Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:ArtiBosch

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door B222 in het onderwerp Wat is veel? Hoe weten we dat de bezoeker geniet?
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Zie ook:

Kunstmanifestatie ArtiBosch[brontekst bewerken]

Ten eerste welkom op wikipedia, ik heb uw artikel Kunstmanifestatie ArtiBosch genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor is, dat het artikel op dit moment nog niet voldoet aan de conventies van wikipedia, bovendien is het artikel mogelijk niet encyclopedisch. Het artikel staat nu op lijst van pagina's die misschien verwijderd worden, reacties op de verwijderingsnominatie kunnen op deze lijst onder de naam van het artikel geplaatst worden. Het artikel staat twee weken op deze lijst en over twee weken valt de definitieve beslissing over het al dan niet behouden van het artikel. Nog veel succes op wikipedia. Met vriendelijke groet, WDV 22 jul 2008 15:50 (CEST)Reageren

Beste WBVLWB

Wat is het probleem? Het betreft hier een evenement van een non-profit organisatie? Het artikel is pas net geplaatst en wordt een dezer dagen nog aangescherpt? Gaat u alle andere vermelde evenementen tevens aanmerken voor verwijdering?

ArtiBosch 22 jul 2008 16:56 (CEST)Reageren

(nu ondertekend zoals t hoort natuurlijk :)

Beste ArtiBosch, ten eersten voldoet het artikel nog niet helemaal aan de conventies, bovendien is niet elk evenement automatisch encyclopedisch, om encyclopedisch te zijn moet het namelijk o.a. een bepaalde bekendheid hebben. Ik kan niet beoordelen of dit bij het door u beschreven evenement het geval is. Dat het artikel nu op de verwijderlijst staat hoeft nog niet te zeggen, dat het ook echt verwijderd wordt. Iedere gebruiker van wikipedia kan namelijk voor en tegen argumenten geven, die over het verwijderen van het artikel gaan. Aan de hand van die voor en tegen argumenten kijkt een moderator of hij/zij het artikel het best kan verwijderen of laten staan. Ik hoop dat u tevreden bent met deze uitleg. Mocht u nog vragen hebben dan bent u welkom op mijn overlegpagina. Met vriendelijke groet, WDV 23 jul 2008 11:50 (CEST)Reageren

Wat is veel? Hoe weten we dat de bezoeker geniet?[brontekst bewerken]

Geachte ArtiBosch,

In de huidige vorm zal het artikel Kunstmanifestatie ArtiBosch niet kunnen overleven. Zinsnedes als zal het publiek kunnen genieten en met inderdaad veel kunst zijn niet encyclopedisch. De eerste omdat het een voorspelling is en bovendien subjectief, de tweede omdat het onduidelijk is wat veel kunst is. Meer kunst dan wat? Meer kunst dan ergens anders? Meer kunst dan kitsch? Meer kunst dan muziek?

Indien ArtiBosch een evenement is met objectiveerbare kenmerken waarin het verschilt van de honderden andere in den lande, dan moet dat uit het artikel blijken, liefst met onafhankelijke bronnen. Zolang het bijzondere niet duidelijk blijkt uit het artikel is een eigen lemma niet gerechtvaardigd en is hooguit een alinea in een algemeen lemma kunstmarkt of iets dergelijks op zijn plaats. Ik hoop u hiermee een richting gegeven te hebben voor het aanbrengen van verbeteringen.

Met vriendelijke groet, Bertux 24 jul 2008 10:27 (CEST)Reageren