Overleg gebruiker:87.211.93.204

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Dqfn13 in het onderwerp Ene streepje vervangen voor het andere
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen en daarmee herhaald beweren dat dit meerdere personen betreft terwijl dit niet het geval is om hiermee ongewenste, onjuiste, overbodige en tevens bronloze zaken in diverse artikelen te kunnen blijven plaatsen ondanks verzoek hiermee te stoppen en zich tot één account te beperken zoals vastgesteld via nadere onderzoeken hier en hier zijn onderstaande accounts voor onbepaalde tijd geblokkeerd en is het oningelogd bewerken beëindigd:

Gebruiker kan indien gewenst indien deze bereid is te stoppen met de ongewenste activiteiten en constructief te gaan bijdragen eenmalig gebruik maken van de ontsnappingsclausule. De hoofdaccount heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij blokontduiking, dus doorbewerken oningelogd of via weer nieuwe accounts komt deze mogelijkheid te vervallen.


Ene streepje vervangen voor het andere[brontekst bewerken]

Hallo, u wijzigde hier het ene streepje voor een ander... dat is volgend deze richtlijn niet gewenst. De kastlijntjes zijn met een reden geplaatst en die vervangen door een minteken is geen toegevoegde waarde aan het artikel. Ik verzoek u dan ook met klem om er mee te stoppen. Dqfn13 (overleg) 29 jul 2015 14:57 (CEST)Reageren

Doorgaan met ongewenste zaken[brontekst bewerken]

  1. 21 mei 2015 22:43 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Overleg gebruiker:89.99.213.240
  2. 26 mei 2017 00:44 (CEST) Klieren op Atlantikwall Museum Scheveningen