Overleg gebruiker:Trijnstel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
GebruikerspaginaOverlegpaginaMijn kladblokMijn bijdragenMijn afbeeldingen

Archief
200920102011201220132014201520162017201820198thNote.svg Voor als je te gestrest bent... 8thNote.svg

  • Bij voorkeur beantwoord ik vragen hier en niet per e-mail. Vragen die hier gesteld worden, worden hier beantwoord.
  • Vragen door mij elders gesteld, kunnen op die plaats worden beantwoord. Zet die pagina's dan ook op uw volglijst.
Laat een bericht achter
Vlag van Verenigd Koninkrijk Leave a comment
Accessories-text-editor.png
Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is voorlopig verminderd actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen

Begin[bewerken]

Hallo, Ik probeer een artikel op WIKI te zetten: Marnix Willem Steffen. Ik las een bericht dat er iets mis is? Met dank voor de feedback... Groeten, Mozart – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mozartoni (overleg · bijdragen) 26 feb 2019 17:41‎

  • Wat er mis is, is dat het artikel volledig in het Engels was, op de Nederlandse Wikipedia.
  • (ENG) What's wrong with the article is the fact that it was in English, on the Dutch Wikipedia. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 26 feb 2019 17:45 (CET)

Portretfoto van Martijn J. Adelmund[bewerken]

Beste Trijnstel,

Op Overleg:Martijn J. Adelmund wil een niet-ingelogde gebruiker een "(ondanks eerdere toestemming) [...] toestemming voor het gebruik [intrekken]" voor de foto in het artikel. Jij hebt die foto ooit op Commons gezet via Wikiportrait. Nu meen ik dat toestemming eens gegeven gegeven blijft, ook wat betreft portretrecht, maar ik weet niet eens of de gebruiker ook de persoon is die de toestemming gegeven heeft.

Kan jij daar iets zinnigs over zeggen voor ik een beleefd antwoord in elkaar sleutel?

Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 12 mrt 2019 12:14 (CET)

Het is inderdaad eens gegeven, blijft gegeven, want de foto kan ook buiten Wikipedia onder deze vrije licentie verspreid zijn. En met portretrecht heeft het sowieso niks te maken, daar heeft Wikimedia in de dagelijkse praktijk eigenlijk geen raakvlak mee. Dat de fotograaf daar toch aan refereert doet mij eerlijk gezegd vermoeden dat we eerder met een trol te maken hebben, dan met een fotograaf die weet waar hij mee bezig is. Edoderoo (overleg) 12 mrt 2019 13:12 (CET)

Ongeldige stemmen[bewerken]

Hoi Trijnstel,

Hoewel ik me iets kan voorstellen bij je wens om de opmerkingen over de geldigheid van een stem bij de betreffende stemming te houden, is dat bij de vorige stemming geëscaleerd en is daaruit juist het voorstel gekomen om de geldigheid van stemmen niet op de stempagina te bespreken (en zeker niet tijdens de stemming te schrappen). Ik ben dan ook niet heel gelukkig met je verplaatsing naar WP:AM. Maar misschien kunnen we tot elkaar komen en de afzonderlijke stemmingen over kandidaat-moderatoren voortaan in afzonderlijke subpagina's laten plaatsvinden, zodat het overleg en de stemmen toch een geheel blijven vormen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 20 mrt 2019 13:04 (CET)

Hoi RonnieV. Of iets wel of niet escaleert, hangt maar helemaal af van hoe anderen de pagina modereren. Als je duidelijk jouw beslissingen verantwoordt, is er niets aan de hand en zullen mensen het accepteren (of ze het er nu mee eens zijn of niet). En afzonderlijke pagina's aanmaken voor aanmeldingen lijkt mij niet slim; als je hem invoegt op de hoofdpagina, zie je immers geen link naar de OP van de stempagina. Hiermee creëer je eenzelfde situatie als nu aan de hand is. Alles bij elkaar op de hoofdpagina houden lijkt mij echt het overzichtelijkst, voor iedereen ook. Graag dus zo houden als het is, zou ik zeggen. Met vriendelijke groet, Trijnstel (overleg) 20 mrt 2019 13:18 (CET)