Overleg gebruiker:The Banner

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Maan Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen
"Ga uit van goede wil" is het scheermes van Hanlon, maar dan wat vriendelijker geformuleerd.
Ter bescherming van de goede sfeer, zullen alle edits van Renevs op deze pagina per direct en zonder uitzondering verwijderd worden. Diens bijdragen zijn nimmer opbouwend maar slechts afbrekend en/of nonsense zijn, en die ik ook alleen schadelijk acht voor de goede sfeer.

Dientengevolge geef ik iedereen toestemming om bijdragen van deze persoon direct te verwijderen als mij weer eens een blokkade cadeau gedaan is.
Ik probeer naar beste eer en geweten bij te dragen aan het kleine rode blokje van de afbeelding
Aanpak Artikelen met toevoegingen tussen haakjes
  1. Ik probeer waar mogelijk is doorverwijspagina aan te maken. Ik zoek daarvoor louter binnen Wikipedia, effectief binnen de Nederlandstalige Wikipedia en Wikidata (om redenen van tijd). Edoch, Wikidata-links die alleen verwijzen naar de Wikipedia's in het Zweeds en Cebuano worden genegeerd. Dit vanwege het grote gehalte aan bot-aangemaakte artikelen.
  2. Gevonden kandidaat-links voor een doorverwijspagina worden beoordeeld op de waarschijnlijkheid dat er ooit een artikel aangemaakt gaat worden. Bij een realistische kans, kwalificeert de link. Aanvullen van een doorverwijspagina is altijd mogelijk.
  3. Indien geen realistische kandidaten voor een doorverwijspagina gevonden worden, wordt de toevoeging tussen haakjes als overbodige disambiguatie verwijderd.
  4. Het staat anderen altijd vrij een nieuwe, realistische, doorverwijspagina aan te maken. Ook als dat betekent dat een eerdere titelwijziging teruggedraaid moet worden. Ik heb er geen hoop op perfect te zijn en kan dingen over het hoofd zien.
  5. Ik heb bezwaren tegen preventief disambigueren en zal dat, binnen de bovenstaande regels, ook actief tegengaan. Dat geldt ook voor schepen maar de realiteit is dat mij dat nu meer hoofdpijn op gaat leveren dan doorverwijspagina's. Gemeentelijke monumenten gaan op termijn wel aangepakt worden, tenzij ook daar gemeenschapsbreed een regel voor preventief disambigueren voor aangenomen gaat worden. (Nu is er alleen een klein clubje die wat afspraken heeft gemaakt.)
  6. Ik laat links na verplaatsingen altijd staan, aannemende dat dat behulpzaam is of kan zijn voor de lezer.

Ik hoop dat dit wat duidelijk maakt hoe ik de zaken aanpak.

The "old editors are leaving so let's get new editors" approach to editor retention has always baffled me. If the bucket is leaking, shouldn't we try to find out why it's leaking first? Simply pouring in more water without trying to locate and patch the leak just wastes water.Eerlijk gejat van en:User:BilCat


MusicMeter[bewerken]

Beste, Zou u op mijn overlegpagina en de overlegpagina van MusicMeter nog even kunnen reageren op de nieuwe update? Dan kunnen we dit dossier (lees: beoordelingsdiscussie) hopelijk positief ten einde brengen. Alvast bedankt. Gretzs (Overleg) Windows logo – 2012 (dark blue).svg 4 feb 2019 15:54 (CET)

