Overleg gebruiker:The Banner

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Maan Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen
"Ga uit van goede wil" is het scheermes van Hanlon, maar dan wat vriendelijker geformuleerd.
Ter bescherming van de goede sfeer, zullen alle edits van Renevs op deze pagina per direct en zonder uitzondering verwijderd worden. Diens bijdragen zijn nimmer opbouwend maar slechts afbrekend en/of nonsense zijn, en die ik ook alleen schadelijk acht voor de goede sfeer.

Dientengevolge geef ik iedereen toestemming om bijdragen van deze persoon direct te verwijderen als mij weer eens een blokkade cadeau gedaan is.
Ik probeer naar beste eer en geweten bij te dragen aan het kleine rode blokje van de afbeelding
Aanpak Artikelen met toevoegingen tussen haakjes
  1. Ik probeer waar mogelijk is doorverwijspagina aan te maken. Ik zoek daarvoor louter binnen Wikipedia, effectief binnen de Nederlandstalige Wikipedia en Wikidata (om redenen van tijd). Edoch, Wikidata-links die alleen verwijzen naar de Wikipedia's in het Zweeds en Cebuano worden genegeerd. Dit vanwege het grote gehalte aan bot-aangemaakte artikelen.
  2. Gevonden kandidaat-links voor een doorverwijspagina worden beoordeeld op de waarschijnlijkheid dat er ooit een artikel aangemaakt gaat worden. Bij een realistische kans, kwalificeert de link. Aanvullen van een doorverwijspagina is altijd mogelijk.
  3. Indien geen realistische kandidaten voor een doorverwijspagina gevonden worden, wordt de toevoeging tussen haakjes als overbodige disambiguatie verwijderd.
  4. Het staat anderen altijd vrij een nieuwe, realistische, doorverwijspagina aan te maken. Ook als dat betekent dat een eerdere titelwijziging teruggedraaid moet worden. Ik heb er geen hoop op perfect te zijn en kan dingen over het hoofd zien.
  5. Ik heb bezwaren tegen preventief disambigueren en zal dat, binnen de bovenstaande regels, ook actief tegengaan. Dat geldt ook voor schepen maar de realiteit is dat mij dat nu meer hoofdpijn op gaat leveren dan doorverwijspagina's. Gemeentelijke monumenten gaan op termijn wel aangepakt worden, tenzij ook daar gemeenschapsbreed een regel voor preventief disambigueren voor aangenomen gaat worden. (Nu is er alleen een klein clubje die wat afspraken heeft gemaakt.)
  6. Ik laat links na verplaatsingen altijd staan, aannemende dat dat behulpzaam is of kan zijn voor de lezer.

Ik hoop dat dit wat duidelijk maakt hoe ik de zaken aanpak.

The "old editors are leaving so let's get new editors" approach to editor retention has always baffled me. If the bucket is leaking, shouldn't we try to find out why it's leaking first? Simply pouring in more water without trying to locate and patch the leak just wastes water.Eerlijk gejat van en:User:BilCat


Do not worry...[bewerken]

Op een gegeven moment zal mijn provider mijn internet weer aansluiten. Maar ik begin inmiddels het nare gevoel te krijgen dat dat wel eens rond Kerstmis kan zijn. Men is bezig met een spelletje vingerwijzen. Ik heb inmiddels gedreigd de Telecom Regulator in te schakelen. The Banner Overleg 7 mei 2019 15:25 (CEST)

Je moet je lokale TD inschakelen, dat werkt ws het snelste. Peter b (overleg) 7 mei 2019 15:35 (CEST)
Die heb ik laatst al ingeschakeld om vooruitgang te bereiken op het gebied van mijn gezondheid. Lijkt daadwerkelijk te helpen (wat de HSE natuurlijk nimmer toe gaat geven). The Banner Overleg 7 mei 2019 15:50 (CEST)
Als het goed is, krijg ik maandag (20 mei) mijn internet terug. Eindelijk! Wat een stel incompetente (vul maar een lelijk woord in). De laatste grap was dat ik boven een apotheek bleek te wonen terwijl beneden mij toch echt een slagerij gevestigd is. *sugt* Maar er is weer hoop. The Banner Overleg 15 mei 2019 17:30 (CEST)