Overleg gebruiker:Themanwithnowifi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Themanwithnowifi, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.036.876 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Met vriendelijke groet, Cattivi (overleg) 15 apr 2019 20:59 (CEST)

Markeren van artikel Onze-Lievevrouwebasiliek (Avioth)[brontekst bewerken]

Hallo, ik zag dat je het artikel Onze-Lievevrouwebasiliek (Avioth) als 'gecontroleerd' hebt gemarkeerd. Daarmee geef je dus aan dat je het artikel hebt gelezen en geschikt hebt bevonden voor Wikipedia. Het artikel bevat echter heel veel tik- en taalfouten en is niet al te best vertaald vanuit het Frans (vandaar de vele kromme zinnen). Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om een artikel als gecontroleerd te markeren als er nog zo veel zaken aan schorten. Thieu1972 (overleg) 16 apr 2019 21:51 (CEST)

Sorry hiervoor ik zal in de toekomst beter opletten voor deze mankementen. Themanwithnowifi (overleg) 17 apr 2019 07:59 (CEST)
Opnieuw je aandacht voor Jeroen Geerinck. De titel bevatte zelfs nog een kleine letter in de familienaam. Niet te snel markeren als goedgekeurd als je nog twijfelt of als er mogelijk nog iets ontbreekt aan de pagina. Verdel (overleg) 9 okt 2019 09:46 (CEST)

Opmerking over Danilo Neco[brontekst bewerken]

Hallo Themanwithnowifi. In de bewerkingsgeschiedenis van Danilo Neco maakt u keurig middels een permalink vermelding dat het een vertaling betreft vanaf en.wiki. Het lijkt me daarom onnodig om referenties over te nemen. Met name omdat het meeste daarvan geärchiveerd is, enkele in conflict raakten met onze sjablonen, mogelijk heeft u de bewuste bron (in het Russisch) niet zelf geraadpleegd. Wikipedia:Bronvermelding#Basisregel: Voer nooit bronnen op die u niet zelf heeft geraadpleegd. Ik heb daarom enkele referenties verwijderd op Danilo Neco omdat deze me in het kader van het bronnenprotocol sowieso niet verplicht meegenomen hoeven te worden. MVG, Arch (Overleg) 19 mei 2019 12:05 (CEST)

Oke bedankt ik denk dat dit bij het leer proces hoort ik ben nog niet zo lang actief en heb nog veel te leren maar toch bedankt. Themanwithnowifi (overleg) 19 mei 2019 14:51 (CEST)

Geeft niets, scheelt misschien wat extra werk voor de volgende keer. Knipoog En graag gedaan. MVG, Arch (Overleg) 19 mei 2019 15:24 (CEST)

Link naar wedstrijd[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi,

Dit lijkt niet helemaal te werken zoals zou moeten. Ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat wanneer iemand op een uitslag klikt, diegene dan bij de details van de wedstrijd uitkomt. Dat is nu niet het geval. Ik was zelf ook bezig uit te zoeken hoe dat werkt voor een andere pagina. Wanneer je dit: < div id="mgl-bru"> (tussen < en div nog wel de spatie weghalen) voor footballbox zet (zoals ik hier gedaan heb) lijkt het te werken zoals de bedoeling is.

Met vr. groet, Daka (overleg) 27 mei 2019 19:00 (CEST)

Markeren van pagina's[brontekst bewerken]

Graag nog even je aandacht bij het klikken op "Gemarkeerd als goedgekeurd". Het blijkt dat een pagina toch niet altijd in orde is, zoals bij Mr. Chadd waarin nog dikgedrukte woorden staan en de categorieën kloppen nog niet. Wil je dit nog even nalopen? Verdel (overleg) 25 okt 2019 16:42 (CEST)

Alfred Berger (kunstschaatser)[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi

Het viel mij op dat jij een titelwijziging heb doorgevoerd bij Afred Berger. Mij ontgaat het nut van deze wijziging, omdat er geen doorverwijspagina is aangemaakt en dat alle links verwijzen naar de kunstschaatser. Er is naar mijn idee geen andere Alfred Berger die een artikel verdiend waardoor deze wijziging is te rechtvaardigen. Ik ben er benieuwd naar je beweegredenen van deze titelwijziging. Micnl (overleg) 2 nov 2019 23:20 (CET)

Er komt een Zwitsers voetballer aan die ook Alfred Berger heet en de dp ga ik zo snel mogelijk maken maar het werd een beetje laat gisteren dus is het voor vandaag.Themanwithnowifi (overleg) 3 nov 2019 10:15 (CET)
Dan snap ik de reden van de wijziging, succes met her artikel over de voetballer. Micnl (overleg) 3 nov 2019 10:56 (CET)

