Overleg gebruiker:ErikvanB

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Permanente link naar deze paginaversie Blue a v.svg Laatste bericht van E85Bot
1rightarrow blue.svg Voor oud overleg, zie: Archief Naar onder

 • Hier gestelde vragen worden hier beantwoord.
 • Mijn eigen vragen op andere overlegpagina's mogen aldaar worden beantwoord.

Nu overleggen? Maak een keuze:

Mij dringend nodig? Controleer of ik nu actief ben: Tijdstip laatste bijdrage.
Afwezig? Algemene vragen kunnen ook gesteld worden bij de Helpdesk.

Bob Ross[bewerken]

Wat is dat nu, zodra ik een plaatje van Bob Ross met een van zijn schilderijen op nlwiki plaats wordt het van Commons afgegooid! Wat kan daar nu tegen zijn! Grrr. Glatisant (overleg) 3 nov 2015 01:20 (CET)

 • Deed ik dat? De afbeelding was een rode link, Glatisant. ErikvanB (overleg) 3 nov 2015 01:22 (CET)
  • Hier. Mvg, ErikvanB (overleg) 3 nov 2015 01:23 (CET)
   • Jou treft geen blaam, maar vanmorgen trof ik een karakteristiek portret van Ross aan op Commons, en vanavond was het er afgegooid. Men vraagt zich af, Waarom? Glatisant (overleg) 3 nov 2015 02:09 (CET)
    • Ik zie hier een afbeelding, maar die is misschien niet toegestaan bij ons. ErikvanB (overleg) 3 nov 2015 02:13 (CET)
     • Inderdaad,hij is op Commons verwijderd. Enfin, geïnteresseerden kunnen via de externe links naar de website van de erven Ross surfen. Glatisant (overleg) 3 nov 2015 09:27 (CET)
      • Op enwiki kennen ze het zogenaamde Fair Use. Op nlwiki en op commons kent men geen fair use. Dit omdat fair use in principe in strijd is met het uitgangspunt van Wikipedia: Het delen van vrije kennis. Fair use is geen vrije kennis (de auteursrechthebbende heeft de foto niet vrijgegeven onder een vrije licentie). Mbch331 (Overleg) 3 nov 2015 09:50 (CET)
       • Fair is een subjectief begrip. Dan speel je voor eigen rechter. Waar de threshold of originality precies ligt, geeft vaak al problemen genoeg (ik vind Commons daarin soms te gemakkelijk), dus ook daarom lijkt de harde regel die wijzelf gebruiken (we doen niet aan fair use) me beter. ErikvanB (overleg) 3 nov 2015 13:14 (CET)

Freewriting[bewerken]

Ik zag dat mijn pagina 'onder beoordeling' staat op Wikipedia omdat een bepaalde zin uit het artikel niet duidelijk is. Ik heb dit nu aangepast, is het zo goed? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Schrijfschool (overleg · bijdragen)

 • Ja, die extra toelichting is zeker verhelderend. Maar ik ben overigens niet degene die het artikel ter beoordeling heeft geplaatst - daarvoor moet je bij iemand anders zijn. Mvg, ErikvanB (overleg) 3 nov 2015 13:05 (CET)

The Lemming[bewerken]

Hallo Erik,

Kunnen wij even contact hebben i.v.m. het aanpassen van de Wiki The Lemming? wiki-at-the-lemming.com

Graag aangepaste content actief laten! Mvg, The Lemming

MvT (overleg) 3 nov 2015 23:16 (CET)

Beoordelingsnominatie Lijst van buitenspelen[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van buitenspelen dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151106 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 7 nov 2015 01:02 (CET)

nuweg[bewerken]

Erik, je weet heel goed dat een artikel dat op de verwijderlijst staat, géén nuweg is. Toch zet je Rutger Vink zonder boe-of-bah op de nuweg lijst, met een niet ter zake doende link naar een artikel dat 6 maanden terug is verwijderd. Hiermee zadel je de moderatoren allereerst op met extra uitzoekwerk, maar creeer je ook de kans dat een andere moderator het ongezien weggooit (dat mogen ze eigenlijk niet, maar het gebeurt, zeker als het artikel tussen 100 overlegpagina's verzeild raakt met afbeelding-suggesties). De verwijderprocedure is geen schaakspel, waar je met slimmigheidjes moet proberen de buit binnen te halen. Nuweg is voor artikelen die Wikipedia schade aanrichten, zoals auteursrechtenschendingen. Niet voor artikelen die jij zelf liever ziet verdwijnen, om redenen die je blijkbaar niet wenst te verklaren. ed0verleg 7 nov 2015 08:26 (CET)

