Overleg gebruiker:PAvdK

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)
De link werk niet. PAvdK (overleg) 9 apr 2018 21:40 (CEST)

Clematis montana[bewerken]

Hallo PAvdK, bedankt voor het bewerken van Clematis montana. Ik heb Clematis alpina en Clematis armandii dienovereenkomstig ook zo verandert. Wilrooij (overleg) 9 apr 2018 21:18 (CEST)

Het is natuurlijk niet verboden om de geslachtsnaam in de soortsnaam steeds voluit te schrijven, maar het leest soepeler zo, en het is ook het gebruik om na een keer een volledige geslachtsnaam deze in het vervolg af te korten. Ik zie dat je ook de streepjes hebt weggehaald bij de ondersoorten en variëteiten. Bij de cultivars kan het streepje natuurlijk wel blijven staan voor de naam van de veredelaar. Succes met je verdere werk aan Clematis. Mvrgr. PAvdK (overleg) 9 apr 2018 21:32 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:43 (CEST)

Nepenthes[bewerken]

Dag PAvdK, nog bedankt voor je verbeteringen op dit artikel. Ik heb het gisteren in de Review geplaatst met het oog op een mogelijke nominatie voor de Etalage in de toekomst. Mocht je nog punten ter verbetering vinden hoor ik graag van je! Met vriendelijke groet, heinGlas z3.pngnlein'' 4 mei 2018 16:37 (CEST)

Hallo Heinonlein, ik vind Nepenthes een leuk onderwerp, ook al omdat ik als student rondleidingen deed in Haren in de kas, waar wel meer vleesetende planten waren. Ik kan me goed voorstellen dat je geboeid bent geraakt door dit geslacht, wat wel te zien is aan de diepgang van het artikel. Ik heb eigenlijk weinig inhoudelijk gedaan, alleen soms iets met formuleringen - voor de rest is het m.i. "jouw" werk voor zover dat kan op Wikipedia.
Zelf ben ik niet zo'n liefhebber van etalageartikelen (ze zijn vaak te lang naar mijn smaak en zouden vaak wel opgeknipt kunnen worden met verwijzingen vanuit het hoofdartikel naar detail-artikelen; ook komt er soms niet ter zake doend commentaar, waar je dan toch weer aandacht aan moet besteden). Ik vindt het al voldoende dat het in de review is geweest. Een werkwijze die mij soms goed bevalt is afstand te nemen door het een maand lang niet meer op de volglijst te hebben, en daarna weer eens rustig kijken - maar ja dat doet niet iedereen zo. Veel succes, mvrgr., PAvdK (overleg) 4 mei 2018 17:06 (CEST)
Ik ben zeker geboeid, afstand nemen gaat me dan nooit zo goed af... Bedankt voor je reactie, fijn dat je er vertrouwen in hebt! heinGlas z3.pngnlein'' 4 mei 2018 17:28 (CEST)
Ik zal het ook zeker volgen, ik ben benieuwd. PAvdK (overleg) 4 mei 2018 17:34 (CEST)

Plantenfysiologie[bewerken]

Wil je eens kijken naar Mechanisme van watertransport bij plantenfysiologie. Taalkundig rammelt die tekst nogal.Rasbak (overleg) 21 mei 2018 09:28 (CEST)

Ik zie het, maar ook inhoudelijk rammelt het hier en daar behoorlijk. Ik dat de boeken er nog een bijhalen, een het een en ander aanpassen zo gauw ik daartoe in de gelegenheid ben. PAvdK (overleg) 21 mei 2018 14:23 (CEST)

aanmaak doorverwijspagina's[bewerken]

Dag PAvdK,

bij deze wijs ik je even op het feit dat als je een doorverwijspagina aanmaakt met in de titel '(doorverwijspagina)', die naam dan inclusief het toevoegsel in de inleidende zin komt en in de zoeksuggestie onderaan. Om dat te voorkomen is deze bewerking nodig. Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 29 jun 2018 15:58 (CEST)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend!

Rode raaf (overleg) 6 okt 2018 11:11 (CEST)