Overleg gebruiker:Wikiwerner

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Radioamateur[bewerken]

Hoi Wikwerner, ik zag toevallig tot mijn verbazing je nominatie van Radioamateur. Als ik het goed zie heb jij de auteursrechtenschending al teruggedraaid, en gaat het eigenlijk alleen om het de auteursrechtenschending uit de geschiedenis te halen. Is het niet beter een verzoek te doen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Versies verbergen? Etersheim - Etersheimer Braakmolen met zeilen.jpg Akoopal overleg 8 jan 2018 20:25 (CET)

Nee hoor, er staat ook in de huidige versie nog veel meer, en al sinds jaren. Wikiwerner (overleg) 8 jan 2018 21:52 (CET)
PS, deze nominatie is onzin. Een of ander bulletin van een zendamateur stamt uit mei 2008, terwijl de informatie in 2007 (of eerder) al op Wikipedia stond, dus je nomineerde een artikel dat al heel lang bestaat, door een bulletin (niet eens een echte betrouwbare website) serieuzer te nemen dan het artikel hier. Het kan gebeuren, maar graag voortaan wat beter opletten. (ik heb er ook een hekel aan als iemand dat tegen mij zegt, maar het is toch de waarheid) Hoewel ik op de 'te beoordelen lijst' zei je niet in te lichten, zag ik dit overleg van Akoopal pas net en heb ik toch besloten je in te lichten dat ik het sjabloon verwijderd heb en de nominatie doorgestreept heb. Met dank aan Michielderoo, ik was de zoektocht gestaakt omdat ik stuitte op een rode link, een artikel dat ik ooit heb aangemaakt in dezelfde categorie en waarvan ik nooit heb geweten dat het verwijderd is (stond blijkbaar niet op mijn volglijst). Ik had wel al mijn twijfels toen Radioamateur genomineerd werd.. M.v.g. - Richard kiwi Overleg 11 jan 2018 02:31 (CET)

Nederland's Patriciaat[bewerken]

Beste Wikiwerner, in de lijst heb ik onlangs al de geslachten toegevoegd die in deel 95 verschijnen; dat deel verschijnt op 13 februari a.s. en de daarin op te nemen geslachten zijn al officieel bekend gemaakt. Groet van Paul Brussel (overleg) 29 jan 2018 22:47 (CET)

Het gaat blijkbaar om de Lijst van geslachten in Nederland's Patriciaat. Dan is het goed om dat ook te vermelden en het juiste aantal te vermelden. Wikiwerner (overleg) 29 jan 2018 22:51 (CET)

Keizerstads Jeugdorkest[bewerken]

Beste Wikiwerner, je hebt de pagina Keizerstads Jeugdorkest verwijderd omdat er reclame zou worden gemaakt. Zou je aan willen geven wat ik wellicht weg kan halen zodat het volgens jou niet meer als reclame wordt gezien? Zelf dacht ik dat het stuk over de KJO Samenspeeldag weg moet. Zou dat genoeg zijn? Groetjes Igor (overleg) 3 feb 2018 21:30 (CET)

Ik ben geen moderator en ik kan dus geen pagina's verwijderen. Wikiklaas heeft de pagina verwijderd, nadat iemand anders hem nomineerde voor versnelde verwijdering. Dat gebeurt alleen als het artikel bijna uitsluitend bestaat uit promotionele taal. In andere gevallen wordt een artikel 2 weken ter beoordeling voorgelegd, waarna een moderator beslist of het behouden wordt. Wikiwerner (overleg) 3 feb 2018 21:40 (CET)

StukTV[bewerken]

Hey, ik zag dat je Categorie:Programma van StukTV uit Categorie:StukTV hebt gehaald en in Categorie:YouTube hebt gestopt, alsook het artikel StukTV. Ik neem aan dat de reden was dat dit de enige twee zaken waren in Categorie:StukTV en dat dat weinig is voor een eigen categorie. Misschien was je nog bezig, maar dat is voorlopig het enige wat je hebt gedaan (of toch voor zover ik zie) en is dat nogal half werk - er blijft nu bijvoorbeeld gewoon de lege Categorie:StukTV over, en je hebt de pagina StukTV niet juist gesorteerd. Echter: nu kun je niet meer vanaf het artikel StukTV naar de categorie StukTV navigeren en van daaruit naar hun series, dat was de opzet van de structuur. Heb je hier een oplossing voor? Mvg, Rickie97 (overleg) 4 feb 2018 21:29 (CET)

Nee, ik ben klaar. De programma's staan ook gelinkt in het artikel StukTV. De categorieën zijn dus niet nodig om daar te komen vanuit het hoofdartikel. Wie van boven in de categorieboom komt, vanuit de categorie:YouTube, heeft het een stuk moeilijker om die programma's te vinden. Ook kan de lezer nu horizontaal navigeren naar andere YouTube-gerelateerde artikelen, waar dit eerst alleen kon naar de programma's die ook al in het artikel gelinkt staan. Ik hoop dat je mijn aanpassing kunt begrijpen. Wikiwerner (overleg) 4 feb 2018 22:01 (CET)

