Overleg gebruiker:DirkVE

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps kwrite.png Beer mug.svg Filing cabinet icon.svg
Mijn Overleg Portaal Bier Archief
Extracted pink rose.png
We can do it. Maak van Wikipedia opnieuw een warme encyclopedie: begin bij jezelf.


Klein typefoutje[brontekst bewerken]

Goedemiddag DirkVE!

Ik zag hier in de eerste zin een klein typefoutje staan. Waarom stap de kip de straat over ---> Waarom stak de kip de straat over. Ik bewerk liever geen gebruikerspagina's, dus ik zeg het maar effe! Glimlach

Fijne dag nog, SjoerdVlag van Nederland(overleg) 13 feb 2020 12:12 (CET)

Bedankt!! KroySquare.jpgDirkVE overleg 13 feb 2020 12:13 (CET)

neutraal?[brontekst bewerken]

Beste DirkVE,

Dankjewel voor je betrokkenheid. Vanmiddag heb ik niet bewust je correctie weer teruggezet. Ik was bezig met een aanpassing en dacht dat ik iets verkeerd had gedaan. Heb nog niet alles in de vingers. Ben wel benieuwd wat je feitelijk als reclame ziet. bedankt voor je reactie Cor Ganic (overleg) 13 feb 2020 18:55 (CET)

Bedankt voor de terugmelding, we komen er zeker uit. Niet zozeer reclame maar wel niet-neutrale teksten. Ondertussen is de tekst wel al aangepast, zag ik. Mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 14 feb 2020 10:07 (CET)

Vraag i.v.m. Duyster (film)[brontekst bewerken]

dag Dirk. Kan je me uitleggen waarom je de pagina Duyster (film) hebt verwijderd? Ja, deze film is gepland, maar zo zijn er nog wel meer films, toch? En ja, de regisseur zoekt geld via crowdfunding. Maar daar wordt toch niet naar gehengeld in het artikel? https://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Toekomstige_film Astro (overleg) 14 feb 2020 11:06 (CET)

De enige uitzonderingen die gedaan worden zijn Hollywoodproducties waarvan de filmopnames gelopen zijn en waarvan de premières zo goed als vast staan. In dit geval gaat het over een kleinere productie waarvan de filmopnames nog niet gestart zijn en de bijhorende link duidelijk naar een crownfundingcampgane verwijst. Wikipedia is hiervoor niet het geschikte medium. Mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 14 feb 2020 12:35 (CET)