Markeren van pagina[brontekst bewerken]

En opnieuw zie ik dat je een pagina markeert als goedgekeurd, zoals FUNK.net, terwijl het hier een machinevertaling betreft die zeker nog beter kan. Graag wederom je aandacht. Verdel (overleg) 19 nov 2019 12:01 (CET)

Nuweg-nominaties[brontekst bewerken]

Hallo Themanwithnowifi,

Vanavond heb ik twee nuweg-nominaties van jouw hand omgezet naar een normale beoordelingssessie. Ik weet niet hoe bekend jij bent met de richtlijnen voor wanneer iets voor directe verwijdering genomineerd kan worden, maar je kan ze hier lezen. De eisen zijn vrij streng en ja, er zit uiteraard een grijs gebied in, maar de beide artikelen van vanavond (Synecologie en John Moore (fotograaf)) zaten niet in een grijs gebied.

Mocht je vragen, of ergens hulp bij nodig, laat het me weten. Met vriendelijke groet,

Dqfn13 (overleg) 24 nov 2019 20:43 (CET)

Ik zal er beter op letten maar die artikelen hadden maar 1 zin en daarom heb ik ze genomineerd. Ik zal nu beter naar de context kijken. Themanwithnowifi (overleg) 24 nov 2019 20:55 (CET)

Hoi Themanwithnowifi, bij artikelen gaat het niet om het aantal zinnen, maar om het aantal feiten. Bij twee (2) feiten kan er al over een beginnetje gesproken worden. Ik ben het wel met je eens dat dat echt te weinig is, ik zie er liever minimaal 3 en enig blijk van relevantie, maar dan spreek je al snel over minimaal 3 zinnen en daar wil de gemeenschap nog niet aan. Dqfn13 (overleg) 25 nov 2019 16:27 (CET)

Atletiekartikelen[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi, Ik stel vast dat je de laatste maanden erg actief bent op het gebied van het aanmaken van nieuwe artikelen op atletiekgebied. Daar ben ik erg blij om en met mij de anderen die zich hier met de atletieksport bezig houden. Dus blijf vooral zo doorgaan. Ik zou je overigens wel willen vragen om alles wat je aan nieuwe artikelen aanmaakt, tevens zelf te melden in de rubriek 'Nieuwe artikelen' op Portaal:Atletiek op volgorde van aanmaakdatum. Dan is iedereen die zich hier met atletiek bezighoudt, direct op de hoogte en kan dan, voor zover daar behoefte aan bestaat, bijdragen aan het verder aanvullen en verbeteren van de door jou aangemaakte lemma's. Tot nu toe heb ik dat voor je gedaan.
Overigens zou ik je willen aanraden om ook eens een blik te werpen op al bestaande atletiekartikelen, omdat wij in de loop der jaren op de Nederlandstalige Wikipedia een bepaalde methodiek hebben ontwikkeld v.w.b. de opmaak ervan. Wellicht kun je daar het een en ander uit oppikken. En ten slotte: zijn er bepaalde kwesties op atletiekgebied die je aan de orde wilt stellen, of waarover vragen bij je leven, dan kun je daarvoor altijd terecht op de Overlegpagina van Portaal:Atletiek. Veel succes! Groet, Piet.Wijker (overleg) 12 dec 2019 09:32 (CET)

Is het goed dat ik dat doe met de artikelen die ik vanaf nu aanmaak of ook alle al aangemaakte? Bedankt trouwens voor het verbeteren van de door mij reeds gemaakte artikelen, dit is ook de eerste keer dat ik met dat Portaal in aanraking kom dus zoek ik dat even uit, maat toch bedankt. Themanwithnowifi (overleg) 12 dec 2019 11:25 (CET)

Je kunt natuurlijk altijd weer aan je eigen, reeds aangemaakte artikelen, verder werken ter verbetering etc., maar je hoeft ze niet meer op Portaal:Atletiek aan te melden, want dat heb ik al gedaan. De artikelen die je vanaf nu gaat aanmaken echter wel daar vermelden s.v.p.. Ik doe overigens altijd per de 1e en de 16e van elke maand een dubbelcheck om te kijken, of we in de voorbije veertien dagen niets hebben gemist. Groet, Piet.Wijker (overleg) 12 dec 2019 12:38 (CET)

Surinaams voetbalelftal[brontekst bewerken]

