Overleg gebruiker:XXBlackburnXx

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op mijn overlegpagina.


Vandalismebestrijdingster[bewerken]

Dank je Richardkiwi, ik apprecieer dit Glimlach --XXBlackburnXx (overleg) 10 okt 2018 13:49 (CEST)

Terugdraaien[bewerken]

Hey Blackburn,

Allereerst ook van mij complimenten over je vele werk aan vandalismebestrijding de afgelopen maanden! Het viel me op dat je geen terugdraaibitje had; misschien ben je daarin geïnteresseerd om zo sneller vandalisme terug te draaien.

Anderzijds ben je wat mij betreft ook geschikt als moderator. Dan kan je zelf al die nuwegjes verwijderen, (ingelogde) vandalen blokkeren en pagina's beveiligen zonder tientallen verzoeken te hoeven doen, maar dan moet je jezelf wel verkiesbaar willen stellen.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 20 okt 2018 17:03 (CEST)

Ik sluit me bij deze boodschap van Kippenvlees1 aan. In ieder geval dat terugdraaibitje zou het werk dat jij doet, een stuk kunnen vergemakkelijken. Groet, Apdency (overleg) 29 okt 2018 19:09 (CET)

Terugdraaien (2)[bewerken]

Hoi XXBlackburn, als je iets niet met de rollbackfunctie kunt terugdraaien, zoals hier, kan je naar de laatste goede versie gaan (RonaldB, 1 nov 2018 12:30) en op de datum klikken. Daarna op bewerken bovenin en op opslaan. Je krijgt wel een waarschuwing te zien, maar die kun je dan negeren. Zo hoef je niet 3x iets terug te draaien. Groeten, - Richard kiwi Overleg 2 nov 2018 14:39 (CET)

Hoi Richardkiwi, ik zal erop letten, bedankt voor de tip! - Met vriendelijke groet, XXBlackburnXx (overleg) 2 nov 2018 18:02 (CET)

Handiger[bewerken]

Zeg Blackburn, is het niet handiger als je ondertussen zelf eens de modknopjes aanvraagt? Glimlach Ciell 18 nov 2018 19:15 (CET)

Ja, waarschijnlijk wel. Ik zal er een nachtje over slapen Glimlach. -- XXBlackburnXx (overleg) 18 nov 2018 19:35 (CET)
Nu heb je nog een schone lei. Als je eenmaal een 'vlekje' hebt, zoals ik, dan wordt je niet gevraagd voor moderator, ondanks een schat van ervaring. Zelf ga ik me ook geen kandidaat meer stellen, dat deed ik ruim 9 jaar geleden en toen was dat 'vlekje' er nog niet, maar was er iemand tegen mij, die later afgezet is als moderator (mede dankzij mij). Dat wou ik even kwijt, hoop dat Ciell het leest, maar ga niet pingen. In ieder geval kun je het (naar mijn mening) beter nu of binnen enkele maanden doen dan over een paar jaar, als je tegen die tijd wat mensen tegen je hebt en je misschien wel een 'vlekje' hebt opgelopen. De helft van het clubje moderatoren is maar weinig actief, maar sommigen halen net het activiteitscriterium, anders zouden er nog maar 20 over zijn, naar schatting. Succes. - Richard kiwi Overleg 20 nov 2018 17:18 (CET)
Waarom hoop je dat ik dit lees? Ciell 20 nov 2018 19:03 (CET)