Overleg gebruiker:Zanaq

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks)
Naar navigatie springen Jump to search
Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is verminderd actief op Wikipedia ('wikibreak').

Dat betekent dat je een dringende vraag beter aan een andere gebruiker of een moderator kan stellen


Je kunt me hier altijd aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Stop.png
Plaats reacties op vragen en/of opmerkingen op je overlegpagina.... op je overlegpagina!!1!

Vragen die hier gesteld worden worden ook hier beantwoord.

Verkeerd geplaatst, niet ondertekend of onwelgevallig overleg kan worden verplaatst of verwijderd.


ArchiefBedankt[bewerken]

Goedemorgen Zanaq, Ik wilde je bedanken voor je wijzigingen op de pagina Floris Bosma waardoor het artikel nu veel neutraler en duidelijker is voor de lezer. Zou je als je hier natuurlijk tijd voor heb de pagina Blupaint voor mij na willen lopen. Ik heb deze een tijdje terug aangemaakt maar naar mijn mening kan de tekst daar ook neutraler alleen ben ik daar niet zo kei in. Alvast bedankt en een fijne dag verder. RuedNL (overleg) 7 aug 2018 11:14 (CEST)

In mijn ogen bevat het artikel veel te veel subjectieve informatie: als ik aan de slag ga zal er weinig van over blijven. Ik zal het dus niet gaan verbeteren, sorry. Groetjes. — Zanaq (?) 7 aug 2018 19:10 (CEST)
  • Ik heb nu zelf het artikel aangepakt en heb inderdaad meer informatie achterwegen gelaten of anders verwoord. Ik heb de wijziging die je bij Floris Bosma had gedaan als voorbeeld gebruikt. Groeten, RuedNL (overleg) 7 aug 2018 22:27 (CEST)
    Dat ziet er inderdaad veel beter uit. Groet. — Zanaq (?) 8 aug 2018 16:15 (CEST)

Interfacemoderator[bewerken]

Momenteel kan jij als enige lokale gebruiker zonder speciale rechten indirect sitebrede JavaScriptcode wijzigen. In de geest van deze nieuwe gebruikersgroep zou je je moeten aanmelden als interfacemoderator zodra dat mogelijk is. Ben je dat van plan? –bdijkstra (overleg) 9 aug 2018 11:19 (CEST)

Vermoedelijk wel, afhankelijk van de procedure. Ik zal waarschijnlijk niet de eerste kandidaat zijn die zich aanmeldt. — Zanaq (?) 9 aug 2018 19:35 (CEST)
Het doel van de nieuwe gebruikersgroep is om het bewerken van sitebrede css/js te beperken tot een kleine groep gebruikers die hiervoor een expliciet mandaat hebben gekregen van de gemeenschap. Door de importconstructie op MediaWiki:Gadget-zeus.js kan jij momenteel indirect zulke bewerkingen doen, zij het beperkt tot een gadget, zonder dit expliciete mandaat. Als je geen lid zou worden, zou eigenlijk je code verhuisd moeten worden naar de MediaWiki-naamruimte. Ben je het eens met m'n redenering? –bdijkstra (overleg) 9 aug 2018 20:32 (CEST)
Als de code naar de MediaWiki-naamruimte verhuisd wordt mag iemand anders het gaan onderhouden. Het activeren van de gadget geeft het mandaat. Het is dan ook een opt-in-mogelijkheid. — Zanaq (?) 9 aug 2018 20:34 (CEST)
Je hebt gelijk, het is opt-in, dus als je geen lid zou worden zou denk ik ook een waarschuwing kunnen volstaan als: "ontwikkeld door Zanaq, gebruik op eigen risico". –bdijkstra (overleg) 9 aug 2018 20:51 (CEST)
Alle gadgets zijn voor gebruik op eigen risico: ik zie geen reden om een gadget uit te zonderen en er een demotiverende mededeling bij te plaatsen. — Zanaq (?) 10 aug 2018 19:09 (CEST)
Nu zie ik het, het staat inderdaad letterlijk in de voorkeuren. In dat geval: excuses voor mijn gepruttel. –bdijkstra (overleg) 10 aug 2018 19:17 (CEST)
Geen probleem, groet. — Zanaq (?) 10 aug 2018 19:29 (CEST)