Hoi Themanwithnowifi, bedankt nog voor je spontane actie gisteren door een aantal voetbalstadions te beschrijven. Veel onderwerpen over Suriname zijn nog maar beperkt ingevuld, wat ook wel logisch is voor een land met zo weinig inwoners. Als volgende stap ga ik daarom proberen om alle sportbonden te beschrijven. Ik heb jou trouwens wel eens Luxemburgse voetballers zien beschrijven. Zou het je iets lijken om de ontbrekende artikelen te schrijven van alle voetballers die in het Surinaams voetbalelftal spelen? Het zou namelijk wel eens een succesvolle lichting kunnen worden, omdat er Surinaamse voetbalpaspoorten zijn ingevoerd. Daardoor mag een speler als Nigel Hasselbaink (Nederlander met Surinaamse ouders) toch voor Suriname uitkomen. Mochten de artikelen je makkelijk af gaan, dan staat er in het Engelse artikel ook nog een extra lijstje met 'recent call-ups'. Zelf volg ik voetbal niet veel en is het een redelijke opgave. Hopelijk is het een leuke serie voor je, en anders moet je ook gewoon nee zeggen. Mvg, Ymnes (overleg) 22 dec 2019 17:10 (CET)

Ik zal er met plezier aan werken al moet ik wel vertellen dat de komende maand een beetje rustiger gaat worden door examens. Maar dat lijkt me zeker te doen.Themanwithnowifi (overleg) 22 dec 2019 17:35 (CET)

Dat is goed nieuws, dankjewel! Er is tijd genoeg hoor. Ymnes (overleg) 22 dec 2019 18:06 (CET)
Ik heb de eerste net aangemaakt is dit wat je bedoelt want veel is er niet te vinden zeker qua statestieken. Obrendo Huiswoud. Themanwithnowifi (overleg) 22 dec 2019 19:22 (CET)
Soms is er heel weinig te vinden over Suriname(rs). Het Engelse artikel is ook niet heel uitgebreid. En niet te vergeten, hiermee ontstaat ook de mogelijkheid voor Surinaamse fans met weinig kennis van Wikipedia om nog dingen aan te vullen, want dat gaat altijd makkelijker dan een nieuw artikel schrijven. Wat voor Suriname ook geldt, is dat er soms op andere websites iets staat dan we gewend zijn. Misschien zijn SME Sport en Natio Suriname nog tips, want dat zijn Surinaamse sportwebsites. Maar, het is dus zeker prima zo. Dus ja, ik ben hier ook blij mee, bedankt dus! Ymnes (overleg) 22 dec 2019 19:43 (CET)
Graag gedaan.Themanwithnowifi (overleg) 22 dec 2019 19:46 (CET)
Het gebrek aan bronnen is trouwens een vrij gebruikelijk probleem bij Surinaamse onderwerpen. Bij FC Inter Wanica vond ik eerst niet eens de plaats waar ze vandaan komen en (en de geringe omvang van het artikel spreekt ook boekdelen). In welk stadion ze spelen weet ik nu nog niet. Dat is vaak helaas niet anders :-) Ymnes (overleg) 22 dec 2019 19:51 (CET)
Trouwens, nog even een weetje (zodat je het herkent): 'Natio' is de bijnaam van het nationale elftal. Ymnes (overleg) 22 dec 2019 20:16 (CET)
Dat is een rare bijnaam maar oke ik zal het herkennen.Themanwithnowifi (overleg) 22 dec 2019 20:27 (CET)
Je hebt je derde al! Thanks :-) Wat is trouwens een 'cap'? Want dat woord gebruik je in je laatste artikel. Ymnes (overleg) 22 dec 2019 21:08 (CET)
Sorry daar bedoelen ik wedstrijden mee maar in Antwerpen/Vlaanderen zeggen we ook CapsThemanwithnowifi (overleg) 22 dec 2019 21:11 (CET)
Ik denk dat ik al degene heb aangemaakt die huidig international zijn en een wedstrijd gespeeld hebben. Als er nog iets nodig is laat het maar weten.Themanwithnowifi (overleg) 23 dec 2019 22:19 (CET)
Super! Bedankt voor je hulp! Ymnes (overleg) 24 dec 2019 04:44 (CET)

OLVC Antwerpen[brontekst bewerken]

