User talk:TheDragonhunter

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Gebruikerspagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Overlegpagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF  

Laat een nieuw bericht achter/If you wanna ask me something


Hallo TheDragonhunter, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.942.249 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

2018[bewerken]

Voor iedereen die dit (niet) leest, wens ik een geweldig 2018 toe.Glimlach Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 3 jan 2018 14:59 (CET)

Anne de Vries[bewerken]

Dank zij jouw bijdrage zijn er nu 40 binnenkomende links fout. Die gingen eerder naar de schrijver waar naar ik dit terugdraaide (die met de twee jaartallen, dat zal de vader vast zijn). Als je per se wilt dat die redirect naar de doorverwijspagina wijst, moet je er ook voor zorgen dat de binnenkomende links naar de juiste (vader, dochter, etc) wijzen. Er zijn immers wel 5 Anne de Vries-sen, en ooit hebben de schrijvers van de artikelen naar een specifieke Anne de Vries verwezen, maar dat heb jij met 1 pennestreek teniet gedaan, en er voor de lezer eigenlijk een puzzeltje van gemaakt. Dat was ook precies de reden waarom ik jouw bijdrage ongedaan had gemaakt. ed0verleg 6 jan 2018 17:34 (CET)

Heb al gereageerd op Overleg gebruiker:Paul Brussel#Anne de Vries. Dat was niet fout. Er zijn twee gelijknamige schrijvers (allebei met een artikel), dus A (schrijver) hoort naar de dp te verwijzen en niet naar 1 van de twee (tenzij paraguayconstructie). Verder fix ik de links als ik dp's aanmaak of iets gelijkaardig zoals hier. Alleen was ik niet de gebruiker die de wijziging deed en dan doe ik het zelden. Een prettige dag verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 6 jan 2018 17:39 (CET)
De meeste links heb ik aangepast. Er waren wel degelijk links die ten onrechte naar de vader gingen. Cattivi (overleg) 6 jan 2018 19:12 (CET)

Dag van de zorg[bewerken]

Beste TheDragonhunter,

Heeft u mijn antwoord gezien op uw bericht. Het is mij verder niet duidelijk hoe ik het verzoek tot verwijdering op mijn artikel Dag van de zorg verder kan vermijden. Het is voor mij van groot belang dat dit artikel blijft bestaan.

Dank voor uw antwoord.

Met vr gr,

Caroline Carodc (overleg) 8 jan 2018 21:51 (CET)

Beste Carodc,
Ik ben de afgelopen week niet zo actief geweest op Wikipedia. Daarom reageer ik nu pas. Het ging hier over het lemma Dag van de zorg. Omdat het lemma aangemaakt werd op een redirect, viel de aanmaak ervan minder op. (ook bij titelwijzigingen zo) Het kon dus best zo zijn dat niemand anders het gezien had. Verder leek het artikel in de toenmalige vorm me een twijfelgeval. Daarna had ik het op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171226 gezet. Ik heb inderdaad de reactie die u daarna op de lijst plaatste niet gezien. Bij het bericht op uw overlegpagina zie ik geen vraag. Dus ik neem aan dat u die vraag bedoelt. Die vraag gaat amper op de gegeven argumenten "voor verwijderen" in. Daarna meldde een andere (ervaren) gebruiker dat hij vond dat het lemma in de toenmalige vorm onvoldoende was. Daarna verwijderde de afhandelende moderator (in dit geval Gebruiker:MoiraMoira) het lemma op 9 januari (zie ook Wikipedia:Te_beoordelen_pagina's#Uitleg) omdat hij/zij het in de toenmalige vorm onvoldoende vind met een verwijzing naar de lijst (en argumenten aldaar) en de tekst "ne/promo" in de samenvatting. Daarna maakte u het een paar dagen opnieuw aan terwijl het vrij recent als onvoldoende werd beoordeeld. Dus werd het artikel direct verwijderd. Indien u vindt dat het lemma toch op Wikipedia thuishoort, is de gangbare procedure om op de overlegpagina van de afhandelende moderator (in dit geval Overleg_gebruiker:MoiraMoira) te beargumenteren dat het lemma aan onze uitgangspunten (WP:5Z, WP:C, WP:GOO, WP:NPOV, WP:REL zijn de voornaamste) voldoet. Mocht u er niet uit geraken met die moderator, dan kan het daarna via de verzoekpagina WP:TERUG. Een prettige avond verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 15 jan 2018 21:24 (CET)

