Overleg gebruiker:The Banner

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
"Ga uit van goede wil" is het scheermes van Hanlon, maar dan wat vriendelijker geformuleerd.
Ter bescherming van de goede sfeer, zullen alle edits van Robotje op deze pagina per direct en zonder uitzondering verwijderd worden. Ik vind zijn schrijfstijl hoogst irritant en wil voorkomen dat ik hem op basis daarvan dingen toevoeg die hem verdriet doen, zoals terechte kritiek of de waarheid. Idem ten aanzien van Renevs, wiens bijdragen nimmer opbouwend maar slecht afbrekend en/of nonsense zijn, en die ook alleen schadelijk acht voor de goede sfeer.

Dientengevolge geef ik iedereen toestemming om bijdragen van deze twee personen direct te verwijderen als mij weer eens een blokkade cadeau gedaan is.
Ik probeer naar beste eer en geweten bij te dragen aan het kleine rode blokje van de afbeelding
I may not be the best,

but I'm definitely

not like the rest...

The "old editors are leaving so let's get new editors" approach to editor retention has always baffled me. If the bucket is leaking, shouldn't we try to find out why it's leaking first? Simply pouring in more water without trying to locate and patch the leak just wastes water.Eerlijk gejat van en:User:BilCat


Nieuwstraat 16 (Maastricht)[bewerken]

Hoi The Banner,

Als ik kijk naar [[1]] dan zie ik in de kolom locatie nu de tekst staan "Nieuwstraat 16 (Maastricht)" zonder wikilink overigens. Dat lijkt mij niet nuttig. En volgens is er sowieso geen artikel Nieuwstraat 16 (Maastricht). Of vergis ik me? Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groeten, Otter (overleg) 27 mrt 2017 01:46 (CEST)

Een rode link is een vraag om een artikel... The Banner Overleg 27 mrt 2017 10:56 (CEST)
Beste The Banner,
Dank voor het maken van de juiste link.
Met vriendelijke groeten, Otter (overleg) 27 mrt 2017 18:28 (CEST)

The Banner, doe mee aan de discussie over de toekomst van onze beweging[bewerken]

Beste The Banner,

Misschien heb je er al iets over opgevangen: momenteel is er een grote strategiediscussie aan de gang in de Wikimedia-beweging om te antwoorden op de vraag "Wat willen we samen bouwen of bereiken over de komende 15 jaar?". Vele Wikimedianen over verschillende projecten en talen zijn nu mee aan het discussiëren over wat onze prioriteiten moeten zijn voor de volgende 15 jaar als beweging: wat zal ons sneller doen groeien over de volgende 15 jaar? Wat is het belangrijkste dat we samen kunnen doen gedurende de komende 15 jaar? Wat zal ons verbinden en inspireren als beweging de komende 15 jaar? Dit zijn enkele deelvragen die iedereen momenteel mee probeert te beantwoorden.

Ook jouw mening telt. De stem van iedereen telt; of je nu een moderator bent of bijvoorbeeld enkel wat spellingfouten verbetert. Aarzel niet en doe mee aan de discussie in het Nederlands op Wikipedia:Strategie 2017.

Je kunt ook de discussie en informatie in het Engels of in andere talen bekijken. Hier zijn nog enkele nuttige links:

Aarzel niet mij te contacteren indien je vragen hebt. Met vriendelijke groeten, Robin (WMF) (overleg) 27 mrt 2017 20:30 (CEST)

FYI[bewerken]

[2] - Berretta cardinalizia.png RJB overleg 30 mrt 2017 15:21 (CEST)