Beste, ik begrijp niet echt de meerwaarde van uw edit op het artikel Onze-Lieve-Vrouwecollege (Antwerpen). Vooreerst zou deze toevoeging de indruk wekken dat dit eveneens de lagere school betreft, want het volgt op een zin over de lagere school. En dat is manifest fout. IGNAS betreft enkel een samenwerking van de secundaire scholen. Voorts geeft de paragraaf die volgt op uw toegevoegde zin een vollediger beeld van de genoemde samenwerking: 3 scholen hebben hun inrichtende macht gebundeld. Kan u dus uw bewerking aub. herbekijken? Waarvoor dank! Xaviervd (overleg) 23 dec 2019 14:27 (CET)

Sorry die zin is foutief geplaats en ik had de daarop volgende alinea niet gezeien. Wel gaat er komend jaar heel wat veranderen dan gaan De Dames fusioneren met het OLVC. Hoe dit precies gaat verlopen is niet geweten of nog niet nader bepaalt. Themanwithnowifi (overleg) 23 dec 2019 15:24 (CET)

Sportster[brontekst bewerken]

Voor de vele sportartikelen die je hebt geschreven!!

Hoi Themanwithnowifi, deze ster heb je naar mijn mening wel verdiend! Voor de vele artikelen die je hebt geschreven op het gebied van sport, vooral over voetbal, en wat mij betreft in het bijzonder de laatste tijd over wel meer dan twintig Surinaamse voetballers en voetbalstadions! Dankjewel dus dat je daarmee geholpen hebt!! Ymnes (overleg) 24 dec 2019 12:29 (CET)

Bedankt Themanwithnowifi (overleg) 24 dec 2019 13:24 (CET)

Markeren van pagina[brontekst bewerken]

Hallo Themanwithnowifi, ik zag dat je wederom een pagina hebt gemarkeerd als goedgekeurd, SoundFields, terwijl het hier gaat om zelfpromotie en een toekomstige discografie. Graag opnieuw je aandacht hiervoor. Verdel (overleg) 29 dec 2019 23:24 (CET)

Papa Chico[brontekst bewerken]

Hij was verbaasd dat hij nog geen pagina had. Ik niet, eerlijk gezegd. Ik vond 1 link naar het AD dat als bron kan dienen voor zijn echte naam. Verders enkel links waar ik hem kan boeken, dat kan niet als bron fungeren. Dan zal het wellicht nog lastig worden om een neutraal en onafhankelijk artikel te schrijven. Maar ik ben benieuwd.... Edoderoo (overleg) 21 jan 2020 11:43 (CET)

Ik ben verbaasd, om dat ik ermee ben opgegroeid en vond hem al meerdere keren terug op HLN en andere website's. Hij geniet in Vlaanderen toch enige bekendheid.
Het kan altijd zijn dat iemand goede bronnen heeft, of beter (lees: langer) zoekt dan ik ;-) Maar clowns doen het in de reguliere media doorgaans minder goed dan meiskes van 18 die zingen in een rokje, dus moet je wel wat beter zoeken naar bronmateriaal. Maar juist daar geeft een encyclopedie meerwaarde, dus ik kijk wel naar dat artikel uit. Edoderoo (overleg) 21 jan 2020 13:49 (CET)

Lijst van spelers van Vendsyssel FF[brontekst bewerken]

Kun je nog eens naar Lijst van spelers van Vendsyssel FF kijken? Er staan twee links naar doorverwijspagina's op, maar die kan alleen een kenner oplossen, omdat het in beide gevallen een keus is tussen twee of zelfs drie voetballers met dezelfde naam. Zowel de lezer als de persoon die de links wil oplossen wil dan wel weten welke *precies* voor Vendsyssel heeft gespeeld, maar welke het precies is weet enkel een kenner. Edoderoo (overleg) 25 jan 2020 09:05 (CET)

Opgelost, als het er twee waren. Themanwithnowifi (overleg) 25 jan 2020 09:07 (CET)
Supa-doepa! Ja, het waren er twee. ¬¬¬¬Edoderoo (overleg) 25 jan 2020 09:53 (CET)

Effectuation is een verzonnen eigennaam die ook in Nederland onvertaald wordt gebruikt[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi, Effectuation is een verzonnen eigennaam die ook in Nederland onvertaald wordt gebruikt en niet effectuatie blijkt na enig onderzoek. Vandaar dat ik die mooie vernederlandisering toch heb terugveranderd. Met vriendelijke groet, BeeBringer.png BeeBringeroverleg 26 feb 2020 21:27 (CET)

Oke dan is het in orde ik wou enkel helpen omdat ik zelf heb ondervonden nat engels hier niet tot weinig geduld werd. Themanwithnowifi (overleg) 26 feb 2020 21:49 (CET)

Rudy of Rudi[brontekst bewerken]

Hallo Themanwithnowifi,

Ik zie dat je een artikel hebt aangemaakt over Rudy Boes. We hebben al een pagina over Rudi Boes en ik ben eigenlijk geneigd om deze samen te voegen. Zie jij een reden om deze twee pagina's naast elkaar te laten bestaan? En weet jij of het Rudy dan wel Rudi zou moeten zijn?

