Overleg gebruiker:Lotje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Vragen die hier gesteld worden, worden hier beantwoord.
Vragen door mij elders gesteld kunnen op die plaats beantwoord worden.
Bijdragen die naar mijn oordeel strijdig zijn met de Wikiquette worden door mij verwijderd.

Vorige berichten: verplaatst naar het archief =>

@Lotje. Zie mijn reactie op mijn OP over Günther Grass. Mvg. Kronkelwilg (overleg) 26 sep 2018 12:19 (CEST)

link naar dp[bewerken]

Deze edit heeft niet zoveel zin, hoewel het discutabel is of mensen op die link gaan klikken, breng jij ze naar een doorverwijspagina. Waarom controleer je zelf niet waar de link uit komt? Edoderoo (overleg) 15 okt 2018 07:59 (CEST)

En hier dan ook. Edoderoo (overleg) 15 okt 2018 08:00 (CEST)
sexclub --> versus seksclub: daar corrigeerde ik (slechts) een spellingfout en maakte meteen een wikilink. Weet ik veel welke soort sexclub het betreft, ik zit niet in het hoofd van deze mensen. Niet mijn genre. Duivel Lotje (overleg) 15 okt 2018 08:56 (CEST)
Ah, de spelfout had ik over het hoofd gezien, dat is altijd goed. Maar de link komt uit op een doorverwijspagina, en hoewel deze doorverwijspagina eigenlijk gewoon verwijderd moet worden (omdat de opties slaan als dut op Kirk), is er zomaar naar linken nooit een goed idee. De lezer wil weten wat seksclub in de context van de link is, en niet mogen kiezen tussen peepshow of bordeel (ja, die rare opties staan op die doorverwijspagina). Edoderoo (overleg) 15 okt 2018 09:53 (CEST)
@Edoderoo: ik zal er in de toekomst nog beter op toezien geen links naar DP's maken. Toch bedankt voor het melden. Lotje (overleg) 15 okt 2018 09:59 (CEST)