Ik heb gezien wat je gedaan hebt en ik vind het nog steeds NE en reclame. The Banner Overleg 4 feb 2019 15:58 (CET)
Hoe dien ik een officiële klacht tegen jouw verwerpelijke handelen in? Dit is al het zoveelste recente incident waarbij je betrokken bent en je de woede van de gemeenschap op je hals haalt. Zou je willen adviseren om eens constructief aan Wikipedia bij te dragen. Gretzs (Overleg) Windows logo – 2012 (dark blue).svg 19 feb 2019 22:11 (CET)
Misschien moet je eens in de spiegel kijken en een kritische blik werpen op jouw eigen handelen. Je gedraagt je als de eerste de beste marketingmedewerker die probeert zoveel mogelijk spam in een artikel te stampen. De vraag om veel meer onafhankelijk bronnen is vele malen geteld maar vaak kwam je dan prompt weer met de eigen website aanzetten. The Banner Overleg 19 feb 2019 22:15 (CET)
Een groot deel van de inhoud die je wilde verwijderen heb ik niet eens zelf aan geschreven/toegevoegd. Die was al vele jaren aanwezig op de site. Inhoud is door snoeien/herschrijven/bronnen toevoegen verbeterd. Beschuldiging van marketing zijn klinkklare nonsens, zoals de rest van de gemeenschap zal beamen. Wat jij wil is een zo summier mogelijk artikel om alsnog via een achterweg je gelijk te krijgen. Dat is gewoon triest. Als je hiermee doorgaat zal je niet meer lang actief zijn op wikipedia. Ik voor je eigen bestwil dat je de beslissing snel kunt accepteren. Tip: ga je tijd stoppen in artikelen die wel je interesse hebben en waar je constructief aan kunt bijdragen. Gretzs (Overleg) Windows logo – 2012 (dark blue).svg 19 feb 2019 22:23 (CET)
Jouw agressieve handelswijze maken jouw beweringen volstrekt ongeloofwaardig. En wat ik wil is een betrouwbaar artikel met beweringen gedenkt door onafhankelijke bronnen. Als je geen betrouwbaar artikel wilt of kunt leveren, prima. Maar begin dan niet te huilen wanneer iemand anders ingrijpt. The Banner Overleg 19 feb 2019 22:26 (CET)
@TheBanner en @Gretzs:: Ik zie inmiddels - nav deze discussie op deze OP- dat het artikel inmiddels door een moderator beveiligd is vanwege jullie beider BWO. Ik vind het een zwaktebod omdat mijns inziens bij een editwar de beide (of meerdere) deelnemers aan de editwar beter voor korte tijd geconfronteerd kunnen worden met een afkoelblokkade vanwege het schade toebrengen aan de encyclopedie. Het lijkt me logisch dat als jullie verhitte discussie of een editwar zich ergens anders voortzet of opnieuw oplaait die blokkade alsnog gegeven kan worden. Ecritures (overleg) 19 feb 2019 22:47 (CET)
Mostert na de maaltijd. Kijk eens op de OP van CaAl. The Banner Overleg 19 feb 2019 22:51 (CET)
@ @Ecritures:, zie Overleg:MusicMeter. Op basis van de feedback die The Banner heeft geuit worden we niet veel wijzer en lijkt hij opnieuw een editwar te willen initiëren. Hij stelt voor om een groot deel van de feitelijke inhoud te verwijderen. Inhoud die zeer eenvoudig te controleren is doordat deze op de website vermeld staat. Toch vindt The Banner dat ook deze feitelijkheden bevestigd zouden moeten worden door meerdere secundaire bronnen. Dit lijkt me ongewenst gezien de encyclopedische waarde. Wat The Banner vraagt aan hoeveelheid bronnen is niet redelijk. Bronvermelding is ook niet voor elke regel verplicht, zie eerdere discussie op de overlegpagina. Zie bijvoorbeeld ook het gemiddeld aantal bronnen dat een lemma op de Nederlandse wikipedia bevat. Gretzs (Overleg) Windows logo – 2012 (dark blue).svg 26 feb 2019 10:50 (CET)
Zo, jij ziet het zoeken van het overleg dus als het beginnen van een editwar? Waarom ben je zo bang voor het leveren van onafhankelijke bronnen? The Banner Overleg 26 feb 2019 10:56 (CET)

Betreft het door The Banner ongedaan maken van sjabloon betwiste neutraliteit[bewerken]

Hierbij wijs ik The Banner op het overtreden van de Wikipedia regels door de sjabloon betwiste neutraliteit op het lemma Nederlands Palestina Komitee te hebben verwijdert. Als The Banner dit weer doet, zal ik een verzoek indienen om The Banner hiervoor op de vingers te tikken. Langerak100 (overleg) 12 feb 2019 12:42 (CET)

Tweede keer dat The Banner in strijd met de Wikipedia regels handelt door het sjabloon betwiste neutraliteit te verwijderen. Langerak100 (overleg) 12 feb 2019 12:48 (CET)
En de negen keer dat Langerak100 in strijd met consensus handelde door een betwiste, negatieve toevoeging op het artikel te plaatsen? The Banner Overleg 12 feb 2019 12:56 (CET)
The Banner heeft voor de derde keer het sjabloon verwijdert, dus blijft er niets ander over om een verzoek voor schorsing in te dienen. Langerak100 (overleg) 12 feb 2019 13:04 (CET)
Er is geen consensus nodig om dat sjabloon te mogen plaatsen. Er vindt overleg plaats op de OP bij het artikel, dus voorlopig graag dat sjabloon netjes laten staan. - Robotje (overleg) 12 feb 2019 13:22 (CET)
Maar het is wel volslagen onzin en POV-drammen. Het is juist Langerak100 die de neutraliteit van het artikel geweld aan wilt doen. The Banner Overleg 12 feb 2019 15:33 (CET)
Och, een block OT voor Langerak100. Zo gaat het leven. The Banner Overleg 12 mrt 2019 05:49 (CET)

WP:AD[bewerken]

Dag The Banner, ik denk dat Hatsukaze (schip, 1940) inmiddels weg kan bij de dinsdag? (Overigens was het meeste werk al gedaan door Paul B.)

Van Chiyoda (schip, 1938) vermoed ik ook dat die al van de voorraadlijst af kan. Of het moet enorm storen dat daar niet de infobox marineschip is toegepast.