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 5 mrt 2020 17:32 (CET)

Nee eigenlijk niet maar ik vind wel bronnen die Rudy schrijven en geen die rudi schrijven. Ik ga een naar de links van het andere artikel kijken maar ik denk dat ze samengevoegd kunnen worden. Daarvoor moet enkel zijn tekst in mijn artikel komen en de getrainde clubs naar mijn infobox dat is makkelijker werken.Themanwithnowifi (overleg) 5 mrt 2020 18:18 (CET)
Beste Themanwithnowifi,
De gebruikelijke manier is dat we het oudste artikel laten staan en daarin de benodigde wijzigingen aanbrengen. De nieuwere pagina wordt een doorverwijzing naar deze pagina. Mocht het duidelijk zijn dat Davinho een evidente fout heeft gemaakt met de naamgeving, dan kan dat door een moderator opgelost worden en kan 'Rudy Boes' de voornaamste pagina worden over deze persoon. Met deze bewerking heb ik jouw wijzigingen doorgevoerd in het artikel. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 6 mrt 2020 11:47 (CET)

Nuweg-nominaties[brontekst bewerken]

Hallo Themanwithnowifi, bedankt voor je hulp bij het checken van nieuwe artikelen en het voordragen van ongewenste artikelen voor directe verwijdering. Ik zou je wel willen vragen om de inhoud van dergelijke artikelen niet gelijk te verwijderen tijdens het plaatsen van het nuweg-sjabloon. Nu zie ik niet altijd gelijk wat er precies mis is met het artikel en moet ik eerst nog in de geschiedenis terugkijken. In het geval van beledigingen of andere tekst die niet door de beugel kan, is het natuurlijk je goed recht om dit weg te halen. Desalniettemin, bedankt voor je inzet en een fijne dag verder! Groetjes, Nick (overleg) 15 apr 2020 16:40 (CEST)

Ik zal het idd beter laten staan, het was gewoon om te helpen mar ik kan die niet verwijderen dus alleen maar nomineren. Themanwithnowifi (overleg) 15 apr 2020 16:51 (CEST)
Je MAG 'm ook niet verwijderen. Dat mag namelijk HELEMAAL NIEMAND. Iedereen mag 'm nomineren, en als het zo blijft, is het echt wel weg over 14 (inmiddels 13) dagen. Edoderoo (overleg) 18 apr 2020 12:08 (CEST)
Ik zie dat je er trouwens al vaker op bent gewezen. Heb je WP:RVM wel eens bekeken? Daarin staat precies wat er als nuweg kan. Bijv. absolute onzin (artikel bevat enkel Jantje eet peop. Of auteursrechtenschending (dat moet je aantonen, niet vermoeden), of niet-Nederlandstalige tekst. De rest gaat altijd via de beoordelingslijst. Als je dat teveel moeite vindt, laat je het beter staan, dan nomineert een ander het wel. Edoderoo (overleg) 18 apr 2020 12:10 (CEST)
@Edoderoo Sorry hoor maar dit gaat over de tekst verbergen met een nuweg sjabloon en niet over een nominatie die fout is gebeurd. Ik moest enkel de tekst laten staan zodat de mensen bevoegd voor de verwijdering dit wel makkelijk konden doen. Mag het aub ook een beetje vriendelijker. Jij was een van mijn voorbeelden hier op de wiki maar na vandaag... Themanwithnowifi (overleg) 18 apr 2020 12:15 (CEST)
Met nuweg verberg je geen tekst, maar verwijder je een artikel. Lees toch WP:RVM maar eens door dan. Edoderoo (overleg) 18 apr 2020 13:37 (CEST)
Dus als ik je goed begrijp mag ik als gebruiker geen artikel voordragen als nuweg? Themanwithnowifi (overleg) 18 apr 2020 13:44 (CEST)
Dat mag zeker wel, maar ook gebruikers dienen alleen artikelen voor te dragen als ze aan de nuweg-criteria voldoen. Het is niet super-erg als je daar een keer een vergissing in maakt, het is uiteindelijk de moderator die voor de verwijdering verantwoordelijk is. Gelukkig zie ik moderatoren regelmatig nuweg-verzoeken toch nog naar de verwijderlijst overzetten, maar het is voor iedereen beter als de gebruiker die de nominatie doet dat uitvoert. Eigenlijk zijn de richtlijnen voor nuweg supersimpel, maar helaas zijn er gebruikers die (tot in de lengte van dagen) menen dat de voorwaarden op te rekken zijn. Vooral onzin wordt nog wel eens ingezet als onterecht criterium. Jantje eet peop zal iedereen een onzinnige artikeltekst vinden, maar er zijn er ook die vinden dat minder dan een beginnetje ook onzin is. Of dat iemand NE is, wordt dan onzin bevonden, want dan kan het vast weg. Voor sommige gebruikers hadden we dan heel geen verwijderlijst meer nodig, want dan kan alles alvast weg. Enfin, ik ben daar dus duidelijk geen voorstander van. Edoderoo (overleg) 18 apr 2020 14:50 (CEST)