 • Dag, ed0. Ik las dat het niet nuweg mocht omdat het op de verwijderstlijst stond - maar daar had ik hem zelf op gezet. De vorige keer was het een infobox met misschien een zin erbij, nu weer volgens mij. Waarom geldt de "evaluatieperiode en beoordelingssessie" van vorige keer nu niet dan, wat de reden was op 28 mei? ErikvanB (overleg) 7 nov 2015 15:10 (CET)
  • Ook als je het zelf op de verwijderlijst zet, is dat geen reden voor nuweg. De nuweg-redenen zijn behoorlijk duidelijk dacht ik, en die voldoen niet voor dit artikel. Dat het een half jaar geleden ook al een keer is verwijderd, is iets dat de aanmaker zeker niet zal weten, en wordt pas een nuweg-reden als we iedere week een artikel terugkrijgen, of wanneer dezelfde aanmaker steeds hetzelfde artikel terug komt zetten. Een nuweg-reden moet toch altijd zijn dat 14 dagen bewaren schadelijk is voor Wikipedia, en die reden zie ik hier niet. Het artikel is niet onzinnig kort, wordt niet continue gepushed door één persoon, is geen auteursrechtenschending, het is alleen een vlogger, en sommigen op Wikipedia krijgen daar eczeem van, maar dát staat niet in de nuweg-redenen. ed0verleg 7 nov 2015 22:31 (CET)
   • Ik respecteer het. Ik besef trouwens heus wel dat ik makkelijk praten heb, want ik hoef zelf niet op delete te drukken. Ben ik wél in de positie om op delete te drukken, dan denk ik dat ik zelf ook tien keer zal nadenken voordat ik het doe. Het is een heel luxe positie om een nuweg voor te stellen zonder zelf te hoeven beslissen. Dat weet ik. Mvg, ErikvanB (overleg) 7 nov 2015 23:57 (CET)

Beoordelingsnominatie Sammy Case[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Sammy Case dat is genomineerd door LeeGer. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151108 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 9 nov 2015 01:02 (CET)

Standaardbreedte infobox[bewerken]

Die blijft exact hetzelfde als je er een nowrap in gooit. Het enige wat er gebeurt is dat de scheiding tussen de linker en de rechter kolom binnen de box iets opschuift. Zo voorkom je lelijke enters. Mvg, Caudex Rax ツ (overleg) 9 nov 2015 19:48 (CET)

 • Nee, dat is niet helemaal waar, Caudex Rax. Mvg, ErikvanB (overleg) 9 nov 2015 19:55 (CET)
  • Haha, wauw. Ik reageerde eigenlijk op deze wijziging. Hier is er "met wrap" nog voldoende ruimte tussen links en rechts en kun je er met gemak een nowrap in zetten om de letters enkele millimeters te verschuiven en het er wat mooier uit te laten zien. Ik had er bij het formuleren van mijn reactie even niet bij stilgestaan dat er ook mensen zijn die niet eerst checken of het allemaal wel kan (of het niet erg vinden als een infobox bijna tweemaal zo breed wordt?). Mijn reactie geldt alleen als mensen hun gezond verstand gebruiken. Mvg, Caudex Rax ツ (overleg) 10 nov 2015 08:32 (CET)
   • Aja. Hier kon het waarschijnlijk geen kwaad, want het was blijkbaar "nowrapgebruik met beleid", zoals je het uitlegt. Maar laten we mensen vooral niet aanleren nowrap in boxen te gaan gebruiken, want ik heb heel vaak lelijke resultaten als gevolg daarvan gezien. Het is in 99% van de gevallen helemaal niet erg als de informatie over twee regels verdeeld is in plaats van één. Groet! ErikvanB (overleg) 10 nov 2015 14:30 (CET)

Een fysiek beperkte single[bewerken]

Je was me voor Glimlach EvilFreD (overleg) 10 nov 2015 06:00 (CET)

Beoordelingsnominatie Country Wilma[bewerken]

Beste bewerker van het artikel Country Wilma, hierbij laat ik u weten dat ik het betreffende artikel heb genomineerd om te verwijderen omdat deze mijns inziens niet voldoet aan de criteria om te worden opgenomen in de encyclopedie Wikipedia. U wordt hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie over de nominatie op de pagina Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151110. Alice2Alice (overleg) 10 nov 2015 09:34 (CET)

Beoordelingsnominatie Nesim Ahmadi[bewerken]

Beste Erik, dit artikel over Nesim Ahmadi lijkt me wel relevant aangezien hij een soort van bekende persoon is op televisie. Wat voor elementen zouden toegevoegd moeten worden om de pagina te laten bestaan? TheBBQ2 (overleg) 10 nov 2015 10:25 (CET)

 • Dag, TheBBQ2. Het is onder andere niet helemaal duidelijk waarin hij op televisie te zien was (of is). "Televisiemaken" is nogal een vaag begrip. Maar überhaupt wil ik graag dat mensen met meer verstand hiervan het artikel beoordelen, want ik ken Nesim Ahmadi persoonlijk niet (sorry!), dus ook dat is het doel van de beoordelingslijst. Je kan eventueel zelf ook commentaar geven op de beoordelingslijst om uit te leggen dat Nesim best een plaats in de encyclopedie waard is en waarom je dat vindt. Wacht het verder rustig af. Mvg, ErikvanB (overleg) 10 nov 2015 14:22 (CET)

Niet tactisch[bewerken]

Vind je dit nu handig: https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker%3AKukkie&type=revision&diff=45295719&oldid=45295693. Het is niet waar en zo zet de gebruiker alleen maar z'n hakken in het zand. Gezien zijn ijver om wilde in wou te veranderen, kan hij best een nuttige gebruiker worden als hij die ijver goed in zet. Kukkie (overleg) 10 nov 2015 19:10 (CET)

 • Ik dacht dat hij een beetje de boel in de maling nam. Dus dat vroeg om een even gek antwoord. (Maar misschien vergis ik me.) ;-) Mvg, ErikvanB (overleg) 10 nov 2015 19:13 (CET)
  • Nee, hij lijkt serieus bezig. Als hij de boel in de maling neemt dan heb je groot gelijk, en plaats ik je zin direct terug. Bedankt voor je hulp. Kukkie (overleg) 10 nov 2015 19:15 (CET)

herhalen van wijzigingen[bewerken]

