Overleg gebruiker:84.198.208.206

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Cars en travel in het onderwerp Filaircrash 2010

Filaircrash 2010[brontekst bewerken]

Beste,

Ik heb uw wijziging ongedaan gemaakt om de volgende redenen:

  • Het is mij niet duidelijk waarom Filair min of meer onterecht op de zwarte lijst van de Europese Unie zou staan, wat u toch lijkt te suggereren. Ik leer echter graag bij en had graag uw argumenten hierover gehoord: waarom is Filair veiliger dan "de rest"?
  • Ik heb het Rwandese plaatsje Kanzi niet meteen gevonden (laat staan in combinatie met de naam van dhr. Philemotte), kan u mij soms een link bezorgen die het bestaan daarvan bewijst, of liever nog, de link met dhr. Philemotte?
  • Bovenstaande twee zaken doen mij eerlijk gezegd ook twijfelen aan de stelling dat dhr. Philemotte na zijn studies ook al circa veertig jaar in Congo had gewoond, zeker omdat bijna alle bronnen enkel schrijven over de laatste tien jaar. Kan u dat ook wat verduidelijken?
  • Over het maximale aantal passagiers geef ik u het voordeel van de twijfel: het vliegtuig was ook volgens onze Engelstalige collega's niet overladen, dus ik zal die stelling weghalen.
  • Merk op dat (te) veel informatie over Daniel Philemotte sowieso niet de bedoeling kan zijn in het artikel over de crash: als bedrijfsleider kan er wat mij betreft over hem een apart artikel geschreven worden. U bent uitgenodigd tot de redactie daarvan door op de rode link Daniel Philemotte te klikken.

Met vriendelijke groet,

C&T 27 aug 2010 01:42 (CEST) (u kan gerust hier antwoorden)Reageren