André Halter[brontekst bewerken]

Beste nowifi, ik hoop dat je af en toe wil wifi hebt. Ik zie dat je het artikel André Halter hebt geschreven. Echter zijn de bronnen niet correct opgenomen. Je kunt ze invoegen door op het knopje citeren te klikken, auto genereren en dan invoegen. Op die manier staat er ook meteen een verwijzing in de tekst. Zou je het nog even aan kunnen passen? Alvast bedankt, groeten, Mikalagrand (overleg) 17 apr 2020 11:46 (CEST)

@Mikalagrand Hey, jij bent nieuw, welkom. Ik heb nog nooit iets gedaan dat lijkt op autogenereren van bronnen en ik vind het de knop niet? Themanwithnowifi (overleg) 17 apr 2020 11:52 (CEST)
Ja, hallo man zonder wifi ;-). Je kan bronnen auto genereren in de visuele editor. Klik op het knopje citeer (") en dan plak je de url en klik je op genereren. Bij meerdere keren gebruik van dezelfde bron, kan je de bronnenlijst vinden onder hergebruik. - Mikalagrand (overleg) 18 apr 2020 13:08 (CEST)

Controleren[brontekst bewerken]

Wil je alsjeblieft niet te snel op gecontroleerd drukken bij nieuwe artikelen? Bij artikelen als Tanaostigmatidae en Signiphoridae moet ik er alsnog duidelijke fouten eruit halen, en Final Conflict is nog niet eens af! Het punt van controleren is dat het ook daadwerkelijk wordt nagekeken. Mvg, AnarchistiCookie Overleg 20 apr 2020 18:52 (CEST)

de fouten lijken te bestaan uit het verplaatsen van lege regels. Nu zou ik fouten sowieso met de aanmaker bespreken. Ik had deze artikelen namelijk ook afgevinkt, want de controle is niet op mogelijke onjuistheden, maar vooral op behoeft niet op de beoordelingslijst, en daar voldeden deze artikelen toch wel aan? Edoderoo (overleg) 20 apr 2020 19:52 (CEST)
Dan wil ik je graag wijzen op Wikipedia:Onderhoud/Controle nieuwe artikelen#Artikelcontrole. Mvg, AnarchistiCookie Overleg 20 apr 2020 22:08 (CEST)
Volgens mij deden die artikelen in hun eerste publicatie aan alle criteria. Waarbij iedereen weet dat Der Belsj zijn artikelen altijd netjes uitbreidt en het {{meebezig}}-sjabloon weer verwijderd. Dus waarom zou ik die artikelen niet mogen markeren, en waarom moest jij per se witregels verplaatsen? Het is mij niet duidelijk geworden. Edoderoo (overleg) 20 apr 2020 22:17 (CEST)

Wereldkampioenschappen bobsleeën 1930[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi, ik zie dat je het artikel Wereldkampioenschappen bobsleeën 1930 hebt geschreven. Als ik zo kijk naar de anderstalige artikelen, heb je hem volgens mij vertaald vanuit de Duitse versie. Zou je dit er nog bij kunnen vermelden? (zie Sjabloon:Bronvermelding_anderstalige_Wikipedia) Groeten, Mikalagrand (overleg) 5 mei 2020 13:24 (CEST)

Oeps vergeten er bij te plaatsen zal het meteen doen. Themanwithnowifi (overleg) 5 mei 2020 13:27 (CEST)