Genomineerd voor een WikiUil 2017, uitnodiging voor de uitreiking[bewerken]

Beste TheDragonhunter, Van 4 november t/m 30 november 2017 konden gebruikers van de Neerlandstalige Wikipedia de meest gewaardeerde gebruikers en projecten van 2017 nomineren. Minstens een van de Wikipedia-gebruikers heeft jou voorgedragen voor een WikiUil in de categorie:

  • SamenwerkingsUil – Wikipedia is een samenwerkingsproject. Samenwerking is cruciaal voor de kwaliteit van de encyclopedie. Wikipedia leeft dankzij de toewijding en betrokkenheid van haar deelnemers.

Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

Van 1 januari t/m 14 januari 2018 konden alle actieve gebruikers op Wikipedia hun stem uitbrengen. Welke gebruikers en projecten daadwerkelijk een WikiUil winnen wordt pas bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de WikiUilen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Utrecht op zaterdag 20 januari en daarna ook op Wikipedia. Omdat je genomineerd bent voor deze prijs, willen we je graag uitnodigen voor deze nieuwjaarsbijeenkomst. Meer informatie kun je vinden op: Nieuwjaarsbijeenkomst 2018.

Na de uitreiking kan men gratis het Universiteitsmuseum Utrecht bezoeken en daarna volgt een gratis borrel. Om gratis toegang te hebben is inschrijven noodzakelijk. Blijf je liever anoniem kun je gerust een pseudoniem invullen: via deze link.

Daarnaast willen wij, als organisatoren van de uitreiking van de WikiUilen, ook graag weten of je komt of niet! Kun je dit ons laten weten?   Dat kan door hieronder op dit bericht te reageren, dat kan op de pagina van de Nieuwjaarsbijeekomst, of kan door ons een e-mail te sturen.

Dank voor je bijdragen aan Wikipedia in het afgelopen jaar en we hopen in de toekomst nog meer bijdragen van je te zien!

Namens de organisatie van de prijsuitreiking, Taketa & Romaine 15 jan 2018 11:19 (CET)

Pagina Turnrvereniging Turnz[bewerken]

Beste Dragonhunter, ik zie dat u de tekst op de nominatie zet om af te keuren om welke reden dan ook. Waarschijnlijk heeft u niet zoveel met turnen, de grootste sport op de Olympische spelen en e 2e sport in Nederland. Ik heb de style en inhoud aangehouden van enige voetbalverenigingen zoals die van AFC Ajax en zou het dan ook zeer vreemd vinden als de pagina verwijderd wordt. Heeft u wel eens gekeken bij de reclamepagina's op Wikipedia van diverse automerken en de vele eenregelige "pagina's"? Kennelijk ontglipt dit aan de aandacht. Wat me wel steeds duidelijker wordt is dat Wikipedia ver weg staat van de oorspronkelijke objectieve encyclopedie, maar geworden is tot een verzameling artikelen die veelal eenzijdig subjectief beoordeeld zijn en vaak een commercieel belang dienen en dat is jammer. De Turnvereniging in Amsterdam waar ik een zeer kort stukje over geschreven heb, kent geen winstoogmerk en bestaat voornamelijk it vrijwilligers. Natuurlijk ben ik bereid de tekst aan te passen zo die neutraler vorm gegeven zou moeten worden. In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet Jaap van der Spek Agnopsjs (overleg) 24 mrt 2018 01:05 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:43 (CEST)

Pippi Langkous[bewerken]

Beste TheDragonhunter,

ik vindt het goed dat je de teksten geschreven hebt, ik heb verder niks aan je tekst veranderd. Alleen is het wel belangrijk om de pagina overzichtelijk te houden. Zoals ik al zei, het stukje over de muziek en over Home media, dat staat buiten de productie. Dat jij het zo vindt daar ben ik het niet echt met je eens.

Bij de productie gaat het over de opnames en over de locaties waar het opgenomen is. De muziek heeft er niks mee te maken. Dat is een apart stukje en over dat de muziek uitgebracht is en dat is net als bij Home Media.

Kijk maar eens naar deze pagina van De GVR en van Flodder bij muziek.

