beste RonnieV, het gaat over de geboorteplaats van Enzo Knol. Volgens deze site https://enzoknol.org en http://www.wikker.nl/enzo-knol/ is zijn geboorteplaats Rolde, en niet Assen. Ook kan ik me herinneren dat hij dit wel eens in zijn video's heeft gezegd. Met vriendelijke groet, Lucvd

Beste Lucvd, Bedankt voor deze twee bronnen. Beide zijn blogs. In WP:VER wordt gesproken over betrouwbare bronnen. Bij blogs is het altijd twijfelachtig in hoeverre die betrouwbaar geacht worden. Bij enzoknol.org staat expliciet Harald’s site over Enzo. Is Dus Niet Van Vlogger!. In mijn ogen zijn dit onvoldoende bronnen voor het veranderen van de geboorteplaats. Misschien rept hij erover in het als voetnoot twee aangegeven Youtube-filmpje, maar dat heb ik niet bekeken. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 5 mrt 2018 11:35 (CET)

Gebruiker:RonnieV/The heart[bewerken]

beste Ron, dit Gebruiker:RonnieV/The heart-artikel komt voor in de categorie:nummer van chris de burgh, volgens mij was het een proefje van je.Ceescamel (overleg) 4 mrt 2018 15:48 (CET)

Beste Ceescamel, bedankt voor je berichtje. Ik heb de categorieën verwijderd. Met vriendelijke groet, 4 mrt 2018 16:30 (CET)

Beoordelingsnominatie Nederlandse (inter)nationale themadagen en -weken[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nederlandse (inter)nationale themadagen en -weken dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180306 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 7 mrt 2018 01:06 (CET)

Stemming Thomas Hardy[bewerken]

Beste RonnieV, ik hoop dat u beseft dat het een stemming is, en geen peiling. Als er geen meerderheid van 55% is, verandert er dus niets. Als die meerderheid van 55% er wel is en er geen procedurele bezwaren zijn, zal de pagina hernoemd worden. Floortje Désirée (overleg) 17 mrt 2018 09:08 (CET)

Zo fraai is dat (NOT). Dit noemt men canvassing. EllyoverlegLet's bridge the gendergap together 17 mrt 2018 10:50 (CET)
Beste Ellywa. Als ik iets fout gedaan heb, dan spijt mij dat. Uit uw cryptische zinnetje kan ik dat echter niet opmaken. Kunt u mij uitleggen wat het probleem is? Ik roep op niet om te stemmen (want dat is al gedaan) noch laat ik mijn mening blijken. Eerste zin: Canvassing is the systematic initiation of direct contact with individuals. Systematisch lijkt het mij hier ook niet. Floortje Désirée (overleg) 17 mrt 2018 11:25 (CET)
Beste Floortje, trek het je niet aan joh. Je organiseert een keurige stemming, en gelukkig valt het behoorlijk mee met de emmers stront die je over je heen krijgt. Vinvlugt (overleg) 17 mrt 2018 17:13 (CET)
Het zou wel zo netjes zijn als Elly haar beschuldiging van canvassing zou willen toelichten. Marrakech (overleg) 17 mrt 2018 19:07 (CET)