Wikipedia:Ontmoeten/Wikimeet 2 december 2023

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hier kan je toch geen 'nee' tegen zeggen?
Marmeren trap in de inkomhal

Op zaterdag 2 december 2023 vond een Wikimeet plaats in Antwerpen.

Voorlopige planning[bewerken | brontekst bewerken]

Concrete plannen voor waar we iets gaan drinken zijn nog niet gemaakt. Een van de suggesties is Brasserie Royal in het Centraal station zelf. We zitten ook vlakbij de De Keyserlei, dus een café daar is ook een optie.

Zie ook de overlegpagina voor een suggestie voor een stadswandeling met Norbert zeescouts als gids. Verdere suggesties zijn ook welkom :)

Voor wie met het OV komt: Net zoals in Nederland en grote delen van Duitsland en Frankrijk wordt op de trams en bussen van De Lijn geen chartaal geld aanvaard. Er zijn wel apparaten aanwezig waar je met een betaalkaart kan betalen.

Aanmelden kan hier (is niet verplicht, je mag ook gewoon op komen dagen)

Ja, ik kom[bewerken | brontekst bewerken]

Ik kom misschien[bewerken | brontekst bewerken]

Nee, ik kom niet[bewerken | brontekst bewerken]

Het was gezellig![bewerken | brontekst bewerken]

De club! :)

Dank aan alle aanwezige vrijwilligers. Dank je wel aan TheGoodEndedHappily en Norbert zeescouts voor de boeiende rondleiding door het historische Antwerpen.

Mocht iemand van de aanwezigen nog een onkostennota hebben voor de verplaatsing, gelieve een declaratie in te sturen. Iedere Wikipediaan kan gratis lid worden van Wikimedia België. Wikimedia België zoekt jonge en ook vrouwelijke projectvrijwilligers, begeleiders voor schrijfsessies, iedereen die inhoudelijk kan bijdragen aan onze activiteiten en bestuursleden.

Voor herhaling vatbaar! Geertivp (overleg) 3 dec 2023 09:48 (CET)[reageer]