Overleg gebruiker:Trijnstel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
GebruikerspaginaOverlegpaginaMijn kladblokMijn bijdragenMijn afbeeldingen

Archief
200920102011201220132014201520162017201820198thNote.svg Voor als je te gestrest bent... 8thNote.svg

  • Bij voorkeur beantwoord ik vragen hier en niet per e-mail. Vragen die hier gesteld worden, worden hier beantwoord.
  • Vragen door mij elders gesteld, kunnen op die plaats worden beantwoord. Zet die pagina's dan ook op uw volglijst.
Laat een bericht achter
Vlag van Verenigd Koninkrijk Leave a comment
Accessories-text-editor.png
Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is onregelmatig actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen

Nederland op de Olympische Zomerspelen 2020[bewerken]

Beste Trijnstel,

Je bent bezig om dit artikel flink uit te breiden. Op basis van overleg:Nederland op de Olympische Zomerspelen 2020 heb ik laatst terug gebracht tot de lijst van het NOC NSF. Vaak worden de plekken per land verdiend, Nederland stelt soms ook nog aanvullende eisen en wordt er door het NOC NSF later een persoon aangekoppeld, vandaar ben ik niet gelukkig met je aanvullingen. Bij het atletiek is het proces nog bezig daar kan het zijn dat er meer dan drie atleten zich gaan plaatsen op een onderdeel, dan kloppen de namen mogelijk niet. Ik wil daarom met je overleg. Micnl (overleg) 18 jul 2019 21:26 (CEST)

@Micnl: Goed dat je me een berichtje stuurt, want het was me inderdaad al opgevallen dat je de lijst had gereduceerd. Ik wist alleen niet waarom. Maar: wat is er mis mee om deze haken en ogen erbij te zetten zonder de lijst weg te halen? Bijvoorbeeld door noten onderaan de betreffende tabel te plaatsen. Ik wist namelijk niets van extra eisen. Nu lees ik overal dat mensen zich hebben gekwalificeerd voor de Spelen (bijv. het vrouwenelftal), maar lees ik dit hier niet terug. Trijnstel (overleg) 18 jul 2019 21:39 (CEST)
Bij atletiek hebben er atleten voldaan aan de internationale eis. Maar moet er nog worden voldaan aan de Nederlandse eis. De kans dat bijvoorbeeld Schippers word aangewezen is erg groot. Na een zoektocht op internet kom ik inderdaad berichten tegen dat zij naar Tokio gaat. Maar de kans bestaat dat er andere worden aangewezen omdat er drie andere atleten worden gestuurd. Mede hierdoor waren Steven8585 en ik er voorstander van om de lijst van NOC NSF te gebruiken.
Bij het voetbalelftal ben ik er niet over begonnen omdat dit alleen nog bevestigd moet worden door NOC NSF. Bij de Heiner en de schoonspringers lijkt het dat er geen nadere eisen te zijn of dat er er geen selectieprocedure te zijn. Voor de openwaterzwemmers kan ik niks terug vinden bij NOC NSF. Ik ben benieuwd naar de mening van @Steven8585:. Ik ben er voorstander van om in ieder geval het atletiek en zwemmen weg te halen. Micnl (overleg) 18 jul 2019 22:03 (CEST)
@Micnl: Mijn punt is: hoe erg is het dat deze info er staat? Je kunt er altijd een disclaimer bij zetten dat de informatie niet in alle gevallen definitief is. Feit blijft wel dat dit gebaseerd is op bronnen en dat is hoe we werken. Maar per slot van rekening is dit een wiki en is alles heel gemakkelijk aan te passen. Nu bewust informatie weghouden, nee, daar ben ik geen fan van. Trijnstel (overleg) 18 jul 2019 22:07 (CEST)
Bij het atletiek hebben er atleten voldaan aan de limiet, maar het is niet zeker dat ze worden uitgezonden omdat ze mogelijk niet voldoen aan de limieten van het NOC of dat er meer atleten zich gaan plaatsen. Dan gaan we gokken dat bovenstaande niet gaat gebeuren, vandaar ben ik van mening dat het atletiek moeten weghalen, omdat we ons moeten baseren op feiten en niet op gissingen. Van de zwemmers kan ik niet achterhalen wat de regels zijn vandaar wil ik die ook weghalen. Heiner en de voetbalsters zijn zeker, dat is prima. De schoonspringster lijken ook zeker. Mijn doel die te vinden is juist is, wat mij betreft gaat juistheid voor volledigheid. Micnl (overleg) 18 jul 2019 22:34 (CEST)
Dat weet ik ook allemaal wel, maar wat geeft het als we erbij zeggen dat het nog niet officieel is? Dan zijn we toch ook correct? Trijnstel (overleg) 18 jul 2019 22:40 (CEST)