Overleg gebruiker:Micnl

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Thor Thorvaldsen[brontekst bewerken]

Hallo Micnl,

Ik zie dat je net een artikel hebt gepubliceerd over Thor Thorvaldsen. In het artikel heb je het over 1926 en 2013 als geboorte- en sterfjaar. Het artikel is gekoppeld aan dit Wikidata-item, waarin een geboortejaar van 1909 en een sterfjaar van 1987 genoemd worden. Die data passen ook bij de gegevens op Sports-reference, de site waar je naar linkt in het artikel. Ben je vergeten deze gegevens aan te passen na het eerdere artikel Hakon Barfod?

In ieder geval bedankt voor de drie nieuwe artikelen over Olympische kampioenen! Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 1 dec 2019 17:04 (CET)

Een kopieerfout van mijn kant, dit wordt aangepast. Dank voor je oplettendheid. Micnl (overleg) 1 dec 2019 20:42 (CET)

Olympische Spelen[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik zou graag weer wat landenpagina's aanmaken voor de komende Olympische Spelen, alleen nu vroeg ik mij af hoe de standaardopmaak van de resultaten weer moet worden gegeven. Als je kijkt naar bijvoorbeeld Frankrijk op de Olympische Zomerspelen 2020 is het een wirwar van tabellen. Bij de ene sport worden de heats/kwalificaties wel weergegeven en bij atletiek weer helemaal niet. Op de Engelse Wikipedia zijn de tabellen bij de atletiek dan weer veel overzichtelijker. Mijn vraag was dus wat de standaardopmaak precies is. Is er misschien een voorbeeldartikel?

M.v.g. «BKannen» 24 jan 2020 21:48 (CET)

Hallo,
Tot 2016 was dit de standaard, door JuriaanNl is de huidige opzet gemaakt, hier heb je een voorbeeld gebruiker:JurriaanH/Kladblok. Ik weet niet of jij hiermee verder kan? Micnl (overleg) 24 jan 2020 21:56 (CET)
Kijk, daar heb ik wat aan. Ik zal verdergaan met de gegeven kladversie. Bedankt! Groet «BKannen» 24 jan 2020 22:53 (CET)