Gebruiker:Basvb

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
- Deze gebruiker is geen fan van gebruikersboxen, maar puur ter informatie:

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
Een stukje achtergrond over mij

Hallo, mijn naam is Bas. Sinds 2006 ben ik actief op Wikipedia. In het dagelijks heb ik een achtergrond in Machine Learning/Data Science. Naast mijn activiteiten op de Nederlandstalige Wikipedia ben ik ook actief op Wikimedia Commons. Het hoogtepunt van mijn inhoudelijke activiteiten is inmiddels in alle eerlijkheid voorbij. Wel blijf ik me erg interesseren in Wikipedia. Daarom ben ik met vlagen nog actief.

Mijn bezigheden op Wikipedia

Inhoudelijk ben ik vooral heel erg betrokken geweest bij het aanmaken van rijksmonumentenlijsten en het maken van foto's van Rijksmonumenten. Daarnaast schrijf ik over dammen, de Nederlandstalige Wikipedia is op het Internet een van de meest volledige informatiebronnen rond het dammen. Ik heb verschillende afbeeldingscollecties geüpload naar Wikimedia Commons. Ik heb ook altijd interesse gehad in het structureel verbeteren van Wikipedia. Dit heeft zich onder andere vertaald in het opzetten van het coachingsproject op de Nederlandstalige Wikipedia en het aanpassen van verschillende richtlijnen.

Bereid om te helpen

Ik vind het prachtig om te zien hoe een verzameling vrijwilligers zich op Wikipedia met volle overgave inzet voor het verspreiden van vrije kennis. Ik ben altijd bereid om anderen te helpen in hun pogingen Wikipedia te verbeteren. Op dit moment probeer ik om mijn achtergrond in de Machine Learning/Data Science meer in te zetten om Wikipedia te verbeteren. Mocht je op dat gebied vragen of ideeën hebben dan zou ik het erg leuk vinden om die te bespreken. Heb je vragen stel ze dan gerust. Dit kan door een vraag te stellen op mijn overlegpagina of door een email te sturen.