Gebruiker:Themanwithnowifi/Archief Overleg 2021

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Gefeliciteerd met de gekregen WikiUil[bewerken | brontekst bewerken]

Uitreiking
WikiUilen 2020
WikiUil
De
NieuwkomersUil 2020
is uitgereikt aan
Themanwithnowifi
ter waardering van
het uitstekende werk
in het verbeteren van
onze encyclopedie.

Hallo Themanwithnowifi! Van harte gefeliciteerd met het ontvangen van de NieuwkomersUil 2020!!

We hopen dat je de ontvangen WikiUil een mooi plekje zult geven en deze blijk van waardering je veel plezier geeft in het werken op Wikipedia. Naast de fysieke WikiUil krijg je ook deze digitale WikiUil die je een plekje kunt geven op je gebruikerspagina. Omdat het niet mogelijk is om de Uil nu fysiek uit te reiken, nemen we snel contact met je op over een andere mogelijkheid om deze bij jou te krijgen.

We hopen dat je in dit nieuwe jaar wederom een hoop mooie bijdragen mag doen om Wikipedia te verrijken en te verbeteren. De WikiUilen Academie (overleg) 16 jan 2021 18:53 (CET)

Gigantisch bedankt aan alle collega's die op mij gestemd hebben en ook aan zij die dat niet deden. Want ook zij dragen hierbij, ik hoop dit jaar weer een beetje meer deze wiki volledig te maken. Themanwithnowifi (overleg) 16 jan 2021 19:38 (CET)

Proficiat! Klaas `Z4␟` V:  17 jan 2021 12:48 (CET)

Proficiat! Ernie (overleg) 17 jan 2021 17:04 (CET)
Gefeliciteerd met de NieuwkomersUil ! - Inertia6084 - Overleg 17 jan 2021 19:59 (CET)

Div Nr 433[bewerken | brontekst bewerken]

Dag Themanwithnowifi, je hebt Küstrin vervangen door Küstrin. Daar ben ik het niet mee eens. Het Küstrin van die tijd werd na 1945 gesplitst in 65% Pools deel oost van de Oder als Kostrzyn nad Odrą en 35% west van de Oder als Küstrin-Kietz. Dus door alleen te linken naar Kostrzyn nad Odrą geeft niet de gehele waarheid. Ik vind de verklaring van de doorverwijspagina Küstrin eigenlijk perfect! Panzerrene50 (overleg) 17 jan 2021 12:30 (CET)

Oke geen probleem maar op die manier blijft een link naar een dp achter. Kan deze dp herschreven worden dat het geen dp meer is. Bv de geschiedenis van voor de splitsing daar onderbregen? Themanwithnowifi (overleg) 17 jan 2021 12:32 (CET)

Basketballers[bewerken | brontekst bewerken]

Hey. Ga je die basketballers op een gestructureerde manier afwerken? Of hoe denk je dat aan te pakken? (dan kan ik eens bekijken wat ik kan bijdragen vandaar). Ernie (overleg) 17 jan 2021 17:04 (CET)