De GVR (1989)

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_GVR_(1989)

Flodder (1986)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Flodder_(film)

Ik heb wel bij de productie dingen toegevoegd want er zijn ook opnames bij het Fort Vaxholm gemaakt en ook in een stad in Kroatië.

Waar je mij wel zou kunnen helpen is bij de verwijderde scènes. Dat kan verbeterd worden, nu heb ik het even zo geplaatst, maar je moet even de film en de afleveringen vergelijken. Ik heb ontdekt dat er veel scènes in de film verwijderd zijn of omgedraaid. Dat kan beter en mooier beschreven worden.

Groetjes van Xander Stokkers, 4 juni 2018, 15:03 uur (CEST)

Nogmaals, het staat niet onder "Productie", maar onder "Achtergrond". Productie staat net als die twee ook onder achtergrond. Zo stond het. Waarom is dat fout? Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 4 jun 2018 19:53 (CEST)
Oh, je linkt naar andere pagina's. Hmm, op de meeste pagina's die ik tegenkom, staat muziek onder achtergrond of soms zelfs direct onder productie hoor. Kijk eens op Mr. Smith Goes to Washington. Een prettige dag verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 4 jun 2018 19:55 (CEST)

Beste TheDragonhunter, bedankt voor je snelle reactie, aan je teksten is niks fout, daar gaat het mij niet om. Het gaat meer om de indeling van het artikel, je hebt gelijk, ik bedoelde achtergrond. En ik snap wat je bedoelde bij de film Mr. Smith Goes to Washington. Maar bij dat stuk gaat het meer over hoe de muziek tot stand is gekomen en ook staat er een stukje over de montage, niks mis mee. Maar bij Pippi Langkous is dat een ander geval. Daar gaat het over de muziek die uitgebracht is met een overzicht van de nummers. Wat ik al zei, de productie gaat puur over de opnames en de locaties. Dat stukje over de muziek die uitgebracht is moet apart en ook Home media. Dat stukje legt uit wat uitgebracht is dat hoort niet bij productie. Kijk maar een bij De GVR zo staat het ook ingedeeld. Het is om overzicht te houden. En wat ik ook al zei muziek en home media vallen buiten het stukje productie.

Groetjes van Xander Stokkers, 5 juni 2018, 15ː17 uur (CEST)

Hmm, je bent het dus met me eens, maar toch verander je het steeds naar iets anders? Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 5 jun 2018 19:31 (CEST)

Beste TheDragonhunter, dat klopt inderdaad dat ik het niet eens met je bent, dan zouden we toch iets moeten vinden om het met elkaar eens te worden. Kijk dat je meehelpt en teksten schrijft daar is niks mis mee, dat heb je goed gedaan.

Groetjes van Xander Stokkers, 6 juni 2018, 18ː00 uur (CEST)

Oorspronkelijk stond "Achtergrond" er als kopje (==) en "Productie", "Muziek" en "Home media" als subkopjes (===). Dan zette je "Muziek" en "Home media" als gewone kopjes waardoor het niet meer onder "Achtergrond" staat. Dan geef je steeds als reden. Muziek en home media is geen productie, maar het stond niet onder productie. Bovendien had ik dat stukje ooit zelf geschreven met de standaardindeling in mijn achterhoofd. Je gaf geen reden waarom het niet onder achtergrond hoort te staan. Ik zag er ook geen reden toe. Dus is het gezien er geen reden was ofwel verkeerd ofwel BTNI (hoewel dat ik die term liever niet gebruik). Dus draai ik het terug met een korte motivatie. Ik vind het zelf een beetje twijfelachtig om Muziek onder Productie te zetten en ik vind het ook belangrijk om het overzicht te houden. We zijn het dus eens, maar toch zien we overzicht als iets anders. Nu haal je "Achtergrond" echter weg zonder een duidelijke reden. Nu zie ik niet echt hier het nut om de standaardindeling te wijzigen in iets anders. Het kan wel overigens hoor (het is nu eenmaal maar een basisindeling, niet zo uitgebreid). Achtergrond dient gewoonlijk in de praktijk om verschillende soorten informatie te bundelen in 1 kopje aangezien er meestal vrij weinig te vermelden is. Dat is gewoonlijk overzichtelijker. Wanneer er veel te vermelden is zoals op Mr. Smith Goes to Washington, dan is zoiets niet zo praktisch. Dus is er (naar mijn mening terecht) voor gekozen om daar lichtjes van af te wijken. Dit artikel lijkt me echter te kort. Dus standaardindeling zo veel mogelijk toepassen.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 6 jun 2018 19:03 (CEST)

