Overleg gebruiker:Encycloon

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Goedenavond, dit is de overlegpagina van Encycloon.

Een nieuw bericht graag onderaan bijvoegen (dat kan door hier te klikken).
Vragen die hier gesteld worden zal ik hier beantwoorden. Vergeet niet om bijdragen te ondertekenen met vier tildes (~~~~).
Vragen/opmerkingen die door mij elders geschreven zijn liefst ook daar beantwoorden.


Bedankt[bewerken]

Beste Encycloon, Bedankt voor de bewerking, ik moet e.e.a. nog uitvinden. Vr gr, DRUTTEN5021 ```` – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door DRUTTEN5021 (overleg · bijdragen)

Geen probleem DRUTTEN, al doende leert men. En gelukkig zijn er meestal genoeg andere gebruikers om een handje te helpen als dat nodig is. In plaats van ```` gebruiken we trouwens ~~~~ als ondertekening. (En een kopje op overlegpagina's is ook handig voor de overzichtelijkheid.) Succes verder, Encycloon (overleg) 9 sep 2018 16:34 (CEST)

Thanks[bewerken]

Bedankt voor het weghalen van de fouten uit mijn Aanwijzing artikelen. :)   Father Of Lies   overleg 10 sep 2018 20:11 (CEST)

Graag gedaan. Encycloon (overleg) 11 sep 2018 08:56 (CEST)

Paltserwoud[bewerken]

Hi Encycloon. Ik ben nieuwsgierig hoe je erbij kwam om dit lemma door te lezen. Groeten uit Brussel SvenDK (overleg) 13 sep 2018 17:48 (CEST)

Dag SvenDK, die aanleiding is niet zo spannend eigenlijk: ik zocht op 'schitterend uitzicht' om die artikelen wat objectiever te maken. Niet dat ik zelf zo'n zuurpruim ben, maar ik laat het graag aan de lezer over om te beslissen of een uitzicht mooi is of niet. Overigens een interessant artikel! Groeten, Encycloon (overleg) 13 sep 2018 17:54 (CEST)

PA-er[bewerken]

Ongetwijfeld heb je gelijk dat de term PA-er fout is. Maar deze foute afkorting wordt wel veel gebruikt op de werkvloer. Ik heb er overigens geen enkel bezwaar tegen de afkorting anders te gebruiken, bv gewoon PA, als dat correcter is. Zeg het maar. Mx9 (overleg) 17 sep 2018 11:29 (CEST)

Ah! Dat had je al gedaan. Prima. Mx9 (overleg) 17 sep 2018 11:30 (CEST)
Ja, liefst zoveel mogelijk de formele spelling. Encycloon (overleg) 17 sep 2018 11:35 (CEST)
Ik vind het - in dit geval - prima. In het algemeen ben ik het niet met je eens dat de formele spelling te verkiezen is. Als in een bepaald vakgebied een term de standaard is, zou ik daar dan ook hier voor kiezen, zelfs als dat niet conform de formele spelling is. Zie bv hilum, wat formeel correct is, terwijl hilus gebruikelijk is. Maar goed, in dit geval: prima! Mx9 (overleg) 17 sep 2018 11:39 (CEST)
In dit geval bedoelde ik 'formeel' tegenover 'informeel'. Als in medische literatuur (dus niet alleen de werkvloer) ook gesproken zou worden van 'PA-ers' zou ik daar inderdaad geen probleem mee hebben. Encycloon (overleg) 17 sep 2018 11:44 (CEST)