Links verwijderd?[bewerken]

Hallo, ik zag dat je op de pagina Ernst Casimir van Nassau-Weilburg een dubbele reference tag hebt verwijderd. Dank daarvoor. Je hebt ook een aantal andere links verwijderd. Ik begrijp alleen niet waarom. Mvg, HRvO (overleg) 11 feb 2018 11:36 (CET)

Gochsheim is een doorverwijspagina. Ook wordt met te veel links het tekstbeeld onrustig: zie Help:Gebruik van links. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Wikiwerner (overleg) 11 feb 2018 15:03 (CET)
Het klopt dat ik verwees naar een doorverwijspagina. Dat komt omdat de bronnen die ik tot mijn beschikking heb, niet verwijzen naar de specifieke stad. Door te verwijzen naar de doorverwijspagina, kan een gebruiker die wel beschikt over bronnen waar de specifieke stad genoemd wordt de link aanpassen. Doordat de link nu verwijderd is, kan dat niet meer.
Ik begrijp dat te veel links een onrustig beeld kan opleveren. Alleen zul je bij genealogische gegevens nu eenmaal een aantal links na elkaar krijgen. Dat is m.i. niet te voorkomen. Ik vind de verwijderde links wel relevant. Mvg, HRvO (overleg) 11 feb 2018 19:24 (CET)

Bewerking in artikel "Tom Felton"[bewerken]

Hoi Wikiwerner, Ik zag dat je in deze bewerkingssamenvatting een vraag stelde, dus bij deze het antwoord Knipoog omdat het onzin, laster en geklieder was. Om de één of andere reden voegen grapjassen deze roddel steeds weer toe, maar mocht je het weer tegenkomen, haal het gerust weg. Bedankt en groetjes! ɘVe Roept u maar! 19 feb 2018 10:05 (CET)

Oke, dan is het goed. Ik zag dat de toevoeging al gemarkeerd was. Als het dan weggehaald wordt zonder samenvatting, dan vertrouw ik dat niet. Wikiwerner (overleg) 19 feb 2018 18:49 (CET)
Oei, ik zie het nu ja. Ik heb even een berichtje achtergelaten hierover bij de controleur (MatthijsWiki in dit geval). Bedankt en groeten, ɘVe Roept u maar! 20 feb 2018 10:38 (CET)

Problems with an ancient dutch book[bewerken]

Sorry I don't speak dutch, so I'm writing in english. Some time ago I created an account on the dutch version of wikipedia with the hope to discuss on a problem I got realted to a dutch ancient book. My account has been deleted (possibly you did it?).

It's some months now I have been working on the book "Euclides Danicus" (danish), or "Euclidis Danici" (dutch), by Danish author Georg Mohr. He wrote these books on the late XVII century aobut the geometry of the compass, wihout the use of the straightedge. I already wrote an italian article about Lorenzo Mascheroni (the other one in the "Mohr-Mascheroni theorem"), and have been studying and writing an article on Mohr's work either. The problem is Mohr's book exixts on the net only in an incomplete form, and I'd like to upload to wikicommons a pdf or djvu version with OCR. Just here is the problem I'd like to discuss with some dutch speaking person: Mohr's ancient dutch is plenty of "strange" characters I don't know how to "translate" into unicode. As said, I'd like to discuss about this with something here on wikipedia, and this was the reason I created an account on this project. Can you help me, o tell me who can I address? --Aldoaldoz (overleg) 26 feb 2018 13:08 (CET)

Unfortunately I have no experience with converting files and ancient Dutch. I can't help you. Wikiwerner (overleg) 26 feb 2018 13:21 (CET)
Thanks for the reply --Aldoaldoz (overleg) 27 feb 2018 07:43 (CET)

Kerkwijk[bewerken]

Beste Werner, Recentelijk heb je mijn toevoeging over de heerlijkheid kerkwijk terug gedraaid. Inderdaad is het zo dat de heerlijkheid, in de oorspronkelijke betekenis des woords (als in: het recht op overheidsgezag binnen een bepaald gebied/voorloper van gemeente)niet meer bestaat, maar als privaatrechtelijk bezit van de familie Lenshoek bestaat zij echter nog wel. Enige resterende rechten en wat grond vormen deze heerlijkheid. In die zin heb jij gelijk, maar ik ook. Voor de volledigheid van het artikel is het naar mijn mening wel van belang dat de eigendom van de heerlijkheid wordt vermeld. Groet, Peter

Er staat nu: "Tijdens het feodale tijdperk was Kerkwijk een heerlijkheid die met die van Bruchem al in 1294 een personele unie vormde, namelijk die van de familie De Cock. In 1610 werden de heerlijkheden weer gescheiden. Vanaf 1764 was de heerlijkheid Kerkwijk in handen van de familie Lenshoek." Het is incorrect om die laatste 'was' te veranderen in 'is', tenzij je uitlegt wat Kerkwijk nu is (volgens het artikel enkel een woonplaats) en dat dat nu in handen is van Lenshoek. Wikiwerner (overleg) 28 feb 2018 19:10 (CET)

