User talk:TheDragonhunter

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Gebruikerspagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Overlegpagina Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF  

Laat een nieuw bericht achter/If you wanna ask me something


Hallo TheDragonhunter, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.924.328 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

2018[bewerken]

Voor iedereen die dit (niet) leest, wens ik een geweldig 2018 toe.Glimlach Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 3 jan 2018 14:59 (CET)

Anne de Vries[bewerken]

Dank zij jouw bijdrage zijn er nu 40 binnenkomende links fout. Die gingen eerder naar de schrijver waar naar ik dit terugdraaide (die met de twee jaartallen, dat zal de vader vast zijn). Als je per se wilt dat die redirect naar de doorverwijspagina wijst, moet je er ook voor zorgen dat de binnenkomende links naar de juiste (vader, dochter, etc) wijzen. Er zijn immers wel 5 Anne de Vries-sen, en ooit hebben de schrijvers van de artikelen naar een specifieke Anne de Vries verwezen, maar dat heb jij met 1 pennestreek teniet gedaan, en er voor de lezer eigenlijk een puzzeltje van gemaakt. Dat was ook precies de reden waarom ik jouw bijdrage ongedaan had gemaakt. ed0verleg 6 jan 2018 17:34 (CET)

Heb al gereageerd op Overleg gebruiker:Paul Brussel#Anne de Vries. Dat was niet fout. Er zijn twee gelijknamige schrijvers (allebei met een artikel), dus A (schrijver) hoort naar de dp te verwijzen en niet naar 1 van de twee (tenzij paraguayconstructie). Verder fix ik de links als ik dp's aanmaak of iets gelijkaardig zoals hier. Alleen was ik niet de gebruiker die de wijziging deed en dan doe ik het zelden. Een prettige dag verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 6 jan 2018 17:39 (CET)
De meeste links heb ik aangepast. Er waren wel degelijk links die ten onrechte naar de vader gingen. Cattivi (overleg) 6 jan 2018 19:12 (CET)

Dag van de zorg[bewerken]

Beste TheDragonhunter,

Heeft u mijn antwoord gezien op uw bericht. Het is mij verder niet duidelijk hoe ik het verzoek tot verwijdering op mijn artikel Dag van de zorg verder kan vermijden. Het is voor mij van groot belang dat dit artikel blijft bestaan.

Dank voor uw antwoord.

Met vr gr,

Caroline Carodc (overleg) 8 jan 2018 21:51 (CET)

Beste Carodc,
Ik ben de afgelopen week niet zo actief geweest op Wikipedia. Daarom reageer ik nu pas. Het ging hier over het lemma Dag van de zorg. Omdat het lemma aangemaakt werd op een redirect, viel de aanmaak ervan minder op. (ook bij titelwijzigingen zo) Het kon dus best zo zijn dat niemand anders het gezien had. Verder leek het artikel in de toenmalige vorm me een twijfelgeval. Daarna had ik het op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171226 gezet. Ik heb inderdaad de reactie die u daarna op de lijst plaatste niet gezien. Bij het bericht op uw overlegpagina zie ik geen vraag. Dus ik neem aan dat u die vraag bedoelt. Die vraag gaat amper op de gegeven argumenten "voor verwijderen" in. Daarna meldde een andere (ervaren) gebruiker dat hij vond dat het lemma in de toenmalige vorm onvoldoende was. Daarna verwijderde de afhandelende moderator (in dit geval Gebruiker:MoiraMoira) het lemma op 9 januari (zie ook Wikipedia:Te_beoordelen_pagina's#Uitleg) omdat hij/zij het in de toenmalige vorm onvoldoende vind met een verwijzing naar de lijst (en argumenten aldaar) en de tekst "ne/promo" in de samenvatting. Daarna maakte u het een paar dagen opnieuw aan terwijl het vrij recent als onvoldoende werd beoordeeld. Dus werd het artikel direct verwijderd. Indien u vindt dat het lemma toch op Wikipedia thuishoort, is de gangbare procedure om op de overlegpagina van de afhandelende moderator (in dit geval Overleg_gebruiker:MoiraMoira) te beargumenteren dat het lemma aan onze uitgangspunten (WP:5Z, WP:C, WP:GOO, WP:NPOV, WP:REL zijn de voornaamste) voldoet. Mocht u er niet uit geraken met die moderator, dan kan het daarna via de verzoekpagina WP:TERUG. Een prettige avond verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 15 jan 2018 21:24 (CET)

Genomineerd voor een WikiUil 2017, uitnodiging voor de uitreiking[bewerken]

Beste TheDragonhunter, Van 4 november t/m 30 november 2017 konden gebruikers van de Neerlandstalige Wikipedia de meest gewaardeerde gebruikers en projecten van 2017 nomineren. Minstens een van de Wikipedia-gebruikers heeft jou voorgedragen voor een WikiUil in de categorie:

  • SamenwerkingsUil – Wikipedia is een samenwerkingsproject. Samenwerking is cruciaal voor de kwaliteit van de encyclopedie. Wikipedia leeft dankzij de toewijding en betrokkenheid van haar deelnemers.

Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

Van 1 januari t/m 14 januari 2018 konden alle actieve gebruikers op Wikipedia hun stem uitbrengen. Welke gebruikers en projecten daadwerkelijk een WikiUil winnen wordt pas bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de WikiUilen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Utrecht op zaterdag 20 januari en daarna ook op Wikipedia. Omdat je genomineerd bent voor deze prijs, willen we je graag uitnodigen voor deze nieuwjaarsbijeenkomst. Meer informatie kun je vinden op: Nieuwjaarsbijeenkomst 2018.

Na de uitreiking kan men gratis het Universiteitsmuseum Utrecht bezoeken en daarna volgt een gratis borrel. Om gratis toegang te hebben is inschrijven noodzakelijk. Blijf je liever anoniem kun je gerust een pseudoniem invullen: via deze link.

Daarnaast willen wij, als organisatoren van de uitreiking van de WikiUilen, ook graag weten of je komt of niet! Kun je dit ons laten weten?   Dat kan door hieronder op dit bericht te reageren, dat kan op de pagina van de Nieuwjaarsbijeekomst, of kan door ons een e-mail te sturen.

Dank voor je bijdragen aan Wikipedia in het afgelopen jaar en we hopen in de toekomst nog meer bijdragen van je te zien!

Namens de organisatie van de prijsuitreiking, Taketa & Romaine 15 jan 2018 11:19 (CET)