Ik weet niet precies hoe dit werkt, maar ik zou graag willen overleggen met de mensen die deze teksten wijzigen. Ik besteed best veel tijd aan het aanpassen van de tekst over de Roos van Leary. Dat doe ik niet voor mijzelf, maar omdat ik mij nu eenmaal tot doel heb gesteld om de Roos van Leary verder uit het isolement te halen, dat is ontstaan toen Tim Leary zich terugtrok uit het onderzoek omdat hij drugs een betere basis voor interpersoonlijke relaties vond dan 'zijn' model. Als mijn wijzigingen steeds weer worden weggehaald, dan vind ik dat erg frustrerend. Uit het feit dat ook mijn boek wordt weggehaald, trek ik de voorzichtige conclusie dat men denkt dat ik uit eigenbelang handel. Wel, dat is absoluut niet het geval. En daarom zou ik graag overleg willen over de uiteindelijke tekst. Samen zijn we sterker. Toch? Bert van Dijk, auteur van Beïnvloed anderen, begin bij jezelf directeur/opleider Leary Academy bert-at-learyacademy.nl – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Bertdetrainer (overleg · bijdragen) 12 nov 2015 08:54

Geachte directeur van de Leary Academy, misschien zou u er goed aan doen om dit deel van de handleiding van deze encyclopedie nog eens aandachtig door te nemen. Vermoedelijk zal u daarna duidelijk zijn dat Wikipedia niet de plek is voor het verwezenlijken van persoonlijke doelen, zoals het "uit het isolement halen" van een methode. Zeker niet als het gaat om een omstreden methode en als dat gebeurt door iemand die onmiddellijk afhankelijk is van de mate waarin die methode geaccepteerd wordt. Dat is regelrecht in strijd met een van de belangrijkste richtlijnen voor deze encyclopedie, die stelt dat bijdragen onafhankelijk en objectief moeten zijn. Met een doelstelling als de uwe is dat zo goed als onmogelijk. WIKIKLAAS overleg 12 nov 2015 09:28 (CET)
Naar mijn gevoel is het artikel er toch wel degelijk op vooruitgegaan sinds de veel te lange versie van maart jongstleden. We doen allemaal ons best: de één om de inhoud te verbeteren, de ander om de taal en schrijfstijl te verbeteren, de volgende om een artikel neutraler te maken, en weer een ander om de opmaak te verbeteren. Meestal komt daar uiteindelijk iets goeds uit, iets dat beter is dan wanneer slechts één persoon zich over een artikel ontfermt. Het invullen van een bewerkingssamenvatting, zoals hier gedaan is, kan daarbij helpen om het voor anderen begrijpelijker te maken waarom men een bepaalde wijziging gedaan heeft. Heeft u overigens de opmerkingen van Queeste op de overlegpagina gelezen? Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 12 nov 2015 17:06 (CET)

Ptolemaeus IV Philopator‎[bewerken]

Is er iets mis met mijn toevoegingen? Ik gaf er meerdere goeie bronnen bij. 83.128.175.68 13 nov 2015 18:16 (CET)

 • Hallo. Ik vond de tekst niet bijzonder goed. Bijvoorbeeld: "Traditional werd er gedacht" of "Dit word echter tegenwoordig omstreden". Groet, ErikvanB (overleg) 13 nov 2015 18:23 (CET)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Tim_White-Sobieski[bewerken]

Hoi Erik,

Ik werk samen met de originele schrijver van dit artikel. (ik heb dit uit het Engels vertaald naar het Nederlands).

Ik ben nieuw op wiki en er is mij gevraagd om jou te vragen wat er aan de pagina verbeterd moet worden zodat hij kan worden goedgekeurd.

Kun je me dat laten weten?

Mark

 • Beste Mark, ik ben blij dat je over een kunstenaar schrijft, want de kunst is soms wat onderbelicht op Wikipedia. Maar er moet qua taal nog wel door iemand aan geschaafd worden, want er zit redelijk veel onjuist spatiegebruik in de tekst (bijvoorbeeld "multimedia installatie artiest", "multimedia kunst") en ook de vertaling zelf moet hier en daar nog verfraaid worden (de woordvolgorde van "zijn Bewegende Schilderijen en Bewegende Tekeningen projecten" zou bijvoorbeeld in het Nederlands moeten zijn: "zijn projecten Bewegende Schilderijen en Bewegende Tekeningen", en je hebt bijvoorbeeld artists, d.w.z. kunstenaars, vertaald met "artiesten"). Het zijn dit soort details waarnaar nog wel gekeken moet worden. Ik zeg niet dat het artikel in deze vorm zal worden weggegooid, want het is allemaal niet onoverkomelijk en er staan grote stukken goede tekst in. Maar als het artikel over twee weken officieel behouden wordt (de moderatoren lopen wat achter, dus het zal wat later worden), dan wil ik die verbeteringen met plezier nog aanbrengen. Het kost me op dit moment te veel tijd. Overigens, omdat het een vertaling is, zal er ook een verantwoording bij moeten, maar maak je geen zorgen, dat doe ik later wel. Als er nog iets is, vraag het gerust. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 14 nov 2015 06:21 (CET)


