Overleg gebruiker:Xxmarijnw

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
B up.svg

Permalink van deze versie.
Goedenacht en welkom op de overlegpagina van Xxmarijnw!
Hartelijk welkom op de overlegpagina van Xxmarijnw. Het is gebruikelijk overleg te ondertekenen met vier tildes (~~~~) en onderaan de pagina te plaatsen. Als u een nieuw kopje wilt aanmaken kunt u op de onderstaande knop drukken. Voor onderwerpen ouder dan één maand zijn er archiefpagina's, deze kunt u in het venster archiefoverzicht vinden.


<<< Klik hier om een nieuw kopje toe te voegen. >>>

Beleggersgiro ten onrechte verwijderd[bewerken]

Beste Xxmarijnw,

Ik heb een vraag waarom je de pagina beleggersgiro verwijderd heb. En de link op Giro pagina

Deze tekst is geen reclame. Het is een neutrale beschrijving wat het begrip Beleggersgiro doet verduidelijken Deze neutrale tekst staat grotendeels op de site die je gevonden hebt, www.sgggiro.com. Deze tekst is door mij daar geschreven, dus ook geen auteursrechtelijke issue.

Ik zou de tekst graag willem terugplaatsen mvg – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.86.68.98 (overleg · bijdragen) 29 mei 2018 16:03 (CEST)

Beste meneer/mevrouw,
Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de "copyright disclaimer" onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL". Een andere optie is een e-mail te sturen vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nl-at-wikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat.
Met vriendelijke groet,
Xxmarijnw overleg 29 mei 2018 15:24 (CEST)

Filter[bewerken]

Mag pimol in het geslachtsdelenfilter? Dank Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 8 jun 2018 16:56 (CEST)

Hoi Moira, vreemd dat de filter niet af is gegaan. "Pimol" staat al in de schuttingtaalfilter. Ik heb hem zelfs nog getest of hij "pimol" echt detecteert en dat doet hij. Zie hier. Als ik tijd heb zal ik kijken waarom de filter niet af is gegaan. Groetjes, Xxmarijnw overleg 8 jun 2018 17:03 (CEST)
Top en dank. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 10 jun 2018 20:24 (CEST)
En mag de nieuwste uitvinding er dan ook bij Glimlach? Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 13 jun 2018 13:39 (CEST)
Uitgevoerd Uitgevoerd Groetjes, Xxmarijnw overleg 13 jun 2018 18:15 (CEST)

Spambotfilter[bewerken]

TyroneVerdon70 (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki) slaagde er in door filter 82 heen te breken met de userpage. Kan je kijken hoe je dat kan fixen? Dank weer. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 10 jun 2018 20:24 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd, bedankt voor de melding. Zie hier voor de wijziging. Groetjes, Xxmarijnw overleg 10 jun 2018 20:28 (CEST)

Filter[bewerken]

Hallo Xxmarijnw. Staat milf (met of zonder hoofdletters) in een van de filters? Deze scheldpartij kwam er namelijk doorheen. Bedankt en met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 13 jun 2018 19:03 (CEST)

Nu wel Glimlach Xxmarijnw overleg 13 jun 2018 19:48 (CEST)
Dank je! JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 13 jun 2018 20:03 (CEST)

Sommige dp's op het spamfilter[bewerken]

Weet jij of het technisch mogelijk is om enkele (ik denk aan 20 tot max 50) doorverwijspagina's als waarschuwing in het spamfilter te zetten? Ik kom elke dag tien keer een link naar Europa tegen, maar Brussel en Leeuwarden zijn ook (bijna) dagelijkse kost. Het is onbegonnen werk om die gebruikers op te voeden, maar mogelijk kan een waarschuwingsfilter sommige gebruikers triggeren om hun links nog eens extra te controleren. Met vriendelijke groet, Edoderoo (overleg) 18 jun 2018 22:17 (CEST)

Hoi Edo, dit is technisch gezien inderdaad mogelijk! Links naar doorverwijspagina's krijgen namelijk de HTML-class "mw-disambig", waar op gefilterd kan worden. Ik verbaas me eigenlijk dat daar nog geen filter voor is. Als je echt alleen een filter wilt voor die 20 à 50 pagina's kan er gefilterd worden op de link zelf; er kan dan gecontroleerd worden of bv. de tekst "[[Europa]]" aan het artikel is toegevoegd. Je kunt de filter aanvragen op Wikipedia:Misbruikfilter/Verzoekpagina filters. Met vriendelijke groet, Xxmarijnw overleg 19 jun 2018 14:55 (CEST)
Eerste verzoek geplaatst. Als het technisch mogelijk is om altijd te waarschuwen als iemand probeert een pagina met een dp-link op te slaan, dan zou dat nog mooier zijn. Maar dat soort wijzigingen kunnen wij beter niet met z'n tweetjes doorduwen, mogelijk moet daar eerst een peiling voor komen. Eerst hier maar eens mee aan het uitproberen. Edoderoo (overleg) 19 jun 2018 15:07 (CEST)