Overleg gebruiker:Edoderoo

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Edoderoo

Welkom op Wikipedia! Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

  1. Waerth©2005|praten ik ben een Rat 28 mrt 2005 11:24 (CEST)

Archief[bewerken]

Sarah Palfrey[bewerken]

Ha EdodeRoo (+ even ping naar @Vinkje83:): in de versie die ik zag - misschien was het sjabloon even abuis - was echt onder het kopje Externe links niets te zien Bedroefd. Ik had het sjabloon verwijderd, wilde jou daarvan op de hoogte stellen, ging even iets in de oven zetten en ben het vervolgens helemaal vergeten. Oeps, sorry dus. Blij dat het sjabloon weer (goed) werkt. Excuses! Ecritures (overleg) 21 aug 2017 22:49 (CEST)

Volgens mij heeft Vinkje in de tussentijd de Tennis Hall of Fame link in het sjabloon toegevoegd ;-) Zo zie je maar weer, je kunt van alles in de oven zetten, je weet nooit wat er uit komt ;-) ed0verleg 21 aug 2017 22:51 (CEST)

Hoogeinde (Beveren) is niet hetzelfde als Hoogeinde (Sint-Gillis-Waas)[bewerken]

Beste, het is om je te informeren dat Hoogeinde in Beveren niet hetzelfde is als Hoogeinde in Sint-Gillis. Die van in Beveren is eigenlijk gelegen in Haasdonk, wat helemaal niet grenst aan Sint-Gillis. Ik heb alle links vervangen die je hebt gemaakt. Als je wil, kan je een afzonderlijke pagina aanmaken. MrLeopold (overleg) 22 aug 2017 12:42 (CEST)

Bedankt voor je fix! Iets of iemand heeft daar onlangs een doorverwijspagina voor aangemaakt, en is vergeten de binnenkomende links te fixen. Ik zie dan een Hoogeinde in Nederland en een in België, dan zet ik alle aan België gerelateerde Hoogeindes inderdaad met mijn ogen dicht bij die ene die is genoemd. Als ik had geweten dat er ook een Hoogeinde bij Sint-Gillis-Waas was geweest, had ik waarschijnlijk wat verder gezocht, of gelijk de juiste gepakt. ed0verleg 22 aug 2017 13:37 (CEST)
Nu dat we over die buurtschappen bezig zijn, ik zoek nog iemand die me kan uitleggen hoe je zo'n kaartje toevoegt aan een buurtschap. Bijvoorbeeld in Vijfstraten heeft iemand er een kaartje bijgezet, maar ik weet niet goed hoe je die coördinaten ophaalt. Weet jij toevallig hoe? MrLeopold (overleg) 22 aug 2017 13:54 (CEST)
De keren dat ik coordinaten opzoek, doe ik dat met deze tool, en tik ik de coordinaten over in het navigatiesjabloon. ed0verleg 22 aug 2017 14:02 (CEST)
Ik heb uitgeprobeerd, en het ziet er goed uit denk ik: Driegaaien MrLeopold (overleg) 22 aug 2017 14:16 (CEST)
Ik lees dit toevallig mee, je weet dat je bij template 'infobox' kan kiezen? Dan kan je gewoon copy/paste doen, en hoef je er alleen nog enters tussen zetten. Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 22 aug 2017 23:53 (CEST)
Nee, dat wist ik niet, en dat is inderdaad nog net iets simpeler dan cut & paste. Heb ik er ook weer wat van geleerd ;-) ed0verleg 23 aug 2017 08:24 (CEST)

Peter Madsen (cartoonist)?[bewerken]

Bedoel je hier niet Peter Madsen (uitvinder)? Mvg, Trewal 24 aug 2017 10:40 (CEST)

Ja, ik zie dat iemand dit al heeft aangepast. Ik moet gokken waarom ik voor de cartoonist heb gekozen, mogelijk heb ik in het script per ongeluk de verkeerde aangeklikt. Gelukkig had iemand het al aangepast. ed0verleg 24 aug 2017 12:17 (CEST)

Dubbele informatie op 2 lijsten[bewerken]

Beste Edoderoo, Ik heb op Wikipedia twee lijsten gezien met dubbele informatie Lijst van erebegraafplaatsen en Lijst van Nederlandse erevelden in het buitenland. Op de eerst genoemde staan ook erebegraafplaatsen in het buitenland die ook op de andere lijst staan. Mijn voorstel was om op Lijst van erebegraafplaatsen de buitenlandse begraafplaatsen te verwijderen en verdere informatie aan te passen. Kan ik dit zelf doen of moet dat door een ander gedaan worden? Groet Agaath (overleg) 10 sep 2017 12:31 (CEST)

Ik vind het nooit erg als informatie dubbel bestaat, zolang het maar klopt. Zolang ik niet weet *waarom* je de twee lijsten wilt samenvoegen, is het lastig daarover advies te geven, en is mijn eerste advies, om er nog eens diep over na te denken. Eventueel kun je op wp:samenvoegen nog eens kijken wat anderen er van vinden. ed0verleg 10 sep 2017 12:36 (CEST)
Ik wilde de lijsten niet samenvoegen maar op de ene lijst de Nederlandse Erebegraafplaatsen in Nederland en de andere voor de Nederlandse Erebegraafplaatsen in het buitenland. Is dat wel oké? Agaath (overleg) 10 sep 2017 18:40 (CEST)
Dat klinkt als de bestaande lijsten uitbreiden. Dat mag natuurlijk altijd. ed0verleg 10 sep 2017 19:05 (CEST)
Dank je Agaath (overleg) 10 sep 2017 19:59 (CEST)

Te beoordelen pagina's[bewerken]

Beste Edoderoo, ik zie zojuist je commentaar op de verwijderlijst inzake Dimitri Habran. Ik vind het ook een merkwaardige nominatie, maar ik denk wel dat je met je sarcasme je doel voorbijschiet. Naar dit soort cynisch commentaar luistert toch niemand. Ik snap je ergernis hoor, maar ik zou het toch effe anders verwoorden. Groet, Vinvlugt (overleg) 19 sep 2017 18:57 (CEST)

Ach, we kunnen onze tijd altijd nog opvullen met het nomineren van alle competities lager dan de eerste divisie. En alle wielerwedstrijden behalve de Grote Ronden, en alle landen behalve de Eerste Wereldlanden, en alle musici, behalve die het afgelopen jaar in de Top40 hebben gestaan. Behalve als ze Dee heten, want die mag sowieso niet. Er zit zoveel afgunst achter, dat het eigenlijk best droevig te noemen is. ed0verleg 19 sep 2017 19:10 (CEST)
Nogmaals, ik snap je ergernis, en vind die deels terecht, maar blijven hangen in cynisme helpt je zaak niet echt vooruit. Vinvlugt (overleg) 19 sep 2017 22:24 (CEST)