Overleg gebruiker:151.19.122.102

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door The Banner in het onderwerp Melding checkusers-verzoek

Melding checkusers-verzoek[brontekst bewerken]

Geachte heer/mevrouw,

Bij dezen wil ik u melden dat ik zonet een verzoek tot checkuser heb ingediend op de daarvoor bestemde pagina, in verband met een eerdere gemaakte afspraak met de account Patio.

Met vriendelijke groet, BlueKnight 13 dec 2014 18:15 (CET)Reageren

Update[brontekst bewerken]

Patio,

Volgens de checkuser gaat het om oningelogd bewerken door u en is er daarom geen sprake van sokpopmisbruik. Bij dezen vriendelijk doch dringend verzoek om in het vervolg gewoon in te loggen. Dit in verband met eerder sokpopmisbruik door een bijdrage van IP-account (oningelogd) aan te duiden als een bijdrage van een derde. Het weer oningelogd bewerken (per ongeluk of opzettelijk) kan als een provocatie beschouwd worden en vervelende gevolgen hebben. Mag ik op uw medewerking rekenen?

Bvd & mvg, BlueKnight 13 dec 2014 20:27 (CET)Reageren

NB 1 Het kan zijn dat u de mogelijkheid m.b.t. ping uitgezet hebt; ik ben in bovenstaande mededeling er vanuit gegaan dat dit niet het geval is en heb u daarom gepingd, als melding. Wilt u laten weten of de ping voor u voldoende was, of dat u liever een melding op uw OP had in plaats van een ping?
NB 2 Ik verkeerde in de veronderstelling dat u vanwege de ontsnappingsclausule geen gebruik meer mocht maken van sokpopaccounts waaronder IP-adressen in bepaalde gevallen. Dit blijkt niet het geval te zijn constateer ik na het herlezen van WP:OC, mijn excuus daarvoor. Op de overlegpagina van betreffende pagina heb ik ondertussen een concreet voorstel gedaan in verband hiermee.
Meneer BlueKnight, bent u bekend met het principe "Ga Uit Van Goede Wil"? The Banner Overleg 13 dec 2014 21:32 (CET)Reageren