Overleg gebruiker:The Banner

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
"Ga uit van goede wil" is het scheermes van Hanlon, maar dan wat vriendelijker geformuleerd.
Ter bescherming van de goede sfeer, zullen alle edits van Renevs op deze pagina per direct en zonder uitzondering verwijderd worden. Diens bijdragen zijn nimmer opbouwend maar slechts afbrekend en/of nonsense zijn, en die ik ook alleen schadelijk acht voor de goede sfeer.

Dientengevolge geef ik iedereen toestemming om bijdragen van deze persoon direct te verwijderen als mij weer eens een blokkade cadeau gedaan is.
Ik probeer naar beste eer en geweten bij te dragen aan het kleine rode blokje van de afbeelding
Aanpak Artikelen met toevoegingen tussen haakjes
  1. Ik probeer waar mogelijk is doorverwijspagina aan te maken. Ik zoek daarvoor louter binnen Wikipedia, effectief binnen de Nederlandstalige Wikipedia en Wikidata. Edoch, Wikidata-links die alleen verwijzen naar de Wikipedia's in het Zweeds en Cebuano worden genegeerd. Dit vanwege het grote gehalte aan bot-aangemaakte artikelen.
  2. Gevonden kandidaat-links voor een doorverwijspagina worden beoordeeld op de waarschijnlijkheid dat er ooit een artikel aangemaakt gaat worden. Bij een realistische kans, kwalificeert de link. Aanvullen van een doorverwijspagina is altijd mogelijk.
  3. Indien geen realistische kandidaten voor een doorverwijspagina gevonden worden, wordt de toevoeging tussen haakjes als overbodige disambiguatie verwijderd.
  4. Het staat anderen altijd vrij een nieuwe, realistische, doorverwijspagina aan te maken. Ook als dat betekent dat een eerdere titelwijziging teruggedraaid moet worden. Ik heb er geen hoop op perfect te zijn en kan dingen over het hoofd zien.
  5. Ik heb bezwaren tegen preventief disambigueren en zal dat, binnen de bovenstaande regels, ook actief tegengaan. Dat geldt ook voor schepen maar de realiteit is dat mij dat nu meer hoofdpijn op gaat leveren dan doorverwijspagina's. Gemeentelijke monumenten gaan op termijn wel aangepakt worden, tenzij ook daar gemeenschapsbreed een regel voor preventief disambigueren voor aangenomen gaat worden. (Nu is er alleen een klein clubje die wat afspraken heeft gemaakt.)
  6. Ik laat links na verplaatsingen altijd staan, aannemende dat dat behulpzaam is of kan zijn voor de lezer.

Ik hoop dat dit wat duidelijk maakt hoe ik de zaken aanpak.

The "old editors are leaving so let's get new editors" approach to editor retention has always baffled me. If the bucket is leaking, shouldn't we try to find out why it's leaking first? Simply pouring in more water without trying to locate and patch the leak just wastes water.Eerlijk gejat van en:User:BilCat


Beoordelingsnominatie Turgesius[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Turgesius dat is genomineerd door Encycloon. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180521 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 22 mei 2018 02:06 (CEST)

Verwijdernominatie[bewerken]

Beste The Banner, ik kwam Opmerkelijke uitspraken van Recep Tayyip Erdoğan weer eens tegen op mijn volglijst, en heb de stoute schoenen aangetrokken en heb het op de verwijderlijst gezet. Ik weet de precieze geschiedenis van het artikel niet meer (gedoe op Erdogan volgens mij), maar volgens mij voldoet een min of meer willekeurig lijstje uitspraken van een president/dictator niet echt aan de definities van een encyclopedisch artikel. Of volgens jou wel? Groet, Vinvlugt (overleg) 18 jun 2018 09:30 (CEST)

Het zal jou misschien verbazen maar ik kan er niet wakker van liggen. Integendeel...
Het artikel is ontstaan als een afsplitsing vanaf Erdogan, mede omdat NeoRetro bezwaar maakte tegen verwijdering van de teksten. Maar door twijfelachtige selecties van nieuwe info, maakte hij Erdogan nog enger dan hij in werkelijkheid al is. Verwijdering van het artikel zal alleen de neutraliteit van de encyclopedie dienen! The Banner Overleg 18 jun 2018 11:04 (CEST)
Dag The Banner, sorry voor mijn opmerking over dat wakker liggen, had ik niet moeten doen. Laten we de discussie verder voeren op TBP. Vinvlugt (overleg) 18 jun 2018 11:16 (CEST)
Ik heb dus geen problemen met deze nominatie. The Banner Overleg 18 jun 2018 11:24 (CEST)

Thomas Hardy[bewerken]

18 juni 2018.

Hallo The Banner. Waarom deed u reeds meermaals de appendix met bronnen en referenties weg die ik plaatste telkens ik het artikel Thomas Hardy (marineofficier) uitbreidde? Door mijn toevoegingen is het artikel nu al goed gegroeid en lijkt me een appendix overzichtelijker om de bronnen en de referenties in weer te geven. Zeker sinds mijn laatste uitbreiding. Ik las dat u stelde "het is de originele auteur die de opmaak van de bronvermelding bepaalt". Zijn verbeteringen naar aanleiding van uitbreidingen van het artikel dan niet mogelijk? Ook het centreren van de galerij zorgt m.i. voor een mooiere opmaak, wat het vlot lezen van het artikel ten goede komt. Geschiedschrijver (overleg) 18 jun 2018 11:58 (CEST)

Zowel de appendix als het centeren van de gallery levert overbodige layout-grappen op en zeker geen mooiere opmaak. Een appendix is bovendien niet zichtbaar in de mobiele versie van Wikipedia. En lay-out, och, er zijn zoveel maken en soorten schermen dat het een hoogst persoonlijke weergave wordt hoe het artikel eruit ziet. Dan is het beter de standaard opmaak aan te houden. een gebruiker kan die naar zijn/haar eigen hand zetten op basis van persoonlijke smaak en schermkwaliteiten. The Banner Overleg 18 jun 2018 12:06 (CEST)