Overleg gebruiker:Edoderoo

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Edoderoo

Welkom op Wikipedia! Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

  1. Waerth©2005|praten ik ben een Rat 28 mrt 2005 11:24 (CEST)

Archief[bewerken]

Ticket 2015071110008565[bewerken]

Ik weet niet of je het doorhebt, maar ticket:2015071110008565 staat vergrendeld op jouw naam. Mbch331 (Overleg) 18 jul 2015 09:07 (CEST)

Ik heb de gebruiker inmiddels geantwoord. Mbch331 (Overleg) 20 jul 2015 14:13 (CEST)

Jan Hautekiet[bewerken]

Jan wil graag contact met jou omtrent ticket:2015020510019663 (ik ben een ander ticket van hem aan het afhandelen, over een ingezonden foto en hij begon er over). Mbch331 (Overleg) 20 jul 2015 14:13 (CEST)

Vlaggen[bewerken]

Moi Edo, probeer mij nu eens uit te leggen waarom volgens jou het lemma Bos Vlaggen E is. Het heeft netjes de door jou bewaakte twee weken beoordelingstijd gehad en het is nog steeds niets anders dan een stukje dat het goed zou doen op de website van het bedrijf maar het maakt op geen enkele wijze duidelijk waarom buiten Apeldoorn mensen moeten weten van het bestaan van dit familiebedrijf. Heeft Bos iets bijzonders gepresteerd, is het het oudste bedrijf van Apeldoorn, zijn de vlaggen waarin ze handelen (ik heb altijd geleerd dat een groothandelsbedrijf handelt en niet produceert dat terzijde) van een unieke kwaliteit? Kortom is er ook maar iets dat het bedrijf bijzonder maakt? en waarom staat dat dan niet in het lemma. En je zou me een groot plezier doen als je toelichting enkel over dit lemma gaat, zonder allerlei verwijten over verwijderridders, gewoon, waarom is dit bedrijf volgens jou E? Peter b (overleg) 27 jul 2015 21:57 (CEST)

Geen enkel bedrijf is bijzonder, en persoonlijk vind ik het predikaat "hofleverancier" zoals dat in WP:REL ergens wordt genoemd, ook gewoon een zwaktebod. Mijn vermoeden is dan ook dat het artikel over Bos Vlaggen vooral door spiders van zoekmachines zal worden gelezen, zoals dat voor 99% van de encyclopedie geldt. Over wat wel-en-niet E-waardig is gaan jij en ik het toch nooit eens worden. Maar enkel de 10.001 meest bezochte pagina's beschrijven, en de rest als onbelangrijk weghalen heeft ook geen pas. Er is geen enkele reden dat het artikel Bos Vlaggen per se weg moet, en dat het een oninteressant bedrijf is, is voor mij geen verwijderreden. Het zit 'm in de manier van benaderen. Jouw benadering is: ieder bedrijf moet weg, behalve. Mijn benadering is: ieder bedrijf zou een pagina kunnen krijgen, mits. Er zijn nog een miljoen pagina's waar we ruzie over kunnen gaan maken. Maar dat ga ik niet doen, ik ga nu op Wikidata nog wat UCI Tour properties uitdelen. ed0verleg 27 jul 2015 22:08 (CEST)
Misschien moet je over een poosje nog maar eens nalezen wat je hier hebt geschreven, eigenlijk erken je dat er over dit bedrijf niets E te melden valt, maar dat is geen reden om het te verwijderen. Dat heeft nmm weinig te maken of wij het eens worden of niet, Peter b (overleg) 27 jul 2015 22:11 (CEST)
Ik vertrek donderdag op vakantie. Zet het vrijdag opnieuw de beoordelingslijst, en als ik terugkom is het mogelijk al weer afgehandeld. Het is voor mij geen halszaak of dit artikel blijft, of verwijderd wordt, maar wanneer ik de beslissing neem, neem ik die zoals ik deed, met argumenten zoals ik die gaf. Andere moderatoren nemen andere beslissingen gebaseerd op andere argumenten. Voor zaken in het grijze gebied ga ik niet harder lopen, anders dan bij Jeroen Zoet of die Studio-Sport presentator vier jaar terug. ed0verleg 28 jul 2015 13:09 (CEST)

Artikel in de nominatie[bewerken]

Goedemorgen Edo, Zou je nog een keer willen kijken naar mijn artikel op het kladblok dat je eerder hebt beoordeeld? Ik hoop dat het nu relevanter is geworden, enige probleem is aan te tonen dat het bedrijf marktleider is in keukenapparatuur. Ik kan namelijk de cijfers niet zien.

