Overleg gebruiker:Edoderoo

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Edoderoo

Welkom op Wikipedia! Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

  1. Waerth©2005|praten ik ben een Rat 28 mrt 2005 11:24 (CEST)

Archief[bewerken]


Beoordeling Sjabloon:Wikidata[bewerken]

Hallo Edo, in 2013 heb je het Sjabloon:Wikidata aangemaakt. Daar heeft in de loop der jaren een klein aantal bewerkingen aan plaatsgevonden. Zo ik het nu zie, functioneert het niet. Er wordt ook geen gebruik van gemaakt. Gezien de laatste bewerking vorig jaar plaatsvond en er niet gereageerd wordt op overleg, lijkt het er op dat het sjabloon verlaten is. Bij gebrek aan "sjabloonwiu" heb ik het via sjabloonweg ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. Hier vind je de beoordelingsmelding terug. Tux.svg maartenschrijft/Wikiproject België 25 jun 2017 17:34 (CEST)

Je voert overleg op een pagina waar ik helemaal nooit kom. Dan is de conclusie dat er niet op overleg gereageerd wordt een beetje de wens is de vader van de gedachte?. ed0verleg 25 jun 2017 20:28 (CEST)
Niet als je gewoon gepingd wordt. Tux.svg maartenschrijft/Wikiproject België 25 jun 2017 20:58 (CEST)
Die blijken niet altijd te werken, en het probleem is dat je alleen die pings ziet die wel werken. Hoe vaak die niet werken weet ik niet, maar deze is aan mij voorbij gegaan. ed0verleg 25 jun 2017 21:00 (CEST)
In dat geval trek ik de opmerking over het overleggen in. Tux.svg maartenschrijft/Wikiproject België 25 jun 2017 21:01 (CEST)
De pingfunctie werkt niet als de persoon die ondertekent een sjabloonhandtekening gebruikt. Sjoerd de Bruin (overleg) 25 jun 2017 21:02 (CEST)
Ik krijg de meeste pings wel, maar blijkbaar niet allemaal. Ook in het archief vind ik deze niet terug, voor zover ik daarin terug kan scrollen. Shit happens. ed0verleg 25 jun 2017 21:06 (CEST)

Katy Dunne[bewerken]

Als je haar als broer bestempelt, dan wordt het natuurlijk nooit wat met die gendergelijkheid.:-)Ceescamel (overleg) 1 jul 2017 14:25 (CEST)

Deep Horizon[bewerken]

Hej Edo! Aangaande deze toevoeging: is dat niet hetzelde als het schip dat bovenaan staat? In dat geval zou het m.i. niet op de dp hoeven, maar een doorverwijzing is misschien wel een idee. Richard 4 jul 2017 08:04 (CEST)

Ja, ik vond het een beetje vreemd, maar dat krijg je als je een boorplatform een schip gaat noemen ;) Als ik iets verder had gekeken dan mijn neus lang was, had ik het zelf ook kunnen zien. Ik heb er inderdaad een doorverwijzing van gemaakt, bedankt voor de tip! ed0verleg 4 jul 2017 09:22 (CEST)
Duim omhoog Richard 4 jul 2017 09:35 (CEST)

Wiebke Göetjes[bewerken]

Hallo Edo, gezien deze bewerking van vandaag, kun je misschien nog even uitleggen wat je hier precies bedoelde met "OTRS2011060510004321"? Dank vast. Paul K. (overleg) 9 jul 2017 21:02 (CEST)

OTRS staat voor het mailsysteem als iemand naar Wikipedia een mail stuurt, zie Wikipedia:OTRS. Het grote getal begint met een datum en verwijst naar het ticket. Een aantal mensen heeft toegang tot het systeem. De mails worden zeer vertrouwelijk behandeld. Los daarvan, als de geboortedatum geen openbaar gemaakte informatie is, dient deze naar mijn mening niet op Wikipedia vermeld te worden. Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 9 jul 2017 23:44 (CEST)
Ik heb destijds de geboortedatum op verzoek weggehaald. Ik ben er zelf altijd terughoudend mee, en kijk eerst welke bron wij hebben voor de geboortedatum, en kijk doorgaans ook zelf of ik gemakkelijk een betere bron kan vinden. Het is niet per se dat ik vind dat die geboortedatum weg moet, maar als de persoon er zelf om vraagt ben ik met mijn OTRS-pet op meegaander dan als reguliere gebruiker op Wikipedia. De idee dat je geboortedatum prive-informatie is die geheim gehouden moet worden, vind ik persoonlijk iets uit de jaren 1960, dus van voor mijn geboorte, maar de opstellers van WP:BLP denken daar meestal heel anders over. Ik zie dat de datum er weer staat, wellicht dat de persoon van het lemma binnenkort weer een mail stuurt met een verwijderverzoek. ed0verleg 13 jul 2017 13:58 (CEST)

Beoordelingsnominatie van o.a. Eddy keur[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Eddy keur door een onbekende gebruiker, Isabelle beernaert door een onbekende gebruiker. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170720 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 21 jul 2017 02:06 (CEST)