Overleg gebruiker:Zanaq

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is verminderd actief op Wikipedia ('wikibreak').

Dat betekent dat je een dringende vraag beter aan een andere gebruiker of een moderator kan stellen


Je kunt me hier altijd aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Stop.png
Plaats reacties op vragen en/of opmerkingen op je overlegpagina.... op je overlegpagina!!1!

Vragen die hier gesteld worden worden ook hier beantwoord.

Verkeerd geplaatst, niet ondertekend of onwelgevallig overleg kan worden verplaatst of verwijderd.


ArchiefBotactiviteit[bewerken]

Beste,

Uw botaccount heeft meer dan drie jaar geen bewerkingen uitgevoerd op de Nederlandstalige Wikipedia. In overeenstemming met het lokale botbeleid wordt de botbit over drie maanden verwijderd. Als u uw botbit wilt behouden, kunt u dat aangeven door naar Wikipedia:Bots/Bevestigingen te gaan.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 29 mei 2018 20:02 (CEST)

Zeusmodus[bewerken]

Hoi Zanaq, mijn zeusmodusinstellingen zijn zomaar weg, kan jij kijken hoe dat kan? Dank Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 1 jun 2018 07:19 (CEST)

Bij mij werkt ook niets meer inderdaad.
Er staan rare meldingen in de logs:
JQMIGRATE: Migrate is installed with logging active, version 3.0.1
load.php:139:615
Exception in resolve:
load.php:177:42
Error: Unknown dependency: es5-shim
Stack trace:
sortDependencies@https://nl.wikipedia.org/w/load.php?debug=false&lang=nl&modules=jquery%2Cmediawiki%7Cmediawiki.legacy.wikibits&only=scripts&skin=monobook&version=1faydix:159:25
sortDependencies@https://nl.wikipedia.org/w/load.php?debug=false&lang=nl&modules=jquery%2Cmediawiki%7Cmediawiki.legacy.wikibits&only=scripts&skin=monobook&version=1faydix:159:620
resolveStubbornly@https://nl.wikipedia.org/w/load.php?debug=false&lang=nl&modules=jquery%2Cmediawiki%7Cmediawiki.legacy.wikibits&only=scripts&skin=monobook&version=1faydix:159:938
load@https://nl.wikipedia.org/w/load.php?debug=false&lang=nl&modules=jquery%2Cmediawiki%7Cmediawiki.legacy.wikibits&only=scripts&skin=monobook&version=1faydix:170:944
Als iemand een idee heeft wat dat betekent dan hoor ik het graag. — Zanaq (?) 1 jun 2018 08:20 (CEST)
Zou jij of een andere moderator es5-shim willen verwijderen van MediaWiki:Gadgets-definition#Onderhoud? Eens kijken wat dat doet. Groet. — Zanaq (?) 1 jun 2018 08:23 (CEST)
Gedaan - zie hier. Als dat is wat je bedoelde of moet die hele regel weg? Die pagina is niet beveiligd overigens dus jij kan er ook knutselen. Dank alvast. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 1 jun 2018 08:33 (CEST)
Bij mij verandert er (nog) niets. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 1 jun 2018 08:34 (CEST)
Bij mij ook niet. Pagina's in de MediaWiki-naamruimte kunnen overigens alleen door moderatoren bewerkt worden. — Zanaq (?) 1 jun 2018 08:37 (CEST)
De fout lijkt nog steeds
Error: Unknown dependency: es5-shim
Maar de enige plaats die ik kan vinden waar es5-shim in dit verband genoemd wordt heb je net verwijderd. — Zanaq (?) 1 jun 2018 08:49 (CEST)
Zou jij of een andere moderator bovenaan MediaWiki:Gadget-zeus.js een regel willen toevoegen? Namelijk:
console.log('ZeusModus-gadget wordt gestart!');
Misschien dat dat nieuwe inzichten geeft. — Zanaq (?) 1 jun 2018 09:04 (CEST)
Ik heb de logregel toegevoegd, hopelijk schept het wat duidelijkheid. - Kippenvlees (overleg‽) 1 jun 2018 09:18 (CEST)
Hij doet het weer. Vermoedelijk een cache-dingetje. De bewerking op MediaWiki:Gadgets-definition heeft het waarschijnlijk hersteld. Groet. — Zanaq (?) 1 jun 2018 09:26 (CEST)
Fijn! Ik neem aan dat ik de logregel in gadget-zeus.js dan weer kan verwijderen. - Kippenvlees (overleg‽) 1 jun 2018 09:54 (CEST)
Laat maar lekker staan voor een volgende keer. Groet. — Zanaq (?) 1 jun 2018 09:56 (CEST)
Super. Dank beiden! Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 1 jun 2018 09:48 (CEST)