Ja, ik ben begonnen met de A en ga zo de hele categorie Amerikaans basketballer af. Als je wil helpen kan je best beginnen met de Z. Verder zet ik zij die nog actief zijn apart op mijn pagina zodat ik ze na dit seizoen kan updaten. Als ik klaar ben met de Amerikanen schuif ik op naar de volgende categorie enz. Enkel de Russische moeten we eens alle pag openen maar die lijken met een aantal steektesten die ik heb gedaan wel allemaal in orde. Ik maak ook al ziet een pagina er wel cava uit toch wel altijd zo'n standaart pagina van die wij toepassen voor de nieuwe artikelen zodat die meteen volledig zijn. Ik heb al gezien dat je een daarvan bekeken hebt. Themanwithnowifi (overleg) 17 jan 2021 17:06 (CET)
Als het voor jou ok is, zal de pagina's die je bewerkte zo veel mogelijk even trachten te overlopen nadat je ze wijzigde. Lijkt je dat een goed idee? Zie [[1]] waar je ook internationale statistieken kan vinden. Ernie (overleg) 17 jan 2021 22:00 (CET)
Bedankt, ik wist niet dat je die statistieken ook daar kon vinden. Themanwithnowifi (overleg) 17 jan 2021 22:06 (CET)
Op Proballers staan die nog beter, ik ga die gebruiken en ga ook alle nationale competities samenvoegen in een tabel dus ook de NBA. Alex Acker wordt een soort van test daarvoor. Daarnaast ga ik ook als ze zijn uitgeleend aan de Amerikaanse 2de klasse die wedstrijden ook toeveoegn dan zijn we uitgebreider dan de andere wikis. Dit gaat tijd kosten maar jah dan kunnen we wel eens uitpakken met onze wiki. Basketbal wordt mijn hoofddoel dit jaar. Themanwithnowifi (overleg) 18 jan 2021 08:05 (CET)
Ik moet nog eens nadenken of ik echt wel al die statistieken ga toevoegen. Het is een immense klus en heel veel dragen ze niet bij. Ik denk dat ik me op de verschillende pagina's ga beperken van wat op de Engelse wiki staat; dus de NBA en de EuroLeague en EuroCup. Dat is spijtig maar anders ben je uren bezig met al die verschillende nationale competities in te voeren op een pagina als Alex Acker. RRJ voegt ook nergens statistieken toe aan de Rusische paginas en die zien er ook goed uit. Themanwithnowifi (overleg) 18 jan 2021 10:09 (CET)
Persoonlijk lijken de statistieken me inderdaad essentiel voor NBA, Eurocup en eventueel Belgische/Nederlandse competities. Ernie (overleg) 18 jan 2021 12:08 (CET)
@Ernie Ik denk dat als we statistieken achterwege laten en ons focussen op spelers wiens carrière al over zijn (die pag hebben bijna geen updates nodig) en als we al de huidige updaten en hun prijzen en awards toevoegen we ook een mooie pagina gaan krijgen. We kunnen nog altijd later die tabel met statistieken toeveoegn. Themanwithnowifi (overleg) 18 jan 2021 10:34 (CET)
Ik zou toch graag de statistieken ook al toevoegen (voor NBA vooral dan - zie hierboven) voor de actieve spelers. Verhoudingsgewijs zullen deze artikels ook mogelijk meer bekeken worden omdat ze nu nog actief zijn lijkt me. Ernie (overleg) 18 jan 2021 12:08 (CET)
Voor zij die actief zijn, zoals die van de 2020 draft lijkt me dat inderdaad oke. En zij die actief waren in de NBA is dat ook geen probleem. Maar zodra ze buiten de NBA gespeelde hebben wordt het anders een hele soep doordat de engelse wiki deze ook niet opnam. Themanwithnowifi (overleg) 18 jan 2021 12:48 (CET)
Dus laten we afspreken dat we wel NBA-statistieken noteren maar voorlopig geen nationale statistieken uit Europese competities. (buiten eventueel EuropaLeague en EuropaCup) Themanwithnowifi (overleg) 18 jan 2021 13:08 (CET)
Kan je algemeen toch proberen iets meer aandacht te hebben om ineens wat meer linken en referenties toe te voegen? Graag toch ook aandacht voor de juistheid van de gegevens (bv NBA Player of the month is iets anders dan de Western Conference player of the month - zie LaMarcus Aldridge). Dikke merci voor alle inspanningen! We zijn er samen wat moois van aan het maken! Ernie (overleg) 18 jan 2021 23:04 (CET)
Ok. Misschien is het wel een optie om de aangepaste basketballers ineens ook toe te voegen op de pagina's van geboortejaar en geboortedatum en biografielijst? Ernie (overleg) 18 jan 2021 17:08 (CET)
Stond zo op de website van de NBA zal erop letten, welke site gebruikt gij voor die awards? Themanwithnowifi (overleg) 19 jan 2021 07:16 (CET)
Ik keek even naar de engelse pagina van LaMarcus Aldridge. Op [2] zie je dat er per week een speler van de week wordt verkozen voor de eastern en de western conference. Ernie (overleg) 19 jan 2021 21:48 (CET)

Rode linken[bewerken | brontekst bewerken]

