Overleg gebruiker:Themanwithnowifi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Themanwithnowifi, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.983.033 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Met vriendelijke groet, Cattivi (overleg) 15 apr 2019 20:59 (CEST)

Markeren van artikel Onze-Lievevrouwebasiliek (Avioth)[bewerken]

Hallo, ik zag dat je het artikel Onze-Lievevrouwebasiliek (Avioth) als 'gecontroleerd' hebt gemarkeerd. Daarmee geef je dus aan dat je het artikel hebt gelezen en geschikt hebt bevonden voor Wikipedia. Het artikel bevat echter heel veel tik- en taalfouten en is niet al te best vertaald vanuit het Frans (vandaar de vele kromme zinnen). Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om een artikel als gecontroleerd te markeren als er nog zo veel zaken aan schorten. Thieu1972 (overleg) 16 apr 2019 21:51 (CEST)

Sorry hiervoor ik zal in de toekomst beter opletten voor deze mankementen. Themanwithnowifi (overleg) 17 apr 2019 07:59 (CEST)
Opnieuw je aandacht voor Jeroen Geerinck. De titel bevatte zelfs nog een kleine letter in de familienaam. Niet te snel markeren als goedgekeurd als je nog twijfelt of als er mogelijk nog iets ontbreekt aan de pagina. Verdel (overleg) 9 okt 2019 09:46 (CEST)

Opmerking over Danilo Neco[bewerken]

Hallo Themanwithnowifi. In de bewerkingsgeschiedenis van Danilo Neco maakt u keurig middels een permalink vermelding dat het een vertaling betreft vanaf en.wiki. Het lijkt me daarom onnodig om referenties over te nemen. Met name omdat het meeste daarvan geärchiveerd is, enkele in conflict raakten met onze sjablonen, mogelijk heeft u de bewuste bron (in het Russisch) niet zelf geraadpleegd. Wikipedia:Bronvermelding#Basisregel: Voer nooit bronnen op die u niet zelf heeft geraadpleegd. Ik heb daarom enkele referenties verwijderd op Danilo Neco omdat deze me in het kader van het bronnenprotocol sowieso niet verplicht meegenomen hoeven te worden. MVG, Arch (Overleg) 19 mei 2019 12:05 (CEST)

Oke bedankt ik denk dat dit bij het leer proces hoort ik ben nog niet zo lang actief en heb nog veel te leren maar toch bedankt. Themanwithnowifi (overleg) 19 mei 2019 14:51 (CEST)

Geeft niets, scheelt misschien wat extra werk voor de volgende keer. Knipoog En graag gedaan. MVG, Arch (Overleg) 19 mei 2019 15:24 (CEST)

Link naar wedstrijd[bewerken]

Beste Themanwithnowifi,

Dit lijkt niet helemaal te werken zoals zou moeten. Ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat wanneer iemand op een uitslag klikt, diegene dan bij de details van de wedstrijd uitkomt. Dat is nu niet het geval. Ik was zelf ook bezig uit te zoeken hoe dat werkt voor een andere pagina. Wanneer je dit: < div id="mgl-bru"> (tussen < en div nog wel de spatie weghalen) voor footballbox zet (zoals ik hier gedaan heb) lijkt het te werken zoals de bedoeling is.

Met vr. groet, Daka (overleg) 27 mei 2019 19:00 (CEST)

Markeren van pagina's[bewerken]

Graag nog even je aandacht bij het klikken op "Gemarkeerd als goedgekeurd". Het blijkt dat een pagina toch niet altijd in orde is, zoals bij Mr. Chadd waarin nog dikgedrukte woorden staan en de categorieën kloppen nog niet. Wil je dit nog even nalopen? Verdel (overleg) 25 okt 2019 16:42 (CEST)

Alfred Berger (kunstschaatser)[bewerken]

Beste Themanwithnowifi

Het viel mij op dat jij een titelwijziging heb doorgevoerd bij Afred Berger. Mij ontgaat het nut van deze wijziging, omdat er geen doorverwijspagina is aangemaakt en dat alle links verwijzen naar de kunstschaatser. Er is naar mijn idee geen andere Alfred Berger die een artikel verdiend waardoor deze wijziging is te rechtvaardigen. Ik ben er benieuwd naar je beweegredenen van deze titelwijziging. Micnl (overleg) 2 nov 2019 23:20 (CET)

Er komt een Zwitsers voetballer aan die ook Alfred Berger heet en de dp ga ik zo snel mogelijk maken maar het werd een beetje laat gisteren dus is het voor vandaag.Themanwithnowifi (overleg) 3 nov 2019 10:15 (CET)
Dan snap ik de reden van de wijziging, succes met her artikel over de voetballer. Micnl (overleg) 3 nov 2019 10:56 (CET)