Overleg gebruiker:Xxmarijnw

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
B up.svg

Permalink van deze versie.
Goedenavond en welkom op de overlegpagina van Xxmarijnw!
Hartelijk welkom op de overlegpagina van Xxmarijnw. Het is gebruikelijk overleg te ondertekenen met vier tildes (~~~~) en onderaan de pagina te plaatsen. Als u een nieuw kopje wilt aanmaken kunt u op de onderstaande knop drukken. Voor onderwerpen ouder dan één maand zijn er archiefpagina's, deze kunt u in het venster archiefoverzicht vinden.


<<< Klik hier om een nieuw kopje toe te voegen. >>>

Userpage spambot[bewerken]

BriannaClifton (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki) wist filter 82 te omzeilen zie hier - kan je kijken voor een filteraanpassing? Dank! Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 29 mrt 2018 11:42 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd, zie hier voor de wijziging. Groetjes, Xxmarijnw overleg 29 mrt 2018 11:50 (CEST)
Dat is snel! Dank weer. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 29 mrt 2018 12:02 (CEST)
En weer een die er doorheen kwam met userpagespam PSBHouston (overleg | bijdragen | bloks) Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 1 apr 2018 14:24 (CEST)
En weer een aanpassing doorgevoerd. Knipoog Xxmarijnw overleg 1 apr 2018 22:00 (CEST)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Spamfilter[bewerken]

Dag Xxmarijnw, we spreken elkaar niet vaak maar ik hoop dat het je goed gaat. Ik benader je even vanwege het spamfilter. Eerder vandaag deed ik deze bewerking. Mijn doel was uiteraard om op die OP een link te maken naar de website waarvan (een deel van) de inhoud was gekopieerd. Toen ik de link maakte zonder de <nowiki> maar met gewone enkele linkhaken, kreeg ik een melding van het spamfilter. Ik meende dat je dergelijke meldingen gewoon kon negeren door nogmaals op "opslaan" te klikken, maar wat ik ook probeerde, ik kreeg de link niet "gepubliceerd". Ik begrijp heel goed dat het in artikelen altijd ongewenst is als er links naar deze website (infonu.nl) worden gemaakt. Maar als ik op een OP wil linken naar een site waarvan de inhoud is gekopieerd, dan zou dat naar mijn smaak toch gewoon moeten kunnen. Weet jij toevallig of het met opzet zo is geregeld dat er ook op OP's niet naar die website gelinkt kan worden, en of het wellicht technisch mogelijk is dat voor OP's toch toe te staan? Gezien je activiteit op Wikipedia beschouw ik jou inmiddels als een specialist op dit terrein, dus aanvaard het om te beginnen maar als een compliment dat ik deze vraag bij jou achterlaat. Met hartelijke groet, WIKIKLAAS overleg 3 apr 2018 01:47 (CEST)

Hoi Wikiklaas, met mij gaat het goed. Ik heb er even naar gekeken en dit komt niet door een misbruikfilter, maar door de globale spam-blacklist (zie meta:Spam_blacklist en Speciaal:Logboeken/spamblacklist). Omdat de blacklist van kracht is op alle gebruikers en pagina's, is het niet mogelijk een uitzondering toe te voegen voor bijvoorbeeld overlegpagina's of moderatoren. Met vriendelijke groet, Xxmarijnw overleg 3 apr 2018 09:06 (CEST)
Dat is helder. Dank voor je antwoord. Dan moet het in zulke gevallen maar met een kopie van de url tussen "nowiki"-tags. WIKIKLAAS overleg 4 apr 2018 19:03 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Welkom voor vandaal?[bewerken]

Zojuist heette u Overleg gebruiker:212.187.125.7 een warm welkom. Ik heb deze vandaal een sjabloon brp toegekend wegens vandalisme. Zie ook Wikipedia:Vandalismebestrijding#Dossier. Bedankt voor de aandacht, JoostB (overleg) 16 apr 2018 20:42 (CEST)

Hoi JoostB. Hoewel het toevoegen van "Arnhem is lit" zeker wel vandalisme is was dit een autorevert, wat de "vandaal" siert. Omdat ik de eerste bewerking van deze anoniem niet had bekeken, vond ik het vandalisme te zwak om deze anoniem daarvoor te berispen. Groet, Xxmarijnw overleg 16 apr 2018 20:44 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:43 (CEST)