Çemişgezek (stad)[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi, bedankt om de pagina Aurora Mardiganian te 'ontwezen'! Ik had er zelf eerlijk gezegd niet aan gedacht. Zou je het erg vinden als ik de term 'schrijfster' in het artikel over Çemişgezek weghaal? Voor zover ik weet heeft ze zelf nooit iets gepubliceerd. Op het titelblad van Ravished Armenia staat "Ravished Armenia - The Story of Aurora Mardiganian [...] Interpreted by H.L. Gates". WikiLies (overleg) 8 mei 2020 21:01 (CEST)

Is meer dan goed, het prbleem is dat ik er zo snel niets iets over kon vertellen wat haar omschreef en ik dacht dus foutief dat ze het verhaal over haar leven zelf schreef. Maar zo is het idd beter. Ik heb de hele middag pagina's zitten ontwezen een kleine 50 gedaan denk ik van de 300. Themanwithnowifi (overleg) 8 mei 2020 21:04 (CEST)
Ik pas het aan en probeer er in de toekomst op te letten dat ik geen weesjes meer maak! WikiLies (overleg) 8 mei 2020 21:17 (CEST)

Wijzigingen aanbrengen in Deaf Havana[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi, Je hebt in mijn artikel Deaf Havana wijzigingen aangebracht, terwijl ik er nog mee bezig ben [sjabloon

Mee bezig Mee bezig
Aan dit artikel of deze sectie wordt de komende uren of dagen nog druk gewerkt.
Klik op geschiedenis voor de laatste ontwikkelingen.

]. Dit heeft ertoe geleid, dat een behoorlijk stuk tekst is verdwenen na het opslaan. Derhalve wil ik je verzoeken om geen wijzigingen meer aan te brengen waar het sjabloon boven staat. Groet Der Belsj (overleg) 29 mei 2020 21:43 (CEST)

Sorry, ik wou enkel helpen omdat er een fout met een sjabloon inzat zal dit dan maar laten en nadat je klaar bent nakijken, nogmaals sorry ik weet hoe vervelend dat is heb ik ook al meegemaakt, het spijt me oprecht. Themanwithnowifi (overleg) 29 mei 2020 21:46 (CEST)
Ik maak meestal nog een nacontrole en dan had ik deze fout waarschijnlijk wel ontdekt. Ik vond dat klein lettertype ook vreemd. Maar desondanks verontschuldiging geaccepteerd. Groet Der Belsj (overleg) 29 mei 2020 21:51 (CEST)

Sigue Sigue Sputnik / 21st Century Boy[brontekst bewerken]

Beste @Themanwithnowifi, even iets totaal onbeduidend. Ik zag dat je in de infobox van het artikel 21st Century Boy (single van Sigue Sigue Sputnik) een link naar het eventueel aan te maken "Rock It Miss USA" (hun derde single) hebt geplaatst. Dat kan uiteraard nog. Geen probleem. Ik ben echter lichtgevoelig voor links waar geen standaard Engelstalig lemma over bestaat (of zelfs geen Wikidata-item). Ik vrees altijd dat dergelijke artikelen bij ons verworpen zullen worden. Ik begrijp eigenlijk niet waarom hier nergens op WP een lemma over gemaakt werd. Dat nummer was hun laatste succesje (een understatement, maar ik vind desondanks dat de wereld destijds niet klaar was voor die groep). "Rockit Miss USA" is wellicht onvoldoende om een zelfstandig lemma te krijgen. Ik moest dit even zeggen Glimlach. Cnuddearthur (overleg) 21 jun 2020 09:40 (CEST)

Geen probleem, ken persoonlijk weinig van muziek (tenzij een beetje klassieke muziek en de bekendere nummers van de jaren 50-90.); nog veel succes met de muziek artikels. Themanwithnowifi (overleg) 21 jun 2020 12:04 (CEST)

Levon[brontekst bewerken]

Op 27 juni 2019 hernoemde je een artikel over een Armeense voetballer van Levon Hayrapetyan naar Levon Hayrapethan met als reden "foute naam". Waarom was dat precies een foute naam? Anderstalige encyclopedieën gebruiken namelijk ook de schrijfwijze met een 'y'. Met vriendelijke groeten JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 19 aug 2020 23:32 (CEST)

Dat weet ik niet meer precies, dat was een artikel wanneer ik hier net startte en eigenlijk zou je dat eens moeten voorleggen in het taalcafé wat de juiste schrijfwijze is want ik kwam er verschillende tegen en heb dan de meest gebruikte in mijn bronnen genomen denk ik. Themanwithnowifi (overleg) 20 aug 2020 09:13 (CEST)