Goedenavond, Ik had opzettelijk in beide artikelen meerdere mensen geen link gegeven omdat ik wist dat die geen wiki pagina hadden. Is er een specifieke reden dat je ze rode linken hebt gegeven? Scenarioschrijver20 (overleg) 21 jan 2021 18:37 (CET)

Ja, rode links horen te staan bij personen die nog geen wiki hebben. Het nodigt uit om ze aan te maken een zwarte link is enkel aan te raden bij personen die geen pagina verdienen (niet Encyclopedisch). Themanwithnowifi (overleg) 21 jan 2021 18:58 (CET)

Ah op die manier. Dankjewel Scenarioschrijver20 (overleg) 21 jan 2021 19:09 (CET)

Koffie[bewerken | brontekst bewerken]

Beste. Zou je om twee redenen willen stoppen met het aanpassen van de link koffie naar koffie (drank)? Ten eerste wordt in de meeste links daadwerkelijk de plant bedoelt en niet de drank en ten tweede doe je meer dan 1 bewerking per minuut en dat is zonder botbitje niet toegestaan voor zover ik weet. Groet, Brimz (overleg) 16 feb 2021 10:54 (CET)

@Brimz In koffie wordt oa. de productie besproken en daar gaat het over ja de plant wordt verbouwd maar de bonen worden er ook vaak al deels gedroogd en verzameld wat niet over het geslacht gaat. Ik was links naar dps aan het oplossen en meer dan 1 bewerking per minuut gaat daar automatisch mee. Als ge ze zelf wilt oplossen be my guest maar ik denk nog altijd dat ik juist handel. Themanwithnowifi (overleg) 16 feb 2021 11:08 (CET)
Je zet nu in artikelen dat er in dorpjes in Madagaskar de drank koffie wordt verbouwd. Dat is echt onjuist. Dan link ik nog liever naar de dp koffie. Zou je zo vriendelijk willen zijn alle onjuiste links naar koffie (drank) te wijzigen in ofwel koffie (plant), of terug te zetten naar koffie? Groet, Brimz (overleg) 16 feb 2021 11:13 (CET)
@gebruiker:Brimz Op koffie (drank) wordt ook het teelproces beschreven wat dus wel juist is! Er wordt daar koffie verbouwd dus is die link wel juist tenzij iemand dat onderdeel afsplitst van het origineel artikel zie ik niet waarom dat fout zou zijn. De naam van het artikel dekt ook niet heel het artikel want er staat veel meer in dan enkel de drank. Themanwithnowifi (overleg) 16 feb 2021 11:14 (CET)
Dus als ik het goed begrijp, en ik wil jullie discussie niet in de weg zitten, dat alle informatie over Koffie (plant) ook staat op de pagina Koffie (drank)? Waarom bestaat de pagina over de plant dan? En is het dan niet veel slimmer om de informatie over de teelt te verplaatsen naar koffie (plant)? Want het lijkt mij dat je niet de drank koffie teelt, maar juist de plant teelt. Backupje (overleg) 16 feb 2021 13:51 (CET)
@Backupje nee alle input is welkom. Ik was deze voormiddag bezig met de lijst van links naar dps bij te werken en daar was koffie er een van. Daarom dat ik alle links naar koffie (drank) stuurde omdat in de huidige situatie dit de meest logische is. Maar eigenlijk zou iemand dit moeten oppakken om eenduidiger te maken maar ik ben er niet in thuis. Ik herstelde enkel de links naar de dp naar wat mij het logische onderwerp leek. Maar al mijn bewerkingen handmatig terugdraaien is niet erg tijdsefficient dus liefst iemand die een bot heeft die hier ook even naar kijkt. Themanwithnowifi (overleg) 16 feb 2021 14:05 (CET)

Aanpassing sjablonen Tweede Klasse[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo, ik heb je toelichting nog even bekeken voor de aanpassing van de sjablonen, maar het is me nog steeds niet duidelijk (sorry voor al mijn vragen hierover!). Zou je mij nog even op weg kunnen zetten door iets concreter te zeggen hoe ik dit aanpas? Klopt het als ik naar 'Meer' -> 'Titel wijzigen' ga en dan 'Sjabloon' selecteer? Of zie ik het verkeerd? Bedankt voor de hulp alvast!

