Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:AFFF

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Felix2036 in het onderwerp Complimenten!

Werk in uitvoering-nominatie Amsterdam Fantastic Film Festival[brontekst bewerken]

Beste AFFF, ik zag dat je het artikel Amsterdam Fantastic Film Festival hebt aangemaakt. Echter heb ik er het {{wiu}}-sjabloon boven moeten zetten, omdat het in de huidige vorm niet in Wikipedia past, de opmaak en/of de inhoud is nog niet wat het wezen moet. Als er niets wordt veranderd aan het artikel, zal het helaas over 2 weken worden verwijderd. Voor tips over het verbeteren van je artikel zodat het niet verwijderd hoeft te worden zie o.a. Help:Nieuwe pagina aanmaken, Help:Tekstopmaak en Wikipedia:Conventies.

Als je het artikel hebt aangepast en je denkt dat het nu wel in Wikipedia past, kun je dit hier melden. Als de gemeenschap dan instemt met het behouden van het artikel, blijft het uiteraard staan!

Als je dan nog vragen hebt, kun je altijd op mijn overlegpagina terecht. Roelzzz 16 jan 2007 15:47 (CET)Reageren

Complimenten![brontekst bewerken]

Beste AFFF, alvast mijn complimenten voor hoe het artikel Amsterdam Fantastic Film Festival er inmiddels uitziet, je hebt er veel tijd in gestoken, geweldig! Als medewerker van het Portaal:Film ben ik er ook persoonlijk blij mee, ik kan er nu met een gerust hart naar linken.

Er zijn een paar dingen waar ik je even op wil wijzen. Het valt me op dat je een aantal categorieën hebt toegevoegd die momenteel rood zijn, dwz. niet-bestaand. Kijk even in de lijst van beschikbare categorieën of je de spelling wel goed hebt, Categorie:Sciencefiction heb je bijvoorbeeld anders gespeld en dan "vindt" Wikipedia die categorie niet.

Bij de opsomming van films die de SSA hebben ontvangen heb je de filmtitels geen links meegegeven. Wist je dat bijna alle films in die lijst hier op Wikipedia een eigen pagina hebben? En zo niet, dan gaan we ze maken! In ieder geval al een goed idee om de link aan te maken.

Verder wil ik je graag wijzen op het Wikipedia:Wikiproject_Film, een project waarin we bezig zijn om tot een vorm van standaardisering van alle filmpagina's te komen, en in algemene zin proberen we de kwaliteit van de filmpagina's drastisch omhoog te krikken. Ik nodig je uit om je aan te melden als deelnemer, als je zin hebt natuurlijk. En als je geen zin hebt, prima, dan denk ik toch dat jouw input qua kennis waardevol kan zijn.

Keep up the good work!

Groeten, Felix2036 (reageer) 31 jan 2007 17:21 (CET)Reageren