Overleg gebruiker:MichielDMN

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Gebruikerspagina Overlegpagina Gestarte pagina's Geüploade afbeeldingen Wegwijzer Hulp bij starten van een nieuw artikel


Archief
Filing cabinet icon.svg

Welkom op mijn overlegpagina. Wil je a.u.b. even rekening houden met het volgende alvorens hier te schrijven?

  • Reacties op door mij geplaatste nominaties voor verwijdering kun je beter bespreken op de verwijderlijst.
  • Plaats je commentaar onderaan deze pagina, niet bovenaan.
  • Onderteken je commentaar altijd met vier tildes (~~~~).
  • Zet in je commentaar altijd over welk artikel het gaat, bij voorkeur gelinkt tussen 2 vierkante haken ([[artikelnaam]]).
  • Bezint eer ge begint, begin niet te schelden of te verwijten, niet uitgaan van het eigen gelijk. Het kan best zijn dat ik een verkeerde wijziging deed (wie doet die niet eens?), maar laat ons daar op een beschaafde manier over discussiëren (als dat al nodig is), bij voorkeur met argumenten die met het onderwerp te maken hebben.
  • Hier gestelde vragen worden ook hier beantwoord. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld (tijdelijk) in je volglijst stoppen om snel te zien of er antwoord is.Nooit van overleg gehoord?[bewerken]

Waarom je mijn bijdrage hebt verwijderd van de OVERLEGPAGINA is mij niet duidelijk. Inplaats van een inhoudelijke discussie aan te gaan verwijder je iets. Zo schieten we op en doe je WP tekort. 77.174.114.47 11 feb 2018 18:00 (CET)

Tiens ... Ik weet eigenlijk zelf niet zo goed hoe dit gekomen is, eerlijk gezegd. Ik herinner me je toevoeging te hebben gezien en ik zie zelf niet goed in waarom dat daar niet zou kunnen staan. Allicht verkeerd geklikt, ik kan niets anders bedenken. Mijn excuses alleszins. MichielDMN 🐘 (overleg) 11 feb 2018 20:53 (CET)