Hoi Erik, het is mogelijk dat de spaties gebeurd zijn bij het overzetten van de tekst op wikipedia, dit is door de originele Engelse auteur gedaan. De layout is geheel aangepast en ik snap eerlijk gezegd niks van hoe dit allemaal gaat, daar dit mijn eerste keer op Wiki is, is het even wennen. Ik heb de tekst enkel en alleen vertaald en ik weet zelf helemaal niets van kunst. De woordvolgorde waar je het over hebt heb ik aangepast voor zover het overeenkomt met de Engelse tekst, echter, in lijn van de originele tekst zijn sommige woordvolgordes niet noodzakelijkerwijs logisch in het Nederlands, maar simpelweg niet correct (als je het vergelijkt met de bedoeling van de Engelse tekst) als ik de volgorde verander.

Wat betekent die verantwoording? en kun jij dat regelen?

Mark

 • Dag Mark. De "verantwoording" heb ik er vast op gezet (hier). De rest komt wel. Mvg, ErikvanB (overleg) 14 nov 2015 14:45 (CET)


Hoi Erik,

dankjewel!

Mijn opdrachtgever vraagt mij om aan jou te vragen om de pagina per direct goed te keuren. Ik weet niet hoe dat precies zit, maar hij zegt dus dat de pagina nog niet goedgekeurd is. Kun je dat a.u.b. vandaag doen?

Mark

U weet dat
 1. uw gebruikersnaam een bedrijfsnaam is en daarom niet toegestaan?
 2. Betaalde bijdragen zonder dit kenbaar te maken door de gebruiksvoorwaarden expliciet worden verboden?
Zo ja, kunt u dit ook uw opdrachtgever uitleggen? Wikipedia is geen u-vraagt-wij-draaien organisatie. Kleuske (overleg) 15 nov 2015 14:23 (CET)
Beste Mark, op Wikipedia gaan de dingen soms niet zo vlug als een mens zou willen. Ik heb al aangeboden de tekst en vertaling later te perfectioneren, maar dit kost echt heel veel tijd als ik het goed wil doen. In principe ben ik niet verantwoordelijk voor de tekst, maar de auteur zelf. Een auteur helpen is eigenlijk een gunst en doe ik graag en geregeld, maar ik kan niet alles tegelijk. Het artikel is waarschijnlijk goed genoeg om te behouden, maar nog niet zo goed dat ik hem wil goedkeuren, waarna ik ongetwijfeld zal vergeten hem te poetsen. Bovendien zal na goedkeuring ook niemand er meer naar kijken om me eventueel te helpen. Nog wat geduld alsjeblieft. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 15 nov 2015 23:37 (CET)

dat is de tweede keer in korte tijd dat ik die fout maak - vreemd.[bewerken]

Misschien de gevolgen van een overdosis Wiki. Haagschebluf (overleg) 14 nov 2015 07:46 (CET)

 • Um, dat vrees ik ook, Haagschebluf... Tijd voor vakantie! ErikvanB (overleg) 14 nov 2015 14:35 (CET)

"je kan wel zien waarom dit artikel geschreven is: niets over de geschiedenis van het theater" -> Je verwart mogelijk aanleiding met reden. De aanleiding is een aanslag, de reden waarom dit artikel is geschreven is omdat het onderwerp encyclopedisch relevant is en thuishoort in Wikipedia. Als dat verschilt gemist wordt komt dat vaak door vermoeidheid. Het valt me de laatste tijd vaker op dat je dingen zegt/doet die te kort door de bocht zijn en de essentie gemist wordt. Dan kan het eventueel verstandig zijn één stapje terug te doen, iets minder gas geven, om niet uit de bocht te vliegen. Of als het nu 's nachts zou zijn: er eens goed over te slapen. Hard werken is prima, maar niet té hard hé? Groetjes - Romaine 14 nov 2015 15:27 (CET)

 • Dat is wel een wijze opmerking. Het gevaar sluipt er ook in dat een mens op een gegeven moment "te veel praatjes" krijgt. Ik zal proberen rustig te rijden en vaker op de rem te trappen. Bedankt voor je aardige woorden, Romaine. Groetjes, ErikvanB (overleg) 14 nov 2015 15:32 (CET)

Oplappen[bewerken]

Haha, ik had hier vannacht geen puf meer voor. Terugdraaien was inderdaad de beste optie. RONN (overleg) 14 nov 2015 14:32 (CET)

 • Ik had nog net een klein beetje puf over. Net genoeg om te klikken. ;-) ErikvanB (overleg) 14 nov 2015 14:34 (CET)

Bielefeld[bewerken]

Hallo ErikvanB, warum hast du meine korrekten Daten reverted? Das sind die Richtigen und Neuesten...Gruß -- 217.224.231.243 15 nov 2015 10:05 (CET)

 • Hallo. Figures such as Einwohnerzahl are automatically updated using a central database. Sometimes you create errors, for example here, where you can read in the infobox: -1 inw/km². A negative number of people per km²! "SPD" is automatically linked, so there is no need to link it manually. Look here and you will see that "SPD" is already linked in the infobox. Thirdly, we do not add blank lines under headings. Finally, an alphabethical order is not always the best order. ;-) Gruß, ErikvanB (overleg) 15 nov 2015 22:20 (CET)

Mesozoïcum[bewerken]

Hallo Erik, wat is er mis met de aanpassingen aan Woudlopers Mesozoïcum?