Bvd Gebruiker:Wilma Loods/Kladblok 28 jul 2015 09:05 (CEST)


Vraagje ivm bot[bewerken]

Mag ik vragen wat jouw botje hier heeft zitten doen? Ik veronderstel dat het niet de bedoeling was om een niet-bestaand sjabloon aan artikelen toe te voegen, maar echter is dat nu wél gebeurt in zo'n 50 artikelen. Kan je daar even naar kijken en de sjablonen daar eventueel van de artikelen halen? Alvast bedankt! Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 29 jul 2015 00:04 (CEST)

Ik zie het ... ik heb onlangs AWB moeten herinstalleren, ik vermoed dat daarmee een ongewenste instelling is aangesprongen. Ik zal deze 50 straks even weghalen met AWB, en even kijken waar dat vandaan is gekomen. Bedankt voor het melden! ed0verleg 29 jul 2015 09:44 (CEST)
Het sjabloon is weg. De setting in AWB ook gevonden, restrict orphan tag addition to linkless pages stond al aan, en volgens mij moet dat ook zo zijn. ed0verleg 29 jul 2015 09:59 (CEST)
Bedankt! Glimlach Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 29 jul 2015 16:05 (CEST)
Dit is iets van en-wiki, daar hebben ze een en:Template:Orphan-sjabloon voor artikelen waar niet naar gelinkt wordt. Ik meen dat wij daar een dynamische lijst voor hebben, en heel veel artikelen die wees zijn hoeven ook niet per se gelinkt te zijn. En heel veel artikelen die geen wees zijn, zijn vanaf een wiki-lijst gelinkt, en hebben daarmee geen echte link. Het nut van zo'n sjabloon is daarmee relatief te noemen. ed0verleg 29 jul 2015 16:21 (CEST)
JA, ik had al een vermoeden dat het daar iets mee te maken moest hebben. Ik weet dat er zo'n lijst is hier, maar ik zou ze niet onmiddellijk kunnen geven... Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 29 jul 2015 23:53 (CEST)
Gevonden! Gezicht met tong uit de mond Op Speciaal:Weespaginas wordt zo'n lijst bijgehouden. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 29 jul 2015 23:57 (CEST)

Wikantie[bewerken]

Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is op 'Wikantie'.

Het duurt dus even voordat je vragen worden beantwoord...
laatste bijdragen

Midden augustus zijn wij weer van de partij.

Demmink[bewerken]

Heb je nou serieus deze pagina beveiligd? Daar heb je het recht niet toe. Ben je misschien familie van de heer Demmink?

Mijn naam is de Roo, geen Demmink. Maar de overlegpagina is niet beveiligd, dus wanneer je iets toe te voegen hebt aan het artikel, kun je dat gerust op de overlegpagina melden, dan kan het eventueel ook in het artikel worden verwerkt. De reden dat het artikel beveiligd is, is omdat er te veel en te vaak laster zonder bron aan het artikel werd toegevoegd. Sommigen wilden het artikel daarom maar helemaal verwijderen. Maar zoals ik al zei, de overlegpagina staat nog open, dus daar kun je melden wat je op het artikel nog mist. ed0verleg 25 aug 2015 16:12 (CEST)

Calypso[bewerken]

Overleg verplaatst naar Overleg:Rodeo Rider Rickie97 (overleg) 31 aug 2015 20:42 (CEST)

Twee vragen[bewerken]

Hallo Edo, twee vragen – in het artikel over Maya Jansen heb je het over "de NCAA", maar wat is dat? En nu ik weet dat je de US Open volgt, heb je enig idee hoe laat Bertens (ongeveer) aantreedt tegen Williams vandaag? JurriaanH (overleg) 1 sep 2015 11:31 (CEST)

De NCAA is de National Collegiate Athletics Association, zie d:Q271805. Populair gesteld is het een Amerikaans universiteitenkampioenschap. Zoals je wellicht weet, is sporten soms belangrijker dan studeren in Amerika, en daarmee is het wel een toernooi met behoorlijk aanzien.
Bertens gaat niet veel kans hebben tegen Williams, omdat die aast op een seizoens-grandslam, het winnen van alle vier de grandslamtoernooien in één kalenderjaar. Dat is 27 jaar geleden voor het laatst gedaan door de Duitse Steffie Grafkop, dus mocht Bertens winnen, dan gaat dat wereldnieuws zijn. Hoe laat ze speelt kan ik niet achterhalen, op usopen.org staat enkel het schema voor vandaag, en daar staat ze niet op, dus ik vermoed dat ze morgen speelt. ed0verleg 1 sep 2015 11:55 (CEST)