Zou je aub kunnen afsluiten met 4 ~ als je ergens op reageert of een vraag stelt dan zie ik ook wie dit doet. Nu weet ik het maar voor andere is dit niet te volgen. Themanwithnowifi (overleg) 22 feb 2021 16:21 (CET)
Om op je vraag te antwoorden, normaal kan je op brontekst bewerken drukken en kan je aan de slag. En nee ik vind het niet erg dat je vragen stelt ik heb het ook moeten leren. Themanwithnowifi (overleg) 22 feb 2021 16:21 (CET)
Ik zal er rekening mee houden. Ik heb gemerkt dat in de brontekst onderaan het volgende van belang is voor die navigatie bij de voetbalseizoenen: "Navigatie voetbalseizoenen België Tweede klasse" Alleen, als ik daar Sjabloon: voor zet verandert er niets. Of moet ik dit echt bij allé haakjes doen (gewone haakjes, blokhaakjes, ...). Het gaat mijn verstand duidelijk te boven... Sander55 (overleg) 22 feb 2021 18:24 (CET)
@Gebruiker:Sander55 gewoon de haakjes weg bij een sjabloon en de tekst tussen de {{ erachter plaatsen ook vanachter de haakjes weer weg. Themanwithnowifi (overleg) 22 feb 2021 19:57 (CET)

The Crown[bewerken | brontekst bewerken]

Is het correct dat een anoniem hier een hele lijst nominaties heeft verwijderd? Ik ga ze nu in ieder geval allemaal markeren, maar jij hebt er later ook nog in bewerkt. Edoderoo (overleg) 1 mrt 2021 09:43 (CET)

Oorspronkelijk merkte ik dat de tabel slecht in elkaar zat en heb dat verbeterd. Liefst dan terug naar wat ervoor stond wat ik toevoegde zal ik daarna wel weer doen is niet veel werk en zeer makkelijk. Themanwithnowifi (overleg) 1 mrt 2021 10:22 (CET)
Heb het opgelost. Themanwithnowifi (overleg) 1 mrt 2021 10:26 (CET)

Voetbal[bewerken | brontekst bewerken]

Goedemiddag,

Zoals je ken mij misschien zo beetje van. Ik bewerk alle voetbal artikelen in wikipedia. Ik zag onlangs gisteravond dat je heeft nog lijst 'Gebruiker:Themanwithnowifi/Vergeten voetbalglorie/Project 1'. Ik heb nagedacht misschien kan ik mee helpen. Maar voor zekerheid vraag ik aan jou.

Met vriendelijke groet,

Quickboys1920 Quickboys1920 (overleg) 26 mrt 2021 12:11 (CET)

Dat mag zeker, graag zelfs dat is een projectje dat ik een tijdje geleden ben opgestart maar voor mij ligt dit even stil. Ben nu bezig alle World Tour renners een pagina te geven van het huidige seizoen. Maar vul gerust enkele namen aan, de lijst is gebaseerd op selecties tot 1990 op grote tornooien en is alles behalve volledig nog veel landen ontbreken. Themanwithnowifi (overleg) 26 mrt 2021 15:18 (CET)
oke het klinkt goed. Geen probleem, rustig aan. ik bekijk zelf ook wat voor aantal artikelen die ontbreekt. Alvast bedankt.

Vraagje over There's A Boat Dat's Leaving' Soon For New York[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo The Themanwithnowifi, Zou je voor mij de 'g'uit het woord 'Leaving' van de titel There's A Boat Dat's Leaving' Soon For New York kunnen halen, het is een grote typefout die ik er niet uit kan halen? Het moet dus Leavin' zijn met een komma na de 'n'. De juiste titel is: There's A Boat Dat's Leavin' Soon For New York GroetenGershowitz (overleg) 28 mrt 2021 22:01 (CEST)

