Overleg gebruiker:84.195.89.152

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste anonieme gebruiker.

Naar aanleiding van je bijdrage op MNM wil ik je graag verzoeken bij toekomstige bijdragen niet meer te schreeuwen op Wikipedia. Onder schreeuwen wordt o.a. verstaan:

  • Zinnen eindigen met een of meer uitroeptekens!!!!!
  • ZINNEN GEHEEL IN HOOFDLETTERS SCHRIJVEN.
  • Zinnen geheel vetgedrukt maken

Vetdrukken van tekst gebeurt alleen om het onderwerp van een artikel in de openingszin te benadrukken, en voor belangrijke individuele termen. Woorden geheel in hoofdletters schrijven en/of eindigen met een uitroepteken(s) wordt enkel gedaan indien dit de normale schrijfwijze is van een onderwerp.

Schreeuwen wordt op Wikipedia niet gewaardeerd. Het is dan ook niet de juiste manier om je bijdragen extra kracht bij te zetten. Het enige wat je ermee bereikt is dat je bijdrage een groot risico loopt weer verwijderd te worden. Op een overlegpagina kan schreeuwen worden gezien als teken van agressie.

Als je nog vragen hebt, kun je die altijd stellen.

Met vriendelijke groet,

Man!agO 5 nov 2009 12:04 (CET)[reageer]

Verwijderingsnominatie MNM Big Hits[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om MNM Big Hits dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100405 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 6 apr 2010 02:07 (CEST)[reageer]

Bronvermelding bij bewerking pagina Ben Roelants[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Je hebt een wijziging aangebracht in het artikel Ben Roelants. Kun je ook een bron geven om deze wijziging te onderbouwen? Om te voorkomen dat er onjuiste wijzigingen worden aangebracht op Wikipedia, is het mogelijk dat wijzigingen zonder bronvermelding of referentie ongedaan worden gemaakt. Je kunt als je de toevoeging doet het beste het veldje "samenvatting", dat onder het tekstveld staat, gebruiken om de bron aan te geven. Meer informatie over bronnen en referenties kun je hier vinden.

Met vriendelijke groeten, Mathonius 9 apr 2010 20:13 (CEST)[reageer]

Beste gebruiker, laat mij even aanvullen: je info is correct, maar niet erg relevant. Op den duur staat elke vervanging van Ben op de pagina, dat lijkt me niet wenselijk. Hij vervangt op MNM en dat is de nuttige info. Maar voor uitzonderlijk twee weken vervanging moeten we mijns inziens geen speciale vermelding maken. --MichielDumon 9 apr 2010 20:38 (CEST)[reageer]