Heren, houd alsjeblieft op met deze bizarre bewerkingsoorlog, anders vraag ik een beveiliging van het artikel of een blokkade van jullie beiden aan. Dit is te gek voor woorden. Het artikel mist nota bene een plotbeschrijving en jullie maken ruzie over kopniveaus. Jeroen N (overleg) 6 jun 2018 21:32 (CEST)

Daar heb je wel een punt, maar ik keek uit naar een reactie. Tot nu toe is het overleg in de bewerkingssamenvattingen iets zoals Xander Stokkers zegt A, ik geef een reactie B en dan zegt ie weer A... . Ik kijk echter uit naar een reactie op B. Ik had ook al meer input gevraagd op een centralere plek, maar daar is nog amper reactie gekomen. Ook heb ik de laatste tijd wat weinig tijd, dus is het wat lastiger om uitgebreid te overleggen.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 6 jun 2018 22:53 (CEST)

Beste TheDragonhunter,

sorry voor mijn late reactie, ik moet ook even de tijd hebben om terug te reageren. Ik heb je al heel vaak dingen al uitgelegd, maar je schijnt het denk ik niet te begrijpen wat ik bedoel. Ik ga even een voorbeeld geven hoe het wel en niet hoort. Bij sommige punten heb je gelijk en bij sommige punten niet.

En dat klopt wat je zegt dat ik "Muziek" en "Home media" als gewone kopjes zet waardoor het niet meer onder "Achtergrond" staat. Dit zijn aparte stukjes en dat hoort niet in 1 stuk maar als verschillende kopjes. wel goed dat je het zelf ook belangrijk vindt.

Ook zeg je dit zegt A, ik geef een reactie B en dan zegt ie weer A Ik reageer ook wel eens terug, en soms denk ik er over na.

Ik ga trouwens niet bij elke bewerking een overleg doen, behalve als het om een terugdraaiing gaat. Of als het in mijn Wikipedia postvak komt. In de meeste gevallen is het goed en heb ik er geen problemen mee.

Verhaal[bewerken]

De serie speelt zich af in Rijswijk en volgt de verwikkelingen van Norbert Hogendijk en zijn zoon Matthijs. Na een tijd bij zijn moeder gewoond te hebben, staat Matthijs Hogendijk plotseling weer op de stoep bij zijn vader Norbert. Zij moeten weer erg aan elkaar wennen. Later komt ook dochter Freddy, gespeeld door Bettina Berger, bij haar vader wonen. De familie Hogendijk wordt bijgestaan door huishoudster Suus.

Rolverdeling[bewerken]

Personage Acteur/actrice
Pietje Jan

Zo hoort het niet! (Deze 2 dingen gaan over 2 verschillende dingen, de indeling bedoel ik).

Verhaal[bewerken]

De serie speelt zich af in Rijswijk en volgt de verwikkelingen van Norbert Hogendijk en zijn zoon Matthijs. Na een tijd bij zijn moeder gewoond te hebben, staat Matthijs Hogendijk plotseling weer op de stoep bij zijn vader Norbert. Zij moeten weer erg aan elkaar wennen. Later komt ook dochter Freddy, gespeeld door Bettina Berger, bij haar vader wonen. De familie Hogendijk wordt bijgestaan door huishoudster Suus.

Rolverdeling[bewerken]

Personage Acteur/actrice
Pietje Jan

Zo hoort het wel (Bij mij gaat het om dat het artikel overzichtelijk blijft) en nogmaals, productie, muziek, home media of uitgave zijn 3 verschillende dingen. Bij productie gaat het over de opnames en de locaties, bij muziek staat een overzicht met nummers en home media wat uitgebracht is op video of op dvd. Maar blijkbaar begrijp je niet wat ik bedoel. Ik wil het zelfde houden als bij andere artikelen. Ik zeg aan de tekst is niks aan de hand, alleen de indeling van het artikel.

Is het nu zo duidelijk genoeg?

Groetjes van Xander Stokkers, 6 juni 2018, 23:37 uur (CEST)