Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:84.30.183.218

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp wijziging

Hallo ???? kun je alsjeblieft de beroepsaanduiding van een deelnemer niet zomaar veranderen? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door MoiraMoira (overleg · bijdragen)

wijziging[brontekst bewerken]

Als iets niet juist is moet men het toch corrigeren ?? Hij is commercieel directeur

  • Hallo ???, De beroepsgegevens komen van de talpa site. Het is nogal raar om zomaar iemand waarvan het beroep bekend is "werkeloos" te noemen. Kun je hier alsjeblieft mee ophouden? MoiraMoira 20 okt 2006 14:22 (CEST)Reageren

Het zal me verder een worst zijn dat je koppig een verbetering weer teniet doet. Hij was verkoper van keukens, Als je het niet eens bent met de betiteling als beroepsaanduiding is het meest logische natuurlijk nog "verkoper". Zoek het verder maar uit. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.30.183.218 (overleg · bijdragen)

juiste informatie[brontekst bewerken]

Wikipedia is er om juiste fijtelijke informatie te vermelden en geen persoonlijke berichten te plaatsen. Onjuiste informatie van en over personen die van persoonlijke aard zijn, dienen naar mijn idee dan ook verwijderd te worden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Tarahtink (overleg · bijdragen)