Didier Declercq (overleg) 15 nov 2015 10:49 (CET)

 • Hallo Didier. Je bedoelt dit? Ik zag daar onder meer dat informatie uit de introductie was verdwenen (de link naar era, de termen geologische tijdschaal, eratheem, stratigrafie en Ma, de verwijzing naar het boek van Gradstein, de onderverdeling in Krijt, Jura en Trias, hoewel ik nu zie dat die tijdvakken naar beneden waren verplaatst), verder dat de standaardkop "Zie ook" was veranderd in "Verwante onderwerpen" en andere onduidelijke wijzigingen. En hier zie ik dat een hoop ongewenste breaks aan de tekst zijn toegevoegd, dat een lijst is gemaakt met breaks in plaats van sterretjes (<li>), dat een wat verouderde references-tag is gebruikt (in plaats van {{References}}), dat een externe link ónder de appendix is geplaatst in plaats van erboven, en dat Category op zijn Engels is gespeld. Verder herinner ik me niet meer wat ik allemaal zag of overwogen heb. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 15 nov 2015 23:10 (CET)

Mesozoïcum zijbalk (indeling tijdperk)[bewerken]

Erik, de wijziging is in overeenstemming met versie 2015/01 van de ICS. De ondergrens van het Laat-Trias ligt op 237 MA. Mvg, Didier Declercq (overleg) 15 nov 2015 10:59 (CET)

https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Sjabloon:Zijbalk_indeling_tijdperk_Mesozoicum&diff=43867586&oldid=40348684

 • Maar hoe kan ik dat weten zonder opgegeven bron of reden, beste Didier? Vooral de precisie van 252,17 vond ik vreemd (er stond 252,2). Mvg, ErikvanB (overleg) 15 nov 2015 23:15 (CET)
  • De bewerking was wel gemotiveerd en een bron was ook gegeven namelijk "Aanpassing tijdschaal naar versie 2015/01 van de ICS". Goed, misschien wat onduidelijk voor de leek maar deze gebruiker lijkt een punt te hebben. Zie deze pagina van de ICS. Wat betreft de wijzeging van Fanerozoïcum naar Phanerozoïcum, dat lijkt me BTNI. Ik heb alles niet tot in detail nagetrokken maar het lijkt erop dat deze gebruiker weet wat hij/zij doet. Natuur12 (overleg) 15 nov 2015 23:25 (CET)
   • De verandering naar 252,17 zal trouwens best wel nauwkeuriger zijn dan 252,2 maar we hebben er in die tabel nou eenmaal voor gekozen om alles af te ronden op één cijfer achter de komma. Natuur12 (overleg) 15 nov 2015 23:29 (CET)
    • Ah. Dat zijn me nogal een hoop diagrammen om door te spitten, maar nu zie ik in elk geval wat de bron zou kunnen zijn. Phanerozoïcum-Fanerozoïcum lijkt me een gevalletje van phosphor-fosfor. Bedankt. ErikvanB (overleg) 15 nov 2015 23:43 (CET)

Pelycosauria[bewerken]

Het zeil en de uitsteeksels zijn slechts kenmerken bij enkele geslachten onder de Pelycosauria. Didier Declercq (overleg) 15 nov 2015 11:08 (CET)

Saint-Maurice (Val-de-Marne)[bewerken]

Hallo ErikvanB, bei deinem Revert frägst du nach Quellen. Pardon, aber wo steht bisher eine? Außerdem hast du jetzt zwei unterschiedliche Daten und zwar in der Infobox und im Text. Jetzt kann niemand das Richtige entnehmen...Gruß -- 217.224.231.243 15 nov 2015 13:05 (CET)

 • Hallo. See my answer under Bielefeld. Figures are automatically updated. I do not know exactly how this works. I agree with you that it is confusing. Grüße, ErikvanB (overleg) 15 nov 2015 22:27 (CET)

Edelsgrub[bewerken]

Hallo ErikvanB, warum hast du o.g. Seite so geändert, dass nunmehr unterschiedliche Daten im Text und in der Info-Box stehen? Welche ist die richtige? Gruß -- 217.224.222.208 16 nov 2015 07:07 (CET)

 • Hi. Look at the infobox. It says: -1 inw/km². That is wrong. Regards, ErikvanB (overleg) 16 nov 2015 07:14 (CET)

Gran[bewerken]

Hey ErikvanB. Bij de dp Gran heb ik deze ongedaan gemaakt. Het ras uit Star Wars is ook een mogelijke betekenis van Gran. Waarom zou op een dp deze mogelijkheid moeten verdwijnen. Ik snap je beweegreden niet. Graag hoor ik je argument. Omdat dit er nu niets was heb ik reeds terug gedraaid. Misschien iets te snel. Excuses om je argumentatie niet af te wachten. Groet Vdkdaan (Gif mo sjette) 16 nov 2015 14:15 (CET)