Burgemeesters van Vlamertinge[bewerken]

Ik heb rekening gehouden met de aanbevelingen en ik eis dat u mijn bewerkingen terug zichtbaar maakt. 213.118.52.148 1 mrt 2018 19:29 (CET)

Nee, alleen het woordje 'praktiserend' is daarvoor niet genoeg. Mark Rutte is niet 'praktiserend premier' van Apeldoorn en John Berends is niet 'praktiserend burgemeester' van Uddel. Zo noemt men dat simpelweg niet! Wikiwerner (overleg) 1 mrt 2018 19:33 (CET)
Ik weet niet wat deze anoniem wil bewijzen, maar hardnekkig is het minste wat je ervan kunt zeggen. Queeste (overleg) 1 mrt 2018 19:41 (CET)
Ja, inderdaad. Wikiwerner (overleg) 1 mrt 2018 19:43 (CET)
Ik sta open voor de commentaar van een ander. Maar ik kan niet tegen dat achterbakse verwijderen en niks met een korrel zout kunnen nemen. Triestig. 213.118.52.148 1 mrt 2018 19:46 (CET)
Het is gewoon volslagen onzinnig wat je wil op die lijst. Niemand zal akkoord gaan met iets dat ook maar een beetje lijkt op wat je nu wil. Houd dus gewoon de eer aan jezelf. Wikiwerner (overleg) 1 mrt 2018 20:36 (CET)
Ik discussieer niet met mensen die niet kunnen nuanceren. 213.118.52.148 1 mrt 2018 20:51 (CET)
Beste anoniem, ik ben het in deze discussie eens met jouw opponenten. Ik heb eens nagedacht over een voorbeeld bij mij uit de buurt: er is geen burgemeester (meer) van Berkel-Enschot, er is alleen een burgemeester van Tilburg. Ja, die is ook verantwoordelijk voor Berkel-Enschot, maar dat dorp heeft geen burgemeester. Vinvlugt (overleg) 2 mrt 2018 09:44 (CET)
Uiteraard heeft dat dorp wel een burgemeester, Nieuw-Zeeland heeft volgens ons ook een eigen koningin, dat vermelden we ook netjes, terwijl dat eigenlijk ook onzin is. Peter b (overleg) 4 mrt 2018 20:26 (CET)

Driehonderd[bewerken]

Als Driehonderd nu zo graag wil beweren op zijn gebruikerspagina dat hij het artikel XYZ heeft geschreven, laat hem dan lekker. Zelfs al gaat hij er later onterecht bewijs mee verzamelen, als zouden al zijn artikelen worden verwijderd. Hij is continue op zoek naar problemen, en door hem te beletten zijn eigen gebruikerspagina naar eigen mening (al dan niet gefalsificeerd) in te richten, geef je hem enkel brandstof voor zulke problemen. Zulke gebruikers moet je negeren waar het kan, en hier kan dat (mijn POV) ̴prima. ed0verleg 4 mrt 2018 17:55 (CET)

Samenwerkingsster[bewerken]

Ik kom je zo vaak tegen in positieve zin dat ik er niet langer onderuit kan je daarvoor een kleine waardering te geven. Alsjeblieft! MVG Rode raaf (overleg) 10 mrt 2018 17:10 (CET)

Heel erg bedankt! Gelukkig wordt er soms ook positieve feedback gegeven, in weerwil van wat weleens beweerd wordt. Wikiwerner (overleg) 11 mrt 2018 17:04 (CET)

Joseph Noyon[bewerken]

Beste Wikiwerner, het artikel over Joseph Noyon werd in deze vorm door Paul Brussel terecht genomineerd als wiu. In tegenstelling tot wat je in de bewerkingssamenvatting aangaf heeft het artikel wel degelijk op de lijst te beoordelen pagina's gestaan. De nominatie werd echter na de aangebrachte wijzigingen ingetrokken. Kennelijk is bij de afhandeling van dit deel van de lijst over het hoofd gezien, dat het sjabloon nog niet van het artikel was verwijderd. Met vr. groet, Gouwenaar (overleg) 10 mrt 2018 17:37 (CET)

Aha, inderdaad. Ik had deze pagina gevonden met de List Comparer in AutoWikiBrowser: alle pagina's die een nominatiesjabloon bevatten, maar niet voorkomen op de gehele Wikipedia:Te beoordelen pagina's. Omdat de genoemde dagpagina al afgehandeld is, staat deze daar niet meer op. Ik had nog even moeten kijken in de 'links naar deze pagina', maar gelukkig is het op zijn pootjes terechtgekomen. Wikiwerner (overleg) 10 mrt 2018 17:47 (CET)