Overleg gebruiker:Handige Harrie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Amerikaanse preutsheid[bewerken]

N.a.v. deze opmerking en vraag: op zich best interessante video, die je hier nog kan terugkijken. Bevat o.a. gecensureerde douche-selfies van de dief, die blijkbaar nog niet familievriendelijk genoeg waren. Maar het heeft niets met MAC-adressen te maken. –bdijkstra (overleg) 29 mei 2019 12:30 (CEST)

Bedankt voor de tip. Het blijkt hier weer eens: wat een keer op het internet staat, krijg je er nooit meer af.
Vanaf MAC-adres werd gelinkt naar een filmpje dat verwijderd was - dus die link kon wel weg. Het filmpje was verwijderd wegens seksuele inhoud en dat vond ik wel erg raar. Wat had dat met MAC te maken?
Ik heb het filmpje niet volledig bekeken - of liever beluisterd -, dat duurde me iets te lang.
Wat de censuur betreft: ik vind dat bloot best mag, maar evidente censuur niet. Van de twee plaatjes op Bokashi (censuur) vind ik het bovenste plaatje niet geschikt voor kinderen, het onderste wel. Maar ik ben dan ook geen Amerikaan. Handige Harrie (overleg) 29 mei 2019 13:12 (CEST)

View-Master-opmerking op pagina Buzz Lightyear-attracties[bewerken]

Beste Handige Harrie, dank voor het opschonen en corrigeren van enkele typo's en sjabloon-zaken in het artikel van Buzz Lightyear-attracties. Ik zag je opmerking dat je het onwaarschijnlijk achtte dat in de wachtrij een View-Master werd gebruikt. Op deze pagina zie je een foto van hoe hij in de wachtrij gebruikt wordt: het is geen echte View-Master, maar een blow-up, waarbij televisieschermen een beeld in de "kijkgaten" laten zien, en een mechanisch effect het armpje op en neer beweegt als er een nieuw beeldje wordt getoond, als ware het een echte View-Master. Om nu bij elke scènebeschrijving steeds dezelfde bron te noemen leek me een beetje overbodig, dus ik heb op de pagina een algemene bron (zonder referenties) gezet die naar een onride video op YouTube verwijst. Hopelijk is dat zo voldoende :) Nogmaals dank en vriendelijke groet, Trifonneke (overleg) 13 jul 2019 20:38 (CEST)

Een View-master is geen ding maar een merknaam. Het is net zo raar om te zeggen dat je een Philips hebt. Afgezien daarvan betreft het alleen maar een ding dat de vorm heeft van een stereoscoop maar dat waarschijnlijk niet eens stereobeelden laat zien, en ik zou wel eens willen weten of de fabrikant van View-Master (Sawyer, GAF) dat goed vindt.