 • Hoi hoi, Vdkdaan. Ik twijfelde een moment wat ik hiermee zou doen, omdat de pagina Gran (star wars) niet bestaat. Het is namelijk een redirect. Bovendien is "star wars" verkeerd gespeld. Ik had er van kunnen maken "een fictief ras uit de Star Wars-reeks; zie Lijst van rassen uit Star Wars (F-J)", maar ik besloot alles maar weg te halen. Volgens mij gebruiken we liever geen redirects op dp's. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 16 nov 2015 14:20 (CET)
  • Juist, maar nu ging een betekenis verloren. Het is niet ongebruikelijk om naar betekenissen die in een groter geheel aan bod komen een redirect te maken. Bvb een deel van een vulkaan wordt met een redirect naar het lemma vulkaan gedaan om geen apart lemma van te maken. Een apart lemma maken van het ras gran kan ook maar is volgens mij (POV) niet wenselijk omdat het een te klein lemma zou zijn. Vdkdaan (Gif mo sjette) 16 nov 2015 14:35 (CET)
   • Ik breek liever een gewoonte dan dat er kennis verloren gaat. Of is dit te kort door de bocht? Vdkdaan (Gif mo sjette) 16 nov 2015 14:37 (CET)
    • O, wat je schrijft weet ik niet precies. Ik kan me geen redirects op dp's herinneren. Maar dat er geen kennis verloren moet gaan, is wel een goed uitgangspunt van je. Bedankt voor je antwoord. ErikvanB (overleg) 16 nov 2015 14:39 (CET)

Vertaling nakijken[bewerken]

Hi Erik,

Ik heb een beetje een brutale vraag. Zou je de vertaling van de Harassment consultation 2015 op meta willen nakijken en eventueel willen oppoetsen? Zelf heb ik al een poging gedaan maar er zitten nog een paar dingen in waarvan ik denk, dit kan beter. Natuur12 (overleg) 18 nov 2015 13:58 (CET)

 • Dag Natuur. Dat is inderdaad een brutale vraag, ;-) maar ik zal kijken of ik er straks aan toe kom. Ik zie dat de tekst niet zo groot is, dus dat zal misschien wel lukken. Mvg, ErikvanB (overleg) 18 nov 2015 15:11 (CET)
  • Uitgevoerd Uitgevoerd - Ik heb van het wangedrocht "Vriendelijke ruimte verwachtingen" bovendien als voorlopige spoedoplossing "Vriendelijke Ruimte-richtlijnen" gemaakt. Nog steeds niet ideaal, maar ik moest binnen een paar seconden wat bedenken omdat ernaar gelinkt werd. Groet, ErikvanB (overleg) 18 nov 2015 17:59 (CET)
   • Dank (en ook dank voor Tekstman). Ziet er nu prima uit. Natuur12 (overleg) 19 nov 2015 07:30 (CET)

Beoordelingsnominatie Violetta (Disney)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Violetta (Disney) dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151118 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 nov 2015 01:01 (CET)

Even melden[bewerken]

Dat je beterweterige toontje is opgevat als een PA. ed0verleg 19 nov 2015 14:50 (CET)

Beoordelingsnominatie Ace Attorney[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ace Attorney dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151119 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 20 nov 2015 01:02 (CET)

Onmogelijk?[bewerken]

Hej Erik! Waarom zou die constructie bij 'persoonlijkheid' onmogelijk zijn? Richard 20 nov 2015 11:00 (CET)

 • Dag Richard. Dat weet ik helaas zelf ook niet; mijn wijziging kwam puur op basis van taalgevoel tot stand, vandaar: "dat lijkt me onmogelijk" (niet: "dat is onmogelijk"). Maar ik zag wel een verschil tussen dit specifieke geval en de andere gevallen dat mijn taalgevoel zou kunnen verklaren. Rugbyspeler, burgemeester, pantomimespeler en worstelaar zijn namelijk allemaal functies, beroepen, bevoegdheden, hoedanigheden. Een persoonlijkheid is dat niet. In het (verre) verleden is er vaak over gediscussieerd of "een Amerikaans acteur" wel correct is, maar het klinkt in elk geval goed. Zeg nu echter eens vijf keer hardop "een Amerikaans persoonlijkheid". Dat klinkt toch voor geen meter? Mvg, ErikvanB (overleg) 20 nov 2015 16:01 (CET)
  • Als je iets vaak achter elkaar zet, klinkt het heel vaak voor geen meter – wat het ook is dat je zegt. Sommige woorden wellicht sneller dan andere. Richard 20 nov 2015 17:18 (CET)
   • Tja. Ik heb in elk geval het zekere voor het onzekere genomen. Liever goed dan misschien fout. ErikvanB (overleg) 20 nov 2015 17:23 (CET)
    • De -e is zeker niet fout, maar dat zou hij ook bij de andere vier niet zijn. Overigens herken ik het wel, dat je het gevoel hebt dat er iets niet klopt zonder dat je precies kunt aangeven waarom, maar in dit geval had ik dat gevoel niet. Maar goed... ik haal de -e niet weg, maar ik zal hem op de lijst van personen overleden in 2015 ook niet toevoegen ;) Prettig weekend alvast en tot een volgende keer! Richard 20 nov 2015 17:44 (CET)
     • Okido. Haha. Insgelijks, Richard. ErikvanB (overleg) 20 nov 2015 18:56 (CET)

Beoordelingsnominatie Verhekst![bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Verhekst! dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151120 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 21 nov 2015 01:00 (CET)

+undefinedundefined[bewerken]

Hoi Erik, wat voor tool gebruik jij? Met vriendelijke groet, Mathonius 21 nov 2015 09:47 (CET)

 • Hallo Mathonius. Lees dit even. ;-) Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 21 nov 2015 09:51 (CET)
  • Aha, good old Zeus. Mathonius 21 nov 2015 10:03 (CET)

