Overleg gebruiker:Lotje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Vragen die hier gesteld worden, worden hier beantwoord.
Vragen door mij elders gesteld kunnen op die plaats beantwoord worden.
Bijdragen die naar mijn oordeel strijdig zijn met de Wikiquette worden door mij verwijderd.

Vorige berichten: verplaatst naar het archief =>

Dringend verzoek[bewerken]

Beste Lotje. Hierbij het dringende verzoek je te verdiepen in het onderwerp voordat je afbeeldingen toevoegt. Afgelopen dagen heb je aan diverse artikelen niet relevante afbeeldingen toegevoegd, maar de afbeelding die je hier toevoegt is ronduit fout. En die fout had je kunnen voorkomen als je gewoon even je best had gedaan om te kijken wat er op de afbeelding staat en of dat overeenkomt met de beschrijving. Ook had je dan gezien dat het huisnummer niet klopt. En tot slot had je dan gezien dat de afbeelding al in het artikel had gestaan. Ik vind dit ronduit slordig van je. Ik overweeg een arbcom-zaak op te zetten, waarbij ik verzoek om je te beletten in het vervolg nog afbeeldingen toe te voegen aan de Nederlandse Wikipedia. Een keer een foutje mag, maar jij maakt aan de lopende band fouten, en weigert in te zien dat het überhaupt fout is. Heb je zelf nog ideeën wat je zou kunnen doen om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen? Groet, Brimz (overleg) 16 mrt 2018 21:27 (CET)

Wist je dat het not done is om andermans overlegbijdrage aan te passen? Zelfs al zijn het overduidelijke spel- of taalfouten, het mag simpelweg niet. Er zijn in het verleden al vaker mensen voor geblokkeerd geweest, dus beter laat je een spel- of taalfout staan. Dit ter info. Groet Brimz (overleg) 17 mrt 2018 08:41 (CET)
hahahaha.... Lotje (overleg) 17 mrt 2018 08:44 (CET)
He ja, lache joh, er is een Wiktionary-artikel. Maar daar ging het niet over he. Het ging over de fouten die jij introduceert met het plaatsen van fouten of niet relevante afbeeldingen. Die kan je afdoen met een spelfout van mijn kant, maar dat laat niet onverlet dat je best ook naar je eigen fouten mag kijken hoor. Groet Brimz (overleg) 17 mrt 2018 08:53 (CET)