Overleg gebruiker:62.163.100.94

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door BesselDekker in het onderwerp Opmerkingen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
  1. Misbruik van sokpoppen bij het willen behouden van een artikel over een bepaalde advocaat via sokpop een gebruiker bevragen om uitleg en daarna herhaald het reclamesjabloon blijven verwijderen op de betreffende pagina. Uitkomsten checkuser gaven de volgende account en daarna aangemaakte sokpoppen aan alsmede het publiekelijk gebruikte IP-adres:
  2. Tevens met de accounts diverse dubieuze "op het randje" bewerkingen doen (immer negatief, soms weghalen van positieve kwalificaties, soms er bij zetten van negatieve feiten, immer zonder bronvermelding) op diverse pagina's van (collega?)advocaten gedurende langere tijd.
    • Alle accounts voor onbepaalde tijd geblokkeerd, het onderliggende IP-adres voor 1 jaar. Indien deze gebruiker serieus wil bijdragen zonder misbruik van sokpoppen en zonder opnieuw dubieuze bewerkingen te gaan doen dan kan hij/zij eenmalig gebruik maken van de zogenaamde ontsnappingsclausule die is te vinden op deze pagina. Het originele account heeft een emailfunctie die niet is meegeblokkeerd.
  3. 6 jul 2008 22:47 (CEST) doorgaan met na checkuser vastgestelde nieuwe sokpop TeresiaB (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren) met het opnieuw aanmaken promoartikel over dezelfde advocaat met dezelfde tekst.
    • twee onderliggende IP-adressen waarvan een ook openlijk gebruikt voor een jaar geblokkeerd; ontsnappingsclausule ivm doorgaan met misbruik van sokpop vervallen (geen enkele intentie tot bijdragen aan de encyclopedie en tevens blokontduiking voor opnieuw doen van (zelf?)promo); account blok onbepaalde tijd

Opmerkingen[brontekst bewerken]

Hallo, en ook van mij welkom. Eerst een tip: het is volstrekt ongebruikelijk op overlegpagina's iets in de bijdragen van een ander te wijzigen. Zelfs al gaat het om kleinigheden, zelfs al betreft het fouten: je kunt daar uiteraard op wijzen, maar veranderen nooit. Dat is is het begin even verwarrend, doordat de artikelen natuurlijk wel voor verbetering in aanmerking komen.

Ik wens je nog veel plezier op de wikipedie. Misschien wil je wel overwegen een gebruikersnaam aan te maken; bij het inloggen is dat heel eenvoudig; je wordt herkenbaar en zult ook zeker herkend worden.

Tot slot: mocht je over iets dat met de wikipedie te maken heeft, willen overleggen, klik dan op een blauwe naamlink en ga naar de overlegpagina van de betreffende collega. We zullen je beslist graag te woord staan. Vriendelijke groeten, Bessel Dekker 18 jan 2008 02:12 (CET)Reageren