Overleg gebruiker:Zanaq

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Zanaq/Htlinks)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps error.png
Vertrokken
Deze gebruiker heeft Wikipedia (voorgoed) verlaten.

Beoordelingsnominatie Jedigedachtentruc[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Jedigedachtentruc dat is genomineerd door The Banner.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190705#Jedigedachtentruc en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 6 jul 2019 00:56 (CEST)

Fietsen[bewerken]

Ik heb de tekst van Cycleswap gesaneerd, opschepperij eruit. Kun je er zo mee leven? In het verlengde daarvan, een van de genoemde oprichters Matthijs Otterloo is w.m.b. een "man-met-baan" en zie ik weinig encyclopediewaardigs. VanBuren (overleg) 8 jul 2019 21:25 (CEST)

Ga je gang, handel het maar af. Zolang namen gelinkt zijn mogen ze wmb genoemd worden. Werp in dat verband desgewenst nog een blik op de infobox: de ongelinkte namen moeten wmb niet genoemd worden. — Zanaq (?) 9 jul 2019 19:05 (CEST)

Beoordelingsnominatie van o.a. Sarlacc[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

De genomineerde artikelen zijn:

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190708#Sarlacc en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 9 jul 2019 00:56 (CEST)

alleen linken waarheen doorverwezen wordt[bewerken]

Dit begrijp ik niet helemaal? zal vast wel weer ergens een zinnetje zijn in een peiling dat geen officieel beleid is, maar waarom mag je op een pagina waarin een begrip wordt verklaard niet een juiste link voorzien zodat de gemiddelde lezer/gebruiker sneller bij de juiste pagina en dus kennis en informatie komt? Geerestein (overleg) 9 jul 2019 13:11 (CEST)

Een doorverwijspagina is niet bedoeld om een begrip te verklaren maar om door te verwijzen naar de verschillende encyclopedisch relevante betekenissen van de term. — Zanaq (?) 9 jul 2019 19:04 (CEST)

Zeusmode[bewerken]

Hoi Zanaq, ik hoop dat je niet echt bent vertrokken, je bent juist waardevol op de TBP-lijsten (maar daar gaat het om denk ik). Mocht je nog online zijn: als ik de Zeusmode 'update' krijg ik 5 min. daarna weer een nieuwe melding dat er een update is. Er gebeurt ook niets eigenlijk. Ik verander de waarde van de snelheid en meer kan ik niet doen. Zie hier (als je het in kunt zien). Het is een snelle pop-up, die ik voorheen niet kon lezen, tot ik een keer zag wat er stond :-) Nou succes, laat je niet gek maken. Hoe vaak ik niet al 'vertrokken' ben (meestal tijdelijk), ik was vaak snel weer terug. Groet, - Richard kw Overleg 17 jul 2019 13:00 (CEST)

Ik heb zojuist te horen gekregen dat ik zonder coach geen bijdragen zou mogen leveren aan TBP, maar bedankt. Het gewijzigde verwijderbeleid is inderdaad de hoofdreden van mijn poging tot vertrekken. Ik kan het helaas moeilijk loslaten, maar zolang het bekijken van mijn volglijst vooral woede en verdriet oproept zal ik de poging tot vertrek niet staken. Ik zal vermoedelijk niets meer aan ZM doen. Er horen in elk geval geen popups te komen, en ze horen niet snel te verdwijnen. — Zanaq (?) 17 jul 2019 17:25 (CEST)
Jammer. De pop-ups zijn heel klein (bijna niet leesbaar) en zeggen dat er een update nodig is. Maar wat een rare beslissing over die verwijderlijst. Er wordt veel te veel verwijderd en ik zie jou het nog weleens opnemen tegen de deletionisten, maar ik zie niet al jouw werk, dus ik kan niet alles beoordelen. Als jij beperkingen krijgt, dan zouden anderen nog veel zwaardere beperkingen moeten krijgen, zonder namen te noemen. Ik wens je sterkte. We zijn de jury aan het voorbereiden, vorig jaar deed je nog mee, maar je was op vakantie tijdens de inschrijvingen, maar wellicht had je niet willen doen. Sterkte en ik snap wat je bedoelt. Ik kan op een of andere manier toch doorgaan ondanks dat ik me soms enorm irriteer aan nominaties. Soms kijk ik er dagen niet naar (vandaar dat ik volhoud denk ik :-) ). Groet, - Richard kw Overleg 17 jul 2019 17:36 (CEST)

Beoordelingsnominatie Kamiel[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Kamiel dat is genomineerd door The Banner.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190803#Kamiel en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 4 aug 2019 00:56 (CEST)