Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Balboa Baggins

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Vdkdaan in het onderwerp Lelijke lay-out
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Hallo Balboa Baggins, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 31 mei 2019 21:55 (CEST)Reageren

Links niet verwijderen, maar herstellen[brontekst bewerken]

Beste Balboa Baggins,

Ik zie dat je onder meer hier links verwijderd omdat die op een doorverwijspagina terecht komen. Het is niet de bedoeling links om die reden te verwijderen, maar juist om deze te herstellen.

En die tabel met het aantal zetels dat de Partij voor de Dieren in afzonderlijke gemeenteraden heeft behaald bij verschillende verkiezingen, sorry, maar die is echt onhoudbaar. Zonde van het werk dat Eva van Esch erin gestoken heeft, maar dit kan zo echt niet. Je kan dan wel verwijzen naar [Overleg:Partij_voor_de_Dieren#Namen/overzichten_van_lokale_politici dit overleg], maar daarin wordt door niemand gesteld dat die tabel behouden kan blijven. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 31 mei 2019 21:55 (CEST)Reageren

Ok, ik begrijp het. Groetjes Balboa Baggins (overleg) 31 mei 2019 21:58 (CEST)Reageren


Lelijke lay-out[brontekst bewerken]

Jij draaide een bewerking terug omdat het jouw smaak niet is. Onze smaken zijn duidelijk niet dezelfde. Gelukkig is daarom smaak is geen geldend criterium om een aanpassing te doen. Dit is een encyclopedie waarbij men bewerkingen doet op basis van steekhoudende argumenten. Geen flair of Story. Wikipedia is een samenwerkingsproject met een minimum aantal aan richtlijnen. WP:BTNI is daar een van. Omdat je wijziging in strijd was met deze richtlijn is heb ik het originele terug gezet. Vdkdaan (Gif mo sjette) 1 jun 2019 12:50 (CEST)Reageren