Overleg gebruiker:VanBuren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Archief1, Archief2, Archief3, Archief4, Archief5, Archief6, Archief7, Archief8, Archief9, Archief10.

Vraag[bewerken]

kan ik deze pagina gebruiken voor advies/overleg met u? BB

Daar ben ik niet geschikt voor. Als je iemand zoekt die je wegwijs kan maken kun je beter hier terecht: Wikipedia:Coachingsprogramma of Help:Helpdesk. VanBuren (overleg) 20 okt 2019 18:10 (CEST)

Wikipedia:Wikiproject/Gendergap/Resultaten[bewerken]

Hallo VanBuren, Ik vind deze wijziging op Wikipedia:Wikiproject/Gendergap/Resultaten geen verbetering. De foto's dienden als illustratie van de namen ernaast. Nu zie ik eerst een hoop foto's voor ik aan de tekst toekom. In de overzichten van 2015 t/m 2018 is het ook niet zo gedaan. Zou je het willen terugdraaien? Vriendelijke groet, Kattiel (overleg) 5 nov 2019 11:22 (CET)

Ik weet niet hoe het er bij jou uitzag voordat ik de plaatjes in een gallery plaatste, maar bij mij had ik na de inleiding en de inhoudsopgave een pagina met heel veel wit (geen tekst) en met rechts alleen de relatief grote plaatjes ("thumb"-grootte). Pas scrollend voorbij de plaatjes stond de tabel met de resultaten "tot dusver" en begon de paragraaf "Aangemaakte artikelen in 2019". Dat vond ik irritant en omdat er veel minder plaatjes zijn dan artikelen staan die plaatjes ook nog niet noodzakelijk op de goede plek bij een naam in de lijst. Er was in anderhalve maand geen bezwaar van andere gebruikers na het samenbrengen in een gallery. Weet je zeker dat je de oude versie teruggezet wilt? Het is de tabel "Resultaten tot dusver" die de layout verknalt. Ik heb het aangepast, draai het maar terug als je het nodig vindt. VanBuren (overleg) 5 nov 2019 13:51 (CET)
Dankjewel, bij mij ziet het er nu veel beter uit. Die lay-out met na de inleiding en de inhoudsopgave heel veel wit heb ik nooit gezien en vind ik ook in de geschiedenis niet terug. Geen idee wat de oorzaak van dat verschil kan zijn geweest. Vriendelijke groet, Kattiel (overleg) 5 nov 2019 14:28 (CET)

Brandstofcel[bewerken]

Dag VB. ja, er staan al 10 jaar vraagtekens in Brandstofcel. We hopen dat iemand de gegevens invult. De gegevens zijn natuurlijk niet geheim, maar het valt niet mee om de mensen te vangen die het weten. Eigenlijk mogen vraagtekens (en woorden als 'vermoedelijk', 'waarschijnlijk') in een encyclopedie niet voorkomen, behalve als het gaat om militaire en persoonlijke geheimen en om dingen die echt helemaal niemand weet. Handige Harrie (overleg) 17 nov 2019 23:58 (CET)

Die vraagtekens hebben in dit geval niet gewerkt om iemand te porren er iets beters van te maken. VanBuren (overleg) 18 nov 2019 07:19 (CET)