Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:77.249.92.84

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Daaf Spijker in het onderwerp Ongewenste bewerking
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 23 apr 2021 11:47 (CEST) ongewenste edit op pagina Persoonlijk vnmw
  2. 23 apr 2021 12:10‎ (CEST) ongewenste bewerking van de pagina Nederlandse grammatica
  3. 23 apr 2021 12:04‎ (CEST) ongewenste bewerking van de pagina Nederlandse grammatica
  4. 23 apr 2021 12:02‎ (CEST) ongewenste bewerking van de pagina Nederlandse grammatica
  5. 23 apr 2021 12:01‎ (CEST) ongewenste bewerking van de pagina Nederlandse grammatica
  6. 23 apr 2021 11:51‎ (CEST) ongewenste bewerking van de pagina Nederlandse grammatica

Ongewenste bewerking[brontekst bewerken]

Beste IP77.249, Met betrekkng tot het bovenstaande vermeld ik hier, wellicht ten overvloede, dat wat collega Encycloon schreef op de WP:Helpdesk naar aanleiding van de daar door u gemaakte uw opmerkingen.

Met uw toevoeging zou geïmpliceerd worden dat deze termen, in deze vorm, al tot het algemeen gangbaar taalgebruik behoren. Dit is echter (momenteel) niet het geval, en Wikipedia is niet de plaats om op zaken vooruit te lopen. Het onderwerp staat overigens wel al beschreven op Genderneutraal taalgebruik#Voornaamwoorden van de derde persoon enkelvoud.

Mvg _ DaafSpijker overleg 23 apr 2021 14:51 (CEST)Reageren