Geen probleem zal ik doen, daar is een titelwijziging voor nodig, mag de foute naam ineens weg? Themanwithnowifi (overleg) 28 mrt 2021 22:16 (CEST)
Hartstikke mooi. Zoals het er nu staat is het perfect. Bedankt en groetjes.2A02:A452:9EDF:1:7522:3778:F2D6:E856 28 mrt 2021 22:26 (CEST)
Vergat ik nog; overal waar die foute naam staat - dus met 'leaving' - mag weg. Ik zag hem nog op m'n iPadje staan. Bedankt.Gershowitz (overleg) 28 mrt 2021 22:44 (CEST)
komt in orde dan haal ik ook ineens de doorverwijzing weg. Themanwithnowifi (overleg) 28 mrt 2021 23:00 (CEST)

Notice of big mistake[bewerken | brontekst bewerken]

Hi, the portraied man in the page Michael Kempter you edited, is a german referee born in 28/01/1983. Please cancel the pic just because you picked up the wrong man.

You can notice it by viewing the german wikipedia page too.Nipas2 (overleg) 9 apr 2021 00:09 (CEST)

No bog mistake, German wiki linked the referee to the swiss footballer and so the phot appears, problem is solved. I have dislinked the referee from the wikidata profile. Themanwithnowifi (overleg) 9 apr 2021 13:34 (CEST)

Bedankt![bewerken | brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi, heel leuk om te horen dat een artikel van me iemand van nut is geweest! Dit is inderdaad de eerste keer dat ik zo'n reactie heb mogen ontvangen. Het is een complex onderwerp. Rond 1900 werd er heel veel mee geëxperimenteerd. Het standaardproduct is weinig lichtecht maar hier is, zoals ik met eigen ogen heb kunnen waarnemen, na 133 jaar geen verkleuring merkbaar:

The Roses of Heliogabalus

Groetjes, MWAK (overleg) 16 apr 2021 09:59 (CEST)

Overigens lijkt me een bewerking uit 2010 van gebruiker Pyrobass ook zeer informatief, om nog maar te zwijgen van Ellywa en alle andere bijdragers, dus ik moet oppassen niet alle eer op te strijken :o). MWAK (overleg) 16 apr 2021 10:29 (CEST)

Bertil Johansson[bewerken | brontekst bewerken]

Het lemma Bertil Johansson werd binnen een uur na publicatie zonder wijzigingen door jou gemarkeerd als gecontroleerd. Waarom eigenlijk? En wat heb je gecontroleerd? Alvast bedankt. HT (overleg) 14 mei 2021 21:51 (CEST)

Rap door de tekst gegaan en even wat bronnen (die ik zelf voor voetballers gebruik nagegaan en dat klopte. Ik zie nu pas dat het idd echt slecht Nederlands is. Themanwithnowifi (overleg) 14 mei 2021 21:53 (CEST)

Categorieën[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Themanwithnowifi,

Bij het bekijken van een door jou aangemaakte categorie viel mij op dat de link naar andere wiki’s ontbrak. Als je een nieuwe categorie aanmaakt dan is het wel handig om deze gelijk te koppelen aan wikidata. De door jou aangemaakte categorieën in april en mei heb ik gekoppeld. Het vriendelijke verzoek om de door jou aangemaakte categorieën te koppelen. Micnl (overleg) 30 mei 2021 22:11 (CEST)

Natuurlijk ik heb er gewoon niet aan gedacht zal in de toekomst niet meer voorvallen (zal er opletten)! Themanwithnowifi (overleg) 30 mei 2021 22:21 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Martin Vaïsse[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Themanwithnowifi, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Martin Vaïsse. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Een tennisser die in z'n gehele carrière slechts twee (verloren) wedstrijden gespeeld heeft op een ATP-hooftoernooi. Per WP:RPO is deze speler NE. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, StuivertjeWisselen (overleg) 15 jun 2021 23:24 (CEST)

Beoordelingsnominatie NBA Draft 2018[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om NBA Draft 2018 dat is genomineerd door Erik Wannee.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20210629#NBA Draft 2018 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 30 jun 2021 00:55 (CEST)

Collegialiteit[bewerken | brontekst bewerken]

Plezierig overleg
Op overlegpagina's converseert Themanwithnowifi uiterst opbouwend. Klaas `Z4␟` V:  7 aug 2021 10:45 (CEST)