Beoordelingsnominatie Geschiedenis van internationale betrekkingen[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Geschiedenis van internationale betrekkingen dat is genomineerd door Encycloon. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180611 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 12 jun 2018 02:03 (CEST)

Passief-agressieve bewerkingssamenvatting[bewerken]

Hallo Zanaq, ik waardeer iedere bijdrage op mij OP over zaken die ik wel of niet correct heb gedaan. Om het overzichtelijk te houden zou ik je echter wel willen vragen of je in een bewrekingssamenvatting bij jouw bijdrage over punt A niet opeens een reactie zou willen plaatsen over iets geheel anders. Afgezien van het feit dat dat een nogal passief-aggressieve manier kan zijn om met kritiek om te gaan, ontneem je mij de mogelijkheid om ene reactie of uitleg te geven. Deze reactie geef ik dan ook nu op jouw eigen OP: ik lees jou niet de les op TBP. Ik vraag je simpelweg een verwijdernominatie te onderbouwen; met verwijzing naar onze eigen richtlijnen. Dat jij niet genegen bent die richtlijnen te volgen vanwege eigen opvattingen, dat kan. Maar daar hoeven we als encyclopedie natuurlijk niet in mee te gaan. Ecritures (overleg) 17 jun 2018 23:30 (CEST)

Ik hoef toch hopelijk niet uit te leggen dat

Ambitie 1: 100% Open Access publiceren[bewerken]

niet acceptabel is in de encyclopedie. En dat het onderdrukken van de TOC om de reclame toch niet te prominent te maken ook niet gewenst is. Je had de mogelijkheid in de bewerkingssamenvatting te reageren. Op de verwijderlijst staat eenzelfde boodschap waar ook mogelijkheid is te reageren. En verder staat mijn overlegpagina open zoals je hebt gemerkt. Reclame is voldoende onderbouwing voor reclame. Je leest de les als je op richtlijnen wijst ipv vragen waar de reclame uit bestaat. Degene die reclame maakt krijgt overigens liefst nooit antwoord op die vraag: enig antwoord op die vraag is bedoeld om mede-beoordelaars "de les te lezen" hoe reclame te herkennen. Groet. — Zanaq (?) 17 jun 2018 23:46 (CEST)
Volgens mij is iedereen het erover eens dat reclame ongewenst is, en ook dat reclame een reden voor plaatsing op de lijst is, maar zijn die tenen nou echt zo lang dat als iemand vraagt om een paar bytes extra te besteden aan een verwijdernominatie al opgevat wordt als "de les lezen"? Vinvlugt (overleg) 18 jun 2018 09:22 (CEST)
Blijkbaar @Vinvlugt. En @Zanaq: ja, je wordt inderdaad uitgenodigd om je mening te onderbouwen dat dit artikel reclame is. Zo zijn nu eenmaal onze richtlijnen als je iets wilt nomineren ter verwijdering. Je schrijft de onderbouwing zowel voor de aanmaker(s) van het artikel als voor je mede-collega's en moderatoren die het artikel ook beoordelen. Verder ben ik van mening dat een bewerkingssamenvatting zeker niet bedoeld is om een parallelle discussie te houden. Een bewerkingssamenvatting is bedoeld om een korte toelichting/beschrijving te geven bij de bewerking die je deed. Groet, Ecritures (overleg) 18 jun 2018 12:25 (CEST)
Voor een artikel dat

Ambitie 1: 100% Open Access publiceren[bewerken]

bevat is "reclame" ruim voldoende onderbouwing. Als er gevraagd werd om toelichting ipv zwaaien met richtlijnen dan was er misschien een antwoord gekomen. Ik heb nu voldoende toegelicht en voldoende tijd hieraan verspild. — Zanaq (?) 18 jun 2018 18:15 (CEST)