Differing significantly[bewerken]

Hoi Erik, ik snap dit niet zo goed. Er staan op die lijst heel wat voorbeelden van zaken die dichtbij elkaar liggen, maar niet aan elkaar gelijk zijn. Dat is juist datgene wat ze zo 'vals' maakt. En wat het "nog niet compleet" zijn van de lijst ermee te maken heeft snap ik nóg minder. Apdency (overleg) 21 nov 2015 10:29 (CET)

 • Hoi Apdency. Ik vind dit twijfelachtig. Ze betekenen wel degelijk hetzelfde, zij het dat je het Duitse woord ook op een andere manier kan gebruiken. Toch heel wat anders dan bijvoorbeeld embarazada (zwanger) versus embarrassed (verlegen). Op zijn best is genesen een "halve valse vriend". Eerst moet de grens van valse vrienden duidelijk zijn; misschien is dit typisch zo'n geval waarover discussie mogelijk is. Ik heb deze lijst nog nooit in zijn geheel bekeken, maar wel zie ik regelmatig geklieder of toevoegingen van valse vrienden die helemaal geen valse vrienden zijn en die ik moet terugdraaien. Wat ik bedoelde is: er zijn vast heel veel voorbeelden te vinden in heel veel talen. Waarom moet dan met alle geweld een twijfelachtig geval erbij? Compleet is de lijst sowieso niet. Mvg, ErikvanB (overleg) 21 nov 2015 10:37 (CET)
Er staan heel wat voorbeelden op van "halve" valse vrienden (met het doorzoeken van de lijst op het woordje "alleen" vind je er veel). Ik heb van dat soort er ook diverse toegevoegd. Ik vind het geen pas geven om één zo'n voorbeeld dan te weren (en, voor alle duidelijkheid: ook niet om al die voorbeelden nu te gaan verwijderen). Ook wijs ik nogmaals op de aard van valsheid, die juist gelegen is in het dicht bij elkaar staan van termen. In dit geval: Dat een dokter iemand van zijn ziekte afhelpt lijkt op het proces dat iemand door andere factoren van zijn ziekte af geraakt, maar het zijn wel degelijk heel verschillende zaken. Apdency (overleg) 21 nov 2015 10:52 (CET)
Nou goed, ik zal de lijst nog eens beter bekijken (en wees gerust, niet zomaar wat weghalen). Misschien staat er ook op de OP nog wel wat belangrijks. Maar dat is allemaal voor later, want ik heb een lange lijst to do-dingetjes. Prettig weekend, Apdency! ErikvanB (overleg) 21 nov 2015 10:57 (CET)
Jij ook! Op de OP zijn in de loop der jaren inderdaad best zinnige (naast minder zinnige) dingen ingebracht. Apdency (overleg) 21 nov 2015 11:43 (CET)

[bewerken]

Beste ErikvanB

Kan je mij toelichten waarom het logo van de Rabobank is verwijderd vanwege auteursrecht? I ben zelf werkzaam voor de Rabobank en het geuploade logo mag zo worden gebruikt.

Groet Coen Wiers

 • Beste Coen, dat bleek niet uit de informatie op Commons. U moet natuurlijk ook door de Rabobank gerechtigd zijn om dit te doen (handelen op eigen initiatief kan niet), dus wat er eigenlijk moet gebeuren staat hier. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 21 nov 2015 16:46 (CET)

Bedankt voor de tip dan ga ik dat even regelen

Je neemt nogal wat op je[bewerken]

Hoi Erik. Kijk je wel uit? Voor je het weet heb je een fittie met de bikers.Glimlach Succes, Sander1453 (overleg) 22 nov 2015 02:21 (CET)

 • Oei... Goed dat je het zegt, Sander. ;-) ErikvanB (overleg) 22 nov 2015 07:36 (CET)

Chloë Grace Moretz[bewerken]

Ik zou het op prijs stellen als je tenminste de commentaarregel gebruikt wanneer je bewerkingen terugdraait. Vooral voor een nieuwe gebruiker als AlbanaAbilio valt er dan wat te leren (of te protesteren). Zwitser123 (overleg) 22 nov 2015 10:25 (CET)

 • Dag. Daar heb je gelijk in. Doe ik meestal wel, maar ik ben hier tekortgeschoten. Mvg, ErikvanB (overleg) 22 nov 2015 10:47 (CET)

Vreemd...[bewerken]

... in dit artikel, maar veel minder in (bijvoorbeeld) Europese Unie (hoewel in het geval van 'munteenheid' het Verenigd Koninkrijk en Denemarken natuurlijk 'dwarsliggen'). Richard 24 nov 2015 13:34 (CET)

Hola op GP[bewerken]

Sorry, het holaatje is door mij per ongeluk op zijn GP geplaatst, is mij nog nooit eerder gebeurt... Oxygene7-13(vragen staat vrij) 24 nov 2015 21:18 (CET)

OK. Oxygene7-13(vragen staat vrij) 24 nov 2015 21:20 (CET)

Tusschen[bewerken]