Aantal bijdragen...[bewerken | brontekst bewerken]

... op je GP loopt wat achter: bedraagt nu 15K

Bravo! Klaas `Z4␟` V:  7 aug 2021 12:15 (CEST)
Bedankt, ik weet het moet dat nog eens bekijken. Maar probeer wat Olympische achterstand eerst weg te werken. Dat kan altijd nog later. Themanwithnowifi (overleg) 7 aug 2021 12:22 (CEST)
Duim omhoog Klaas `Z4␟` V:  7 aug 2021 12:46 (CEST)

Jubileumsterren[bewerken | brontekst bewerken]

Beste collega Themanwithnowifi,
Zie ook hier. Kennelijk zijn/waren er behalve jij en (tot een tijd terug) ik meer belangstellende collegae :)  Klaas `Z4␟` V:  9 aug 2021 13:32 (CEST)

Soedan of Zuid-Soedan[bewerken | brontekst bewerken]

Wat wil je nu

Verder, je vergeet de DP pagina Soedanees basketbalteam of Zuid-Soedanees basketbalteam --Sb008 (overleg) 23 aug 2021 13:13 (CEST)

Ik heb een fout gemaakt, ik heb Zuid-Soedan nodig. Stom had geen rekening mee gehouden en dan toch wel. Verbeter jij het of doe ik het? Themanwithnowifi (overleg) 23 aug 2021 13:21 (CEST)
Ik doe het wel maar kan je dan over een halfuurtje nakijken of ik het juist heb gedaan? Themanwithnowifi (overleg) 23 aug 2021 13:25 (CEST)
Welk land heeft Luol Deng getraind? Soedan kan uiteraard, maar lijkt mij niet zeer waarschijnlijk zo kort na de (burger)oorlog. --Sb008 (overleg) 23 aug 2021 13:44 (CEST)
Het was Zuid-Soedan, dat was ik nog vergeten aan te passen. Is het nu allemaal in orde. Themanwithnowifi (overleg) 23 aug 2021 13:58 (CEST)

WTA Bol 2001[bewerken | brontekst bewerken]

Proficiat! Ziet er goed uit. En je weet mijn taalgebruik aardig te imiteren Pommée (overleg) 26 okt 2021 23:14 (CEST)

Ik heb nog wel de koppeling met het wikidata-item (d:Q3353402) gemaakt, en tevens dat item (en de twee onderliggende items voor enkel- en dubbelspel) gecompleteerd. Pommée (overleg) 26 okt 2021 23:35 (CEST)
Bedankt, het is inderdaad wel wat werk. Ik heb gewoon die van 2002 gekopieerd en dan aangepast naar die van 2001 zodat ze ongeveer hetzelfde blijven wat voor de lezers makkelijker is. Koppelen aan wikidata kan ik maar dat van die twee onderliggende niet. Themanwithnowifi (overleg) 27 okt 2021 10:37 (CEST)
Ook ik ge/mis-bruik altijd het artikel van het naastliggende jaar. Niet alleen voor de lezers gemakkelijker maar ook voor de auteur.
Wat betreft wikidata: het gaat om méér dan alleen koppelen van het Nederlandse artikel aan het wikidata-item. Zulke items zijn vaak onvoldoende voorzien van de bij tennis gebruikelijke eigenschappen, en die eigenschappen moeten vaak in groten getale worden aangebracht. Mocht je dat ooit oppikken: ook daar is de truc om het item van het naasthogere jaartal ernaast te leggen om te 'spieken'.
Het koppelen aan onderliggende items gebeurt via de property "omvat deel" (P527) in het hogere item (twee keer gebruiken, een keer voor enkelspel en een keer voor dubbelspel). Helaas dubbelop maar toch noodzakelijk: in ieder van die twee onderliggende items moet je óók nog de property "onderdeel van" (P361) toepassen om de terug-koppeling naar het hogere item te leggen. Vaak heeft iemand dat al wel gedaan. Als je de onderliggende items zoekt, is de beste weg: ga naar het Engelse toernooi-artikel, klik op Singles en daaraan gekoppeld zit het onderliggende item van het enkelspel. Idem met dubbelspel. Kan met Engels, maar ook met Italiaans, Spaans, Russisch en nog diverse andere wiki's die losse artikelen hebben voor enkel- en dubbelspel. Het kan niet met Duits, Frans en Pools, want die gebruiken onze constructie van enkel- en dubbelspel bij elkaar in één artikel. Pommée (overleg) 27 okt 2021 16:17 (CEST)
Ik ga eerlijk zijn en me daar nog niet in verdiepen er is nog werk genoeg hier op onze eigen wiki. Themanwithnowifi (overleg) 27 okt 2021 16:21 (CEST)
Da's helemaal oké, hoor. Alle wikipedianen maken hun keuzes in wat zij aanvatten, en wat niet. Maar omdat veel overlegpagina's stille meelezers hebben, kan deze kennis van zaken misschien toch nog onverwacht bij iemand anders terecht komen. Je weet maar nooit... Groetjes, Pommée (overleg) 27 okt 2021 16:27 (CEST)

