Overleg gebruiker:PAvdK

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Het is vandaag vrijdag 20 september 2019

Zimmermann[bewerken]

k6stygnb d;lkhdbddddvd;lm d}dn d

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.45.114.96 (overleg · bijdragen) 1 aug 2019 20:08‎

Ongedaan[bewerken]

Dag PAvdK, ik heb je bewerking teruggedraaid omdat de links al in de inleiding worden genoemd en omdat ik van mening ben dat onze kritische collega niet altijd maar zijn zin moet krijgen. Gewoon negeren is i.m.o. een betere oplossing. Maar toch bedankt voor het meedenken! Knipoog heinGlas z3.pngnlein'' 15 mrt 2019 06:11 (CET)

Okay PAvdK (overleg) 15 mrt 2019 11:24 (CET)

Spirorbis (Laeospira) medius[bewerken]

Verplaatst naar Overleg gebruiker:Kvdrgeus#Spirorbis (Laeospira) medius

We hebben je inbreng over communicatie op Wikipedia nodig.[bewerken]

Hallo!

Mijn naam is Trizek. Ik werk bij de Wikimedia Foundation, de organisatie die Wikipedia host.

Momenteel vragen we mensen hoe zij op de wiki's communiceren. Ons doel is om de communicatiemiddelen te verbeteren.

Je hebt een overlegpagina op Wikipedia gebruikt om een discussie te beginnen of een bericht achter te laten. We zouden graag willen weten hoe je dit hebt ervaren.

Zou je de overlegpagina willen bezoeken? Daar worden vijf vragen gesteld. Zou je deze vragen zo goed mogelijk willen beantwoorden? We willen weten wat er goed en minder goed is aan de huidige systemen. We willen graag je mening weten over wat we zouden moeten verbeteren of juist zo laten.

We hebben je mening hard nodig en waarderen deze zeer.

Hartelijk dank voor je hulp! Trizek (WMF) 1 apr 2019 14:55 (CEST)

Gebruiker:PAvdK/Kladblok/Biologie/Plantenoecologie[bewerken]

Ik heb hem nog maar even uit de hoofdnaamruimte gehaald. Knipoog Mvg, Encycloon (overleg) 22 mei 2019 13:24 (CEST)

Bedankt! Dat was inderdaad niet de bedoeling. 🖒 PAvdK (overleg) 22 mei 2019 13:32 (CEST)

Beoordelingsnominatie Beweeglijkheid[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Beweeglijkheid dat is genomineerd door Edoderoo.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190731#Beweeglijkheid en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 1 aug 2019 00:57 (CEST)

Getalnotatie[bewerken]

Beste PAvdK, ik heb jouw bewerking op Ascomyceten‎ teruggedraaid. Het was geen verbetering; voor een uitleg zie hier. Met vriendelijke groet, Sylhouet overleg 10 aug 2019 14:43 (CEST)

Aglaophyton major‎[bewerken]

Ik ben hopeloos vastgelopen in de taxonomie van de fossiele plant Aglaophyton major‎. Er staan nu drie verschillende indelingen. Wil jij hier wat orde inbrengen? Bij voorbaar dank.Rasbak (overleg) 26 aug 2019 16:39 (CEST)

Wat ik gevolgd heb is DESCRIPTION OF THE PHYLUM RHYNIOPHYTA (BANKS 1975). By Jack R. Holt. Last revised: 03/21/2013, waar blijkt dat de Rhyniophyta niet bestaan als taxon maar dat het een clade is. Op deze pagina staat ook een beschrijving van AGLAOPHYTON. Ik vind het een voordeel dat deze site enigszins conservatief is, en daardoor wat stabieler, en niet met elke nieuwe publicatie wordt veranderd. Het schema is tenslotte bedoeld voor studenten als een algemeen samenvattend overzicht, waarbij de fossiele vormen geïntegreerd zijn tussen recente groepen. Ik denk dat handig is in het artikel keuze te maken voor de hier gegeven stamboom. Nieuwere ideeën kunnen altijd worden aangestipt. PAvdK (overleg) 26 aug 2019 18:59 (CEST)
Ik zag net dat is het schema moest aanpassen; het komt nu veel meer overeen met wat jij daaronder hebt opgesomd: namelijk dat Aglaophyton niet tot de vaatplanten wordt gerekend, maar vlak daarvoor (als zustergroep). Zie schema van Holt & Iudica. PAvdK (overleg) 26 aug 2019 19:10 (CEST)

Bonkveen[bewerken]

Dag PAvdK, het verband tussen een drijftil en bonkveen is mij niet duidelijk. Wat is de relatie? Vr. groet, JanB46 (overleg) 11 sep 2019 16:28 (CEST)

Het ging er eigenlijk om een mogelijke verwarring tussen bonk (veen) en bonkveen te voorkomen. (Verder dan dat het gaat over veen en een overeenkomst in de termen is er geen relatie, wat ik duidelijk wilde maken - het leek me niet zo zinvol om op die plaats er veel verder over uit te weiden). PAvdK (overleg) 11 sep 2019 18:19 (CEST)
Begrepen, maar zou zo'n verduidelijkende verwijzing dan niet beter passen op het lemma bonk (veen)? JanB46 (overleg) 11 sep 2019 18:31 (CEST)
Mogelijk. Ik kende trouwens het begrip bonk (veen) helemaal niet, maar alleen het begrip bonkveen was mij bekend. Vandaar dat ik dat in een opwelling toevoegde. Het staat eigenlijk beter op de dp Bonk, dus ik heb het daar maar neergezet.