Overleg gebruiker:Xxmarijnw

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
B up.svg

Permalink van deze versie.
Goedemorgen en welkom op de overlegpagina van Xxmarijnw!
Hartelijk welkom op de overlegpagina van Xxmarijnw. Het is gebruikelijk overleg te ondertekenen met vier tildes (~~~~) en onderaan de pagina te plaatsen. Als u een nieuw kopje wilt aanmaken kunt u op de onderstaande knop drukken. Voor onderwerpen ouder dan één maand zijn er archiefpagina's, deze kunt u in het venster archiefoverzicht vinden.


<<< Klik hier om een nieuw kopje toe te voegen. >>>

Doorgeefster[bewerken]

Sterrendag[bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen.

Herintroductie sterrendag: Uit te reiken aan iemand die u afgelopen jaar positief opviel. Dat kan een hele serie bewerkingen of initiatieven zijn, maar ook één bijzondere bewerking. Het idee is laagdrempelig; de ster hoeft niet ergens op een lijst ingeschreven te worden, slechts uitdelen ter waardering. Leuk zou zijn om daar een kleine persoonlijke motivatie aan toe te voegen, maar niets is verplicht. Het gaat om het gebaar. Het uitdelen ervan vindt plaats op 31 december, deelt u er ook eentje uit vandaag? Richardkiwi 31 dec 2018 01:45 (CET)

Glimlach Xxmarijnw overleg 1 jan 2019 19:48 (CET)

Bot staat stil![bewerken]

Beste Marijn, je bot staat stil (sinds midden december al). heel wat artikelen zijn hierdoor nog niet voorzien van de 'nocat' categorie. Kan u dit zo snel mogelijk herstellen? Boas R (overleg) 4 jan 2019 23:40 (CET)

Hij staat weer aan! Groetjes Xxmarijnw overleg 4 jan 2019 23:42 (CET)
Bliksemsnel opgelost! Fantastisch gewoonweg! Boas R (overleg) 4 jan 2019 23:44 (CET)