Overleg gebruiker:Lotje

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Vragen die hier gesteld worden, worden hier beantwoord.
Vragen door mij elders gesteld kunnen op die plaats beantwoord worden.
Bijdragen die naar mijn oordeel strijdig zijn met de Wikiquette worden door mij verwijderd.

Vorige berichten: verplaatst naar het archief =>

@Lotje. Zie mijn reactie op mijn OP over Günther Grass. Mvg. Kronkelwilg (overleg) 26 sep 2018 12:19 (CEST)

Wikimedia Nederland nieuwsbrief 84[bewerken]

Info over nieuwsbrief · Inschrijven/Uitschrijven · Global message delivery · Germien Cox (WMNL) (overleg) 25 jul 2019 13:23 (CEST)

Rekwestmeester[bewerken]

Beste Lotje, U plaatst 'rekwestmeester' in het rood. Is het uw bedoeling hieraan een artikel te wijden? Andries Van den Abeele (overleg) 1 aug 2019 14:31 (CEST)

@Andries Van den Abeele: eerst wat duidelijkheid scheppen en raad vragen dacht ik. Lotje (overleg) 1 aug 2019 14:34 (CEST)

Andries Van den Abeele[bewerken]

Beste Lotje, U voegde aan de titel van dit artikel bijː "(historicus)". Wat is de bedoeling hiervan? Afgezien dat dit niet de juiste omschrijving is voor deze persoon, hoeft een dergelijke toevoeging pas worden gedaan wanneer er gelijknamige pesonen op Wikipedia beschreven staan en ze uit elkaar moeten worden gehouden. Ik moedig u aan om dit ongedaan te maken. Met dank. Andries Van den Abeele (overleg) 14 aug 2019 11:09 (CEST)

@Andries Van den Abeele:, al eens bij "gebruikersbijdragen" op "Andries Van" gezocht? Wat ik deed, deed ik teneinde verwarring te vermijden. Ik ga ervan uit dat men daar begrip voor kan opbrengen. Had U een ander (beter) voorstel? Lotje (overleg) 14 aug 2019 12:23 (CEST)
Ja, gewoon laten zoals het voordien was, want er is geen risico van verwarring of dubbels. Andries Van den Abeele (overleg) 14 aug 2019 15:40 (CEST)
Ik bemerk dat ondertussen de gebruiker Brimz de vroegere toestand heeft hersteld, zowel voor Andries Van den Abeele als voor Hoornstraat. Andries Van den Abeele (overleg) 14 aug 2019 16:03 (CEST)
Ook het maken van een doorverwijspagina op 'Lange Raamstraat' lijkt me overbodig. Er bestaat maar één Lange Raamstraat en het is onwaarschijnlijk dat iemand een artikel zal maken over de door u ontdekte gelijknamige straat in Haarlem. Ik moedig u ook hier aan om dit ongedaan te maken, tenzij u weer op Brimz wacht om dit te doen. Andries Van den Abeele (overleg) 14 aug 2019 16:09 (CEST)

Poortkerk van de drie-eenheid[bewerken]

Je vraag hebt ik op mijn overlegpagina beantwoord, verder heb ik de zit iets aangepast waardoor het iets duidelijker wordt wat bedoelt wordt Reiziger82 (overleg) 17 aug 2019 18:59 (CEST)