Overleg gebruiker:Ennomien

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Ennomien, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.058.433 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Bram Boender[bron bewerken]

Hallo Ennomien, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Bram Boender. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - Agora (overleg) 6 jan 2019 11:53 (CET)

Community Insights Survey[bron bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:57 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bron bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:04 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[bron bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:57 (CEST)

Goed bezig![bron bewerken]

Beste Ennomien, ik ben blij steeds vaker je naam voorbij te zien komen op Wikipedia met bewerkingen en nieuwe artikelen. We hebben een beetje dezelfde interesse en gedachtes en je bent me regelmatig net voor met bewerkingen. (soms een beetje irritant; haha grapje). Ga vooral zo door! Groet RuedNL2 (overleg) 5 mei 2021 11:11 (CEST)

Dag @RuedNL2! Heel erg bedankt. Het valt mij ook op; eerst troffen we elkaar enkel bij muziekgerelateerde artikelen, maar sinds kort ben ik ook hier en daar bezig met wat tv-programma's. Ik zal expres wat dingen niet aanpassen, zodat jij die kan doen :p. Bij deze wil ik ook bedankt terug zeggen, ik denk dat we elkaar goed aanvullen wat nooit verkeerd is! Ennomien (overleg) 5 mei 2021 11:29 (CEST)

I Can See Your Voice[bron bewerken]

Beste Ennomien, hier een reactie n.a.v. jouw reactie op mijn bewerking op het artikel van ''I Can See Your Voice''. Bij het noteren van de kijkcijfers zag ik pas dat het geen nieuwe aflevering was die gisterenavond is uitgezond. Ik heb de tabel nu iets aangepast. Maar vind jij dat een herhaling in dit rijtje thuis hoort?

Groet, Wouter1718 (Overleg) 21 mei 2021 09:55 (CEST)

Beste @Wouter1718:, bedankt voor de terugkoppeling. Ik zelf doe dit "werk" nog niet heel lang dus ben niet zo heel ervaren, maar ik ga ervan uit dat herhalingen niet bij de kijkcijfers zouden moeten staan. Wellicht weet jij dit, @RuedNL2:?
Update: aan de andere kant lijkt het me, zoals het nu is, ook wel prima.Ennomien (overleg) 21 mei 2021 12:42 (CEST)
Goede avond, de kijkcijfers van herhaalde afleveringen worden niet opgenomen in kijkcijfers-tabellen. Dit ivm dat sommige programma's regelmatig herhaalt worden en dit voor een onnodige opsomming zorgt. In dit geval kan je de herhaalde aflevering dus beter weglaten en pas weer de aflevering toevoegen als de nieuwe afleveringen van start zijn gegaan. Groet RuedNL2 (overleg) 21 mei 2021 23:28 (CEST)
Oké, bedankt Rued! Ik zie dat je het al hebt aangepast. Ennomien (overleg) 22 mei 2021 08:50 (CEST)