Overleg gebruiker:Zanaq

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is verminderd actief op Wikipedia ('wikibreak').

Dat betekent dat je een dringende vraag beter aan een andere gebruiker of een moderator kan stellen


Je kunt me hier altijd aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Stop.png
Plaats reacties op vragen en/of opmerkingen op je overlegpagina.... op je overlegpagina!!1!

Vragen die hier gesteld worden worden ook hier beantwoord.

Verkeerd geplaatst, niet ondertekend of onwelgevallig overleg kan worden verplaatst of verwijderd.


ArchiefBotactiviteit[bron bewerken]

Beste,

Uw botaccount heeft meer dan drie jaar geen bewerkingen uitgevoerd op de Nederlandstalige Wikipedia. In overeenstemming met het lokale botbeleid wordt de botbit over drie maanden verwijderd. Mocht u uw botbit willen behouden, dan kan dat worden aangegeven op Wikipedia:Bots/Bevestigingen.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 1 jun 2021 01:27 (CEST)

Vlag van Verenigd Koninkrijk English

Dear bot owner,

Your bot account hasn't made any edits on the Dutch Wikipedia for at least three years. In accordance with the local bot policy the bot flag will be removed in three months. If you want to retain the bot flag, you can opt out by going to Wikipedia:Bots/Bevestigingen.

With kind regards, Kippenvlees (overleg‽) 1 jun 2021 01:27 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Religious Technology Center[bron bewerken]

Hallo Zanaq, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Religious Technology Center. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Onvoldoende onafhankelijke bronnen die over dit instituut schrijven Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, The Banner Overleg 15 jun 2021 15:58 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Slecht evenbeeld[bron bewerken]

Hallo Zanaq, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Slecht evenbeeld. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Onvoldoende bronnen die over dit concept schrijven zodat de encyclopedische waarde niet kan worden vastgesteld Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, The Banner Overleg 16 jun 2021 11:31 (CEST)

Beoordelingsnominatie van Galactische Republiek[bron bewerken]

Hallo Zanaq, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Galactische Republiek. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Onvoldoende bronnen die over deze fictieve republiek schrijven zodat de encyclopedische waarde niet kan worden vastgesteld. Fancruft en eigen onderzoek. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Met vriendelijke groet, The Banner Overleg 16 jun 2021 12:00 (CEST)

Beoordelingsnominatie Lemmiwinks[bron bewerken]

Hi Zanaq, tijdens het corrigeren van de zelfverzonnen vertalingen van evil twin kwam ik je artikel uit 2013 over het South Park-personage Lemmiwinks tegen. Ik heb een lange tijd met plezier naar de serie gekeken maar kon me dit personage niet herinneren. Voor ik conclusies trok, ben ik eerst op zoek gegaan naar bronnen die de relevantie van Lemmiwinks kunnen aantonen. Het is me niet gelukt om ze te vinden. Daarom heb ik het artikel ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. De nominatie kun je hier vinden. hiro the club is open 21 jun 2021 01:36 (CEST)