Mvg, Encycloon (overleg) 20 feb 2019 00:04 (CET)

Ik zal er vandaag even naar kijken. Medische redenen waren de oorzaak dat mijn koppetje er even niet naar stond. The Banner Overleg 22 feb 2019 10:40 (CET)
Geen enkel probleem hoor, dat heeft uiteraard voorrang. Encycloon (overleg) 22 feb 2019 10:48 (CET)

Stemming[bewerken]

Hoi The Banner, dit lijkt me een foutje? zie hier.. Ik ga niet tellen, maar een paar duizend niet-vandalistische bijdragen twee weken voor aanvang van de stemming lijkt me een goede schatting. Misschien bedoelde je Gebruiker:300? - Richard kiwi Overleg 3 mrt 2019 12:51 (CET)

Ik heb inmiddels gelezen dat het een foutje was. Kan gebeuren. Groet, - Richard kiwi Overleg 3 mrt 2019 13:02 (CET)
Ik heb per ongeluk alleen naar de "edits op jouw GP" gekeken in plaats van "jouw edits". Mijn excuses voor de fout. The Banner Overleg 3 mrt 2019 13:31 (CET)

WP:OG[bewerken]

Dag The Banner, misschien kun je beter dit kopje wijzigen naar iets met 'Gazastrook' zodat in de inhoudsopgave het onderwerp duidelijker is? Mvg, Encycloon (overleg) 6 mrt 2019 23:30 (CET)

Wikibreak[bewerken]

Nee, er liggen geen conflicten aan de basis van mijn wikibreak. Slechts een verhuizing. En ik neem aan dat ik sneller ga verhuizen dan mijn internetverbinding.

Ik zal nog een paar dagen "rondrommelen" op WP voor dat mijn verbinding weg valt (ontspanning!). Als alles weer rond is, geef ik wel weer een gil.

Zij die hard werken, groeten U! The Banner Overleg 9 mrt 2019 12:20 (CET)

Hebreeuws[bewerken]

Hoi, Banner,

N.a.v. dit: het staat in [1] en [2] dat de door hen ondertekende verklaring in het Hebreeuws was. Groeten, Kattenkruid (overleg) 9 mrt 2019 13:53 (CET)

De bron die de bewering moest dekken meldt dat niet. The Banner Overleg 9 mrt 2019 15:27 (CET)
Hoi, even ter aanvulling en vanwege het terugdraaien van mijn bewerking: Dit staat inderdaad in 'Andere tijden' onder kopje Recept voor een bom. Citaat: Margot wordt ziek maar de verhoren gaan toch door. De ondervragers leggen haar een verklaring in het Hebreeuws voor. Ze verzekeren haar dat het gaat om een verslag van wat ze heeft verteld tijdens de verhoren en beloven haar snel vrij te laten als ze het ondertekent. enz. mvg, Kronkelwilg (overleg) 9 mrt 2019 15:43 (CET)
Zoals het er stond, moest de Hebreeuwse verklaring worden gedekt door het Trouw-artikel. The Banner Overleg 9 mrt 2019 16:24 (CET)
Ik weet dat dit uitermate flauw klinkt maar gezien de oppositie tegen dit artikel is de hoogste waakzaamheid geboden. En moet men ook uiterst secuur werken tot een veel hogere graad dan gebruikelijk. The Banner Overleg 9 mrt 2019 17:08 (CET)
Dan lijkt het me correct om de uitgebreide informatie van de referentie 'Andere tijden' er als eerste bron bij te plaatsen en daarachter nog die van Trouw. In Trouw staat overigens niets over een vriend vermeld, en in 'Andere tijden wordt alleen een 'Wim' vermeld. Kronkelwilg (overleg) 9 mrt 2019 22:52 (CET)
Lijkt mij prima. The Banner Overleg 9 mrt 2019 22:54 (CET)

kadaster[bewerken]

Hallo Banner, reuze bedankt voor je opmerking. Tijdens de opleiding via Erfgoed Gelderland is dit uitgebreid aan de orde gekomen. Het geeft vertrouwen hoe serieus we de info uit Wikipedia kunnen / moeten nemen. Ik heb een extra verwijzing naar de Kadastrale website opgenomen over de manier waarop een perceelsplitsing kan worden aangevraagd. Ik hoor wel of je het er zo mee eens bent. Het beste zou natuurlijk zijn als het Kadaster zelf zijn Wikipedia pagina in de gaten gaat houden. Daar zal ik bij gelegenheid nog wel een opmerking over maken ;-) (maar als pensionado heb ik slechts informeel invloed) Ik ga nu weer even reizen van het Verenigd Koninkrijk (het bestaat nog...) terug naar de Liemers, dus ik ben even niet op internet.

Groeten, Peter Donker (overleg) 13 mrt 2019 10:34 (CET)

Ik ga later deze week ook van het internet afvallen. Maar dan vanwege een verhuizing. Ik ga veel sneller dan mijn internetprovider. Glimlach The Banner Overleg 13 mrt 2019 11:15 (CET)

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen - wijzigingen[bewerken]

Beste,

U heeft onlangs een paar wijzigingen, die ik aan de pagina "Geschiedenis van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen" had aangebracht, ongedaan gemaakt. Dit heeft u zonder veel reden gedaan, zover ik kan zien. Zou u alstublieft duidelijk willen zijn, wat er mis is met mijn wijziging?

Met vriendelijke groeten,

Hans

Zie mijn bijdrage op uw overleg pagina voor nadere uitleg. The Banner Overleg 14 mrt 2019 11:47 (CET)