Overleg gebruiker:AbdulRahiem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo AbdulRahiem, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.159 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Jahra[brontekst bewerken]

Ik heb net je artikel over Jahra wat verder gewikified. Ik heb de indruk dat je ook artikels zal maken over de andere muhafazah van Koeweit. Kijk eens naar de engelstalige versie van Jahra voor wat tips over hoe je die pagina's interessanter kan laten lijken. Als je wat hulp nodig hebt, mag je altijd iets op mijn overlegpagina zetten. --SvenDK 3 feb 2008 09:50 (CET)Reageren

Auteursrechtenschending GeneWeb[brontekst bewerken]

Hoi. Ik zag je artikel GeneWeb. Dat artikel lijkt vertaald te zijn van de Engelse wikipedia. Dat zou een schending van de CC-BY-SA zijn, die zegt dat altijd de auteurs genoemd moeten worden. Geef daarom in zo'n geval altijd aan wat de bron is, bijvoorbeeld in de bewerkingssamenvatting, of met {{Bronvermelding anderstalige Wikipedia}}. Groetjes. — Zanaq (?) 26 aug 2008 13:31 (CEST)

PS. ik heb ook het engelse artikel bekeken, en dat vind ik eigenlijk een reclameartikel: ik denk er dan ook over om het artikel hier ter beoordeling aan de gemeenschap voor te leggen. Groet. — Zanaq (?) 26 aug 2008 13:31 (CEST)

De tekst op de Engelstalige pagina komt grotendeels van mijzelf. Heb ik dan mijn eigen rechten geschonden? (Sorry, ik heb nog niet zoveel ervaring met publiceren.) Het is niet de bedoeling reclame te maken, maar iets meer dan alleen te zeggen dat GeneWeb genealogische software is lijkt mij wel nuttig. Ik zal bepaalde regels, die erg specifiek zijn, weer verwijderen.

Groeten AbdulRahiem 26 aug 2008 13:49 (CEST)Reageren

Als het je eigen tekst is heb je inderdaad je eigen rechten geschonden ;-) Nee, dan maakt het natuurlijk niet uit: met je eigen teksten doe je maar wat je wilt :-P Echter voor de artikelcontroleurs is het wel handig daar even melding van te maken, anders komen ze je vertellen dat je auteursrechten schendt :-) Groetjes. — Zanaq (?) 26 aug 2008 13:51 (CEST)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:GeneWeb screenshot.jpg[brontekst bewerken]

Beste AbdulRahiem, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:GeneWeb screenshot.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20080826 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 27 aug 2008 03:00 (CEST)Reageren