Met deze revert geef ik je op zich gelijk, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het citaat wellicht niet helemaal zorgvuldig is. In de tijd dat tusschen nog op die manier geschreven werd, werden ook nog naamvallen gebruikt volgens mij en dan zou iets als om met deezen verbinding tusschen den marinewerf te Rotterdam en den oorlogshaven Hellevoetsluits de belangen van den oorlogsvloot te dienen mij logischer voorkomen, eerlijk gezegd. Dat gezegd hebbende, het Gedenkboek van de Kamer van Koophandel en Fabrieken Rotterdam 1803-1928 waarop die uitspraak gebaseerd heet te zijn, heb ik niet dus ik kan het niet nakijken. Richard 25 nov 2015 14:59 (CET)

 • Ja, daar had ik ook een moment bij stilgestaan: of de rest van de spelling dan wél klopte. Ik was niet 100% zeker van den e.d., omdat je je daarin door gebrek aan ervaring met de oude spelling snel vergist. ErikvanB (overleg) 25 nov 2015 15:02 (CET)
 • Geen inzage op Google Boeken helaas... ErikvanB (overleg) 25 nov 2015 15:04 (CET)
  • Over het algemeen komen naamvallen en de daaruit vloeiende verbuigingen volgens mij redelijk overeen met hoe het tegenwoordig nog in het Duits gebruikt wordt. In het Nederlands heb ik ze zelf ook nooit leren gebruiken – dat is iets van vóór mijn tijd ;) Richard 25 nov 2015 15:06 (CET)
   • Ja, klopt. Ook voor *mijn* tijd. Misschien denk ik hier later vandaag nog even over na. ErikvanB (overleg) 25 nov 2015 15:09 (CET)
    • Niet te lang en niet te diep Erik. Daar krijg je alleen maar hoofdpijn van. Richard 25 nov 2015 16:56 (CET)

Graag artikel laten verwijderen Preeya Shri[bewerken]

Beste

Graag zou ik willen verzoeken het artikel van Preeya Shri op uw site laten verwijderen. Deze pagina is eerder verwijderd van wikipedia wegens vervelende persoonlijke situaties maar tot mijn verbazing toch weer op uw site te zien.

Graag zou ik u willen verzoeken deze zo spoedig mogelijk te verwijderen svp.

http://nl.wikisage.org/wiki/Preeya_Shri

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.125.210.178 (overleg · bijdragen)

Dat artikel staat niet op Wikipedia maar op Wikisage – een vergelijkbaar, maar verder niet-gerelateerd project. Je kunt dit verzoek beter doen bij het hulploket van Wikisage. Het artikel staat daar overigens al sinds 4 januari 2011, enkele weken voor het op Wikipedia verwijderd werd. Het staat er niet bij, maar het zou me niet verbazen als de auteur van het artikel het wel van Wikipedia heeft overgenomen. Richard 25 nov 2015 16:55 (CET)
Ik herinner me dit geval nog goed uit 2010. Navraag doen op Wikisage lijkt me inderdaad het beste. Mvg, ErikvanB (overleg) 25 nov 2015 17:03 (CET)
(bwc) Je mag er van uitgaan dat alles wat op Wikipedia verwijderd werd, maar wel op Wikisage staat, afkomstig is van Wikipedia (en de auteur daar is dus niet de daadwerkelijke auteur, maar de kopieerder). Voor verwijderverzoeken aldaar is er deze pagina. Maar je kan je ook wenden tot Lidewij. Zij is namelijk degene die het artikel op Wikisage plaatste (waarbij ze overigens wel degelijk vermeldde waar het vandaan kwam). EvilFreD (overleg) 25 nov 2015 17:07 (CET)
Je hebt gelijk Fred, in de paginageschiedenis staat het er wel bij. Dom genoeg heb ik die daarnet ook op m'n scherm gehad... Richard 25 nov 2015 17:21 (CET)

Bewerkings-stress[bewerken]

Ik zag je laatste paar bewerkingen enneh... Even rustig doorademen, peukje/borreltje, of voor de tree-huggers onder ons: een worteltje of zo... Oxygene7-13(vragen staat vrij) 25 nov 2015 19:23 (CET)

 • Ja, ik zal proberen te relaxen. Pfff... Soms word je gek van het geklieder, Oxygene. Echt! ErikvanB (overleg) 25 nov 2015 19:26 (CET)

Beoordelingsnominatie Lijst van afleveringen van SpangaS[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van afleveringen van SpangaS dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151125 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 26 nov 2015 01:01 (CET)

Overleg gebruiker:84.25.213.179[bewerken]

Hoi Erik, kun je zijn vraag even beantwoorden? Ik begreep het ook niet helemaal, leek me wel een relevante toevoeging. Gr. Joris (overleg) 26 nov 2015 13:01 (CET)

Dat was wel heel snel :-) Joris (overleg) 26 nov 2015 13:01 (CET)
Soms sta ik versteld van mezelf. ;-) Fijne dag, Joris. ErikvanB (overleg) 26 nov 2015 13:03 (CET)

Beoordelingsnominatie Tourist Lemc[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Tourist Lemc dat is genomineerd door Queeste. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151126 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 nov 2015 01:01 (CET)

Helpen[bewerken]

Dit helpt niet. - Aiko 27 nov 2015 10:17 (CET)

 • Nee, maar weggooien is een slecht idee bij zo'n belangrijke schilder. De bedoeling van de verwijderlijst is toch om pagina's weg te gooien? ErikvanB (overleg) 27 nov 2015 13:36 (CET)

Beoordelingsnominatie Lijst van banken[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van banken dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151127 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 nov 2015 01:00 (CET)