Overleg gebruiker:Zanaq

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is verminderd actief op Wikipedia ('wikibreak').

Dat betekent dat je een dringende vraag beter aan een andere gebruiker of een moderator kan stellen


Je kunt me hier altijd aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Stop.png
Plaats reacties op vragen en/of opmerkingen op je overlegpagina.... op je overlegpagina!!1!

Vragen die hier gesteld worden worden ook hier beantwoord.

Verkeerd geplaatst, niet ondertekend of onwelgevallig overleg kan worden verplaatst of verwijderd.


ArchiefTen Fé[bewerken]

Beste Zanaq, eerder vanavond deed je deze bewerking. Daarmee heb je links aangepast zodat ze verwijzen naar rd's, die op hun beurt verwijzen naar de artikelen waarnaar ik in eerste instantie al linkte. Was het een foutje, of had je een doel voor ogen? maarten|wp:wpbe 27 sep 2018 23:30 (CEST)

Afgelopen donderdag heb ik je bovenstaande vraag gesteld. Ik zie dat je tussen toen en nu actief bent geweest op Wikipedia. Zie je kans om een antwoord te geven? Als het tot verbetering leidt, pas ik mijn manier van links leggen graag aan. maarten|wp:wpbe 1 okt 2018 20:34 (CEST)
Ik had de vraag niet gezien, excuus. Die links zijn aangepast in het kader van de hoofdbetekenisconstructie, zie ook Wikipedia:Stemlokaal/Modificatie Amsterdamconstructies. Groet. — Zanaq (?) 1 okt 2018 21:37 (CEST)
Dank voor je antwoord. Hoe weet ik of er van een lemma een hoofdbetekenis is? Als ik op Engeland (doorverwijspagina) kijk, zie ik in het bewerkingsvenster dat er een hoofdbetekenis is. Ik vind dit een nogal omslachtige manier om op te zoeken welke link ik moet leggen. Er is vast een makkelijkere manier? maarten|wp:wpbe 1 okt 2018 22:29 (CEST)
Daar is bij mijn weten nog geen manier voor. Misschien weet Wikiwerner iets meer. Er is ook geen eis voor gewone bewerkers om de (hoofdbetekenis)-link aan te leggen (hoewel elke hulp welkom is). Als er een doorverwijspagina met (doorverwijspagina) is, zou er een hoofdbetekenis moeten zijn en zou er een hoofdbetekenisconstructie aangelegd kunnen worden als deze nog ontbreekt. Ik werk nog aan integratie in Zeusmodus. — Zanaq (?) 2 okt 2018 17:50 (CEST)

Opslagruimte[bewerken]

Hoi Zanaq, ik heb je redirect op Opslagruimte teruggedraaid, naar mijn mening zijn er diverse “opslagruimtes” en is de link die jij aanlegde niet correct. Vr groet Saschaporsche (overleg) 13 okt 2018 17:20 (CEST)

Sorry dat ik inbreek, maar vanwege bovenstaand kopje had ik deze pagina nog op mijn volglijst staan. De pagina is na de terugdraaiing leeg, dat lijkt me ongewenst. Is er een dp van te maken?
Met een kopje Zie ook, waaronder een link naar Eindopslag. maarten|wp:wpbe 13 okt 2018 17:33 (CEST)
Uitgevoerd Uitgevoerd in reactie op het nuweg-sjabloon dat Edo plakte. –bdijkstra (overleg) 13 okt 2018 18:30 (CEST)
Prima. — Zanaq (?) 13 okt 2018 22:57 (CEST)