Ik had zo'n zielige actie al verwacht. Blijkbaar is archiveren tegenwoordig niet meer toegestaan als een aanmelding verlopen is. The Banner Overleg 30 mrt 2017 15:57 (CEST)
Hoi The Banner, in plaats van een edit war te beginnen en door te blijven zetten is het beter om te overleggen. Op de overlegpagina zie ik geen enkele poging daartoe van jou. Reageer je daar nog even? - Robotje (overleg) 30 mrt 2017 16:33 (CEST)
Och, Robotje, kun jij eerst even een verklaring geven waarom jij de archivering hebt teruggedraaid? The Banner Overleg 30 mrt 2017 16:36 (CEST)
Dat heb ik al gedaan op de overlegpagina bij die nominatiepagina voordat ik je opriep om daar te reageren. - Robotje (overleg) 30 mrt 2017 16:42 (CEST)
Nee, je hebt daar eerst de archivering teruggedraaid en pas daarna op mijn fout gewezen (bijna 30 dagen in plaats van 31+ dagen). Maar nog voor dat ik kon reageren, was ik al geblokkeerd, onder meer vanwege het feit dat ik niet in discussie ging. Maar zowel Marrakech als RJB hebben nimmer de moeite genomen ook maar tot een poging van overleg te komen. De blokkade heeft verder overleg direct weten te voorkomen, wat bij mijn weten toch niet de intentie geweest kan zijn van CaAl. The Banner Overleg 30 mrt 2017 16:59 (CEST)
Ik verzocht je hierboven (zie mijn bijdragen daar van vandaag om 16:33) om te reageren op de overlegpagina die hoort bij de pagina waar je de edit war begonnen was. In plaats daarvan vraag je aan mij op deze pagina "... kun jij eerst even een verklaring geven waarom jij de archivering hebt teruggedraaid?" Die verklaring had ik voor 16:33 al geplaatst op die overlegpagina (zie [3]). Kortom, mijn oproep was om 16:33, jou reactie daarop was vragen om een verklaring en die was er dus al voor 16:33 en dat heb ik ook in mijn edit van 16:42 uitgelegd. Je 'Nee' waarmee je reactie daaronder begon was dus onjuist. RJB had trouwens nog voor je geblokkeerd was al op die overlegpagina gereageerd en zijn visie toegelicht (zie [4]). Je stelling zowel ".. Marrakech als RJB hebben nimmer de moeite genomen ook maar tot een poging van overleg te komen." is derhalve ook onjuist. Zoals ik trouwens al eerder aangaf je had het overleg behoren te zoeken voordat je aan die edit war begon. Ik hoop dat je hiervan leert. - Robotje (overleg) 30 mrt 2017 17:10 (CEST)
Jouw toelichting kwam een slordige 40 minuten na de terugdraaiing. De reactie van RJB kwam pas als reactie op jouw start van het overleg. Hij, noch Marrakech, hebben het initiatief genomen. Dat jij dat nu mij verwijt is op zijn minst vreemd te noemen. Maar jullie hebben je zin, ik heb weer een een blok. Ik hoop dat jullie nu blij en gelukkig zijn. The Banner Overleg 30 mrt 2017 17:42 (CEST)
En als dit als leermoment wilt gebruiken, Robotje: ondanks de tegenwerking van drie personen is de pagina gewoon gearchiveerd. En jouw argumenten zijn dus ook gewoon terzijde geschoven. The Banner Overleg 31 mrt 2017 19:04 (CEST)
Het is helemaal niet gearchiveerd, het staat er nog steeds! Logisch ook, want de nominatie loopt nog steeds. - Robotje (overleg) 31 mrt 2017 20:30 (CEST)
ter info; Wikipedia:Etalage/Archief/Dionysios I van Syracuse The Banner Overleg 31 mrt 2017 20:33 (CEST)
Er staat voor het archiveren van etalagenominaties een stappenplan op Wikipedia:Etalage/Richtlijnen voor nominatie. Het lijkt me overigens ook een paar dagen te vroeg om al te archiveren. De BWO was niet nodig. Een beveiliging was beter geweest. Een prettige dag verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vraagje? 30 mrt 2017 17:50 (CEST)
Goed te weten, dank je. The Banner Overleg 31 mrt 2017 19:04 (CEST)

Musketier[bewerken]

Deze discussie is inmiddels verdergezet op WP:AV. Aangezien dat een verwijdering van een DP aangemaakt door jou als gevolg kan hebben (eigenlijk redirect die ontstaan is na een hernoeming van die DP), laat ik je het even weten.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vraagje? 1 apr 2017 20:56 (CEST)

eerst wordt die dp hernoemt en dan wordt de overbodige disambiguatie ter discussie gesteld? Vreemd, heel vreemd en merkwaardig. The Banner Overleg 1 apr 2017 21:01 (CEST)

Sortering[bewerken]

Je hebt gelijk dat door mijn wijziging in Lijst van Nederlandse restaurants met een Michelinster de sortering niet meer klopt. Maar veel verschil maakte dat niet, want de sortering klopte toch al niet erg. Dat heb ik dus ook maar gecorrigeerd. Handige Harrie (overleg) 20 apr 2017 23:01 (CEST)

Tja, de bron gebruikt de moderne Nederlandse namen. Niet de officiële. En de originele aanmaakster heeft dat gewoon overgenomen. The Banner Overleg 20 apr 2017 23:09 (CEST)
Is dat zo? Dat klinkt interessant. Volgens welke officiële of niet officiële naam komt Overveen vóór Blokzijl? Limmen vóór Kruiningen? Zweth vóór Den Bosch? Handige Harrie (overleg) 20 apr 2017 23:14 (CEST)
Verhuizingen. The Banner Overleg 20 apr 2017 23:27 (CEST)
Ik neem aan dat de oorspronkelijk lijst ook fouten bevatte want ik heb al een heleboel correcties door moeten voeren in deze lijst door fouten in de bron. The Banner Overleg 20 apr 2017 23:43 (CEST)
De Bokkedoorns bijvoorbeeld stond aanvankelijk te boek als zijnde in Bloemendaal. Gastronome heette in Heiloo te zijn maar was in Limmen terwijl De Zwethheul in Delft heette te zijn in plaats van De Zweth. The Banner Overleg 20 apr 2017 23:51 (CEST)

Etalage[bewerken]

Hoi Banner,

Ishet niet zo dat een aanmelding na een maand gestaan te hebben al dan niet naar de etalage gaat? Wie doet dat normaliter en wordt het voor Philadelphia geen tijd? Heeftalleen maar voorstemmen en dat is redelijk uniek denk ik. Klaas `Z4␟` V:  22 apr 2017 19:07 (CEST)
Ik houd mij daar niet meer mee bezig. Er is mij recent al een blok aangesmeerd wegens archivering en daar heb ik verder geen zin in. Vraag gebruiker:RJB maar, die is een expert in dat soort zaken... The Banner Overleg 22 apr 2017 19:27 (CEST)