Bronnen genereren[brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi, ik zie dat je een artikel hebt geschreven over Simone Fraccaro. Goed dat je vermeldt welke bronnen je hebt gebruikt, maar zonder verwijzingen in de tekst is het lastiger om te achterhalen welke informatie waar vandaan komt (in verband met VER. Ook zijn de bronnen genoteerd als url's ipv in APA-stijl; dit kan je automatisch laten doen in de visuele editor met de citeer knop. Bij André Halter heb ik je hier ook op gewezen. Laat maar weten als je er niet uitkomt. Alvast bedankt, Mikalagrand (overleg) 30 aug 2020 14:23 (CEST)

Ik weet het maar aangezien het meeste in een tabel staat is dat redelijk belachelijk om die te linken in de tekst. Het zijn alle drie profielpagina's die worden er meestal gewoon onder geplaatst. Themanwithnowifi (overleg) 30 aug 2020 14:31 (CEST) Dat ze beter kunnen worden opgeschreven dat wel maar jah.

Lijst nieuwe artikelen per gebruiker[brontekst bewerken]

Hoi Themanwithnowifi. In De Kroeg liet je weten dat er een lijst is met een rangschikking van het aantal nieuwe artikelen per gebruiker. Kan je mij de link van die pagina geven? Alvast hartelijk dank. mvg HT (overleg) 30 aug 2020 17:09 (CEST)

https://nl.wikiscan.org/?usort=new_main&bot=0&detail=0&menu=userstats&date_filter=202008 Themanwithnowifi (overleg) 30 aug 2020 17:11 (CEST)
En lukt het? Er zijn zo heel wat lijstjes dat je kan krijgen, maar zoals je kan zien ook per maand en per jaar of sinds het onstaan van de WIki, ook voor andere talen mogelijk. Themanwithnowifi (overleg) 30 aug 2020 17:27 (CEST)
Hartelijk dank !! Zag je link zojuist pas. Vind nog niet direct de lijst met de top 100, maar dat komt nog wel. mvg. HT (overleg) 30 aug 2020 18:08 (CEST)
@HT Wat je moet doen is drukken op All en dan het kolommetje met Articles aanduiden dan krijg je een top 100 op basis van aangemaakte artikels.Themanwithnowifi (overleg) 30 aug 2020 18:16 (CEST)

Markeren[brontekst bewerken]

Dag Themanwithnowifi. Geen idee waarom je deze tekst:

Seninho (Lubango, 1 juli 1949, Porto 4 juli 2020) was een portugees voetballer die uitkwam voor FC Porto.
Hij speelt allereerste wedstrijd in seizoen 1969-1970. Hij speelt 18 wedstrijden en hij maakt dan 6 doelpunten. het enige carriere bijzonder punt zijn kampioenschap van FC Porto in 1978. Op 29e jaar verhuist hij naar amerika en daar voetbalt hij nog aantal jaren voor hem pensioen. Hij is overleden op 4 juli 2020.

had goedgekeurd, maar hopelijk was het een vergissing. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 19 sep 2020 19:22 (CEST)

Moet een vergissing geweest zijn. Af en toe ben ik eens te snel. Weet je wat ik zal hem opknappen, probeer het morgen al te doen. Themanwithnowifi (overleg) 19 sep 2020 20:04 (CEST)
Oké, geen probleem verder, hoor. Ik dacht ik zeg het maar even. Prettige avond, ErikvanB (overleg) 19 sep 2020 20:44 (CEST)

Voetbalclubs[brontekst bewerken]

Hallo, ik ben de promovendi en degradanten in de lagere Franse reeksen aan het verwerken. Ik zie bv bij Le Puy Foot en Iris Club de Croix dat jij die artikels hebt aangemaakt, mooi zo. Maar hou er rekening mee dat bij clubs uit lagere reeksen niet te veel moet staan anno 2020 spelen ze in de Championnat National 2 bv. Je zet dit bij de competitie al en in het sjabloon van die competitie zie je dat ook al staan. Als je dit schrijft wil dit zeggen dat je dit ieder jaar ook moet aanpassen en als ze tien jaar in de Championnat National 2 spelen zou je dat ieder jaar moeten aanpassen want anders ziet de info er verouderd uit. Best dus De club X is uit die stad en bij de geschiedenis en zo kan je dingen als promotie/degradatie vermelden maar niet te veel schrijven wat na één twee jaar verouderd als niemand zich verder met het artikel bezig houdt Waterloo1974 (overleg) 21 sep 2020 10:17 (CEST)

Geen enkel probleem, ik zal er opletten en verder bedankt dat je die informatie wil bijhouden. Themanwithnowifi (overleg) 21 sep 2020 11:06 (CEST)