Naar inhoud springen

Overleg Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081019

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste mensen,

Ik hoop zó dat ik het goed doe, want ik probeer wijs te worden uit hoe en waar te reageren.

Ik reageer op dit bericht:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Kingfisher_Sky en het daar op volgende: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Te_verwijderen_pagina%27s/Toegevoegd_20081019

Ik weet niet goed hoe te handelen in deze. Suburban (onze platenmaatschappij) heeft ons gevraagd een wikipedia pagina aan te maken zodat onze teksten overal hetzelfde blijven, vandaar ook de verwijzing naar de Within Temptation. De tekst die we gebruiken is standaard overal hetzelfde. Ons is aangeraden door het management en door de platenmaatschappij zelfs een pagina aan te maken zodat de vaste teksten worden gebruikt.. Als ik hier iets niet goed in doe, hoor ik dat ontzettend graag.

Excuses als het lijkt op promo van uit mij zelf, maar het is ons aangeraden door ons management (SOZ) en de platenmaatschappij (Suburban) om de 'standaard' goede tekst te gebruiken zodat er geen ruispagina's gaan ontstaan.. Het is niet bedoeld als promo, maar meer om tegen te gaan dat oa onze namen verkeerd gespeld worden, de band mis'quote' wordt en dergelijke..

Ik hoor graag van jullie en hoop oprecht dat ik dit hier goed zet..ik heb ontzettend veel moeite te navigeren binnen wikipedia als het gaat om het zelf berichten plaatsen

Overigens staat dezelfde tekst ook op www.kingfishersky.com, www.youtube.com/kingfishersky, surburban.com/ soz.com mijn eigen hyves, de kingfisher sky hyves en nog vele andere sites..

Is er mogelijkheid dit via de mail verder te bespreken?

Het is ons niet te doen om 'reclame' te maken maar om zelf dit in de hand te houden omdat collega bands van ons, op gegeven moment een totaal onwaar verhaal op wikipedia hadden.

Ik hoor het graag en excuses als ik regels heb overtreden, zeer zeker niet de bedoeling.

Hartelijke groet, Maaike Peterse Celliste Kingfisher Sky

ps.overigens had ik ook op mijn eigen naam een account aangemaakt, maar helaas kan ik daar het wachtwoord niet meer van terughalen, dus doe ik het via de Kingfisher sky account.

Overleg gaat via Wikipedia, niet via mail. Ik zal even reageren op je eigen overlegpagina. PatrickVanM / overleg 27 okt 2008 18:28 (CET)Reageren