Overleg gebruiker:DirkVE

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Welkom op mijn overlegpagina Face-devil-grin.svg
Nuvola apps kwrite.png Beer mug.svg Filing cabinet icon.svg
Mijn Overleg Portaal Bier Archief
Nuvola apps bug.png
This is a No Smoking area
CanIHaveABeerMan.jpg
Duveltripelhop2012.jpg
Welkom op mijn overlegpagina.
Als je me hier een vraag stelt zal ik die altijd proberen tijdig hier te beantwoorden.
Stel ik een vraag op jouw overlegpagina zet ik hem op mijn volglijst en kan je hem daar beantwoorden.
Klik hier als je mij wilt schrijven.Van dit ludiek bedoelde sjabloon wordt gebruik gemaakt om bestrijders van vandalisme te ronselen. Elke keer als je dit sjabloon leest moet je gelijk op de link klikken en de laatste 10 anonieme wijzigingen controleren, wat je ook aan het doen bent. Dit kost hooguit een paar minuten.

Je hoeft je niet persoonlijk aangevallen te voelen door dit sjabloon: dat je dit sjabloon te zien krijgt wil absoluut niet zeggen dat je te weinig zou doen voor Wikipedia, integendeel zelfs. Voel je vrij dit sjabloon verder te verspreiden door {{Gebruiker:Yorian/wieditleest}} op een overlegpagina te plakken.

KroySquare.jpgSchrijfwedstrijd Maand van Verzet[bewerken]

De uitslag van de schrijfwedstrijd Maand van Verzet van mei 2018 staat hier: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Maand_van_Verzet#Uitslag. VanBuren (overleg) 23 jul 2018 16:47 (CEST)

Prijsuitreiking Maand van Verzet[bewerken]

Beste DirkVE,

Namens Wikimedia Nederland wil ik je graag feliciteren met het winnen van één van de prijzen in de Maand van Verzet voor je artikel Philippe de Liedekerke! De afhandeling hiervan zal vanaf half augustus worden overgenomen door mijn collega Michelle Boon. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, AWossink - WMNL (overleg) 24 jul 2018 14:46 (CEST)

Proficiat, ook van mij. Glimlach Lotje (overleg) 24 jul 2018 16:12 (CEST)

Coaching gevraagd[bewerken]

Beste DirkVE, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, Vanhoeckes – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Vanhoeckes (overleg · bijdragen)

Prize The Women you have never met 2018[bewerken]

Dear DirkVE,

I am reaching out to you because you won the prize for your contributions to the contest "The women you have never met 2018". To continue, I kindly ask you to send me an email to de@wikimedia.org.ar

Hope to hearing from you asap,

Hugs! Anna Torres (WMAR) (overleg) 25 jul 2018 22:55 (CEST)

MNM (radio)[bewerken]

Beste DirkVE:

- MNM was niet de opvolger van Radio Donna. MNM is een nieuwe radiozender. Pas jij dit aan in plaats van alles terug te draaien? - de Toerbus bestaat al een tijd niet meer. - de MNM 1000: was goed/relatief goed beluisterd: interpretatie. Misschien moet je beiden gewoon schrappen.


Alvast bedankt,

Peter

De wijzigingen waren nogal drastisch met hier en daar iets wat leek op censuur. Ik pas het nodige aan, hoewel ik als toenmalig luisteraar van Donna het idee had dat MNM de opvolger was. KroySquare.jpgDirkVE overleg 1 aug 2018 12:39 (CEST)

Titel wijzigen[bewerken]

Beste Dirk,

Dankuwel, ik wou u net de vraag sturen hoe je een titel moet veranderen als je die per ongeluk fout hebt geschreven. Kunt u mij dit a.u.b. nog steeds toelichten, moest ik dezelfde fout in de toekomst nog eens maken? Ik vind het namelijk niet direct terug.

Vriendelijke groeten, Eef

Eef segers (overleg) 2 aug 2018 12:00 (CEST)

Beste Eef, dat is vrij eenvoudig, in de rechterbovenhoek vind je een knopje "Meer", waar je met je cursor kunt op gaan staan en dan verschijnt er een klein menuutje waarop onder andere "Titel wijzigen". Nog een opmerking, indien je de sjabloon "infobox schilderij" gebruikt moet je die copiëren en niet zelf aanmaken want dan werkt deze niet (onder andere hoofdlettergevoelig), ik heb dit alvast gewijzigd bij het artikel over Abraham Grapheus. Mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 2 aug 2018 12:05 (CEST)

Pilarenorde[bewerken]

Beste DirkVE, Je hebt, zag ik, Pilarenorde behouden. In ieder geval lijkt mij de titel fout, want deze term is niet gebruikelijk in de literatuur. Dit is eenvoudig aan de hand van een reguliere zoekopdracht en eentje bij Books te controleren. Zou een samenvoeging met bouworde niet de beste oplossing zijn? Met de creatie van deze pagina zijn er in essentie twee pagina's over nagenoeg hetzelfde onderwerp in het leven gekomen. Mvg. Bezemploeg (overleg) 20 aug 2018 12:01 (CEST)

Beste gebruiker, ik heb dit artikel enkel individueel beoordeeld zonder naar andere artikels te kijken. Indien de titel fout is, kun je die probleemloos wijzigen en indien dit artikel best samengevoegd wordt met het artikel bouworde, kun je best een verzoek doen via Wikipedia:Samenvoegen. Mvg KroySquare.jpgDirkVE overleg 20 aug 2018 12:05 (CEST)