FIBA 3x3 World Tour[bewerken | brontekst bewerken]

Hi, ik kwam net het artikel FIBA 3x3 World Tour tegen en voerde een bewerking uit. Pas daarna zag ik dat dat drie minuten na het aanmaken was. Sorry als ik mogelijk een bwc heb veroorzaakt, dat was niet de bedoeling. hiro the club is open 30 okt 2021 20:00 (CEST)

Geen probleem ik had nog geen toevoegingen gedaan nu wel. Ik ga het even niet bewerken kan je het nogmaals nalezen en wat onduidelijk is aan mij laten weten. Themanwithnowifi (overleg) 30 okt 2021 20:02 (CEST)
Ik ben niet zo thuis in basketbal. Er worden termen gebruikt in het artikel (masters, challengers, questers) die mij niets zeggen. Is het een idee om deze kort toe te lichten? Mogelijk gebeurt dat al in een hoofdartikel? hiro the club is open 30 okt 2021 20:17 (CEST)
Nee deze zijn enkel in het 3x3-basketbalgeldig ga dat nu toevoegen. Themanwithnowifi (overleg) 30 okt 2021 20:18 (CEST)
@Gebruiker:Hiro ik heb het nu verduidelijkt. Ik hoop dat het nu iets duidelijker is. Themanwithnowifi (overleg) 30 okt 2021 20:54 (CEST)
Top, helemaal duidelijk zo. Dank je. hiro the club is open 30 okt 2021 21:18 (CEST)

Zelfblokkade[bewerken | brontekst bewerken]

Hi, de nood moet wel hoog zijn om zo'n maatregel te nemen. Respect! Ik wens je veel sterkte bij het vinden van een nieuw evenwicht. Groetjes, Pommée (overleg) 3 nov 2021 23:08 (CET)

Hey. Ik sluit me hier bij aan. Veel sterkte! Ernie (overleg) 11 nov 2021 00:57 (CET)

Uitslag ORES-labelcampagne: graag nog eens je mening[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo!

Bedankt voor je hulp bij het labellen van de steekproef van 100 artikelen voor de ontwikkeling van een kwaliteitsschaal voor artikelen. De uitslag staat ondertussen hier te lezen, en omdat het notificatiesysteem niet lijkt te werken(?) vraag ik je op deze manier even of je naar de uitslag wilt kijken en je mening nog eens delen wilt, en dan ben ik vooral benieuwd naar:

  • ORES gaf ons 25 D, 50 C en 25 B artikelen: hiervan zijn er 81 ingeschaald als D of E. Huh?!
  • Is het terecht dat we, vanuit de huidige werkwijze op de encyclopedie, zeggen dat alle artikelen die geen bron bevatten tot E behoren en niet in aanmerking komen voor een hogere schaal? De kwaliteitsschaal voor ORES zou de huidige waardering moeten reflecteren - het is hier niet de bedoeling een schaal te maken als gewenst model als dit niet overeenkomt met de huidige praktijk?

Ik zie je graag nog even terug op de overlegpagina aldaar! Ciell need me? ping me! 16 nov 2021 13:58 (CET)